Brandovi
Cijena
kn kn
Veličine

Ženska odjeća i moda, haljine, obuća, nakit, cipele, hlače i tenisice na sniženjima i popustima iz svih online fashion trgovina sada su na jednom mjestu pa im možete jednostavno usporediti cijene i kupiti ih na internetu ili u dućanu.

Online kupovina odjeće i obuće za žene veličine 34 MM

 • Katalog
 • Lista
66 proizvoda
 • Swatch SWATCH LAMPONE
  399,00 kn
  Manji ženski Swatch sat jakih boja koji rado nose i djevojčice. Na plavo kućište se nadovezuje rozi silikonski remen. Izvrsno pristaje uz svaki casual look.
 • Swatch SWATCH ACCECANTE
  399,00 kn
  Swatch sat koji rado ose odrasli i djeca. Silikonski remen sata je uočljive žute boje te čini idealni modni dodatak za tople ljetne dane. Na tamnoplavoj podlozi su istaknute oznake i roze kazaljke.
 • Swatch SWATCH PINKDOTS
  399,00 kn
  Swatch sat kojeg rado nose djevojčice i žene. Silikoski remen bijele boje je ukrašen rozim točkicama koje pristaju uz podlogu roze boje. Podloga je ukrašena bijelim arapskim brojevima. Sat pristaje uz sve vesele odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH BACK TO SCHOOL
  399,00 kn
  Unisex Swatch sat s manjim promjerom kućišta koji rado nose i djeca. Na plavo kućište se nadovezuje tamnoplavi silikonski remen ukrašen kockastim uzorkom. Izvrsno pristaje uz sve opuštene odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH GUIMAUVE
  399,00 kn
  Nježni ženski sat roze boje čija je podloga ukrašena zlatnim detaljima. Na plastično kućište se nadovezuje udobni silikonski remen. Pristaje uz svaku casual i poslovnu odjevnu kombinaciju.
 • Just Cavalli JUST CAVALLI ANIMAL
  1299,00 kn
  Ženski Just Cavalli sat zlatne boje koji je napravljen od nehrđajućeg čelika. Na satu je mesh narukvica, a vanjski persten sata je na gornjem i donjem dijelu ukrašen motivom zmije koja se proteže na podlogu sata. Boja podloge se preljeva iz zlatne u ljubičastu. Zanimljivi modni dodatak koji podiže poslovne i opuštene odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH PALEO
  739,00 kn
  Ženski Swatch sat crne boje iz Skin kolekcije napravljen za dame koje žele udobni i lagani sat. Silikonska narukvica i podloga su ukrašeni višebojnim diskretnim točkicama.
 • Gc GC Structura
  1499,50 kn 2999,00 kn
  Ženski Gc sat bakrene boje koji je ukrašen sedefastom podlogom plave boje.. Multifunkcionalni mehanizam pokazuje vrijeme, datum i dane u tjednu. Izvrsno pristaje uz poslovne i formalne odjevne kombinacije.
 • Just Cavalli JUST CAVALLI LOGO
  999,00 kn
  Efektni ženski Just Cavalli sat s bakrenim kućištem na kojem je kožni remen roze boje. Podloga je ukrašena šljokicama i uočljivim Just Cavalli natpisom. Pristaje uz trendi odjevne kombinacije.
 • Just Cavalli JUST CAVALLI GLAM CHIC
  1399,00 kn
  Jednostavni ženski Just Cavalli sat zlatne boje napravljen od nehrđajućeg čelika. Podloga je ispunjena šljokicama i uočljivim Just Cavalli natpisom. Pristaje uz trendi i elegantne odjevne kombinacije.
 • Just Cavalli JUST CAVALLI ROCK
  1499,00 kn
  Efektni ženski Just Cavalli sat zlatne boje napravljen od nehrđajućeg čelika. Vanjski prsten sata i dio metalne narukvice uz kućište je ispunjeno kristalima. Na podlozi su kristali na mjestima oznaka i Just Cavalli natpis. Trendi modni dodatak na sve elegantne odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH REDBAYA
  399,00 kn
  Ženski Swatch sat iz Gent kolekcije napravljen u bordo crvenoj boji. Na plastičnom kućištu je udobni silikonski remen. Na jednostavnoj poslozi su istankuti arapski brojevi i prozor u kojem je prikazan datum. Neutralni modni dodatak na sve casual odjevne kombinacije.
 • Just Cavalli JUST CAVALLI ANIMAL
  1499,00 kn
  Moćni ženski Just Cavalli u potpunosti inspiriran motivom zmije čiji su detalji prisutni na metalnoj narukvici, na vanjskom prstenu sata i na podlozi sata. Svojim specifičnim izgledom ostavlja jak dojam na ruci.
 • Swatch SWATCH BLUE BOTTLE
  399,00 kn
  Casual Swatch sat petrolej boje koji jednako vole nositi odrasli i djeca. Na plastično kućište se nadovezuje kožni remen. Analogni mehanizam pokazuje vrijeme, datum i dane u tjednu. Pristaje uz casual odjevne kombinacije.
 • Timex TIMEX Metropolitan
  559,20 kn 699,00 kn
  Ženski Timex sat zlatne boje s popularnom mesh narukvicom i podlogom zanimljive teksture. Na podlozi su istaknute oznake i kazaljke te je očitavanje vremena pregledno. Pristaje uz poslovne i elegantne odjevne kombinacije.
 • Just Cavalli JUST CAVALLI LOGO
  1119,00 kn
  Efektni ženski Just Cavalli sat zlatne boje na kojem je mesh narukvica koja ostavlja dojam nakita na ruci. Crvena podloga je ukrašena šljokicama i uočljivim Just Cavalli natpisom. Pristaje uz trendi odjevne kombinacije.
 • Just Cavalli JUST CAVALLI Carattere
  1399,00 kn
  Elegantni ženski Just Cavalli sat s čeličnim kućištem koje je ukrašeno zmijskim uzorkom po vanjskom prstenu sata. Na satu narukvica napravljena od nehrđajućeg čelika. Izvrsno pristaje uz poslovne i večernje odjevne kombinacije.
 • Just Cavalli JUST CAVALLI LOGO
  819,00 kn
  Nježni Just Cavalli sat kojeg ukrašava bakreno kućište i kožni remen roze boje. Vanjski prsten sata je ukrašen decentnim leopard uzorkom. Jednostavnu podlogu ukrašava Just Cavalli natpis. Pristaje na casual i trendi odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH BLUE LOOP
  399,00 kn
  Ženski Swatch sat manjeg promjera kućišta kojeg rado nose i djevojčice. Kućište i silikonski remen su u kombinaciji plave i roze boje. Izvrstan modni dodatak na casual odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH WHITE BISHOP
  399,00 kn
  Jednostavni ženski bijeli sat koji rado nose i djevojčice. Na prozirno plastično kućište se nadovezuje bijeli silikonski remen. Analogni mehanizam pokazuje vrijeme, datum i dane u tjednu. Pristaje uz casual odjevne kombinacije.
 • Just Cavalli JUST CAVALLI ANIMAL
  1299,00 kn
  Ženski Just Cavalli sat zlatne boje koji je napravljen od nehrđajućeg čelika. Na satu je mesh narukvica, a vanjski persten sata je na gornjem i donjem dijelu ukrašen motivom zmije koja se proteže na podlogu sata. Zanimljivi modni dodatak koji podiže poslovne i opuštene odjevne kombinacije.
 • Just Cavalli JUST CAVALLI LOGO
  999,00 kn
  Efektni ženski Just Cavalli sat s čeličnim kućištem na kojem je mesh narukvica koja ostavlja dojam nakita na ruci. Tamnoplava podloga je ukrašena šljokicama i uočljivim Just Cavalli natpisom. Pristaje uz trendi odjevne kombinacije.
 • Just Cavalli JUST CAVALLI ANIMAL
  1349,00 kn
  Moćni ženski Just Cavalli u potpunosti inspiriran motivom zmije čiji su detalji prisutni na metalnoj narukvici, na vanjskom prstenu sata i na podlozi sata. Svojim specifičnim izgledom ostavlja jak dojam na ruci.
 • Just Cavalli JUST CAVALLI GLAM CHIC
  1299,00 kn
  Jednostavni ženski Just Cavalli sat napravljen od nehrđajućeg čelika. Tamnoplava podloga je ispunjena šljokicama i uočljivim Just Cavalli natpisom. Pristaje uz trendi i elegantne odjevne kombinacije.
 • Just Cavalli JUST CAVALLI Magnifica
  1499,00 kn
  Ženski Just Cavalli sat s kojim ne možete proći nezapaženo. Zlatne je boje, a krasi ga metalna narukvica čije su karike zanimljivog dizajna. Tamnoplavu podlogu sata ukrašava višebojni oblik zmijske glave i Just Cavalli natpis. Izvrsno pristaje uz poslovne i elegantne odjevne kombinacije.
 • Just Cavalli JUST CAVALLI JC set
  1049,00 kn
  Jednostavni ženski Just Cavalli sat koji dolazi u kompletu s decentnom narukvicom naprevljenom od nehrđajućeg čelika. Na metalnom kućištu se nalazi kožni remen srebrne boje. Podlogu ukrašavaju velika JC slova koja se nalaze i na dodatnoj narukvici u obliku privjeska. Pristaje uz sve trendi odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH WHITE DELIGHT
  399,00 kn
  Jednostavni plavo-bijeli sat koji jednako vole nositi žene, muškarci i djeca. Na plastično kućište se nadovezuje udobni silikonski remen. Analogni mehanizam pokazuje vrijeme, datum i dane u tjednu. Izvrsno pristaje uz casual i sportske odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH BELLE DE BREAK
  399,00 kn
  Specijalno Roland Garros izdanje Swatch sata bijele boje ukrašen tamnoplavim i bijelim prugama. Na satu je silikonski remen. Sat vole nositi djeca i odrasli.
 • Just Cavalli JUST CAVALLI Magnifica
  1499,00 kn
  Ženski Just Cavalli sat s kojim ne možete proći nezapaženo. Bakrene je boje, a krasi ga metalna narukvica čije su karike zanimljivog dizajna. Svijetlu podlogu sata ukrašava višebojni oblik zmijske glave i Just Cavalli natpis. Izvrsno pristaje uz poslovne i elegantne odjevne kombinacije.
 • Fossil FOSSIL NEELY
  1119,00 kn
  Srebrni Fossil Neely sat elegantnog dizajna čija je pozadina ispunjena plavom bojom. Dolazi u kombinaciji sa srebrnim mesh remenom. Elegantan i moderan dizajn oduševiti će mnoge pripadnice ljepšeg spola koje ga neće htjeti skidati s ruke.
 • Just Cavalli JUST CAVALLI GLAM CHIC
  1399,00 kn
  Jednostavni ženski Just Cavalli sat bakrene boje napravljen od nehrđajućeg čelika. Svijetla podloga je ispunjena šljokicama i uočljivim Just Cavalli natpisom. Pristaje uz trendi i elegantne odjevne kombinacije.
 • Gc GC LadyBelle
  1299,50 kn 2599,00 kn
  Bakreni Gc sat s kojim pripadnice ljepšeg spola ostavljaju dojam sofisticirane, ali i moderne žene. Bakreno kućište i narukvicu podiže podloga ukrašena rozom bojom i prekrasnim bakrenim cvjetovima. Izvrsno pristaje uz poslovne i večernje modne kombinacije.
 • Swatch SWATCH DRAGON FRUIT SOFT
  350,00 kn
  Ženski Swatch sat kojeg rado nose djevojčice. Roze je boje, a podlogu ukrašavaju bijeli arapski bojevi. Na satu je udobni silikonski remen zbog kojeg je sat pogodan za sve dnevne aktivnosti.
 • Just Cavalli JUST CAVALLI JC set
  1199,00 kn
  Jednostavni ženski Just Cavalli sat koji dolazi u kompletu s decentnom narukvicom naprevljenom od nehrđajućeg čelika. Bakrene je boje, a na metalnom kućištu je popularna mesh narukvica. Podlogu ukrašavaju velika JC slova koja se nalaze i na dodatnoj narukvici u obliku privjeska. Pristaje uz sve trendi odjevne kombinacije.
 • Just Cavalli JUST CAVALLI ANIMAL
  1499,00 kn
  Moćni ženski Just Cavalli u potpunosti inspiriran motivom zmije čiji su detalji prisutni na metalnoj narukvici, na vanjskom prstenu sata i na podlozi sata. Svojim specifičnim izgledom ostavlja jak dojam na ruci.
 • Just Cavalli JUST CAVALLI ROCK
  1499,00 kn
  Efektni ženski Just Cavalli sat bakrene boje napravljen od nehrđajućeg čelika. Vanjski prsten sata i dio metalne narukvice uz kućište je ispunjeno kristalima. Na podlozi su kristali na mjestima oznaka i Just Cavalli natpis. Trendi modni dodatak na sve elegantne odjevne kombinacije.
 • Just Cavalli JUST CAVALLI GLAM CHIC
  1299,00 kn
  Jednostavni ženski Just Cavalli sat napravljen od nehrđajućeg čelika. Svijetla podloga je ispunjena šljokicama i uočljivim Just Cavalli natpisom. Pristaje uz trendi i elegantne odjevne kombinacije.
 • Just Cavalli JUST CAVALLI LOGO
  1119,00 kn
  Efektni ženski Just Cavalli sat bakrene boje na kojem je mesh narukvica koja ostavlja dojam nakita na ruci. Plava podloga je ukrašena šljokicama i uočljivim Just Cavalli natpisom. Pristaje uz trendi odjevne kombinacije.
 • Just Cavalli JUST CAVALLI Magnifica
  1349,00 kn
  Ženski Just Cavalli sat s kojim ne možete proći nezapaženo. Srebrne je boje, a krasi ga metalna narukvica čije su karike zanimljivog dizajna. Svijetlu podlogu sata ukrašava višebojni oblik zmijske glave i Just Cavalli natpis. Izvrsno pristaje uz poslovne i elegantne odjevne kombinacije.
 • Just Cavalli JUST CAVALLI JC set
  1049,00 kn
  Jednostavni ženski Just Cavalli sat koji dolazi u kompletu s decentnom narukvicom naprevljenom od nehrđajućeg čelika. Na metalnom kućištu je popularna mesh narukvica. Podlogu ukrašavaju velika JC slova koja se nalaze i na dodatnoj narukvici u obliku privjeska. Pristaje uz sve trendi odjevne kombinacije.
 • Just Cavalli JUST CAVALLI ANIMAL
  1299,00 kn
  Ženski Just Cavalli sat bakrene boje koji je napravljen od nehrđajućeg čelika. Na satu je mesh narukvica, a vanjski persten sata je na gornjem i donjem dijelu ukrašen motivom zmije koja se proteže na podlogu sata. Zanimljivi modni dodatak koji podiže poslovne i opuštene odjevne kombinacije.
 • Just Cavalli JUST CAVALLI ANIMAL
  1499,00 kn
  Moćni ženski Just Cavalli u potpunosti inspiriran motivom zmije čiji su detalji prisutni na metalnoj narukvici, na vanjskom prstenu sata i na podlozi sata. Svojim specifičnim izgledom ostavlja jak dojam na ruci.
 • Dkny DKNY Soho
  919,00 kn
  DKNY Soho popularan i vrlo tražen model koji odiše svojom jednostavnošću i elegancijom. Omiljen među ženama svih uzrasta i toliko jednostavan da se savršeno uklapa u svakodnevne, poslovne, casual pa čak i sportske odjevne kombinacije. DKNY Soho model klasik je koji nikad neće izaći iz mode.
 • Dkny DKNY Parsons
  1229,00 kn
  DKNY Parsons plijeni pozornost svojim elegantnim i jednostavnim izgledom. Boja je svedena na minimum pa se tako savršeno uklapa uz dnevne i večernje odjevne kombinacije. Iskombiniraj svoj sat uz svoj outfit ili uz raspoloženje. Ovaj sat ima i funkciju datuma.
 • Fossil FOSSIL NEELY
  1269,00 kn
  Bakreno-plava kombinacija zvuči zanimljivo, a pogotovo kada je uklopljena u ovaj ženstveni Fossil Neely. Upotpunite svoje odjevne kombinacije i naglasite svoju posebnost uz ovaj zanimljivi i jedinstveni modni detalj.
 • Guess GUESS LOLA
  839,20 kn 1049,00 kn
  Nježni ženski Guess sat bakrene boje s manjim promjerom kućišta koji pristaje na dnevne i poslovne odjevne kombinacije. Ukrašava ga tanka čelična narukvica i bakrena podloga s uočljivim Guess logom.
 • Dkny DKNY Soho
  1195,00 kn
  DKNY Soho zlatna kombinacija kućišta i narukvice savršen je dodatak za razne odjevne kombinacije i omiljen je među ženama svih uzrasta. Okrenite se novoj klasici i daberite ovaj model kako bi istaknuli jednostavnost i eleganciju. Neka elegancija ostane na tvojoj strani.
 • Fossil FOSSIL THE COMMUTER
  895,00 kn
  Srebrni Fossil The Commuter sat s mesh remenom od nehrđajućeg čelika. Zbog klasičnog i jednostavnog dizajna pristaje uz sve odjevne kombinacije i stilove.
 • Fossil FOSSIL NEELY
  1195,00 kn
  Ukoliko volite uz svoj sat imati i modni nakit koji pristaje uz to, upravo ste pronašli idealnu kombinaciju. Bakreni Fossil Nelly sat s kožnim remenom na kojemu se nalaze bijeli cvijetovi. Dolazi u setu s bakrenim naušnicama u obliku srca.
Vrh