Pomoću potpuno novih modela, boja, uzoraka i materijala dolazi do modne transformacije iz zimske u proljetnu sezonu. Proljetni će komadi donijeti dugo očekivano osvježenje, ali i uvesti nas u najnovije modne trendove za ovu godinu. Za razliku od kraja prethodne godine koja je bila obilježena statement komadima, ovogodišnji će noviteti biti puno jednostavniji. Sve što vam je potrebno za kreiranje vaše modne kapsule za ovo proljeće možete potražiti na Odjeća.hr modnoj tražilici koja objedinjuje ponudu svih online web trgovina odjećom, obućom, torbama, parfemima, naočalama, nakitom i modnim dodacima na jednom središnjem mjestu..

1. Oversized neutralni sako

Oversized sako je postao nezaobilazan komad neovisno o kojoj god se prigodi radilo, a najveću slobodu kombiniranja ćete imati ako odaberete sako u nekoj neutralnoj nijansi. Oversized sako će izgledati još efektnije ako preko njega obuće te remen i tako dodatno naglasite struk. Neutralne nijanse koje ćete uvijek moći iskoristiti su crna i bež.

2. Traperice ravnoga kroja

Dobar par traperica je must-have neovisno o sezoni, a ovoga proljeća obratite pažnju na modele ravnoga kroja. Osim što u njima noge izgledaju duže i vitkije, traperice ravnoga kroja će dobro pristajati gotovo svakome, neovisno o građi.

3. Oversized košulja dugih rukava

Klasične košulje dugih rukava će se ovoga proljeća konačno vratiti u prvi plan na modnoj sceni. Birajte jednostavnije, jednobojne modele ili one s manje upadljivim uzorkom koje ćete bez puno muke uklopiti u svaku modnu kombinaciju.

4. Elegantna marama

Marame oko vrata, ruke ili u kosi su posljednjih nekoliko sezona apsolutni hit i kako god da ih uklopite u svoje kombinacije ne možete pogriješiti. Kod uzoraka možete birati između geometrijskih ili cvjetnih oblika, a marame će najbolje doći do izražaja u jednostavnim, monokromatskim kombinacijama.

5. Loaferice

Ne postoji udobniji, elegantniji, ali i efektniji komad obuće za proljeće od loaferica u nekoj neutralnoj nijansi. Ako tražite obuću koju ćete uklopiti uz poslovne, ali i večernje lookove, svakako ovoga proljeća potražite svoj savršeni par loaferica.