Brandovi 1
Cijena
kn kn

Popusti i sniženja

 • Katalog
 • Lista
 • Sandale PEPE JEANS - Elsa Rafia PGS90122 Natural 816
  Savršene sandale Pepe Jeans. Kvalitetno izrađen opšav - Eko koža - Eko koža, Tvorivo - Visokokvalitetna guma - omogućuje stopalu odgovarajuću ventilaciju. Unutarnji dio opšava se sastoji od Eko koža, Tkanina. Klizanje stopala ograničava uložak, koji upija vlagu: Eko koža, Tkanina. Potplat je Visokokvalitetno tvorivo, lako izolira od podloge. Zanimljiv izgled sandalama daje ukras, koji se sastoji od Tvorivo. Udobne, prozračne i jednostavne za čišćenje, vrlo su popularne.
 • Sandale PEPE JEANS - Elsa Tiras PGS90123 Tobacco 859
  Sandale Pepe Jeans. Udobno napravljen opšav je Eko koža - Eko koža, Tvorivo - Visokokvalitetno tvorivo. Vitka figura pomoću potpetice: 1 cm. Uložak je Eko koža, Tkanina. Materijal potplata je Visokokvalitetno tvorivo. Moć je u detaljima – ovdje može se upravo to naći Glitter. Ženstvene i udobne za stopalo, osnova za svaku stilizaciju.
 • Sandale PEPE JEANS - Maya Indian PGS90075 Tan 869
  Još jedna, uspješna ponuda Pepe Jeans. Udobno napravljen opšav je Prirodna koža - Glatka, Brušena. Vitka figura pomoću potpetice: 1 cm. Uložak omogućuje udobnije nošenje: Koža. Materijal potplata je Visokokvalitetno tvorivo. Karakter obuće ovisi o ukrasu: Kuglice, Prirodna koža. Svakodnevna, udobna ponuda dobrog stila.
 • Obuća PEPE JEANS - Brixton Girl Fur PGS50147 Tobacco 859
  Izdržljive i udobne zimske čizme Pepe Jeans. Od hladnoće štiti visoki opšav, koji je Prirodna koža - Brušena, Materijal - Materijal. U unutarnjem dijelu Krzno, Utpoljnenje. Uložak koji upija vlagu Krzno, Utpoljnenje omogućuje zimskim čizmama da budu higijenske. Potplat Visokokvalitetno tvorivo izolira od podloge i pruža sigurnost. Ukras izražava model - umjetno krzno. Udobne, omogućuju termičku udobnost.

Posljednje pregledano

Popusti, Akcije, Rasprodaje: Ženska odjeća i moda, haljine, obuća, nakit, cipele, hlače i tenisice na sniženjima i popustima iz svih online fashion trgovina sada su na jednom mjestu pa im možete jednostavno usporediti cijene i kupiti ih na internetu ili u dućanu. Smeđa je boja povjerenja, zemlje, drva, sigurnosti, stabilnosti i elegancije. Smeđa je neutralna boja koja se najčešće povezuje s jesenskom i zimskom odjećom i obućom. Često se koristi u kombinaciji sa zelenom kada se žele naglasiti prirodne, organske i ekološki osviještene modne kombinacije. Tamno smeđa boja često se koristi i umjesto crne i kao boja za unijeti toplinu u određenom fashion stylingu. Smeđa se povezuje i s plodnošću, poviješću i tradicijom. Nijanse smeđe su i boja čokolade, mahagonija, hazel, lješnjak, kaki, boja hrasta, brineta (brunnete), smećkasta.
Vrh