Neprestano izvještavamo o najnovijim modnim trendovima, ali ako svejedno imate problem s kombiniranjem svakodnevnih outfita, nalazite se na pravome mjestu. U nastavku donosimo 5 ljetnih kombinacija koje su u skladu s najnovijim trendovima, a koje ćete s lakoćom kombinirati s većinom stvari koje već imate u ormaru. Ako ste u potrazi za trendi komadima s kojima možete nadopuniti svoju ljetnu kolekciju, najjednostavniji i najpovoljniji način je pretraživanje modne tražilice Odjeća.hr koja objedinjuje ponudu svih online web trgovina odjećom, obućom, torbama, parfemima, naočalama, nakitom i modnim dodacima na jednom središnjem mjestu.

1. Midi suknja i bijeli T-shirt

Midi suknja je već neko vrijeme apsolutni modni favorit koji se s lakoćom nosi uz sve. Ako želite jednostavan casual outfit za dnevne izlaske ili odlazak na plažu, nećete pogriješiti ako kombinirate midi suknju i običan T-shirt u bijeloj boji. Kako kombinacija ne bi bila prejednostavna, birajte neobične boje ili uzorke za suknju, a ovakvu će kombinaciju dodatno začiniti i slamnati modni dodaci.

2. Maksi haljina

Ljeto i haljine su kombinacija koja uvijek funkcionira savršeno, a maksi haljinesu poseban ljetni favorit. Odaberite prozračne, lepršave modele dugih haljina koje možete provući u gotovo svim prigodama. Ne možete pogriješiti u odabiru boje ili uzorka, a najbolja kombinacija nakita će biti decentni komadi u zlatnoj boji koja će se savršeno slagati uz preplanulu put.

3. All white kombinacije

Bijela je oduvijek boja koju svi rado nosimo ljeti. Osim što savršeno naglašava preplanulu put, daje svemu dozu elegancije i jednostavnosti. Ovoga ljeta, uključite bijele traperice u all white kombinacije, a model prilagodite prema svome obliku tijela. Uz bijele traperice možete kombinirati običan bijeli T-shirt za casual kombinacije ili košulju za nešto svečanije prilike. Ako vam ipak smeta previše bijele boje, "razbijte" kombinaciju modnim dodacima koji mogu biti i u nekoj intenzivnoj nijansi.

4. Mini suknja i retro komadi

Već smo pisali kako retro komadi koje možete posuditi čak iz bakinog ormara postaju vodeći trend ove sezone. Mini suknja je savršen komad uz koji s lakoćom možete kombinirati mini pletivo koje je pun pogodak ovoga ljeta. Krojeve mini suknje možete prilagođavati obliku tijela ili ukusima, a ove sezone odlično prolaze i mini suknje za tenis.

5. Wrap haljine

Ako želite komad koji će biti lagan i trendi istovremeno, a koji će sakriti i eventualne nedostatke, obratite pažnju na wrap haljine. Kao i kod svih ljetnih modela haljina, po pitanju boja i uzoraka nema ograničenja. Za dnevne kombinacije možete odabrati ravne modele obuće koji će dodati dozu ležernosti, a kod večernjih je prigoda dovoljno uskočiti u visoku petu za dozu elegancije.