Svaka modna kombinacija će izgledati najbolje na nama ako smo ju prilagodili svome obliku tijela i svojim proporcijama, ali ponekad baš pojedini odjevni predmeti mogu učiniti da se osjećamo puno bolje i da si podignemo samopouzdanje. U nastavku donosimo ključne odjevne komade koji vam ovoga proljeća mogu poslužiti za vizualno dodavanje nekoliko centimetara. Sve navedene komade možete potražiti na Odjeća.hr modnoj tražilici koja objedinjuje ponudu svih online web trgovina odjećom, obućom, torbama, parfemima, naočalama, nakitom i modnim dodacima na jednom središnjem mjestu.

1. Hlače visokog struka

Osim što su ovoga proljeća apsolutni modni hit, hlače visokog struka obožavaju sve niže djevojke u svakoj prilici. Osim što ćete uz hlače visokog struka izgledati vitkije i dobiti naglašeniji struk, ovaj kroj hlača će u trenu izdužiti vaše noge i učiniti ih vitkijima. Dodatnih par centimetara možete dobiti i ako se odlučite za hlače čija dužina ne prelazi vaše gležnjeve.

2. Baloner

Proljeće je svakako pravo vrijeme za ulaganje u dobar baloner koji će, osim za izvlačenje dodatnih centimetara, biti savršen odjevni komad za stvaranje slojevitih kombinacija. Idealna dužina balonera za postizanje dodatnih centimetara je ona midi, koja će sezati do sredine vaših listova.

3. Niže potpetice

Iako se vrtoglavo visoka peta čini idealnom za niske djevojke, to ne mora biti pravilo. Cipele s nižom potpeticom će odraditi jednako dobar posao, a osim što su posljednjih nekoliko sezona jako popularne, hodanje u njima neće biti toliko zahtjevno kao u onima s vrtoglavo visokom petom.

4. Mini suknja s cipelama u špic

Štikla u špic, osobito ako se odabere u nekoj nude nijansi, izvrsna je za dodatno izdužene noge, a efekt se pojačava ako takav model štikle kombinirate uz mini suknju. Osim što je ovakva kombinacija vrlo jednostavna, ali i efektna, poslužit će vam savršeno u gotovo svakoj situaciji.