Iako možda uvijek ne predstavljaju najudobnije odjevne komade, posebno ako se radio o čipki koja se može urezivati ili grebati, ne možemo poreći kako nam svima u dobro izabranom donjem rublju može porasti samopouzdanje. Jednom kada otkrijete svoju pravu veličinu košarice i pronađete se u nekome od stilova, možete krenuti u kupnju svoga savršenog donjeg rublja!

1. Klasika za početak

U većini slučajeva, najsigurnije je krenuti s klasikom. Isto vrijedi i u slučaju kada govorimo o donjem rublju. Kada govorimo o klasici među grudnjacima, kao najbolji primjer može poslužiti crni, bež ili bijeli grudnjak koji će osim udobnosti poslužiti i kao odlično rješenje za svaku situaciju.

2. Boje koje znače samopouzdanje

Ako već ne volite eksperimentirati sa šarenom odjećom, zašto ne eksperimentirati sa šarenim rubljem? Rublje u raznim bojama, posebno pastelnim, dat će posebnu notu ženstvenosti svakome tko ga odjene. Posebno popularan odabir materijala kod šarenog rublja su svila i čipka ili njihova kombinacija.

3. Bandeau

Za svaku situaciju kada želite odjenuti nešto bez naramenica, odlično će poslužiti bandeau grudnjaci. S jedne strane diskretni, a s druge dovoljno čvrsti da podupru tamo gdje je potrebno, pravi su izbor za posebne prilike. Savjet plus, za najmanju vidljivost rublja ispod svijetlijh odjevnih komada, umjesto bijelog grrudnjaka odaberite onaj u boji kože.

4. Bodi-grudnjak

U posljednje se vrijeme sve više pažnje usmjerava na udobnost i praktičnost odjevnih predmeta, a to vrijedi i za bodije-grudnjake koji se u posljednje vrijeme osim ispod odjeće sve više nose i kao odjevni predmet koji je otkriven. Ako se odlučite na opciju u kojoj ne skrivate vaš bodi-grudnjak ispod odjeće, imajte na umu veličinu dekoltea, dužinu vašeg torza, ali i jačinu potpore koja vam je potrebna kako bi sve skupa lijepo izgledalo.

5. Vintage comeback

Gotovo da nema radbolja kada je povratak u 70-te, 80-te ili 90-te bio očitiji. Jednaka je stvar i kada se govori o rublju. Velike modne kuće na razne načine uspijevaju pronaći poveznicu s dizajnom nekih prethodnih modnih razdoblja. Crne i nude boje, posebno su popularne kada se radi o rublju inspirirano vintage komadima.