Konačno smo dočekali visoke temperature i sada samo možemo razmišljati o ljetu i bezbrižnom uživanju u sunčanim danima. Iako za ljeto često biramo bijele, prozračne i jednostavne komade, nije na odmet razmotriti i efektne komade u ljetnim bojama koje će razbiti baš svako monotono raspoloženje. U ormaru zasigurno već imate ponešto od ljetne odjeće, ali s obzirom na to da već duže nismo obavili kvalitetan shopping, pravo je vrijeme da se obradujemo nekim novim chic komadom. Svoju savršenu ljetnu kombinaciju pronađite na Odjeća.hr modnoj tražilici koja objedinjuje ponudu svih online web trgovina odjećom, obućom, torbama, parfemima, naočalama, nakitom i modnim dodacima na jednom središnjem mjestu.

1. Haljine intenzivnih boja

Haljina je oduvijek omiljeni ljetni komad baš svakoga ormara, a iako ljeti najčešće biramo jednostavne, lanene i lepršave modele u bijeloj boji, ovoga ljeta napravite odmak po tome pitanju. Ako želite biti primijećeni i privući sve poglede na sebe, odaberite maksi haljinu u intenzivnoj pink nijansi i nećete požaliti.

2. Razigrani print

Inače se ne preporučuje kombinacija nespojivih printova, ali ljeti možete zaboraviti na to modno pravilo. Spajanje nespojivog je dozvoljeno tijekom ljeta, a posebno dobro će izgledati kombinacija cvjetnih uzoraka s animal printom. Za potpun ljetni dojam, razigranom printu pridružite i lagani materijal i spremni ste za odlazak na koktel ili plažu.

3. Midi suknja i bijeli T-shirt

Ovoga ljeta ne postoji brža, a efektnija kombinacija od one u kojoj ćete spojiti običan bijeli T-shirt i midi suknju u nekoj ljetnoj boji ili sa zanimljivom printom. Ovoj kombinaciji možete dodati i decentan nakit ili čak šareni šešir koji će naglasiti opušteno ljetno raspoloženje.

4. Prsluk i traper

Ako trebate 'ozbiljniju' ljetnu kombinaciju u kojoj nećete pretjerano biti izloženi suncu, odaberite chic prsluk od tankog materijala i kombinirajte ga uz traperice sa širokim nogavicama koje su favorit i ovoga ljeta. Kao začin svemu tome odaberite predimenzionirani ceker i upletite svilenu maramu u kosu.