Odijevanje istih komada svakodnevno ili barem njihovih varijanti uvelike može ubrzati spremanje u jutro, ide u prilog vašem budžetu te pomaže stvaranju vašeg prepoznatljivog osobnog stila. Kada govorimo o jednostavnim, ali ponekad dosadnim kombinacijama, na pamet nam prvo padaju traperice u kombinaciji s običnom majicom dugih ili kratkih rukava, a dobra stvar s njima je to što ih je moguće osvježiti pomoću nekog modnog dodatka, komada obuće, jakne ili kaputa. U nastavku donosimo 5 načina na koje je moguće najjednostavniji outfit učiniti posebnijim.

1.Oversized jakna ili kaput

Ove su zime oversized komadi pravi hit, a nema jednostavnijeg komada kojim ćete podići i učiniti efektnijim i najjednostavniju modnu kombinaciju. Pernate ili avijatičarske kožne jakne te chic kaputi su se ove zime pokazali kao jedan od najpoželjnijih komada, ako je suditi prema društvenim mrežama, a dodatan im je plus i to što će biti vrlo praktični kod niskih temperatura kada će višak materijala biti definitivno plus.

2.Čizme u boji

Postoji li jednostavniji i bolji način za podići odjevnu kombinaciju od odabira efektnih čizama? Teško da možemo potvrditi. Iako gotovo svi uvijek biramo "sigurne", to jest neutralne boje koje će proći uz svaku kombinaciju, odlična stvar za transformaciju jednostavnog outfita bit će čizme u "alternativnijim" bojama. Crvena, tamno plava ili siva, samo su dio onoga što najčešće viđamo i što prolazi najsigurnije, ali ako ste spremni eksperimentirati raspon boja može ići u nedogled.

3. Statement naušnice

Statement naušnice su odličan komad za podizanje svake kombinacije koji će se posebno istaknuti već na prvi pogled, a moguće ih je ukombinirati u svaku kombinaciju, preko poslovnih pa sve do onih casual. Oversized modeli u srebrnoj, zlatnoj ili nekoj jarkoj boji, bit će najpraktičnije i najbrže rješenje za podizanje jednostavnih kombinacija kada ste u minusu s vremenom.

4. Remen-torba

Prepoznatljivi modni dodatak iz 80-ih se vratio na ulice, a novi dizajn remena-torbiceje učinio ovaj modni dodatak favoritom nekoliko posljednjih sezona te mu dodao chic štih koji mu je nedostajao. Ono što je apsolutna prednost remena-torbice je to da je uklopiv uz sve, a posebno uz minimalističke outfite kojima dodaje glamurozan efekt, posebno ako se radi o kožnim komadima.

5 Trendi marama

Modni dodatak koji nikada ne može izgledati loše i koji može transformirati svaku modnu kombinaciju je marama. Upletena u kosu, svezana oko vrata ili oko ruke, marama je modni dodatak koji nikada ne izlazi iz mode, nego se transformira iz sezone u sezonu, a samim time donosi i novo ruho svakoj modnoj kombinaciji.