Ako ne volite shopping i gomilanja u ormaru, dobro je imati nekoliko osnovnih komada u svojoj ljetnoj garderobi koje ćete lako spakirati za svoj godišnji odmor. Temelj za dobar stil na godišnjem odmoru su komadi koji se lako daju uklopiti u svaku kombinaciju i baš zato danas donosimo nekoliko osnovnih komada koji će vam olakšati pakiranje za odlazak na more, a ako vam s popisa još nešto slučajno nedostaje, potražite svoje must have ljetne komade na Odjeća.hr modnoj tražilici koja je najbolji način za kupovinu najnovije odjeće i obuće, praćenje mode i fashion trendova, modne industrije, odjevnih kombinacija, najprodavanije i najnovije odjeće.

1. Ljetna haljina

Ne postoji ljetni komad koji će se bolje uklopiti za dnevni ili večernji izlazak, odlazak na plažu ili romantičnu večeru od ljetne haljine. U obzir dolaze sve dužine i nećete pogriješiti s midi, ali ni s mini ili maxi modelom. Isto vrijedi i kada je uzorak u pitanju pa tako možete birati između monokromatike i nekog od uzoraka.

2. Bijela košulja

Oversized bijela košulja je must have ljetni komad koji se vrlo jednostavno uklapa u sve modne kombinacije. Možete birati između pamuka ili lana, a takvu košulju možete kombinirati uz kratke biciklističke hlačice ili nekakav duži model sa zanimljivim uzorkom. Ako ste dovoljno hrabri, oversized bijela košulja može poslužiti i kao haljina za odlazak na plažu ili u šetnju.

3. Bijeli traper

Bijele traperice su komad koji si morate osigurati za ljetnu sezonu. Osim što će izgledati chic u gotovo svakoj prilici, bijele traperice će savršeno istaknuti vašu preplanulu put i dobro se uklopiti uz gotovo sve drugo što imate u ormaru. Ovoga ljeta isprobajte nude monokromatske kombinacije i svemu tome dodajte decentan nakit u zlatnoj boji.

4. Kratke hlače

Kratke hlače su najbolji odabir ako godišnji odmor želite provesti u pokretu. Odaberite svoj savršen model bermuda ili organizirajte s frendicama diy radionicu gdje ćete stari model traperica pretvoriti u novi omiljeni model kratkih hlača koji ćete s lakoćom uklopiti u sve casual kombinacije.

5. Jednodijelni kupaći kostim

Bikiniji su uvijek inn, ali sada je pravo vrijeme da se jednodijelni kupaći kostimi vrate u središte pažnje. Osim što sami po sebi izgledaju vrlo luksuzno i chic, jednodijelne ćete kupaće kostime vrlo lako prilagoditi svojim modnim kombinacijama pa tako sljedeći put probajte uklopiti jednodijelni kupaći kostim uz omiljene bermude ili midi suknju.