Animal print je posljednjih nekoliko sezona vrlo poželjan uzorak koji se kombinira na razne načine, a iako smo najčešće viđali leopard uzorak, broj uzoraka se povećavao iz sezone u sezonu, tako da je ove jeseni izbor vrlo širok. Ove će se jeseni animal print moći uklopiti u svačiji stil kroz odjeću, obuću, ali i modne dodatke, a koji su to najbolji načini za uklapanje životinjskog uzorka možete saznati u nastavku. Svoju savršenu animal print kombinaciju možete potražiti na Odjeća.hr modnoj tražilici koja objedinjuje ponudu svih online web trgovina odjećom, obućom, torbama, parfemima, naočalama, nakitom i modnim dodacima na jednom središnjem mjestu.

1. Maxi smock model s leopard printom

Smock haljine, koliko god ih neki voljeli ili ne, definitivno su postale jedan od popularnijih modela haljina, a njihova popularnost neće jenjavati niti s početkom jeseni. Dok su tijekom ljeta prevladavali mini modeli, tijekom prijelaznog jesenskog vremena ih zamjenjuju midi imaxi modeli koje vrlo efektno možete kombinirati uz western gležnjače ili tenisice.

2. Remen sa zmijskim uzorkom

Iako je zmijski uzorak dugi niz godina bio vrlo omražen, njegovo se vrijeme ponovno vraća. Zmijski uzorak u svaku kombinaciju unosi dašak luksuza, a ako ne želite pretjerivati sa animal printom, remen s uzorkom će biti dovoljan za podizanje kombinacije.

3. Suknja s uzorkom

Suknje su najefektniji komad koji možete iskoristiti tijekom jeseni, a osim klasičnih uzoraka ove jeseni možete obratiti pažnju na uzorak kravlje kože ili zebra uzorak. Suknje tijekom prijelaznog jesenskog razdoblja možete kombinirati uz sako, dolčevitu ili neko drugo pletivo. Za efektniji dojam možete odabrati asimetričan model uz kojeg ćete izgledati poput prave trendseterice.

4. Bucket šešir

Iako je nezanemariva količina ljudi bila skeptična prema ovom modnom trendu, on je nesumnjivo pronašao svoj put prema široj publici. Bucket šeširi su posvuda oko nas, a mogu se odlično iskoristiti i tijekom jesenskih dana. Iako su efektni sami po sebi, još će bolje i efektnije izgledati ako nude izdanje ovog modnog dodatka zamijenite leopard printom.