Prošlo smo ljeto na ulicama viđali cekere u svim veličinama i od raznih prirodnih materijala. Ove su godine cekeri i dalje aktualni, ali raskošne boje i uzorci na torbama uvjerljivo dominiraju. U nastavku donosimo najljepše modele ljetnih torbi s webshopova koji se nalaze na Odjeća.hr modnoj tražilici koja objedinjuje ponudu svih online web trgovina odjećom, obućom, torbama, parfemima, naočalama, nakitom i modnim dodacima na jednom središnjem mjestu.

1. TORBA KATE ROSE

Sve nijanse boja dolaze u obzir ovoga ljeta, a posebno se dobro u svaku kombinaciju uklapaju nijanse roze. Bilo da tražite torbicu za posao ili odlazak u grad, ne možete pogriješiti s manjim modelima koji će biti lagani i dovoljno prostrani da u njih smjestite ono najosnovnije.

2. Ž.TORB. 1811403656PNK-LAIPE

Osim raskošnih boja, ovoga su ljeta raskošni i uzorci. Cijela proljetna sezona je bila u znaku cvjetnog uzorka, a trend prolazi i ovoga ljeta. Ovakav šareni uzorak će biti savršen za razbijanje monokromatskih i monotonih odjevnih kombinacija.

3. Slamnata torba za plažu s pomponima

Slamnata torbaje uvijek dobar ljetni odabir. U ovaj će pleteni model stati sve stvari koje su vam potrebne za odlazak na plažu, ali ovakva torba-ceker će biti savršena i za dnevne izlaske uz koje će savršeno pristajati lepršave i prozračne ljetne haljine.

4. Ž.TORB. 1920004699REd-M.ORLAN

Ako tražite kvalitetnu, ručno rađenu torbicu koja će vam poslužiti nekoliko godina, ne možete pogriješiti s ovim kožnim modelom talijanskog brenda Marino Orlandi. Elegantan dizajn i urezane šare će donijeti dodatan luksuzni ton cijeloj kombinaciji, a torbica će se savršeno uklopiti i uz najjednostavnije outfite.

5. Kožna kovčeg torbica s lokotom

Kovčeg torbice su uvijek inn, a posebno dobro izgledaju one s razigranim dizajnom koji se savršeno uklapa u vesele ljetne kombinacije. Trend malih torbica traje već nekoliko sezona, a neobični oblici su savršeni za privlačenje pogleda u svakoj situaciji.