Nakon što smo prošli sve ženske romantične parfeme koji mogu poslužiti kao izvrstan poklon za Valentinovo, vrijeme je da spomenemo i mušku stranu. Kada su muški parfemi u pitanju, uvijek dobro prolaze drvenaste i citrusne note koje će odgovarati većini muškaraca. U nastavku donosimo muške parfeme s modne tražilice Odjeća.hr koji mogu poslužiti kao idealan poklon za Valentinovo.

1. Paco Rabanne 1 Million

Prvi na redu je jedan od omiljenih muških parfema koji je spoj drvenasto-začinskih nota. Paco Rabanne 1 Million, idealan je parfem za ambicioznog muškarca te je pogodan za svakodnevno nošenje. Parfem se otvara razigranim notama sočne mandarine i svježe metvice, dok srce čine cimet i cvjetne note. Do savršenog senzualnog užitka vodi vas baza od senzualnog jantara i muževne kože.

2. Armani Code

Začinski miris s orijentalnim elementima, karakterističan za Armani Code toaletnu vodu koja je jedan od omiljenih parfema za večernje prigode. Miris čini spoj bergamota i limuna te masline, a upravo je takav miris idealan za tajanstvene i sofisticirane muškarce koji imaju sposobnost u svoj život privući sve što žele.

3. Bvlgari Aqva Pour Homme

Ako volite drvenaste i svježe mirise, svakako obratite pažnju na Bvlgari Aqva Pour Homme parfem koji će biti savršen odabir za nadolazeće proljetne i ljetne mjesece. Idealnu kombinaciju za aktivne i strastvene muškarce čini spoj citrusnih nota mandarine i cvijeta naranče koje slijede svetolina, posidonija i jantar.

4. Hugo Boss BOSS Bottled Absolute

Ako vas i vašeg muškarca ove godine očekuje neki veliki događaj, poklonite mu Hugo Boss BOSS Absolute parfem koji je idealan poklon za svečane prigode. Jabuka, šljiva i bergamot u kombinaciji s pikantnim cimetom i drvom kašmira čini aromatičnu drvenastu kombinaciju za elegantnog muškarca.