Brandovi
Cijena
kn kn
Veličine

Ženska odjeća i moda, haljine, obuća, nakit, cipele, hlače i tenisice na sniženjima i popustima iz svih online fashion trgovina sada su na jednom mjestu pa im možete jednostavno usporediti cijene i kupiti ih na internetu ili u dućanu.

Online kupovina odjeće i obuće za žene veličine 26 MM

 • Katalog
 • Lista
19 proizvoda
 • Rosefield ROSEFIELD THE BOXY
  759,00 kn
  Zlatni, ženski sat suvremenog retro izgleda s podebljanim kutovima na kvadratnom kućištu. Unutrašnjost kućišta je bijele boje. Ovaj oblik je najnoviji trend na tržištu satova te se može kombinirati uz svaku prigodu.
 • Rosefield ROSEFIELD THE BOXY
  759,00 kn
  Zlatni, ženski sat suvremenog retro izgleda s podebljanim kutovima na kvadratnom kućištu. Unutrašnjost kućišta je efektne crne boje. Čelični mesh remen je jednostavno prilagodljiv, te se sat savršeno stapa s rukom. Ovaj oblik je najnoviji trend na tržištu satova te se može kombinirati uz svaku prigodu.
 • Pierre Lannier PIERRE LANNIER ELEGANCE SEDUCTION
  759,00 kn
  Decentni ženski Pierre Lannier sat srebrne boje. Vanjski prsten sata je ukrašen bijelim kristalima. Izvrstan modni dodatak na svaku poslovnu odjevnu kombinaciju.
 • Rosefield ROSEFIELD PREMIUM GLOSS
  659,00 kn
  Rosefield sat iz kolekcije Premium gloss dolazi s zlatnim kućištem i bijelom unutrašnjom podlogom. Kožni remen je crne boje i ostavlja klasičan i jednostavan dojam sata koji može upotpuniti look u svakodnevnim odjevnim kombinacijama.
 • Rosefield ROSEFIELD SMALL EDIT
  759,00 kn
  Rosefield sat srebrne boje iz Small Edit kolekcije s elegantnom podlogom klasičnog dizajna. Izgledom utjelovljuje njujoršku četvrt u ovom luksuznom satu koji kombinira sedefasti brojčanik s mesh narukvicom koja ostavlja dojam nakita na ruci.
 • Rosefield ROSEFIELD THE BOXY
  759,00 kn
  Skroz crni i efektan Rosefield sat iz kolekcije The Boxy kombinacija je sportskog i modernog dizajna. Uklapa se u sve odjevne kombinacije te definitivno ostaje zamijećen an ruci.Čelični mesh remen je jednostavno prilagodljiv, te se sat savršeno stapa s rukom.
 • Rosefield ROSEFIELD SMALL EDIT
  759,00 kn
  Rosefield sat iz Small Edit kolekcije s elegantnom podlogom klasičnog dizajna. Izgledom utjelovljuje njujoršku četvrt u ovom luksuznom satu koji kombinira sedefasti brojčanik, bakreno kućište i rozi kožni remen.
 • Fossil FOSSIL JACQUELINE
  1119,00 kn
  Bakreni Fossil Jacqueline sat u kombinaciji s metalnim remenom i bijelom podlogom idealan je primjer suvremenog sata kojega ćete moći nositi godinama. Pristaje uz sve jednostavne i svakodnevne odjevne kombinacije.
 • Rosefield ROSEFIELD SMALL EDIT
  759,00 kn
  Rosefield sat iz Small Edit kolekcije s elegantnom podlogom klasičnog dizajna. Izgledom utjelovljuje njujoršku četvrt u ovom luksuznom satu koji kombinira sedefasti brojčanik, bakreno kućište i crni kožni remen.
 • Rosefield ROSEFIELD THE BOXY
  759,00 kn
  Suvremeni sat bakrenog kućišta u kombinaciji s maslinastim kožnim remenom. Na remenu se decentno nalaze Swarovski kristali. Ova kombinacija savršeno pristaje uz svaku ruku te se može nositi uz dnevne i večernje odjevne varijante.
 • Rosefield ROSEFIELD THE BOXY
  759,00 kn
  Bakreni, kvadratni sat iz kolekcije The Boxy koji dolazi u kombinaciji s crnim remenom. Idealno paše uz svakodnevne jednostavne kombinacije.
 • Rosefield ROSEFIELD SMALL EDIT
  759,00 kn
  Rosefield sat iz Small Edit kolekcije s elegantnom podlogom klasičnog dizajna. Izgledom utjelovljuje njujoršku četvrt u ovom luksuznom satu koji kombinira sedefasti brojčanik, bakreno kućište i sivi kožni remen.
 • Rosefield ROSEFIELD THE BOXY
  759,00 kn
  Suvremeni sat bakrenog kućišta iz kolekcije The Boxy u kombinaciji s rozim kožnim remenom. Savršeno pristaje uz svaku ruku te se može nositi uz dnevne i večernje odjevne varijante.
 • Rosefield ROSEFIELD THE BOXY
  759,00 kn
  Srebrni, ženski sat suvremenog retro izgleda iz kolekcije The Boxy s podebljanim kutovima na kvadratnom kućištu. Unutrašnjost kućišta je crne boje. Ovaj oblik je najnoviji trend na tržištu satova te se može kombinirati uz svaku prigodu.
 • Rosefield ROSEFIELD THE BOXY
  759,00 kn
  Bakreni, ženski sat suvremenog retro izgleda s podebljanim kutovima na kvadratnom kućištu. Unutrašnjost kućišta je efektne crne boje. Čelični mesh remen je jednostavno prilagodljiv, te se sat savršeno stapa s rukom. Ovaj oblik je najnoviji trend na tržištu satova te se može kombinirati uz svaku prigodu.
 • Rosefield ROSEFIELD THE BOXY
  759,00 kn
  Zlatni, ženski sat suvremenog retro izgleda s podebljanim kutovima na kvadratnom kućištu. Unutrašnjost kućišta je bijele boje. Čelični mesh remen je jednostavno prilagodljiv, te se sat savršeno stapa s rukom. Ovaj oblik je najnoviji trend na tržištu satova te se može kombinirati uz svaku prigodu.
 • Fossil FOSSIL Georgia
  969,00 kn
  Bakreni Fossil sat iz kolekcije Georgia dolazi u kombinaciji sa smeđim kožnim remenom. Unutrašnjost kućišta ispunjena je bakrenom bojom. Ovaj spoj retro i modernog dizajna idealno će se istaknuti na Vašoj ruci i samim time plijeniti mnoge poglede.
 • Pierre Lannier PIERRE LANNIER ELEGANCE STYLE
  799,00 kn
  Decentni ženski Pierre Lannier sat na čije se metalno kućište nadovezuje neodoljiva mesh narukvica. Podloga je ukrašena zlatnim detaljima. Pristaje uz elegantne odjevne kombinacije.
Vrh