Brandovi
Cijena
kn kn
Veličine

Ženska odjeća i moda, haljine, obuća, nakit, cipele, hlače i tenisice na sniženjima i popustima iz svih online fashion trgovina sada su na jednom mjestu pa im možete jednostavno usporediti cijene i kupiti ih na internetu ili u dućanu.

Online kupovina odjeće i obuće za žene veličine 32 MM

 • Katalog
 • Lista
28 proizvoda
 • Gc GC LadyChic
  999,50 kn 1999,00 kn
  Trendi ženski Gc sat kojeg ukrašavaju šarene boje iscrtane po podlozi i vanjskom prstenu sata. Na bakrenom kućištu je bijeli kožni remen. Svijetli remen i boje ga čine uočljivim dodatkom na sve elegantne odjevne kombinacije.
 • Just Cavalli JUST CAVALLI RELAXED
  1119,00 kn
  Nježni Just Cavalli sat zlatne boje s čeličnim kućištem na kojem je čelični mesh remen. Podloga je ukrašena zvjezdicama i Just Cavalli natpisom. Uz kupnju ovoga sata, kao poklon se dobije narukvica koja je također ukrašena zvjezdicama.
 • Gc GC PureChic
  1299,50 kn 2599,00 kn
  Elegantni ženski Gc sat bakrene boje s manjim promjerom kućišta na kojem je popularna mesh narukvica. Podloga sata je ukrašena motivima šarenih leptira. Izvrsno pristaje na trendi i poslovne odjevne kombinacije.
 • Just Cavalli JUST CAVALLI Armonia
  1049,00 kn
  Jednostavni ženski Just Cavalli sat čije je kućište napravljeno od nehrđajućeg čelika. Na satu je udobni kožni remen roze boje. Zlatnu podlogu ukrašava Just Cavalli logo. Nosiv je uz dnevne i večernje odjevne kombinacije.
 • Gc GC CableChic
  1649,50 kn 3299,00 kn
  Elegantni ženski Gc sat bakrene boje koji se lako kombinira uz poslovne i trendi odjevne kombinacije. Ukrašen je sedefastom podlogom na kojoj su jednostavne bakrene oznake i kazaljke.
 • Gc GC CableChic
  999,50 kn 1999,00 kn
  Sportsko elegantni ženski Gc sat s bakrenim kućištem na kojem je silikonski remen crvene boje. Kućište je bakreno te ukrašeno sedefastom podlogom na kojoj je vrijeme istaknuto bakrenim oznakama. Sat je vodootporan do 100 m.
 • Gc GC CableChic
  949,50 kn 1899,00 kn
  Elegantni ženski Gc sat na kojem je silikonski remen zbog kojeg sat lijepo pristaje i uz sportske odjevne kombinacije. Metalno kućište je napravljeno u kombinaciji bakrene i srebrne boje. Na sedefastoj podlozi je bakrenim detaljima prikazano vrijeme.
 • Gc GC LadyChic
  999,50 kn 1999,00 kn
  Moderni ženski Gc sat roze boje koja se prelijeva u zlatne i bakrene nijanse. Na bakreno kućište se nadovezuje kožni remen koji teksturom podsjeća na kožu reptila. Podloga je ukrašena preglednim bakrenim oznakama. Uočljivi dodatak na elegantne odjevne kombinacije.
 • Just Cavalli JUST CAVALLI Logo set
  1499,00 kn
  Moderni ženski Just Cavalli sat zlatne boje po kojem su detalji koji oponašaju uzorak zmijske kože. Podloga je jednostavna, ukrašena decentnom strukturom i Just Cavalli natpisom. U kompletu sa satom dolazi dodatna narukvica s dva privjeska u obliku J i C slova. Pristaje uz trendi i večernje odjevne kombinacije.
 • Michael Kors MICHAEL KORS Vail
  2155,00 kn
  Ovaj ženstveni sat pravi je spoj suvremenog s tradicionalnim, kroko kožni remen u kombinaciji sa rose gold kućištem i cirkonima pravi su pogodak.
 • Pierre Lannier PIERRE LANNIER Liberty
  1049,00 kn
  Elegantni ženski Pierre Lannier sat iz Liberty kolekcije kojem je karakteristika svijetla podloga ukrašena kristalima. Metalna narukvica sata je napravljena od tri dijela te ostavlja dojam nakita na ruci. Bakrene je boje. Nosiv je uz poslovne i večernje odjevne kombinacije.
 • Just Cavalli JUST CAVALLI RELAXED
  1119,00 kn
  Nježni Just Cavalli sat bakrene boje s čeličnim kućištem na kojem je čelični mesh remen. Svijetla podloga je ukrašena zvjezdicama i Just Cavalli natpisom. Uz kupnju ovoga sata, kao poklon se dobije narukvica koja je također ukrašena zvjezdicama.
 • Tissot TISSOT COUTURIER LADY
  2370,00 kn
  Ženski Tissot Couturier Lady sat sa srebrnim kućištem dolazi u kombinaciji s crvenim kožnim remenom. Zbog suvremenog dizajna kućišta i upečatljivog remena, ovaj sat postati će neizostavan detalj na Vašoj ruci.
 • Tissot TISSOT CHEMIN DES TOURELLES POWERMATIC 80 LADY
  5870,00 kn
  Predstavljamo vam visokokvalitetni Tissot Chemin des Tourelles - sat švicarskog podrijetla kojeg čini analogni mehanizam koji funkcioniora na bazi pokreta. Svi dijelovi na ovom satu izrađeni su od najfinijih materijala što uključuje kućište od čelika, gornje pokrivno staklo od safirnog stakla i fini kožni remen u crvenoj boji.
 • Pierre Lannier PIERRE LANNIER Liberty
  1049,00 kn
  Elegantni ženski Pierre Lannier sat iz Liberty kolekcije kojem je karakteristika plava podloga ukrašena kristalima. Metalna narukvica sata je napravljena od tri dijela te ostavlja dojam nakita na ruci. Bakrene je boje. Nosiv je uz poslovne i večernje odjevne kombinacije.
 • Fossil FOSSIL Georgia
  819,00 kn
  Srebrni Fossil sat iz kolekcije Georgia u kombinaciji s krem kožnim remenom čija se boja podudara s unutrašnjosti kućišta. Ovaj spoj retro i modernog dizajna idealno će se istaknuti na Vašoj ruci.
 • Fossil FOSSIL GEORGIA
  1045,00 kn
  Moderno i retro dva su pridjeva koja odavno opisuju Fossil satove. Fossil Georgia sat s kožnim remenom smeđe boje stapa se sa zlatnim kućištem. Pristajati će uz sve odjevne kombinacije i unijeti dašak promjene u Vaš svakodnevni stil.
 • Fossil FOSSIL GEORGIA
  1195,00 kn
  Bakreni Fossil Georgia sat čiji je rub kućišta ukrašen bijelim kristalima. Tanka, metalna narukvica ostavlja dašak elegancije i profinjenosti te će se samim time uklopiti uz Vaš ženstveni i nježni stil.
 • Just Cavalli JUST CAVALLI Armonia
  999,00 kn
  Jednostavni ženski Just Cavalli sat čije je kućište napravljeno od nehrđajućeg čelika. Na satu je udobni kožni remen plave boje. Plavu podlogu ukrašava Just Cavalli logo. Nosiv je uz dnevne i večernje odjevne kombinacije.
 • Tissot TISSOT CHEMIN DES TOURELLES POWERMATIC 80 HELVETIC PRIDE LADY
  7180,00 kn
  Tissot sat iz Special Collections dolazi u srebrno-bakrenoj kombinaciji s jednostavnim dizajnom kućišta. Suvremeni sat koji će pristajati uz svaku prigodu i odjevnu kombinaciju.
 • Pierre Lannier PIERRE LANNIER ELEGANCE STYLE
  899,00 kn
  Sofisticirani Pierre Lannier sat kojeg krasi crna pregledna podloga i popularna mesh narukvica. Zbog klasičnog dizajna lijepo pristaje uz poslovne odjevne kombinacije.
 • Pierre Lannier PIERRE LANNIER Liberty
  999,00 kn
  Elegantni ženski Pierre Lannier sat iz Liberty kolekcije kojem je karakteristika sedefasta podloga ukrašena kristalima. Metalna narukvica sata je napravljena od tri dijela te ostavlja dojam nakita na ruci. Srebrnu boju čelika upotpunjavaju zlatni detalji: kazaljke, vanjski prsten sata i krunica. Nosiv je uz poslovne i večernje odjevne kombinacije.
 • Fossil FOSSIL Georgia
  819,00 kn
  Srebrni Fossil sat iz kolekcije Georgia dolazi u kombinaciji sa smeđim kožnim remenom. Unutrašnjost kućišta ispunjena je bijelom bojom sa srebrnim detaljima. Ovaj spoj retro i modernog dizajna idealno će se istaknuti na Vašoj ruci.
Vrh