Haljina je oduvijek jedan od omiljenih odjevnih komada svake žene bez obzira na to što se većina za svakodnevne prilike odlučuje odjenuti hlače. Osim što ne postoji odjevni predmet uz kojeg ćete bolje istaknuti svoju ženstvenost, uz haljine vrlo lako možete stvoriti modnu kombinaciju uz koju nitko neće ostati ravnodušan, a lako se kombiniraju i uz svaku vrstu modnih dodataka. U nastavku donosimo 5 vrsta haljina koje možete iskoristiti u baš svakoj prilici, a svoju idealnu haljinu možete pronaći na Odjeća.hr modnoj tražilici koja objedinjuje ponudu svih online web trgovina odjećom, obućom, torbama, parfemima, naočalama, nakitom i modnim dodacima na jednom središnjem mjestu.

1. Haljina cvjetnog uzorka

Haljina cvjetnog uzorka je komad koji bi baš svatko trebao imati u svome ormaru. Osim što bez ovog modela ne možemo zamisliti proljetne i ljetne mjesece, haljinu s cvjetnim uzorkom možete prilagoditi baš svakoj prilici i prema tome ju kombinirati uz tenisice ili štikle. Cvjetni uzorak odaberite neovisno o njegovom obliku i veličini, a također su dopuštene i sve kombinacije boja.

2. Mala crna haljina

Mala crna haljina spada u modne klasike koji se trebaju naći u baš svakome ormaru. Osim što ćete malu crnu haljinu moći iskoristiti u baš svakoj prilici, ona se izvrsno kombinira i uz sve ostalo, a ne smijemo zanemariti i činjenicu kako će ovaj model haljine vizualno izdužiti vašu figuru.

3. Haljina s animal printom

Iako su oko odjevnih komada sa životinjskim uzorkom oduvijek podijeljena mišljenja, takvi se komadi (posebno haljine) uvijek istaknu među svim modnim trendovima. Ipak, treba biti oprezan jer je s ovim uzorkom vrlo lako pretjerati pa ostatak modne kombinacije odaberite u neutralnijem tonu.

4. Haljina-košulja

Haljina-košulja je pravi modni klasik kada su ležernije kombinacije u pitanju, ali uz dobro odabrane modne dodatke ovaj model može biti i vrlo elegantan. Ovoga proljeća birajte haljinu-košulju s puff rukavima i u nježnoj pastelnoj boji, a sve dodatno možete začiniti i pomoću remena oko struka.

5. Bijela haljina

Jednako kao i malu crnu haljinu, bijelu haljinu možete iskoristiti u baš svakoj prilici. Bijela boja će svakoj kombinaciji dati dojam čistoće i sofisticiranosti, a savršeno se uklapa uz sve drugo. Tijekom toplijih mjeseci, bijelu haljinu možete kombinirati uz tenisice, sandale ili salonke, dok u hladnijim mjesecima na bijelu haljinu možete obuti nekakve visoke čizme ili gležnjače.