Brandovi
Cijena
kn kn
Veličine

Ženska odjeća i moda, haljine, obuća, nakit, cipele, hlače i tenisice na sniženjima i popustima iz svih online fashion trgovina sada su na jednom mjestu pa im možete jednostavno usporediti cijene i kupiti ih na internetu ili u dućanu.

Online kupovina odjeće i obuće za žene veličine 24 MM

 • Katalog
 • Lista
8 proizvoda
 • Just Cavalli JUST CAVALLI LOGO
  1299,00 kn
  Decentni Just Cavalli sat bakrene boje dizajniran da izgleda poput narukvice na ruci. Kućište sata je manje dimenzije te se na njega nadovezuje podesivi lanac. Cijeli sat prati zmijski uzorak. Na podlozi je ispisan okomit Just Cavalli natpis. Izvrsno pristaje uz sve odjevne kombinacije.
 • Just Cavalli JUST CAVALLI LOGO
  1299,00 kn
  Decentni Just Cavalli sat zlatne boje s tamnoplavom podlogom dizajniran da izgleda poput narukvice na ruci. Kućište sata je manje dimenzije te se na njega nadovezuje podesivi lanac. Cijeli sat prati zmijski uzorak. Na podlozi je ispisan okomit Just Cavalli natpis. Izvrsno pristaje uz sve odjevne kombinacije.
 • Just Cavalli JUST CAVALLI LOGO
  1299,00 kn
  Decentni Just Cavalli sat zlatne boje dizajniran da izgleda poput narukvice na ruci. Kućište sata je manje dimenzije te se na njega nadovezuje podesivi lanac. Cijeli sat prati zmijski uzorak. Na podlozi je ispisan okomit Just Cavalli natpis. Izvrsno pristaje uz sve odjevne kombinacije.
 • Pierre Lannier PIERRE LANNIER ELEGANCE SEDUCTION
  749,00 kn
  Elegantni ženski Pierre Lannier sat srebrne boje. Kućište manjeg promjera je ukrašeno bijelim kristalima koji se nadovezuju na metalnu narukvicu. Ostavlja dojam nakita na ruci.
 • Just Cavalli JUST CAVALLI LOGO
  1119,00 kn
  Decentni Just Cavalli sat srebrne boje dizajniran da izgleda poput narukvice na ruci. Kućište sata je manje dimenzije te se na njega nadovezuje podesivi lanac. Cijeli sat prati zmijski uzorak. Na podlozi je ispisan okomit Just Cavalli natpis. Izvrsno pristaje uz sve odjevne kombinacije.
 • Pierre Lannier PIERRE LANNIER ELEGANCE SEDUCTION
  749,00 kn
  Elegantni ženski Pierre Lannier sat u prekrasnoj kombinaciji srebrne boje metalnog kućišta i crne podloge. Ukrašen je bijelim kristalima. Izvrsno pristaje uz klasični i sofisticirani stil.
Vrh