Prošlu su godinu obilježile trenirke i loungewear komadi, a ove se godine nadamo kako to sve odlazi u drugi plan, dok će na tron ponovno zasjesti haljine. U nadi da nam se ponovno vraćaju prigode na koje ćemo moći odjenuti haljinu, donosimo omiljene modele koje ćemo svi rado nositi ovoga proljeća i ljeta. Sve modele možete potražiti na Odjeća.hr modnoj tražilici koja je najbolji način za kupovinu najnovije odjeće i obuće, praćenje mode i fashion trendova, modne industrije, odjevnih kombinacija, najprodavanije i najnovije odjeće.

1. Slip haljina

Ne postoji komad u kojem ćemo se osjećati ženstvenije i koji će bolje naglasiti žensku siluetu od slip haljine. Slip haljina je vladala i prije pandemije, a čini se kako se to neće promijeniti niti ove sezone. Naš favorit za ovu sezonu je slip haljina u crnoj boji uz koju će biti potrebno tek nekoliko modnih dodataka kako bi se dobila kompletna modna kombinacija.

2. Haljina sa statement kragnom

Statement kragna je dobrodošla u svakoj kombinaciji, a ovoga proljeća i ljeta posebno obratite pažnju na haljine s raskošnim kragnama. Ove godine će ovaj statement retro dodatak najbolje izgledati u kombinaciji s nježnim uzorcima i pastelnim bojama.

3. Haljina s otvorenim leđima

Iako duboki dekolte i prorez na haljinama nikada ne izlaze iz mode, ovoga ljeta nikako nemojte zanemariti moć haljine s otvorenim leđima. Ovaj bezvremenski trend uklopite u svoju svaku svečanu kombinaciju, ali i haljine za plažu će izgledati jednako dobro s otvorenim leđima.

4. Haljina s puff rukavima

Volumen puff rukava raste iz sezone u sezonu, a svi ih volimo jer u jednoj kombinaciji spajaju opuštenost i eleganciju. U predstojećoj sezoni odaberite maxi lanenu haljinu ili onu u nježnim gingham i cvjetnim uzorcima, a jedini detalj na koji trebate paziti je to da haljina ima puff rukave.

5. Šareni uzorci

Ove godine moda služi za naglašavanje vedrog raspoloženja pa su tako dobrodošli svi veseli i šareni uzorci. Ne možete pogriješiti ni s čim razigranim, cvjetnim, točkastim, kariranim ili njihovom kombinacijom, a kroj haljine prilagodite sebi i onome u čemu se osjećate najbolje.