Već neko vrijeme ulicama vladaju modni dodaci za kosu. Bilo da je riječ o blještavim ukosnicama, maramama ili rajfovima, apsolutni su hit kako među djevojčicama, tako i među influencericama. Ovisno o ukusu, ali i dubini džepa, do modnih je dodataka moguće doći od HighStreet trgovina pa sve do luksuznih brendova.

1. Ukosnice s biserima

Već duže vrijeme ove su ukosnice apsolutni hit na ulicama. Veće ili manje, decentnije ili ne, postale su sastavni dio velikog broja modnih kombinacija. Bad hair day uz ove ukosnice odlazi u zaborav, a u trenu i bez puno truda se dobije pariški štih.

2. Marame

Marame nikada nisu niti izašle iz mode, ali zadnjih nekoliko sezona posebno mjesto zauzimaju osobito upletene u kosu. Načina na koje je moguće svezati ili uplesti maramu je bezbroj, a marama u kosi posebno je dobar izbor za ljetne mjesece.

3.Rajfovi

Postoji li romantičniji modni dodatak od rajfa? Jedno su vrijeme rajfovi bili rezervirani isključivo za djevojčice, ali na sreću taj se jednostavan modni detalj probio i u modu odraslih. Jednobojni, metalni ili s uzorkom, rajfovi će okruniti svaku djevojku koja će se odvažiti na njih.

4.Ukosnice s natpisom

Baš kao i ukosnice s biserima, ukosnice s natpisom se mogu susresti gotovo svakodnevno na ulici. Praktične, ali izuzetno efektne i elegantne, svakome će privući pogled. Idu na gotovo sve kombinacije kojima daju posebnu romantičnu notu.

5.Trake za kosu

Deblje, tanje, šarene ili jednobojne, trake za kosu idealan su izbor za vruće ljetne dane, posebno dane na plaži. Kako su se trake vratile u širokom stilu, dokazuju i nove dizajnerske kolekcije modnih kuća, među kojima je i Chanel, a koje su trake uvrstili u svoje stylinge.