Odmak od klasičnog stila, moguće je postići na jednostavan način ubacivanjem modnih dodataka tako da ipak ostajete svoj na svome. Upotpunite ove zime jednostavne outfite koji se sastoje samo od pulovera i traperica modnim dodatcima koji će dovesti do potpune modne transformacije, a koji su to ključni modni dodatci saznajte u nastavku.

1. Marama

Sve trendseterice na društvenim mrežama su barem u jednoj objavi pokazale svoj način nošenja marame. Marama u kosi, oko vrata, na torbi, uvijek je dobar izbor, a u nadolazećim hladnim vremenima odlično će pristajati i uz kapute. Upotpunite jednostavnu bijelu dolčevitu i traperice neobičnim printom na vašoj marami i odmaknite se od potpuno jednostavnih kombinacija.

2. Remen s neobičnom kopčom

Najjednostavniji outfit može biti transformiran u nešto više dodatkom remena s neobičnom kopčom. Kako je ove jeseni i zime sve u znaku westerna, osim kaubojskih čizama, odličan je izbor i kaubojski remen. Dolaskom kaputa na ulice, odlična ideja za upotpunjavanje remenom je i nošenje remena preko kaputa.

3. Oversized rajfovi

Kako je sve na modnoj sceni u posljednje vrijeme oversized, isto vrijedi i za rajfove za kosu. Sve češće na društvenim mrežama možemo vidjeti, osim crnih i oversized rajfove u pastelnim bojama ili s printom. Koliko god na prvu kombinacija za koju se odlučite bila jednostavna, oversized rajf za kosu će donijeti više od cijele kombinacije.

4. Mašna kao modni dodatak

Bilo da se radi o dnevnim ili večernjim prigodama, mašne za kosu, a posebno one većih dimenzija su pun pogodak. Odličan dodatak umjesto gumice za kosu, u trenutku će u "običnu" dnevnu kombinaciju donijeti dašak francuskog chica.

5. Zimski "bucket" šešir

Niti u jednome kaputu nećete proći nezapaženo ako ga kombinirate uz ovaj slavni oblik šešira. Kada govorimo o "bucket" šeširima, možemo reći kako njihova popularnost nije ništa manja u odnosu na prošlo ljeto kada su bili jedan od neizostavnih modnih detalja na ulicama. Oblik je ostao isti, ali se materijal prilagodio vremenskim uvjetima tako da su sada na snazi lakirani materijali ili samt.