Brandovi
Cijena
kn kn
Veličine

Ženska odjeća i moda, haljine, obuća, nakit, cipele, hlače i tenisice na sniženjima i popustima iz svih online fashion trgovina sada su na jednom mjestu pa im možete jednostavno usporediti cijene i kupiti ih na internetu ili u dućanu.

Online kupovina odjeće i obuće za žene veličine 22 MM

 • Katalog
 • Lista
5 proizvoda
 • Just Cavalli JUST CAVALLI GLAM CHIC
  1649,00 kn
  Efektni Just Cavalli sat koji oponaša oblik zmije. Čelična narukvica i detalji kućišta su ukrašeni zlatnim detaljima. Narukvica sata zadržava oblik, ali je blago rastezljiva da bi se mogla prilagoditi ruci. Efektni modni detalj za odvažne modne kombinacije.
 • Just Cavalli JUST CAVALLI GLAM CHIC
  1719,00 kn
  Just Cavali sat srebrne boje koji ostavlja dojam narukvice na ruci. Oponaša oblik zmije koja se u spiralnom obliku omorava oko ruke. 'Glava' zmije je ukrašena kristalima, a na podlozi je Just Cavalli natpis i kazaljka u obliku munje.
 • Just Cavalli JUST CAVALLI GLAM CHIC
  1649,00 kn
  Elegantni Just Cavalli sat napravljen u specifičnom obliku zmije. Narukvica zadržava isti oblik, ali je blago rastezljiva kako bi se mogla prilagoditi ruci. Sat izvrsno pristaje uz večernje odjevne kombinacije i ostavlja snažan dojam na ruci.
 • Just Cavalli JUST CAVALLI GLAM CHIC
  1849,00 kn
  Just Cavalli sat srebrne boje koji ostavlja dojam ekstravagantne narukvice na ruci. U obliku je zmije koja se u spiralnom obliku obavija oko ruke. 'Glava' zmije je ukrašena kristalima, a podloga je ukrašena Just Cavalli natpisom i kazaljkom u obliku munje.
Vrh