Odjeća.hr modna tražilica se može pohvaliti s objedinjenom ponudom svih online web trgovina odjećom, obućom, torbama, parfemima, naočalama, nakitom i modnim dodacima na jednom središnjem mjestu. Osim praktičnosti, ovakav način online shoppinga može u velikoj mjeri utjecati i na brzinu i krajnji ishod shoppinga jer osim što ćete sve komade jednostavnije pretraživati, velika je mogućnost za pronalaskom najvećih sniženja. U nastavku donosimo najbolje hrvatske webshopove koje možete pronaći na modnoj tražilici Odjeća.hr. gdje ćete najjednostavnije otkriti najjeftiniju (ili besplatnu) dostavu, mogućnost povrata robe te provjeriti opcije plaćanja i uvjete prodaje.

1. GALILEO

GALILEO je hrvatski modni brend koji je osnovan još 2002. godine, a od svog osnutka za cilj ima približiti svjetske modne trendove suvremenom muškarcu kroz kombinaciju pomno osmišljenog dizajna i kvalitetnih materijala. Bilo da ste u potrazi za odjećom, obućom ili modnim dodacima i parfemima za muškarce, na GALILEOVOM webshopu ćete zasigurno pronaći nešto za sebe.

2. Varteks

Još od 1918. kada se pojavio na hrvatskoj modnoj sceni, Varteks postaje vodeća hrvatska tvrtka u proizvodnji i prodaji odjeće. Prepoznatljiv po kvaliteti i modernom dizajnu svojih proizvoda, Varteks se može pohvaliti mnoštvom vlastitih brendova kao što su: Phillipe Vartin, Luis Fabre, Edora, Focus, Varteks International, sve do današnjeg Di Caprio by Varteks – krovnog Varteksovog branda. Za razliku od GALILEA, Varteks se može pohvaliti i bogatom ponudom odjeće za žene.

3. Trgomania

Ako ste u potrazi za kombinacijom prihvatljive cijene i kvalitetne izrade odjevnih predmeta, Trgomania webshop je idealan izbor za vas. Osim casual i svečanih komada, Trgomania webshop nudi bogat izbor kupaćih kostima te donjeg rublja.

4. Karla webshop

Od samog početka Matijević eksport-import d.o.o. tvrtke koja je osnovana 1990., cijela tvrtka u koju spada i Karla webshop je visoko pozicionirana i prepoznatljiva po ponudi vrhunske ženske i muške obuće, torbi, kožne galanterije, nakita i kožnih jakni. Brandovi koje Karla webshop ima u svojoj ponudi već dugi niz godina su: Loriblu, Fabi, Giancarlo Paoli, Pura Lopez, Ballin, Gritti i Brunella za obuću te Piero Guidi, Abro, Burglar i Coccinelle za torbice i još niz drugih.

5. Haddad webshop

Sinonim za kvalitetu i originalan hrvatski dizajn predstavlja modna kuća IMAGE HADDAD čije sve kolekcije potpisuje dizajnerica i art director Zrinka Haddad. Iako je nastao kao skromni obiteljski obrt, IMAGE HADDAD se uskoro razvio u vodeći hrvatski modni brand prepoznatljivog dizajna i kvalitete, koji se, osim diljem Hrvatske, prodavao u više svjetskih gradova od Los Angelesa do Dubaija.

6. Europa 92 Webshop

Titulom hrvatskog br. 1 multibrand maloprodajnog lanca trgovina najvećih i najkvalitetnijih svjetskih jeans brendova se može pohvaliti upravo Europa 92 . Od Levi’s-a, Mustanga, Wranglera, Lee-a i LTB-a, ali i modnih brendova poput Scotch&Sode, Maison Scotch-a, Broadway-a te Greystone-a, Europa 92 se može pohvaliti ogromnom ponudom brendova kojima se nastoji stvoriti jedinstveni osjećaj kupnje online i offline te zadovoljiti potrebe svakog kupca.

7. ELFS

Dizajneri ELFS branda modni izričaj baziraju na tragu osviještenog trasha, a kao inspiracija za revije im služe razne stvari od turbofolka pa sve do najpoznatije sapunice ikada- Dinastije. Između ostalog, modni dvojac ELFS je poznat i zbog svog iskoraka prema eksperimentiranju s kičem, istodobno mijenjajući njegovu konotaciju, a s brandom su se poistovjetile i brojne hrvatske domaće zvijezde.