Brandovi
Cijena
kn kn
Veličine

Ženska odjeća i moda, haljine, obuća, nakit, cipele, hlače i tenisice na sniženjima i popustima iz svih online fashion trgovina sada su na jednom mjestu pa im možete jednostavno usporediti cijene i kupiti ih na internetu ili u dućanu.

Online kupovina odjeće i obuće za žene veličine 35 MM

 • Katalog
 • Lista
15 proizvoda
 • Just Cavalli JUST CAVALLI JC DNA
  1499,00 kn
  Uočljivi ženski Just Cavalli sat sa specifičnom narukvicom koja se omotava oko zapešća. Zlatne je boje, a kućište sata podsjeća na oblik zmijske glave, dok ostatak sata podsjeća na tijelo zmije. Podloga je ukrašena srebrnim šljokicama i Just Cavalli natpisom. Sat s kojim ne možete proći nezamjećeno.
 • Just Cavalli JUST CAVALLI JC DNA
  1349,00 kn
  Uočljivi ženski Just Cavalli sat sa specifičnom narukvicom koja se omotava oko zapešća. Srebrne je boje, a kućište sata podsjeća na oblik zmijske glave, dok ostatak sata podsjeća na tijelo zmije. Podloga je ukrašena uzorkom zmijske kože i Just Cavalli natpisom. Sat s kojim ne možete proći nezamjećeno.
 • Fossil FOSSIL TAILOR
  969,00 kn
  Još jedan sat za nježne i romantične duše čija je posebnost stopljena u ženski Fossil Tailor sat. Svakodnevni stil učiniti ćete jos posebnijim ukoliko se odlučite za ovaj jednosavan modni detalj.
 • Fossil FOSSIL Tailor
  1195,00 kn
  Suvremeni Fossil Tailor sat čije se kućište, remen i podloga stapaju s bakrenom bojom. Ovaj moderan i elegantan modni detalj uklopiti će se uz razne odjevne kombinacije.
 • Fossil FOSSIL TAILOR
  969,00 kn
  Bakreni Fossil Tailor sat dolazi u kombinaciji sa smeđom sjajnom podlogom i smeđim kožnim remenom. Klasičan, ali uočljiv modni dodatak istaknuti će sve Vaše svakodnevne odjevne kombinacije
 • Fossil FOSSIL TAILOR
  1119,00 kn
  Plavi Fossil Tailor sat čije se kućište, podloga i remen stapaju u jedinstveni spoj koji pristaje uz razne prigode i odjevne kombinacije. Upotpunite svoj stil i naglasite svoju posebnost ovim zanimljivim modnim dodatkom.
 • Fossil FOSSIL Tailor
  969,00 kn
  Suvremeni Fossil Tailor sat čije se kućište, remen i podloga stapaju sa srebrnom bojom. Ovaj moderan i elegantan modni detalj uklopiti će se uz razne odjevne kombinacije.
 • Fossil FOSSIL CARLIE
  895,00 kn
  Klasičan dizajn Fossil Carlie sata srebrne boje uklapa se uz sve prigode i stilove. Jednostavan oblik kućišta, remen od nehrđajućeg čelikai srebrna podloga zajedno čine cjelinu koju ćete moći kombinirati uz razne prilike.
 • Fossil FOSSIL TAILOR
  969,00 kn
  U potrazi ste za neuobičajenim kućištem koji će se uklopiti uz svakodnevni stil. Upravo ste pronašli idealan Fossil Tailor sat s podlogom ispunjenom raznim nijansama roze koja se stapa s rozim kožnim remenom. Upotpunite svoj look i naglasite svoju originalnu stanu.
Vrh