Tek nas sati dijele od Božića i još nemate poklon za sebi dragu osobu? Još stignete ispraviti stvar i pronaći savršen poklon bez odlaska u gužve shopping centara. Za vas smo pretražili Odjeća.hr modnu tražilicu i izdvojili nekoliko prijedloga poklona koje iz udobnosti vlastitog doma možete pripremiti kao poklon za Božić.

1. Nakit

Nakit je poklon koji nikada ne izlazi iz mode i osim što nakitom možete popratiti najnovije modne trendove, nakit će se nositi još godinama i uvijek podsjećati na vas. Nakit je idealan last minute poklon i s njim je teško pogriješiti i moguće ga je maksimalno prilagoditi stilu osobe kojoj ga poklanjate.

Orelia Naušnice zlatna, 144,00 kn

2. Šal

Zima je godišnje doba kada ne možemo bez dobrog, toplog šala koji će nas zaštititi od hladnoće, vjetra i ostalih vremenskih prilika pa je baš zato lijep i trendi šal idealan, a povoljan poklon pod bor. Ove su zime popularni karirani uzorci te krzno pa možete krenuti od toga kod kupnje šala.

MANGO Šal 'NORWICH' tamno zelena / maslinasta / svijetlozelena, 102,00 kn

3. Parfem

Baš kao i prethodna dva poklona, parfem spada u kategoriju poklona koje rijetko tko ne voli dobiti. Ako parfem kupujete nekome na poklon, igrajte na sigurno i izaberite popularne mirise, srednje jakosti i bez jako teških i specijalnih nota, iako morate znati kako su zimski parfemi jači u odnosu na proljetne ili ljetne.

Carolina Herrera Good Girl parfemska voda limitirana serija za žene 80 ml, 877,56 kn

4. Sat

Sat je, baš poput nakita, poklon sa sentimentalnom vrijednošću koji se godinama lako uklapa u stil. . Ako odaberete sat kao poklon za voljenu osobu, svakako vodite računa o tome da kupite kvalitetan sat koji će tu osobu godinama podsjećati na vas. Za nadolazeće blagdane birajte zlatne ili srebrne modele koji su uvijek u trendu i koji se lako uklapaju, neovisno o prilici.

GUESS Analogni sat zlatna / crna, 1485,00 kn

5. Pidžama

Pidžama je krivo proglašena vrlo nepopularnim poklonom, ali ako birate u skladu sa zadnjim trendovima, pidžama može biti vrlo lijep i trendi poklon. U posljednje vrijeme, ponovno su popularne svilene ili satenske pidžame s ili bez uzorka, a ako želite statement detalje, birajte pidžamu s pernatim detaljima ili resicama.

Ženska pidžama Darla, 364,99 kn