Brandovi
Cijena
kn kn
Veličine

Ženska odjeća i moda, haljine, obuća, nakit, cipele, hlače i tenisice na sniženjima i popustima iz svih online fashion trgovina sada su na jednom mjestu pa im možete jednostavno usporediti cijene i kupiti ih na internetu ili u dućanu.

Rosefield online kupovina odjeće i obuće za žene

 • Katalog
 • Lista
115 proizvoda
 • Rosefield Ručni sat Rosefield MBR-M45
  759,00 kn
  Ručni sat Rosefield kućište bakreno od mjeda 38 mm, crni analogni brojčanik, quartz pokret, metalni remen
 • Rosefield Ručni sat Rosefield MWG-M41
  759,00 kn
  Ručni sat Rosefield kućište zlatno od mjeda 38 mm, bijeli analogni brojčanik, quartz pokret, zlatni metalni remen
 • Rosefield Ručni sat Rosefield BWGR-B9
  659,00 kn
  Ručni sat Rosefield kućište bakreno od mjeda 38 mm, bijeli analogni brojčanik, quartz pokret, sivi kožni remen
 • Rosefield Ručni sat Rosefield TWPR-T58
  659,00 kn
  Ručni sat Rosefield kućište bakreno od mjeda 33 mm, bijeli analogni brojčanik, quartz pokret, rozi kožni remen
 • Rosefield ROSEFIELD THE BOXY
  759,00 kn
  Zlatni, ženski sat suvremenog retro izgleda s podebljanim kutovima na kvadratnom kućištu. Unutrašnjost kućišta je bijele boje. Ovaj oblik je najnoviji trend na tržištu satova te se može kombinirati uz svaku prigodu.
 • Rosefield ROSEFIELD THE BOXY
  759,00 kn
  Zlatni, ženski sat suvremenog retro izgleda s podebljanim kutovima na kvadratnom kućištu. Unutrašnjost kućišta je efektne crne boje. Čelični mesh remen je jednostavno prilagodljiv, te se sat savršeno stapa s rukom. Ovaj oblik je najnoviji trend na tržištu satova te se može kombinirati uz svaku prigodu.
 • Rosefield Ručni sat Rosefield BWPS-B8
  659,00 kn
  Ručni sat Rosefield kućište srebreno od mjeda 38 mm, bijeli analogni brojčanik, quartz pokret, rozi kožni remen
 • Rosefield Ručni sat Rosefield BWGS-B10
  659,00 kn
  Ručni sat Rosefield kućište srebreno od mjeda 38 mm, bijeli analogni brojčanik, quartz pokret, sivi kožni remen
 • Rosefield Ručni sat Rosefield CIBLR-E91
  759,00 kn
  Ručni sat Rosefield kućište bakreno od mjeda 33 mm, krem analogni brojčanik, quartz pokret, rozi kožni remen
 • Rosefield Ručni sat Rosefield WSPR-W73
  759,00 kn
  Ručni sat Rosefield kućište bakreno od mjeda 33 mm, bijeli analogni brojčanik, quartz pokret, remen krem od brušene kože
 • Rosefield Ručni sat Rosefield GBBB-G38
  659,00 kn
  Ručni sat Rosefield crno mat kućište od mjeda 38 mm, crni analogni brojčanik, quartz pokret, crni kožni remen
 • Rosefield Ručni sat Rosefield TWS-T52
  759,00 kn
  Ručni sat Rosefield kućište srebreno od mjeda 33 mm, bijeli analogni brojčanik, quartz pokret, metalni remen
 • Rosefield ROSEFIELD PREMIUM GLOSS
  659,00 kn
  Rosefield sat iz kolekcije Premium gloss dolazi s bakrenim kućištem i bijelom unutrašnjom podlogom. Remen je crne boje i ostavlja klasičan i jednostavan dojam sata koji može upotpuniti look u svakodnevnim odjevnim kombinacijama.
 • Rosefield Ručni sat Rosefield WEGR-W75
  759,00 kn
  Ručni sat Rosefield kućište bakreno od mjeda 33 mm, sedef analogni brojčanik, quartz pokret, remen sivi od brušene kože
 • Rosefield Ručni sat Rosefield WBUG-W70
  759,00 kn
  Ručni sat Rosefield kućište zlatno od mjeda 33 mm, krem analogni brojčanik, quartz pokret, remen plavi od brušene kože
 • Rosefield Ručni sat Rosefield 26WBR-261
  759,00 kn
  Ručni sat Rosefield kućište od mjeda 26 mm, bijeli analogni brojčanik, quartz pokret, crni kožni remen
 • Rosefield ROSEFIELD THE WEST VILLAGE Mint Grey Rose Gold
  759,00 kn
  Rosefield sat iz The West Village kolekcije je dizajniran kao ženstven, ali otkačen. Ukrašava ga sivi kožni remen na kojem su detalji u obliku bakrenih metalnih prstena. <p><style>.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }</style><div class='embed-container'><iframe src='https://www.youtube.com/embed/GzD9rc8s7hU' frameborder='0' allowfullscreen></iframe></div></p>
 • Rosefield ROSEFIELD THE GRAMERCY Black Black Gold
  659,00 kn
  Rosfield sat iz kolekcije nazvane po top lokaciji na Manhattan-u koja je dom modnim dizajnerima iz cijeloga svijeta. Gramercy kolekcija kombinira jednostavni dizajn podloge sata s kožnim remenom čistih linija kako bi se stvorio primamljivi modni dodatak.
 • Rosefield ROSEFIELD CITY BLOOM
  759,00 kn
  Rosefield sat iz nježne City Bloom kolekcije kojoj je karakteristika kožni remen s ušivenim cvjetnim uzorkom. Sat koji je dizajniran da bude ženstven i sofisticirani modni dodatak.
 • Rosefield ROSEFIELD THE TRIBECA White Black Silver
  659,00 kn
  Rosefield sat iz Tribeca kolekcije koja kombinira omiljene detalje dizajna iz postojećih kolekcija Rosefield satova. Tribeca kolekcija je napravljena u manjoj dimenziji s kućištem promjera 33 mm koje je namijenjeno nježnijim zapešćima. Ultimativni modni dodatak za sve koji vole manje modele satova.
 • Rosefield ROSEFIELD PREMIUM GLOSS
  659,00 kn
  Rosefield sat iz kolekcije Premium gloss dolazi s zlatnim kućištem i bijelom unutrašnjom podlogom. Kožni remen je crne boje i ostavlja klasičan i jednostavan dojam sata koji može upotpuniti look u svakodnevnim odjevnim kombinacijama.
 • Rosefield ROSEFIELD THE TRIBECA White Grey Rose Gold
  659,00 kn
  Rosefield sat iz Tribeca kolekcije koja kombinira omiljene detalje dizajna iz postojećih kolekcija Rosefield satova. Tribeca kolekcija je napravljena u manjoj dimenziji s kućištem promjera 33 mm koje je namijenjeno nježnijim zapešćima. Ultimativni modni dodatak za sve koji vole manje modele satova.
 • Rosefield Ručni sat Rosefield BWPR-B7
  659,00 kn
  Ručni sat Rosefield kućište bakreno od mjeda 38 mm, bijeli analogni brojčanik, quartz pokret, rozi kožni remen
 • Rosefield Ručni sat Rosefield 26WPR-263
  759,00 kn
  Ručni sat Rosefield kućište od mjeda 26 mm, bijeli analogni brojčanik, quartz pokret, krem-ružičasti kožni remen
 • Rosefield ROSEFIELD SMALL EDIT
  759,00 kn
  Rosefield sat srebrne boje iz Small Edit kolekcije s elegantnom podlogom klasičnog dizajna. Izgledom utjelovljuje njujoršku četvrt u ovom luksuznom satu koji kombinira sedefasti brojčanik s mesh narukvicom koja ostavlja dojam nakita na ruci.
 • Rosefield ROSEFIELD THE UPPER EAST SIDE White Pearl Silver
  859,00 kn
  Rosefield sat iz The Upper East side kolekcije s elegantnom podlogom klasičnog dizajna. Izgledom utjelovljuje njujoršku četvrt u ovom luksuznom satu koji kombinira sedefasti brojčanik s čeličnom narukvicom srebrne boje. <p><style>.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }</style><div class='embed-container'><iframe src='https://www.youtube.com/embed/jJs_B0_gOjU' frameborder='0' allowfullscreen></iframe></div></p>
 • Rosefield ROSEFIELD CITY BLOOM
  759,00 kn
  Rosefield sat iz nježne City Bloom kolekcije kojoj je karakteristika kožni remen s ušivenim cvjetnim uzorkom. Sat koji je dizajniran da bude ženstven i sofisticirani modni dodatak.
 • Rosefield ROSEFIELD THE WEST VILLAGE Pink Gold
  759,00 kn
  Rosefield sat iz The West Village kolekcije je dizajniran kao ženstven, ali otkačen. Ukrašava ga rozi kožni remen na kojem su detalji u obliku zlatnih metalnih prstena. <p><style>.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }</style><div class='embed-container'><iframe src='https://www.youtube.com/embed/GzD9rc8s7hU' frameborder='0' allowfullscreen></iframe></div></p>
 • Rosefield ROSEFIELD THE BOWERY White Black Rose Gold
  659,00 kn
  Rosefield sat iz The Bowery kolekcije, inspiriran Bowery četvrti u New York-u, odiše klasikom i boho-chic stilom te spaja minimalistički dizajn s tankim kućištem na kojem je elegantni kožni remen.
 • Rosefield ROSEFIELD THE UPPER EAST SIDE White Pearl Rose Gold
  859,00 kn
  Rosefield sat iz The Upper East side kolekcije s elegantnom podlogom klasičnog dizajna. Izgledom utjelovljuje njujoršku četvrt u ovom luksuznom satu koji kombinira sedefasti brojčanik s čeličnom narukvicom bakrene boje. <p><style>.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }</style><div class='embed-container'><iframe src='https://www.youtube.com/embed/jJs_B0_gOjU' frameborder='0' allowfullscreen></iframe></div></p>
 • Rosefield ROSEFIELD THE BOXY
  759,00 kn
  Skroz crni i efektan Rosefield sat iz kolekcije The Boxy kombinacija je sportskog i modernog dizajna. Uklapa se u sve odjevne kombinacije te definitivno ostaje zamijećen an ruci.Čelični mesh remen je jednostavno prilagodljiv, te se sat savršeno stapa s rukom.
 • Rosefield ROSEFIELD SMALL EDIT
  759,00 kn
  Rosefield sat iz Small Edit kolekcije s elegantnom podlogom klasičnog dizajna. Izgledom utjelovljuje njujoršku četvrt u ovom luksuznom satu koji kombinira sedefasti brojčanik, bakreno kućište i rozi kožni remen.
 • Rosefield Ručni sat Rosefield CILEG-E90
  759,00 kn
  Ručni sat Rosefield kućište zlatno od mjeda 33 mm, krem analogni brojčanik, quartz pokret, zeleni kožni remen
 • Rosefield ROSEFIELD THE SEPTEMBER ISSUE Graphic Designer
  759,00 kn
  Rosefield sat iz The September Issue kolekcije prelazi iz sporih ljetnih dana u energičnu jesen. Minimalistički dizajniran s kućištem promjera 33 mm na čiju je jednostavnu podlogu dodana funkcija datuma kao i luksuzni Clemence kožni remen s metalnim naglascima.
 • Rosefield ROSEFIELD THE GRAMERCY White Brown Gold
  659,00 kn
  Rosfield sat iz kolekcije nazvane po top lokaciji na Manhattan-u koja je dom modnim dizajnerima iz cijeloga svijeta. Gramercy kolekcija kombinira jednostavni dizajn podloge sata s kožnim remenom čistih linija kako bi se stvorio primamljivi modni dodatak.
 • Rosefield ROSEFIELD THE SEPTEMBER ISSUE Beauty Editor
  759,00 kn
  Rosefield sat iz The September Issue kolekcije prelazi iz sporih ljetnih dana u energičnu jesen. Minimalistički dizajniran s kućištem promjera 33 mm na čiju je jednostavnu podlogu dodana funkcija datuma kao i luksuzni Clemence kožni remen s metalnim naglascima.
 • Rosefield ROSEFIELD THE UPPER EAST SIDE White Pearl Gold
  859,00 kn
  Rosefield sat iz The Upper East side kolekcije s elegantnom podlogom klasičnog dizajna. Izgledom utjelovljuje njujoršku četvrt u ovom luksuznom satu koji kombinira sedefasti brojčanik s čeličnom narukvicom zlatne boje. <p><style>.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }</style><div class='embed-container'><iframe src='https://www.youtube.com/embed/jJs_B0_gOjU' frameborder='0' allowfullscreen></iframe></div></p>
 • Rosefield Ručni sat Rosefield GWBLG-G32
  659,00 kn
  Ručni sat Rosefield kućište zlatno od mjeda 38 mm, bijeli analogni brojčanik, quartz pokret, crni kožni remen
 • Rosefield Ručni sat Rosefield TWR-T50
  759,00 kn
  Ručni sat Rosefield kućište bakreno od mjeda 33 mm, bijeli analogni brojčanik, quartz pokret, metalni remen
 • Rosefield ROSEFIELD THE TRIBECA White Black Rose Gold
  659,00 kn
  Rosefield sat iz Tribeca kolekcije koja kombinira omiljene detalje dizajna iz postojećih kolekcija Rosefield satova. Tribeca kolekcija je napravljena u manjoj dimenziji s kućištem promjera 33 mm koje je namijenjeno nježnijim zapešćima. Ultimativni modni dodatak za sve koji vole manje modele satova.
 • Rosefield ROSEFIELD THE UPPER EAST SIDE Black Silver
  859,00 kn
  Rosefield sat iz The Upper East side kolekcije s elegantnom podlogom klasičnog dizajna. Izgledom utjelovljuje njujoršku četvrt u ovom luksuznom satu koji kombinira crni brojčanik s čeličnom narukvicom srebrne boje. <p><style>.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }</style><div class='embed-container'><iframe src='https://www.youtube.com/embed/jJs_B0_gOjU' frameborder='0' allowfullscreen></iframe></div></p>
 • Rosefield ROSEFIELD THE GRAMERCY White black Gold
  659,00 kn
  Rosfield sat iz kolekcije nazvane po top lokaciji na Manhattan-u koja je dom modnim dizajnerima iz cijeloga svijeta. Gramercy kolekcija kombinira jednostavni dizajn podloge sata s kožnim remenom čistih linija kako bi se stvorio primamljivi modni dodatak.
 • Rosefield ROSEFIELD THE TRIBECA Black Black Gold
  659,00 kn
  Rosefield sat iz Tribeca kolekcije koja kombinira omiljene detalje dizajna iz postojećih kolekcija Rosefield satova. Tribeca kolekcija je napravljena u manjoj dimenziji s kućištem promjera 33 mm koje je namijenjeno nježnijim zapešćima. Ultimativni modni dodatak za sve koji vole manje modele satova.
 • Rosefield ROSEFIELD THE WEST VILLAGE Blue Gold
  759,00 kn
  Rosefield sat iz The West Village kolekcije je dizajniran kao ženstven, ali otkačen. Ukrašava ga tamnoplavi kožni remen na kojem su detalji u obliku zlatnih metalnih prstena. <p><style>.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }</style><div class='embed-container'><iframe src='https://www.youtube.com/embed/GzD9rc8s7hU' frameborder='0' allowfullscreen></iframe></div></p>
 • Rosefield ROSEFIELD THE WEST VILLAGE Elephant Grey Rose Gold
  759,00 kn
  Rosefield sat iz The West Village kolekcije je dizajniran kao ženstven, ali otkačen. Ukrašava ga sivi kožni remen na kojem su detalji u obliku bakrenih metalnih prstena. <p><style>.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }</style><div class='embed-container'><iframe src='https://www.youtube.com/embed/GzD9rc8s7hU' frameborder='0' allowfullscreen></iframe></div></p>
 • Rosefield ROSEFIELD THE BOWERY White Grey Rose Gold
  659,00 kn
  Rosefield sat iz The Bowery kolekcije, inspiriran Bowery četvrti u New York-u, odiše klasikom i boho-chic stilom te spaja minimalistički dizajn s tankim kućištem na kojem je elegantni kožni remen.
 • Rosefield ROSEFIELD THE BOXY
  759,00 kn
  Suvremeni sat bakrenog kućišta u kombinaciji s maslinastim kožnim remenom. Na remenu se decentno nalaze Swarovski kristali. Ova kombinacija savršeno pristaje uz svaku ruku te se može nositi uz dnevne i večernje odjevne varijante.
 • Rosefield ROSEFIELD THE BOXY
  759,00 kn
  Bakreni, kvadratni sat iz kolekcije The Boxy koji dolazi u kombinaciji s crnim remenom. Idealno paše uz svakodnevne jednostavne kombinacije.
 • Rosefield Ručni sat Rosefield TWBRRC-T55
  659,00 kn
  Ručni sat Rosefield kućište bakreno od mjeda 33 mm, bijeli analogni brojčanik, quartz pokret, smeđi kožni remen
 • Rosefield Ručni sat Rosefield CILIR-E93
  759,00 kn
  Ručni sat Rosefield kućište bakreno od mjeda 33 mm, krem analogni brojčanik, quartz pokret, sivi kožni remen
 • Rosefield ROSEFIELD SMALL EDIT
  759,00 kn
  Rosefield sat iz Small Edit kolekcije s elegantnom podlogom klasičnog dizajna. Izgledom utjelovljuje njujoršku četvrt u ovom luksuznom satu koji kombinira sedefasti brojčanik, bakreno kućište i crni kožni remen.
 • Rosefield ROSEFIELD SMALL EDIT
  759,00 kn
  Rosefield sat iz Small Edit kolekcije s elegantnom podlogom klasičnog dizajna. Izgledom utjelovljuje njujoršku četvrt u ovom luksuznom satu koji kombinira sedefasti brojčanik, bakreno kućište i sivi kožni remen.
 • Rosefield ROSEFIELD THE BOXY
  759,00 kn
  Suvremeni sat bakrenog kućišta iz kolekcije The Boxy u kombinaciji s rozim kožnim remenom. Savršeno pristaje uz svaku ruku te se može nositi uz dnevne i večernje odjevne varijante.
 • Rosefield ROSEFIELD THE BOXY
  759,00 kn
  Srebrni, ženski sat suvremenog retro izgleda iz kolekcije The Boxy s podebljanim kutovima na kvadratnom kućištu. Unutrašnjost kućišta je crne boje. Ovaj oblik je najnoviji trend na tržištu satova te se može kombinirati uz svaku prigodu.
 • Rosefield ROSEFIELD THE BOXY
  759,00 kn
  Bakreni, ženski sat suvremenog retro izgleda s podebljanim kutovima na kvadratnom kućištu. Unutrašnjost kućišta je efektne crne boje. Čelični mesh remen je jednostavno prilagodljiv, te se sat savršeno stapa s rukom. Ovaj oblik je najnoviji trend na tržištu satova te se može kombinirati uz svaku prigodu.
 • Rosefield ROSEFIELD THE BOXY
  759,00 kn
  Zlatni, ženski sat suvremenog retro izgleda s podebljanim kutovima na kvadratnom kućištu. Unutrašnjost kućišta je bijele boje. Čelični mesh remen je jednostavno prilagodljiv, te se sat savršeno stapa s rukom. Ovaj oblik je najnoviji trend na tržištu satova te se može kombinirati uz svaku prigodu.
 • Rosefield ROSEFIELD CITY BLOOM
  759,00 kn
  Rosefield sat iz nježne City Bloom kolekcije kojoj je karakteristika kožni remen s ušivenim cvjetnim uzorkom. Sat koji je dizajniran da bude ženstven i sofisticirani modni dodatak.
 • Rosefield ROSEFIELD THE BOWERY White Pink Silver
  659,00 kn
  Rosefield sat iz The Bowery kolekcije, inspiriran Bowery četvrti u New York-u, odiše klasikom i boho-chic stilom te spaja minimalistički dizajn s tankim kućištem na kojem je elegantni kožni remen.
 • Rosefield ROSEFIELD THE SEPTEMBER ISSUE Fashion Editor
  759,00 kn
  Rosefield sat iz The September Issue kolekcije prelazi iz sporih ljetnih dana u energičnu jesen. Minimalistički dizajniran s kućištem promjera 33 mm na čiju je jednostavnu podlogu dodana funkcija datuma kao i luksuzni Clemence kožni remen s metalnim naglascima.
 • Rosefield ROSEFIELD THE BOWERY White Brown Rose Gold
  659,00 kn
  Rosefield sat iz The Bowery kolekcije, inspiriran Bowery četvrti u New York-u, odiše klasikom i boho-chic stilom te spaja minimalistički dizajn s tankim kućištem na kojem je elegantni kožni remen.
 • Rosefield ROSEFIELD THE BOWERY White Brown Rose Gold
  659,00 kn
  Rosefield sat iz The Bowery kolekcije, inspiriran Bowery četvrti u New York-u, odiše klasikom i boho-chic stilom te spaja minimalistički dizajn s tankim kućištem na kojem je elegantni kožni remen.
 • Rosefield ROSEFIELD THE BOWERY White Grey Silver
  659,00 kn
  Rosefield sat iz The Bowery kolekcije, inspiriran Bowery četvrti u New York-u, odiše klasikom i boho-chic stilom te spaja minimalistički dizajn s tankim kućištem na kojem je elegantni kožni remen.
 • Rosefield ROSEFIELD THE GRAMERCY Black Black Gold
  659,00 kn
  Rosfield sat iz kolekcije nazvane po top lokaciji na Manhattan-u koja je dom modnim dizajnerima iz cijeloga svijeta. Gramercy kolekcija kombinira jednostavni dizajn podloge sata s kožnim remenom čistih linija kako bi se stvorio primamljivi modni dodatak.
 • Rosefield ROSEFIELD THE MERCER White Gold
  759,00 kn
  Rosefiel sat iz Mercer kolekcije koja je nazvana i odaje počast jednoj od najpopularnijih shopping destinacija u New York-u. U Mercer kolekciji su satovi s čeličnim mesh narukvicama kako bi se postigao izvrsni izgled koji pristaje modernoj četvrti po kojoj su satovi dobili naziv.
 • Rosefield ROSEFIELD THE SEPTEMBER ISSUE Art Director
  759,00 kn
  Rosefield sat iz The September Issue kolekcije prelazi iz sporih ljetnih dana u energičnu jesen. Minimalistički dizajniran s kućištem promjera 33 mm na čiju je jednostavnu podlogu dodana funkcija datuma kao i luksuzni Clemence kožni remen s metalnim naglascima.
 • Rosefield ROSEFIELD THE TRIBECA Black Black Gold
  659,00 kn
  Rosefield sat iz Tribeca kolekcije koja kombinira omiljene detalje dizajna iz postojećih kolekcija Rosefield satova. Tribeca kolekcija je napravljena u manjoj dimenziji s kućištem promjera 33 mm koje je namijenjeno nježnijim zapešćima. Ultimativni modni dodatak za sve koji vole manje modele satova.
 • Rosefield ROSEFIELD THE BOWERY White Black Silver
  659,00 kn
  Rosefield sat iz The Bowery kolekcije, inspiriran Bowery četvrti u New York-u, odiše klasikom i boho-chic stilom te spaja minimalistički dizajn s tankim kućištem na kojem je elegantni kožni remen.
 • Rosefield ROSEFIELD THE SEPTEMBER ISSUE Beauty Editor
  759,00 kn
  Rosefield sat iz The September Issue kolekcije prelazi iz sporih ljetnih dana u energičnu jesen. Minimalistički dizajniran s kućištem promjera 33 mm na čiju je jednostavnu podlogu dodana funkcija datuma kao i luksuzni Clemence kožni remen s metalnim naglascima.
 • Rosefield ROSEFIELD THE SEPTEMBER ISSUE Graphic Designer
  759,00 kn
  Rosefield sat iz The September Issue kolekcije prelazi iz sporih ljetnih dana u energičnu jesen. Minimalistički dizajniran s kućištem promjera 33 mm na čiju je jednostavnu podlogu dodana funkcija datuma kao i luksuzni Clemence kožni remen s metalnim naglascima.
 • Rosefield ROSEFIELD THE TRIBECA White Black Silver
  659,00 kn
  Rosefield sat iz Tribeca kolekcije koja kombinira omiljene detalje dizajna iz postojećih kolekcija Rosefield satova. Tribeca kolekcija je napravljena u manjoj dimenziji s kućištem promjera 33 mm koje je namijenjeno nježnijim zapešćima. Ultimativni modni dodatak za sve koji vole manje modele satova.
 • Rosefield ROSEFIELD THE TRIBECA White Brown Rose Gold
  659,00 kn
  Rosefield sat iz Tribeca kolekcije koja kombinira omiljene detalje dizajna iz postojećih kolekcija Rosefield satova. Tribeca kolekcija je napravljena u manjoj dimenziji s kućištem promjera 33 mm koje je namijenjeno nježnijim zapešćima. Ultimativni modni dodatak za sve koji vole manje modele satova.
 • Rosefield ROSEFIELD THE TRIBECA White Rose Gold
  759,00 kn
  Rosefield sat iz Tribeca kolekcije koja kombinira omiljene detalje dizajna iz postojećih kolekcija Rosefield satova. Tribeca kolekcija je napravljena u manjoj dimenziji s kućištem promjera 33 mm koje je namijenjeno nježnijim zapešćima. Ultimativni modni dodatak za sve koji vole manje modele satova.
 • Rosefield ROSEFIELD THE TRIBECA White Silver
  759,00 kn
  Rosefield sat iz Tribeca kolekcije koja kombinira omiljene detalje dizajna iz postojećih kolekcija Rosefield satova. Tribeca kolekcija je napravljena u manjoj dimenziji s kućištem promjera 33 mm koje je namijenjeno nježnijim zapešćima. Ultimativni modni dodatak za sve koji vole manje modele satova.
 • Rosefield ROSEFIELD THE UPPER EAST SIDE White Pearl Rose Gold
  859,00 kn
  Rosefield sat iz The Upper East side kolekcije s elegantnom podlogom klasičnog dizajna. Izgledom utjelovljuje njujoršku četvrt u ovom luksuznom satu koji kombinira sedefasti brojčanik s čeličnom narukvicom bakrene boje. <p><style>.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }</style><div class='embed-container'><iframe src='https://www.youtube.com/embed/jJs_B0_gOjU' frameborder='0' allowfullscreen></iframe></div></p>
 • Rosefield ROSEFIELD THE WEST VILLAGE Black Gold
  759,00 kn
  Rosefield sat iz The West Village kolekcije je dizajniran kao ženstven, ali otkačen. Ukrašava ga crni kožni remen na kojem su detalji u obliku zlatnih metalnih prstena. <p><style>.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }</style><div class='embed-container'><iframe src='https://www.youtube.com/embed/GzD9rc8s7hU' frameborder='0' allowfullscreen></iframe></div></p>
 • Rosefield ROSEFIELD THE WEST VILLAGE Soft Pink Rose Gold
  759,00 kn
  Rosefield sat iz The West Village kolekcije je dizajniran kao ženstven, ali otkačen. Ukrašava ga rozi kožni remen na kojem su detalji u obliku bakrenih metalnih prstena. <p><style>.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }</style><div class='embed-container'><iframe src='https://www.youtube.com/embed/GzD9rc8s7hU' frameborder='0' allowfullscreen></iframe></div></p>
 • Rosefield ROSEFIELD THE BOWERY White Black Rose Gold
  659,00 kn
  Rosefield sat iz The Bowery kolekcije, inspiriran Bowery četvrti u New York-u, odiše klasikom i boho-chic stilom te spaja minimalistički dizajn s tankim kućištem na kojem je elegantni kožni remen.
 • Rosefield ROSEFIELD THE BOWERY White Grey Rose Gold
  659,00 kn
  Rosefield sat iz The Bowery kolekcije, inspiriran Bowery četvrti u New York-u, odiše klasikom i boho-chic stilom te spaja minimalistički dizajn s tankim kućištem na kojem je elegantni kožni remen.
 • Rosefield ROSEFIELD THE MERCER Black Rose Gold
  759,00 kn
  Rosefiel sat iz Mercer kolekcije koja je nazvana i odaje počast jednoj od najpopularnijih shopping destinacija u New York-u. U Mercer kolekciji su satovi s čeličnim mesh narukvicama kako bi se postigao izvrsni izgled koji pristaje modernoj četvrti po kojoj su satovi dobili naziv.
 • Rosefield ROSEFIELD THE MERCER White Silver
  759,00 kn
  Rosefiel sat iz Mercer kolekcije koja je nazvana i odaje počast jednoj od najpopularnijih shopping destinacija u New York-u. U Mercer kolekciji su satovi s čeličnim mesh narukvicama kako bi se postigao izvrsni izgled koji pristaje modernoj četvrti po kojoj su satovi dobili naziv.
 • Rosefield ROSEFIELD THE UPPER EAST SIDE Black Gold
  859,00 kn
  Rosefield sat iz The Upper East side kolekcije s elegantnom podlogom klasičnog dizajna. Izgledom utjelovljuje njujoršku četvrt u ovom luksuznom satu koji kombinira crni brojčanik s čeličnom narukvicom zlatne boje. <p><style>.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }</style><div class='embed-container'><iframe src='https://www.youtube.com/embed/jJs_B0_gOjU' frameborder='0' allowfullscreen></iframe></div></p>
 • Rosefield ROSEFIELD THE UPPER EAST SIDE Black Rose Gold
  859,00 kn
  Rosefield sat iz The Upper East side kolekcije s elegantnom podlogom klasičnog dizajna. Izgledom utjelovljuje njujoršku četvrt u ovom luksuznom satu koji kombinira crni brojčanik s čeličnom narukvicom bakrene boje. <p><style>.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }</style><div class='embed-container'><iframe src='https://www.youtube.com/embed/jJs_B0_gOjU' frameborder='0' allowfullscreen></iframe></div></p>
 • Rosefield ROSEFIELD THE UPPER EAST SIDE White Pearl Gold
  859,00 kn
  Rosefield sat iz The Upper East side kolekcije s elegantnom podlogom klasičnog dizajna. Izgledom utjelovljuje njujoršku četvrt u ovom luksuznom satu koji kombinira sedefasti brojčanik s čeličnom narukvicom zlatne boje. <p><style>.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }</style><div class='embed-container'><iframe src='https://www.youtube.com/embed/jJs_B0_gOjU' frameborder='0' allowfullscreen></iframe></div></p>
 • Rosefield ROSEFIELD THE WEST VILLAGE Elephant Grey Rose Gold
  759,00 kn
  Rosefield sat iz The West Village kolekcije je dizajniran kao ženstven, ali otkačen. Ukrašava ga sivi kožni remen na kojem su detalji u obliku bakrenih metalnih prstena. <p><style>.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }</style><div class='embed-container'><iframe src='https://www.youtube.com/embed/GzD9rc8s7hU' frameborder='0' allowfullscreen></iframe></div></p>
 • Rosefield ROSEFIELD SMALL EDIT
  759,00 kn
  Rosefield sat srebrne boje iz Small Edit kolekcije s elegantnom podlogom klasičnog dizajna. Izgledom utjelovljuje njujoršku četvrt u ovom luksuznom satu koji kombinira sedefasti brojčanik s mesh narukvicom koja ostavlja dojam nakita na ruci.
 • Rosefield ROSEFIELD THE TRIBECA Black Gold
  759,00 kn
  Rosefield sat iz Tribeca kolekcije koja kombinira omiljene detalje dizajna iz postojećih kolekcija Rosefield satova. Tribeca kolekcija je napravljena u manjoj dimenziji s kućištem promjera 33 mm koje je namijenjeno nježnijim zapešćima. Ultimativni modni dodatak za sve koji vole manje modele satova.
 • Rosefield ROSEFIELD THE TRIBECA Black Rose Gold
  759,00 kn
  Rosefield sat iz Tribeca kolekcije koja kombinira omiljene detalje dizajna iz postojećih kolekcija Rosefield satova. Tribeca kolekcija je napravljena u manjoj dimenziji s kućištem promjera 33 mm koje je namijenjeno nježnijim zapešćima. Ultimativni modni dodatak za sve koji vole manje modele satova.
 • Rosefield ROSEFIELD THE TRIBECA White Black Rose Gold
  659,00 kn
  Rosefield sat iz Tribeca kolekcije koja kombinira omiljene detalje dizajna iz postojećih kolekcija Rosefield satova. Tribeca kolekcija je napravljena u manjoj dimenziji s kućištem promjera 33 mm koje je namijenjeno nježnijim zapešćima. Ultimativni modni dodatak za sve koji vole manje modele satova.
 • Rosefield ROSEFIELD THE WEST VILLAGE Pink Gold
  759,00 kn
  Rosefield sat iz The West Village kolekcije je dizajniran kao ženstven, ali otkačen. Ukrašava ga rozi kožni remen na kojem su detalji u obliku zlatnih metalnih prstena. <p><style>.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }</style><div class='embed-container'><iframe src='https://www.youtube.com/embed/GzD9rc8s7hU' frameborder='0' allowfullscreen></iframe></div></p>
 • Rosefield ROSEFIELD THE WEST VILLAGE Mint Grey Rose Gold
  759,00 kn
  Rosefield sat iz The West Village kolekcije je dizajniran kao ženstven, ali otkačen. Ukrašava ga sivi kožni remen na kojem su detalji u obliku bakrenih metalnih prstena. <p><style>.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }</style><div class='embed-container'><iframe src='https://www.youtube.com/embed/GzD9rc8s7hU' frameborder='0' allowfullscreen></iframe></div></p>
 • Rosefield ROSEFIELD SMALL EDIT
  759,00 kn
  Rosefield sat iz Small Edit kolekcije s elegantnom podlogom klasičnog dizajna. Izgledom utjelovljuje njujoršku četvrt u ovom luksuznom satu koji kombinira crni brojčanik, zlatno kućište i crni kožni remen.
 • Rosefield ROSEFIELD SMALL EDIT
  759,00 kn
  Rosefield sat bakrene boje iz Small Edit kolekcije s elegantnom podlogom klasičnog dizajna. Izgledom utjelovljuje njujoršku četvrt u ovom luksuznom satu koji kombinira sedefasti brojčanik s mesh narukvicom koja ostavlja dojam nakita na ruci.
 • Rosefield ROSEFIELD THE GRAMERCY White black Gold
  659,00 kn
  Rosfield sat iz kolekcije nazvane po top lokaciji na Manhattan-u koja je dom modnim dizajnerima iz cijeloga svijeta. Gramercy kolekcija kombinira jednostavni dizajn podloge sata s kožnim remenom čistih linija kako bi se stvorio primamljivi modni dodatak.
 • Rosefield ROSEFIELD THE SEPTEMBER ISSUE Fashion Editor
  759,00 kn
  Rosefield sat iz The September Issue kolekcije prelazi iz sporih ljetnih dana u energičnu jesen. Minimalistički dizajniran s kućištem promjera 33 mm na čiju je jednostavnu podlogu dodana funkcija datuma kao i luksuzni Clemence kožni remen s metalnim naglascima.
 • Rosefield ROSEFIELD THE TRIBECA White Pink Rose Gold
  659,00 kn
  Rosefield sat iz Tribeca kolekcije koja kombinira omiljene detalje dizajna iz postojećih kolekcija Rosefield satova. Tribeca kolekcija je napravljena u manjoj dimenziji s kućištem promjera 33 mm koje je namijenjeno nježnijim zapešćima. Ultimativni modni dodatak za sve koji vole manje modele satova.
 • Rosefield ROSEFIELD SMALL EDIT
  759,00 kn
  Rosefield sat iz Small Edit kolekcije s elegantnom podlogom klasičnog dizajna. Izgledom utjelovljuje njujoršku četvrt u ovom luksuznom satu koji kombinira sedefasti brojčanik, bakreno kućište i crni kožni remen.
 • Rosefield ROSEFIELD SMALL EDIT
  759,00 kn
  Rosefield sat iz Small Edit kolekcije s elegantnom podlogom klasičnog dizajna. Izgledom utjelovljuje njujoršku četvrt u ovom luksuznom satu koji kombinira sedefasti brojčanik, bakreno kućište i sivi kožni remen.
 • Rosefield ROSEFIELD CITY BLOOM
  759,00 kn
  Rosefield sat iz nježne City Bloom kolekcije kojoj je karakteristika kožni remen s ušivenim cvjetnim uzorkom. Sat koji je dizajniran da bude ženstven i sofisticirani modni dodatak.
 • Rosefield ROSEFIELD THE WEST VILLAGE Blue Gold
  759,00 kn
  Rosefield sat iz The West Village kolekcije je dizajniran kao ženstven, ali otkačen. Ukrašava ga tamnoplavi kožni remen na kojem su detalji u obliku zlatnih metalnih prstena. <p><style>.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }</style><div class='embed-container'><iframe src='https://www.youtube.com/embed/GzD9rc8s7hU' frameborder='0' allowfullscreen></iframe></div></p>
 • Rosefield ROSEFIELD CITY BLOOM
  759,00 kn
  Rosefield sat iz nježne City Bloom kolekcije kojoj je karakteristika kožni remen s ušivenim cvjetnim uzorkom. Sat koji je dizajniran da bude ženstven i sofisticirani modni dodatak.
Vrh