Iako je svakodnevno mijenjanje outfita potpuno normalna stvar, za nas koji nismo ovisni o torbama se kupnja desetak različitih modela možda čini previše. Ipak, na svaki outfit nije moguće nositi jednu torbu, a kako ne bi potrošili previše novca na previše novih modela, donosimo nekoliko opcija koje ćete moći kombinirati u različitim situacijama.

1. Opcija za poslovna izdanja

Za poslovne je prilike idealna dovoljno velika, praktična, ali i chic torba u koju će stati sve potrebno za posao, a gdje ćete sve imati lijepo organizirano i lako dostupno. Odlična opcija su strukturirani modeli, a bitno je i da su izrađene od kvalitetnih materijala kako bi izdržale sve dnevne prepreke. Osim ovoga modela, u obzir dolaze i satchel i tote modeli koji će biti dovoljno prostrani za sve poslovne prilike, a kod odabira boja se držite klasike kako bi imali najveći izbor.

2. Casual prilike

Za opuštena, casual izdanja, birajte torbe manjih dimenzija koje možete nositi preko tijela kako bi vam ruke ostale slobodne za sve aktivnosti. Kod opuštenih modnih izdanja, casual torbica može biti izvrstan alat za podizanje modne kombinacije. Umjesto neutralnih nijansi, odaberite torbu u nekoj intenzivnijoj boji kako bi unijeli živost u cijeli look.

3. Torba za večernji izlazak

Kod fancy večernjih izlazaka, vjenčanja ili neke druge svečanije prilike, nema elegantnije torbice od clutch modela u kojeg ćete morati spremiti samo najosnovnije. Ako želite clutch torbu koju ćete moći nositi godinama, birajte crnu ili bijelu boju koje ćete moći kombinirati uz svaki outfit. Za slučaj da želite statement komad, izvrsno će poslužiti torbe u srebrnoj ili zlatnoj boji. Ako ste odabrali haljinu sa šljokicama, zadržite se na čistoj torbici, a ako je vaš izbor na jednostavnijoj haljini, ne postoji bolji dodatak od šljokičaste clutch torbice za podizanje cjelokupnog look-a.

4. Za one koje cijene komfor i udobnost

Osim što su posljednjih nekoliko sezona ruksaci popularni, ne može im se zanemariti niti praktičnost i ugodnost za ramena. Osim što ruksaci u potpunosti prate sve novine u modnome svijetu i što se mogu kombinirati uz gotovo sve, ne postoji bolji odabir za prijenos težih stvari.

5. Dnevni izlazak

Za odlazak u shopping ili na kavu, najbolji su odabir lagane i manje torbe koje ćete bez puno razmišljanja samo pokupiti pri odlasku i koje vam neće puno smetati dok ste vani. Za dnevne izlaske birajte torbe preko ramena ili preko tijela koje su napravljene od mekanih materijala, a kod odabira boje, jednako kao i za posao, birajte neutralne nijanse koje ćete moći lako uklopiti u svakodnevne look-ove bez puno muke.