Brandovi 1
Cijena
kn kn

Popusti i sniženja

  • Katalog
  • Lista
  • Timex TIMEX IRONMAN® Sleek 150
    Sportski sat s kojim zbog žute boje remena ne možete proći nezamijećeno. Posjeduje tehnologiju dodirnog zaslona koja trkačima olakšava bilježenje rezultata. Dodirni zaslon je funkcionalan u opciji štoperice, tajmera i intervalnog tajmera. Sat je vodootporan do 100 m.
  • Timex TIMEX IRONMAN Sleek
    Ženski Timex sat iz kolekcije Sleek Premium Ironman je digitalni žuti sat čije je kućište promjera 40 mm. Gumeni/silikonski remen također je žute boje, a vodootpornost sata iznosi 100M. Funkcije ovog sata koje se prikazuju na dobro vidljivoj sivoj digitalnoj podlozi su alarm, kronograf, dan i datum. Ovaj sat idealan je za svaki sportski look.

Posljednje pregledano

Popusti, Akcije, Rasprodaje: Ženska odjeća i moda, haljine, obuća, nakit, cipele, hlače i tenisice na sniženjima i popustima iz svih online fashion trgovina sada su na jednom mjestu pa im možete jednostavno usporediti cijene i kupiti ih na internetu ili u dućanu. Žuta je boja sunca, sreće, cvijeća i svježine. Žuta boja jednako tako može predstavljati i oprez i ljubomoru. U kombinaciji s crnom bojom žuta daje jako dobar kontrast i vidljivost što se često koristi u prometu, ali i u odijevanju. Žuta se tumači i kao boja za djecu, kao topla, nestabilna i spontana boja. Dokazano je i da bebe češće plaču u žutim sobama. Žutu obuću, hlače i haljine zgodno je odijenuti kao dio proljetne i ljetne odjeće i vedre garderobe. Žuto crne odjevne kombinacije vrlo su česte. Nijanse žute boje su limun-žuta, zlatno-žuta, kremasta, boja senfa, banane ili žuti oker.
Vrh