Za ljeto možete biti potpuno spremni uz samo nekoliko ključnih komada koje možete koristiti iz sezone u sezonu. Dobro je birati i komade koje ćete moći nositi u gradu, na plaži, ali i u večernjim izlascima tijekom čitavog ljeta. Najbolje ljetne komade najbrže možete pronaći na Odjeća.hr modnoj tražilici koja na jednome mjestu sadrži bogatu ponudu odjevnih predmeta, izbor modnih kreacija i bogatiju fashion ponudu za kupovinu na Internetu. U nastavku donosimo ljetne komade u koje vrijedi uložiti ovoga ljeta.

1. Bijele hlače

Osim što bijela boja savršeno naglašava preplanulu put, ne postoji veći ljetni modni hit odbijelih hlača, neovisno o modelu i materijalu. Ovoga su ljeta apsolutni hit bijele traperice koje su prisutne u svim mogućim modelima, ali ako želite igrati na sigurno, bijele lanene hlače su uvijek dobar izbor za ljeto, a dodatan je plus i to da ih je moguće kombinirati uz apsolutno sve.

2. Maksi haljina

Iako su sve dužine haljina poželjne i dozvoljene ljeti, posebnu čar nosi maksi haljina. Birajte prozračne i lepršave modele u monokromatskim ili šarenim izdanjima i kombinirajte ih za dnevne ili večernje izlaske, odlazak na plažu ili putovanja. Za koju god opciju se odlučili, maksi haljina je jedna od najboljih investicija ovoga ljeta.

3. Jednodijelni kupaći

Jednodijelni kupaći kostimi su odavno od komada koji nose naše mame i koji skrivaju višak kilograma postali pravi ljetni modni hit. Osim što su elegantni i dodatno ističu atribute, jednodijelni su se kupaći kostimi odlično prilagodili modnim trendovima. Dobro kombinirani uz trendi hlačice ili suknju, jednodijelni kupaći kostimi mogu postati savršen komad za dnevne modne kombinacije.

4. Slamnati šešir

Osim praktičnosti, ovoga će ljeta slamnati šeširi donijeti i dozu ženstvenosti na plaže jer su ponovno u modi klasični ženski modeli nasuprot panama modelu koji je vladao prošle sezone. Ovoga ljeta birajte modele u bojama ili s izvezenim motivima koji će dodatno oživjeti svaku ljetnu kombinaciju.

5. Midi suknja

Uz maksi haljinu, midi suknjaje prava vladarica ljetne mode. Lako uklopiva u svaku kombinaciju, midi suknja će biti savršen izbor kako za dnevne, tako i za večernje kombinacije. Za dnevne kombinacije, kombinirajte midi suknje uz ravnu obući i jednostavan T-shirt, dok će za večernju kombinaciju biti dovoljno jednostavno se prebaciti u visoku petu.