Doček Nove godine u pidžami može imati veliku prednost u odnosu na sve na što smo navikli do sada. Umjesto trošenja veće svote novca na novi i skupi outfit te straha od loše atmosfere u klubu, kućna atmosfera u pidžami može biti nešto potpuno novo, što ćete birati i svakog sljedećeg dočeka. Ako ne znate koja su mjesta najbolja za pronalazak trendi, ali i super udobnih pidžama, za vas u nastavku donosimo 5 webshopova s najboljom ponudom odjeće za spavanje.

1. AboutYou

AboutYou je mlada fashion tvrtka koja sadrži sve potrebno za vaš osobni stil i vašu eleganciju i ljepotu. Kada je u pitanju odjeća za spavanje, ovaj webshop se može pohvaliti najvećom ponudom pidžama, spavaćica te kućnih ogrtača, a neki od najpoznatijih brendova odjeće za spavanje koje možete potražiti na ovom webshopu su: PJ Salvage, LingaDore, Schiesser te GAP.

2. FactColl

Na Factcool.hr webshopu se nudi više od 200 različitih brendova i preko 50.000 modnih artikala i fashion komada među kojima možete pronaći i svoje pidžama izdanje za doček Nove godine. Trendyol, Cyberjammies i Eldar Woman's Pajamas su samo neki od brendova koji sadrže istovremeno trendi i udobne pidžame, koje će vam služiti još dugo nakon novogodišnjeg dočeka.

3. Astratex

Webshop Astratex se prodajom donjeg rublja preko interneta bavi još od 2000. godine, a sve što vidite na stranici e-trgovine, trenutno se nalazi u skladištu. Za kućno izdanje ovogodišnje najluđe noći u godini, možete birati između brendova poput: Esotiq, Babella, Aruelle, Essenza Home te brojnih drugih.

4. Trgomania

Ako želite prihvatljivu cijenu i kvalitetnu izradu u jednome, svakako proučite Trgomania webshop. Kod odjeće za spavanje najbitnije je da je udobna, a ako ste u potrazi za plus size pidžamom, onda je Trgomania shop pravo odredište za vas.

5. Bibloo

Bibloo online trgovinu odlikuje zaista neobično velik izbor modnih komada i obuće poznatih svjetskih brendova i modnih dizajnera, a pokrivaju i sve cjenovne kategorije, od vrlo kvalitetnih i skupih markiranih odjevnih predmeta, sve do pristupačne brze mode za dostupne doslovno svakom internet kupcu. Bez obzira na tolik izbor dizajna, boja, uzoraka i trendova, kod kupnje pidžama i spavaćica pripazite svakako da su udobne i ugodne za nošenje.