Jedan od omiljenih look-ova današnjice je zasigurno traper, i to od glave do pete. Ima nešto magično u tom materijalu što nam sad već preko stoljeća ne da maknuti ga iz naših ormara i omiljenih kombinacija. Nekad davno je kombinacija dva različita trapera bila bauk, no danas je to stil kojeg rado nose poznate fashionistice diljem svijeta. U nastavku smo vam pripremili najbolje lookove koja smo pronašli pod #DenimOnDenim heštegom te vam dajemo 10 savjeta kako ovaj look učiniti nezaboravnim.

1. Crveni detalj

Pišite, pravilo broj jedan - crveno i plavo se obožavaju. Ništa neće podići ovu kombinaciju kao nekakav crveni detalj. Možete odabrati crvene cipele, torbu, majicu, šminku, naočale, potpuno nebitno. Bitno je samo to da ćete s ovom kombinacijom uvijek biti kraljica street style-a, i to uz minimalan trud.

2. Kratke hlače i oversized jakna

Postignite odličan casual look uz kombinaciju kratkih hlača i oversized traper jakne. Ova kombinacija uvijek odlično izgleda te će vam dati onu „kulersku“ notu koja će vam odlično doći kada se budete pripremali za nekakav casual event gdje ćete htjeti odskakati od drugih. Look možete upotpuniti udobnim patikama ili pak čizmama iznad koljena koje će podignuti cijeli outfit na novu razinu.

3. Crop top

Još jedan način kako učiniti ovu kombinaciju posebno primamljivom je ako ispod obučemo crop top. Na taj način ćemo istaknuti svoj struk i figuru te se nećemo „izgubiti“ pod okriljem ovesized jakne. Ovakav look je odlična dnevna kombinacija, ali i večernja uz dodatak jače šminke i visokih potpetica.

4. Kombinacija bijelog i plavog trapera

Još jedan odličan trik međusobnog kombiniranja je trapera je da kombinirate njegovu plavu i bijelu nijansu. Na taj način ćete postići odličan kontrast i zapravo nećete imati potrebe za ikakvim dodatnim modnim intervencijama jer će ta kombinacija sama po sebi biti jako efektna.

5. Traper suknje

Traper suknje su još jedan odjevni predmet koji će vam biti jako „zahvalan“. Jednostavno ga je kombinirati sa svime, a pogotovo sa srodnim jeansom. Ako u kombinaciju ubacite i visoke potpetice, možete biti sigurne da ste prikladno obučene za praktički sve prilike.

6. Zanimljiv print

Ako želite ubaciti dozu razigranosti u vašu „traper-na-traper“ kombinaciju, preporučujemo izbor traper jakne ili traper hlača s upadljivim uzorkom ili natpisom. Na tržištu se može pronaći puno različitih kombinacija tako da smo sigurni da ćete pronaći nešto po vašem ukusu. Posebno su nam zanimljivi modeli s rozim ili crvenim detaljima jer se najljepše slažu s plavom, traper bojom.

7. Visoke potpetice

Traper uglavnom povezujemo s casual stilom, no čim se u priču umiješaju visoke potpetice, look se odmah mijenja i poprima svoje glamuroznije izdanje. Ovaj look preporučujemo za poslovne sastanke i malo uglađenije event-ove gdje želimo ostaviti casual chic dojam.

8. Kaput

Za vrijeme hladnijih mjeseci, ovaj stil možete odlično isfurati uz pomoć omiljenog kaputa. Najlakše je kombinirati neutralnije boje kaputa, iako bi i na primjer upečatljivi, crveni model kaputa odlično podigao kombinaciju. Priču još možete upotpuniti zanimljivim šeširom ili cipelama.

9. Ukrasi i detalji

Već smo rekli da je odličan trik odabrati model s natpisom ili zanimljivim printom, no isto tako su fora i rese, krzno ili kombinacija više materijala. Ova je stavka rezervirana za one koji vole dojam i podložna je promjeni različitih trendova tako da – pratite što nam novo tržište donosi i vjerujemo da ćete pronaći svoju savršenu „malo drugačiju“ jaknu.

10. Upečatljive cipele

Znate kako kaže Marilyn Monroe - "Daj djevojci prave cipele i osvojit će svijet”. E pa na možemo se složiti više! Posebno u ovoj denim kombinaciji je bitno odabrati dobar model cipela jer bi u suprotnom kombinacija možda mogla biti premonotona. Odaberite modele jarkih boja, sa zanimljivim uzorcima ili pak ostanite vjerni traper priči i odaberite cipele od istog materijala.