Zlatno, srebrno te šljokičasto u velikim količinama je uvijek dobrodošlo kada se radi o novogodišnjem dočeku, ali tu popis ne staje. Najluđa noć u godini nam ostavlja potpuno odriješene ruke kada se radi o modnim eksperimentima, a outfit će biti prilagođen mjestu na kojem proslavljate Novu godinu. Ako trebate ideju na kakve komade obratiti pažnju, što kombinirati s čime te možda kakve materijale birati, u nastavku za vas donosimo sve što vam može biti potrebno za savršenu novogodišnju modnu kombinaciju. Sve komade u kojima možete zasjati na dočeku Nove godine možete potražiti na modnoj tražilici Odjeća.hr.

1. Šljokice

Općenito blagdansko razdoblje, a posebno posljednja noć u godini vole sve vezano uz šljokice. Osim što su efektne, šljokice su dovoljne same za sebe i osim njih vam neće biti potrebno ništa drugo kako bi modna kombinacija bila potpuna. Ako ipak želite šljokice u nekakvoj kombinaciji, naš je prijedlog šljokičasta suknja kao baza na koju onda možete kombinirati nešto neutralnije.

2. Puff rukavi

Puff rukavi su jedan od najvećih modnih favorita koji nam se vratio iz prošlosti. Iako su jednako popularne bluze i haljine s ovim detaljem, mini haljina s puff rukavima i visokim ovratnikom može biti vrlo efektno i jednostavno rješenje koje neće biti pretjerano niti za kućne zabave koje nas očekuju ove godine. Za još bolji dojam, dodajte ovakvoj haljini pojas i dodatno naglasite struk.

3. All white on

Iako se za doček Nove godine češće odlučujemo za crne kombinacije, ove godine izvrsno osvježenje može biti potpuno bijela modna kombinacija. Uz bijelu kombinaciju će najbolje pristajati zlatni nakit koji će biti dovoljno efektan za doček.

4. Iskoristite remen

Jedan od jednostavnijih, a efektnijih modnih dodataka uz kojeg možete nadopuniti gotovo svaku modnu kombinaciju, a koji će vam služiti još dugo nakon dočeka je remen. Uz jednostavnije komade kombinirajte remen s efektnom kopčom koji će upotpuniti vašu modnu kombinaciju, a istovremeno i naglasiti vaš struk.

5. Metalik hlače

Metalik boje su svakako jedan od najvećih hitova ove zime, a vrlo jednostavna i istovremeno efektna kombinacija je spoj metalik hlača u zlatnoj ili srebrnoj boji uz jednostavnu bijelu košulju i crveni ruž.