Cijena
kn kn

Torbe i novčanici za žene sive boje

 • Katalog
 • Lista
 • Planet Obuća Aktovka
  Elegantna aktovka sive boje kojom možete upotpuniti svaki poslovni styling.
 • Alpina ART TA6001
  Ženska moderna torbica za nošenje u ruci. Dodatni manji pretinac s unutarnje strane.
 • Kruna Mode Ichi Vaja novčanik
  Ichi Vaja novčanikZatvaranje na patentSastav: 100% kožaŽenski novčanik
 • Alpina ART TA5891
  Ženska torbica s podesivom naramenicom. Dodatni mali pretinac s unutarnje i vanjske strane.
 • Kruna Mode O'Neill Pocketbook novčanik
  O'Neill Pocketbook novčanikUnutarnji i vanjski džepovi sa zatvaranjem na patent,Više utora za kartice i privjesak za ključSastav: 100% poliesterUnisex ruksak
 • Kruna Mode Ichi Vaja novčanik
  Ichi Vaja novčanikZatvaranje na patentSastav: 100% kožaŽenski novčanik
 • Alpina ART TA5991
  Ženska moderna torbica za nošenje u ruci. Dodatni manji pretinac s unutarnje strane.
 • Alpina ART TA5961
  Ženska modna torbica za nošenje u ruci. Dodatni manji pretinac s unutarnje strane.
 • SEE BY CHLOE Ž.TORB. 192WS910646GRY -CHLOE
  Torbica Joan francuskog branda See by Chloé dolazi u dimenzijama 28x19x13 cm (d/v/š). Izrađena je od kombinacije glatke i velur kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice nalaze se dva pretinca od kojih se jedan zatvara patentnim zatvaračem. Torbica se također zatvara patentnim zatvaračem. Kao ukras s prednje strane nalazi se metalni prsten s privjeskom na kojem je utisnut naziv branda, te mini ključić. Ima jednu odvojivu kratku ručku (maksimalna visina 20 cm), te jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 55 cm). Dolazi s platnenom zaštitnom torbicom.
 • SEE BY CHLOE Ž.TORB. 192WSA05646GRY -CHLOE
  Torbica Tony francuskog branda See by Chloé dolazi u dimenzijama 19x17,5x7 cm (d/v/š). Izrađena je od velur kože, dok je podstava  izrađena od 100% pamuka. Unutar torbice jedan je pretinac. Ima i jedan vanjski pretinac. Torbica ima kratku ručku (maksimalana visina 20 cm) te jednu dugu kožnu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 201FG05501GRY -COCC
  Torbica Zaniah talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 20x17x6 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice tri su odjeljka i jedan pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča metalnom kopčicom. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 57 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • FURLA Ž.TORBICA 1921033273GRY -FURLA
  Torbica Mimi talijanskog branda Furla dolazi u dimenzijama 20x14x7 cm (d/v/š). Izrađena je od kombinacije glatke i velur kiže dok je podstava tekstilna. Unutra ima jedan pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča metalnom kopčom na kojoj je ispisano ime branda. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena koja se može regulirati po visini (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • SEE BY CHLOE Ž.TORBICA 191SS99433GRY -CHLOE
  Joan Camera torbica francuskog branda See by Chloé dolazi u dimenzijama 15x14x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože, dok je podstava  izrađena od 100% pamuka. Torbica ima jedan vanjski pretinac koji se zatvara na preklop i kopča se sa metalnim obručem. Ima jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 50 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • SARA BURGLAR Ž.TORB. 182GIOIAJ290GRY - BURG
  Torbica talijanskog branda Sara Burglar dolazi u dimenzijama 35x27x15 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutra ima tri pretinca od toga jedan s patentnim zatvaračem i jedan pretinac za mobilni telefon. Ima i središnju pregradu s patentnim zatvaračem. Torbica se zatvara patentnim zatvaračem. Ukrašena je prošivama po koži i metalnim logotipom branda u obliku privjeska. Ima kratke ručkice (maksimalna visina 12 cm) te podesivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna duljina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • SARA BURGLAR Ž.TORB. 182GIOIAJ293GRY - BURG
  Torbica talijanskog branda Sara Burglar dolazi u dimenzijama 19x13x5 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice jedan je pretinac koji se zatvara sa patentnim zatvaračem. Torbica je ukrašena prošivima po koži. Zatvara se na preklop i kopča metalnom kopčicom. Ima jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • TWINSET Ž.TORBICA 1920TA7231GRY -TWS
  Torbica Rebel talijanskog branda Twinset dolazi u dimenzijama 20x14x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože s uzorkom štampanog pitona, dok je podstava tekstilna. Unutar torbice jedan je pretinac s patentnim zatvaračem. Zatvara se na preklop. Ima kratke ručke (maksimalna visina 30 cm) koje se po potrebi mogu produžiti u dugu za nošenje preko ramena (maksimalna visina 54 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom vrečicom.
 • FURLA Ž.TORBICA 1910993942GRY -FURLA
  Torbica Metropolis talijanskog branda Furla dolazi u dimenzijama 17x13x7 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutra ima jedan pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča s metalnom kopčicom zlatne boje na kojoj je ispisano ime branda. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • SEE BY CHLOE Ž.TORB. 192ASA26597GRY -CHLOE
  Torbica Marty francuskog branda See by Chloé dolazi u dimenzijama 34x25x11 cm (d/v/š). Izrađena je od kože. S prednje strane kao ukras nalazi se mini neseser 11x11x0 cm (d/v/š) na kojem je otisnut naziv branda, dolazi sa zlatnim ključićem na kojem je također otisnut naziv branda. Torbica ima dvije ručke za nošenje preko ramena (maksimalna visina 20 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • TORY BURCH Ž.TORB 1920053245GRY -T.BURC
  Torbica Perry branda Tory Burch dolazi u dimenzijama 34x28x14,5 cm (d/v/š). Izrađena je od kože. Unutar torbice središnja je pregrada s patentnim zatvaračem. Dolazi ukrašena logotipom branda u obliku privjeska s prednje strane. Ima ručke (maksimalna visina 30 cm) dvoljno duge da se torbica može nositi na ramenu. Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARC JACOBS Ž.TORB. 201M0015419GRY -M.JAC
  Torbica Softshot branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 21x13x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok joj je podstava tekstilna. Unutar torbice se nalaze dva odjeljka, te jedan pretinac za kartice. Sa stražnje strane se nalazi još jedan pretinac. Torbica se zatvara patentnim zatvaračem. Ukrašena je proštepima, te metalnim logom branda. Ima jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • SEE BY CHLOE Ž.TORB 201AS896417GRY -CHLOE
  Torbica Hana francuskog branda See by Chloé dolazi u dimenzijama 22x18x7 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava 100% pamuk. Unutar torbice su tri zasebna odjeljka i jedan pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča magnetnom kopčicom. Ima dugu kožnu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 50 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • FURLA Ž.TORBICA 1921033176GRY -FURLA
  Torbica Belvedere talijanskog branda Furla dolazi u dimenzijama 26x25x12 cm (d/v/š). Izrađena je od kože s "kroko" uzorkom. Unutra ima dva pretinca od kojih jedan je sa patentnim zatvaračem. Ima kratku kožnu ručku (maksimalna visina 20 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • SEE BY CHLOE Ž.TORB. 192ASA25597GRY -CHLOE
  Torbica Marty francuskog branda See by Chloé dolazi u dimenzijama 43x31x13 cm (d/v/š). Izrađena je od kože. S prednje strane kao ukras nalazi se mini neseser 11x11x0 cm (d/v/š) na kojem je otisnut naziv branda, dolazi sa zlatnim ključićem na kojem je također otisnut naziv branda. Torbica ima dvije ručke za nošenje preko ramena (maksimalna visina 20 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • FABIO RUSCONI Ž.TORBICA 17200FANNYGRY -F.RUS
  Torbica talijanskog branda Fabio Rusconi dolazi u dimenzijama 30x29x3 cm (d/v/š). Dolazi u potpunosti izrađena od krzna, dok je podstava tekstilna. Unutar torbice vadivi je neseser izrađen također od krzna. Ima ručke dovoljno duge da se torbica može nositi preko ramena (maksimalna visina 17cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Pouch bag ROXY CALIFORNIA DREAMIN
  Materiál: 100% Polyester, Neoprene Size: 5.5" (H) x 7.5" (W) x 2.4"(D) / 14 (H) x 19 (W) x 6 (D) cm
 • MARC JACOBS Ž.TORB. 192M0015078GRY -M.JAC
  Torbica Tag Tote branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 21x24x9 cm (d/v/š). Izrađena je od kože. Unutar torbice nalazi se jedan pretinac s patentnim zatvaračem. Ima dvije kratke kožne ručke (maksimalna visina 10 cm), te dulju kožnu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 56 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 201FE51102GRY -COCC
  Torbica Mila talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 31x29x15 cm (d/v/š). Izrađena je od kože. Unutar torbice nalazi se jedan pretinac s patentnim zatvaračem. Torbica se zatvara se magnetnom pločicom. Ima ručku dovoljno dugu da se torbica može nositi na ramenu (maksimalna visina 25 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • SEE BY CHLOE Ž.TORBICA 191SS86533GRY -CHLOE
  Torbica Kriss francuskog branda See by Chloé dolazi u dimenzijama 21x13x3 cm (d/v/š). Izrađena je od goveđe kože dok je podstava 100% pamuk. Unutar torbice jedan je pretinac sa patentnim zatvaračem, dok otraga ima mini vanjski pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča magnetnom kopčicom. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • FURLA Ž.TORBICA 1921033370GRY -FURLA
  Torbica talijanskog branda Furla dolazi u dimenzijama 33x31x15 cm (d/v/š). Izrađena je od kože. Unutra ima tri pretinca od kojih je jedan sa patentnim zatvaračem. Torbica se također zatvara patentnim zatvaračem. S prednje strane kao ukras ispisano je ime branda. Ima dvije kožne ručke za nošenje (maksnimalna visina 25 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • FURLA Ž.TORBICA 1921040674GRY -FURLA
  Torbica talijanskog branda Furla dolazi u dimenzijama 19x16x7 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutra ima dva pretinca od kojih se jedan zatvara patentnim zatvaračem. Torbica se zatvara na preklop i kopča magnetnom pločicom. S prednje strane kao ukras ispisano je ime branda. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • FURLA Ž.TORBICA 1921033478GRY -FURLA
  Torbica Mimi talijanskog branda Furla dolazi u dimenzijama 20x17x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kombinacije glatke i velur kože dok je podstava tekstilna. Unutra ima jedan pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča metalnom kopčicom na kojoj je ispisano ime branda. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena koja se može regulirati po visini (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Love Moschino JC4291PP08K
  Gender:Woman Type:Cross Material:synthetic skin Main closure:zip Strap:adjustable shoulder strap Inside:lined Inside pockets:1 Width cm:23.5 Height cm:19 Depth cm:6 Details:dustbag includedlogo on sight
 • Adidas Print Gymsack
  adidas Print Gymsack Go hands free with the Print Gymsack from adidas. Crafted with a side zip pocket, this piece is perfect for storing essentials. > Gymsack > Pull closure > Hang tab > Lightweight > Side zip pocket > All over print > adidas branding > 100% polyester > 46cm x 35cm > Do not wash
 • Vanity case ROXY BEAUTIFULLY NEOPRENE
  - Fabric: Solid neoprene, Printed neoprene, recycled polyester, Print placement may differ slightly - Compartments/Pockets: 1 main zip-up compartment, 1 zip-up front pocket - Roxy silicon patch - Size/Dimensions: 6.2" (H) x 9.3" (W) x 3.5"(D) / 16 (H) x 24 (W) x 9 (D) cm Material: 100% Polyester
 • FURLA Ž.TORBICA 1920941916GRY -FURLA
  Torbica Metropolis talijanskog branda Furla dolazi u dimenzijama 21x15x9 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutra ima jedan pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča s metalnom kopčicom zlatne boje na kojoj je ispisano ime branda. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • SEE BY CHLOE Ž.TORBICA 191WS97047GRY -CHLOE
  Torbica Monroe francuskog branda See by Chloé dolazi u dimenzijama 22x24x7,5 cm (d/v/š). Izrađena je od kože, dok je podstava  izrađena od 100% pamuka. Unutar torbice jedan je pretinac. Ima i jedan vanjski pretinac. Torbica ima kratke ručke (maksimalana visina 10 cm) i dugu kožnu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 50 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARC JACOBS Ž.TORB. 201M0014146GRY -M.JAC
  Torbica Snapshot branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 18x10x6 cm (d/v/š). Izrađena je od saffiano kože koja je iznimno trajna i jednostavna za održavanje, dok je podstava tekstilna. Torbica ima dva odjeljka s patentnim zatvaračem, dok unutar torbice jedan je pretinac koji se zatvara s patentnim zatvaračem. Na stražnjoj strani je i vanjski mini pretinac. Ima jednu, tekstilnu podesivu ručku dovoljno dugu da se torbica može nositi preko ramena (maksimalna visina 65 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Karrimor Leopard 65 Rucksack
  Karrimor Leopard 65 Rucksack The Karrimor Leopard 65 Rucksack features the VA size adjust back system to customise the back length. A large main compartment with a zip out divider to a base compartment. Expanding side pockets and lid pocket with wand pockets. > Rucksack > Capacity: 65+5L > Back System: VA > Contact mesh: Coolmesh > Access: Zip access to base compartment > Dividers: Zip out compartment divider with pole slot > Pockets: Expanding side pockets, lid pocket, wand pockets > 6+ pockets > Rain cover included > Hydration system compatible > Karrimor Branding > Fabric: KS p300BRS > Weight: 1600g > H65cm x W28cm x D19cm
 • Bag ROXY DAYDREAMER
  Material: 100% Polyester Size: 6" (H) x 8.7" (W) x 1.2" (D)/ 15 (H) x 22 (W) x 3 (D) cm
 • Love Moschino JC4093PP1AL
  Collection:Spring/Summer Gender:Woman Type:Pochette Material:synthetic skin Main closure:metallic Shoulder:removable shoulder strap Inside:a compartment Inner pockets:2 Outer pockets:1 Cm width:18 Cm Height:11 Cm Depth:5 Details:dustbag includedss-viewlogo
 • Nike Brasilia XS Grip Bag
  Nike Brasilia XS Grip Bag The Nike Brasilia XS Grip Bag is perfect for holding all your gym gear, designed with a large main compartment with a zip fastening to the top along with a ventilated shoe pocket to one side and a normal zip pocket to the other. This Nike holdall also features a carry handle and an adjustable shoulder strap for comfort, completed with the iconic Nike swoosh to the sides. > Small holdall > Carry handles > Adjustable shoulder strap > Large main compartment > Two large zipped pockets > Ventilation to one end > Inner touch and close pocket > Nike branding > L40.5 x W23 x H25.5cm
 • Nike Heritage Gymsack
  Nike Heritage Gymsack The Nike Heritage Gymsack allows you to carry your workout essentials in a lightweight, minimalistic design. It features a drawcord top closure for secure storage, shoulder straps and an exterior zip pocket for small items. > Adults gymsack > Lightweight > Drawcord closure > Shoulder straps > Exterior zip pocket > Nike Swoosh and Nike branding > Dimensions: 43cm x 33cm approx > 100% polyester
 • Coach 31648
  <p>Coach 31648<br></p>
 • Love Moschino JC5601PP18L
  Gender:Woman Type:Pochette Material:synthetic skin Main closure:metallic Strap: Removable shoulder strap Inside:organized interior Inside pockets:2 Width cm:19 Height cm:9 Depth cm:3 Details:on-view logo
 • SARA BURGLAR Ž.TORB 192OLGAB070GRY - BURG
  Torbica talijanskog branda Sara Burglar dolazi u dimenzijama 20x21x13 cm (d/v/š). Izrađena je od kože, dok je podstava tekstilna. Unutar torbice nalaze se dva pretinca, od kojih se jedan zatvara patentnim zatvaračem. Torbica se također zatvara patentnim zatvaračem, te pri gornjem rubu ima remen koji se zateže. Dolazi ukrašena mini nitnama. Ima jednu kratku ručku (maksimalna visina 14 cm), te jednu dugu, odvojivu i podesivu ručku za nošenje (maksimalna visina 60 cm). Dolazi s platnenom zaštitnom torbicom.
 • SARA BURGLAR Ž.TORB 192SOFIEB755GRY - BURG
  Torbica talijanskog branda Sara Burglar dolazi u dimenzijama 20x12x7 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice jedan je pretinac koji se zatvara sa patentnim zatvaračem. Torbica se također zatvara patentnim zatvaračem. Ima jednu dugu, odvojivu i podesivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi s platnenom zaštitnom torbicom.
 • Nike Brasilia Gymsack
  Nike Brasilia Gymsack Ideal for your football kit, this Nike Brasilia Gymsack is designed with one main compartment and a discreet zipped pocket which is securely closed thanks to its drawstring pulled closure which doubles up as two shoulder straps. The outer design of this gym sack features block coloured panelling with a small mesh panel. A large Nike Swoosh is emblazed on the front. > Gym sack > One main compartment > One zipped pocket > Drawstring closure > Two shoulder / carry straps > Block coloured design > Mesh panel > Nike branding > H 19 x W14 inches
 • Bag Osprey Airporter M
  Zaštitni paket za vašu prtljagu kada putujete avionom. Održava prtljagu od 45 do 75 l. Pakiranje se može sklopiti u malom džepu. Štiti vašu prtljagu od bilo kakvog grubog rukovanja. Integrirana označiva pločica, zaključana patentna zatvarač, ojačana dna, jedan podesivi remen, zalijepljeni šavovi, poklopac i šavovi prekriveni su potpuno vodootpornom zaštitom. Težina: 490g Materijal: Nylon Raspon veličina: 45-75L
 • Women's wallet ROXY BEAUTY TALKS
  Material: 50% Polyurethane, 35% Polyester, 10% Cotton, 5% Other fiber Dimensions: 4.5" (H) x 6.7" (W) x 0.6" (D)
 • Eastpak Springer Bag
  Take your favourite athleisure attire to the next level with this Eastpak springer bumbag. Perfectly proportioned for stowing your daily essentials, this must-have accessory features a main compatment and a waist belt that can be adjusted to fit. Finished with a back pocket to stash your cards, it will lend free-spirited edge to knitwear and chino pants. Messenger Bag cotton
 • Eastpak Padded Backpack
  Padded Backpack by Eastpak > Premium backpack > Adjustable shoulder straps > Carry handle > Main zip fastening > Front zip pocket > Laptop compartment > Padded back > Signature logo > Eastpak branding > H40 x W30 x D18cm Product code: 715757
 • Emporio Armani Torbica za nošenje preko tijela siva bež
  Materijal: 100% poliuretan Dimenzije: 14,5x7x20 cm Dužina traka: max. 120 cm Kopčanje: na zip Boja: sivo-bež Detalj: metalni dodaci zlatne boje
 • MARC JACOBS Ž.TORB. 192M0014867GRY -M.JAC
  Torbica Snapshot branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 18x10x6 cm (d/v/š). Izrađena je od saffiano kože koja je iznimno trajna i jednostavna za održavanje, dok je podstava tekstilna. Torbica ima dva odjeljka s patentnim zatvaračem, dok unutar torbice jedan je pretinac koji se zatvara s patentnim zatvaračem. Na stražnjoj strani je i vanjski mini pretinac. Ima jednu, tekstilnu podesivu ručku dovoljno dugu da se torbica može nositi preko ramena (maksimalna visina 65 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARC JACOBS Ž.TORB. 192M0014840GRY -M.JAC
  Box torbica branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 20x14x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava izrađena od tekstila. Unutar torbice dva su odjeljka i jedan pretinac s patentnim zatvaračem. S prednje strane kao ukras je naziv branda. Ima kratku ručkicu (maksimalna visina 5 cm) te podesivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • FURLA Ž.TORBICA 1810920754GRY -FURLA
  Torbica Delizia talijanskog branda Furla dolazi u dimenzijama 18x15x6 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava također kožna. Unutar torbice dva su zasebna odjeljka sa jednim pretincem. Zatvara na preklop i kopča s kožnom kopčicom u obliku cvijeta. Ima kratku kožnu ručku (maksimalna visina 5 cm) te dugu ručku za nošnje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARC JACOBS Ž.TORB. 201M0015898GRY -M.JAC
  Torbica Sure Shot branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 20,5x14x6 cm (d/v/š). Izrađena je od saffiano kože koja je iznimno trajna i jednostavna za održavanje, dok je podstava tekstilna. Torbica ima dva odjeljka s patentnim zatvaračem, dok unutar torbice jedan je pretinac koji se zatvara s patentnim zatvaračem. Na stražnjoj strani je i vanjski mini pretinac. Ima kratku ručku (maksimalna visina 4 cm) te dugu odvojivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 68 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • SEE BY CHLOE Ž.TORB 201USA06566GRY -CHLOE
  Torbica Tony francuskog branda See by Chloé dolazi u dimenzijama 26x24x10 cm (d/v/š). Izrađena je od velur kože dok je podstava izrađena od 100% pamuka. Unutar torbice se nalazi jedan pretinac. Torbica pri gornjem rubu ima remen koji se zateže. Ima jedan vanjski pretinac koji se zatvara magnetnom kopčicom. S prednje strane kao ukras ima zlatni privjesak s otisnutim nazivom branda. Torbica ima jednu kratku ručku (maksimalna visina 15 cm), te jednu dugu na nošenje preko ramena (maksimalna visina 55cm). Dolazi s platnenom zaštitnom torbicom.
 • Travel bag Osprey Farpoint 80
  Lagana torbica Osprey Fairpoint 70 s jednostavnim dizajnom. Idealno za sve koji često putuju. Osim male težine i uporabe kao ručne prtljage, ona nudi obilje prostora za pohranu i mnoga pametna rješenja za organiziranje svih potrebnih stvari. Materijal: najlon Dimenzije: 74 x 38 x 40 cm Težina: 1760 g Svezak: 80 litara Oprema: - odvojive trake za ramene - gornje i bočne ručke - kompresne trake - odjeljak za laptop - struk - remen za prsluk
 • Bag Osprey Airporter S
  Zaštitni paket za vašu prtljagu kada putujete avionom. Održava prtljagu do 50 l. Pakiranje se može sklopiti u malom džepu. Štiti vašu prtljagu od bilo kakvog grubog rukovanja. Integrirana označiva pločica, zaključana patentna zatvarač, ojačana dna, jedan podesivi remen, zalijepljeni šavovi, poklopac i šavovi prekriveni su potpuno vodootpornom zaštitom. Težina: 450g Materijal: najlon Raspon veličina: do 50L
 • Backpack LOAP OXY 18L
  Size (cm): 43 x 28 x 15 Volume: 18L
 • Furla 103180
  Gender:Woman Type:Cross Material:skin Main closure:metallic Cross-body:shoulder strap Inside:lined Inside pockets:2 External pockets:1 Width cm:24 Height cm:16.5 Depth cm:8.5 Details:dustbag includedlogo on sight
 • Love Moschino JC4288PP08K
  Gender:Woman Type:Cross Material:synthetic skin Main closure:magnetic Handles: One handle Strap:adjustable removable shoulder strap Inside:lined Inside pockets:2 Width cm:19 Height cm:19 Depth cm:6 Details:dustbag includedlogo on sight
 • Trussardi 75B0018
  Gender:Woman Type:Shopping bag Material:synthetic skin Main closure:zip Handles: Two handles Strap: Removable shoulder strap Inside:lined Inside pockets:3 External pockets:undefined Width cm:44 Height cm:27 Depth cm:17 Details:dustbag includedlogo on sight
 • MARC JACOBS Ž.TORB. 192M0014840GGY -M.JAC
  Box torbica branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 20x14x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava izrađena od tekstila. Unutar torbice dva su odjeljka i jedan pretinac s patentnim zatvaračem. S prednje strane kao ukras je naziv branda. Ima kratku ručkicu (maksimalna visina 5 cm) te podesivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • FURLA Ž.TORBICA 1921034002GRY -FURLA
  Torbica Metropolis talijanskog branda Furla dolazi u dimenzijama 16x12x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutra ima jedan pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča s metalnom kopčicom zlatne boje na kojoj je ispisano ime branda. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • FURLA Ž.TORBICA 1921031807GRY -FURLA
  Torbica Mimi talijanskog branda Furla dolazi u dimenzijama 20x13x7 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava izrađena od tekstila. Unutra ima jedan pretinac s patentnim zatvaračem. Zatvara se na preklop i kopča s metalnom kopčicom zlatne boje s ispisanim nazivom branda. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • SEE BY CHLOE Ž.TORB 201SSA50566GRY -CHLOE
  Torbica Tony francuskog branda See by Chloé dolazi u dimenzijama 21x15x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože, dok je podstava izrađena od tekstila. Unutar torbice se nalazi jedan pretinac. Torbica se zatvara patentnim zatvaračem. Ima jedan vanjski pretinac koji se zatvara magnetnom kopčicom. S prednje strane kao ukras ima zlatni privjesak s otisnutim nazivom branda. Torbica ima jednu dugu podesivu ručku (maksimalna visina 55 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARC JACOBS Ž.TORB. 201M0014591GRY -M.JAC
  Torbica Softshot branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 21x13x9 cm (d/v/š). Izrađena je od kože, dok je podstava tekstilna. Torbica ima dva odjeljka s patentnim zatvaračem. Unutar jednog odjeljka ima tri pretinca za kreditne kartice. Na stražnjoj strani je i vanjski mini pretinac. Ima jednu kožnu ručku dovoljno dugu da se torbica može nositi preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Osprey Airporter L bag
  Zaštitni paket za vašu prtljagu kada putujete avionom. Sadrži 70-110 litara prtljage. Ambalaža je omotana u mali džep. Štiti vašu prtljagu od bilo kakvog grubog rukovanja. Integrirana označiva pločica, zaključana patentna zatvarač, ojačana dna, jedan podesivi remen, zalijepljeni šavovi, poklopac i šavovi prekriveni su potpuno vodootpornom zaštitom. Težina: 530g Materijal: Nylon Raspon veličina: 70-110L
 • Women's backpack LOAP REINA
  The smaller REINA women’s backpack belongs to the so-called ‘urban packs’, i.e., modern city backpacks which can hold everything you need. It’s 100% polyester - it’s lightweight, doesn’t absorb water, dries perfectly, is stain resistant and easy to maintain. It has a padded back and bottom; in addition to the classic shoulder straps, it also features large handles that can be combined into one. It’s filled from the top, inside you will find one zipped compartment and padded laptop pocket with a maximum size of 15”. There is a smaller zipped pocket at the front. The volume of the backpack is 15 litres, weight 430 grams and load capacity 7 kg. Its dimensions (height × width × depth) are 38 × 28 × 14 cm. - Volume (l): 15 litres - Back system: padded back - Weight: 430 g - Padded pocket for laptop - Max device size (inches): 15" - Capacity (kg): 7 kg - Size in cm (height x width x depth): 38 x 28 x 14 - Compartments: 1 - Shoulder straps - Padded bottom: yes - Outer pockets: 2 - Inner pockets: 2 Material: 100 % Polyester
 • SARA BURGLAR Ž.TORB. 182GIOIAJ300GRY - BURG
  Torbica talijanskog branda Sara Burglar dolazi u dimenzijama 13(18)x19x6 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice jedan je pretinac koji se zatvara sa patentnim zatvaračem. Torbica je ukrašena prošivima po koži te metalnim nazivom branda. Ima jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • SARA BURGLAR Ž.TORB. 182DIVAM542GRY - BURG
  Torbica talijanskog branda Sara Burglar dolazi u dimenzijama 22x14x4 cm (d/v/š). Izrađena je od kože s "kroko" uzorkom, dok je podstava tekstilna. Unutar torbice jedan je pretinac.  Torbica se zatvara na preklop i kopča metalnom kopčicom sutisnutim nazivom branda. Ima dugu podesivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 55 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARC JACOBS Ž.TORB. 201M0015797GRY -M.JAC
  Torbica Small Sure Shot branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 18x11x6 cm (d/v/š). Izrađena je od saffiano kože koja je iznimno trajna i jednostavna za održavanje, dok je podstava tekstilna. Torbica ima dva odjeljka s patentnim zatvaračem, dok unutar torbice jedan je pretinac koji se zatvara s patentnim zatvaračem. Na stražnjoj strani je i vanjski mini pretinac. Ima kratku ručku (maksimalna visina 4 cm) te dugu odvojivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 68 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • TORY BURCH Ž.TORB 2010060227GRY -T.BURC
  Torbica Kira Chevron branda Tory Burch dolazi u dimenzijama 18x12x6 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice dva su pretinca od toga jedan je s patentnim zatvaračem. Ukrašena je poštepom po koži i s prednje strane metalnim logom branda. Zatvara se patentnim zatvaračem. Ima jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 55 cm). Dolazi sa zaštitnom  platnenom torbicom.
 • SEE BY CHLOE Ž.TORB 201WSA29630GRY -CHLOE
  Torbica Mara francuskog branda See by Chloé dolazi u dimenzijama 21x18x9 cm (d/v/š). Izrađena je od goveđe kože dok je podstava 100% pamuk. Unutar torbice jedan je pretinac. Torbica se zatvara na preklop. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Lee Cooper Marl Backpack
  <p>Ruksak Lee Cooper Marl ima dva podesiva remena na ramenima, obrubljena mrežastom tkaninom, s glavnim džepom s patent zatvaračom i prednjim džepom za dodatnu opremu.</p><p>- Glavni pretinac s patent zatvaračom<br>- Prednji džep za pribor<br>- Mrežasti bočni džep<br>- Podesive mrežaste naramenice</p><p><b>Dimenzije: </b>45 x 28 x 11 cm <br><br></p>
 • Nike Hayward Futura Backpack
  Nike Hayward Futura Backpack The Nike Hayward Futura Backpack features a padded mesh back and adjustable shoulder straps for comfort on the move. > Backpack > Dual zipped main compartment > Adjustable, padded shoulder straps > Air Mesh padded back > Multiple accessory pockets > H45 x W38 x D18cm
 • Puma Buzz Backpack
  Puma Buzz Backpack The Puma Buzz Backpack is perfect for the daily commute or fore school, featuring a classic silhouette with a two way zip opening and adjustable shoulder straps. > Backpack > 2 way zipped main compartment > Front zip pocket > Two side mesh pocket hydration sleeves > Padded back panel > Elastic lined internal laptop sleeve > Woven carry handle > Adjustable, padded shoulder straps > H34 x W47 x D17cm > 26 litre capacity
 • Nike Small Items Bag
  Nike Small Items Bag Carry your essentials in style with this Nike Small Items Bag which benefits from being crafted with tough 600D polyester for long lasting durability, whilst the front zipped pocket assists the main compartment for extra storage and the cross-body strap is adjustable for a personalised fit. > Nike Mini Bag > Main compartment provides small-item storage > Front zipped pocket offers extra room for your gear > Cross-body strapIts > Durable 600D polyester construction > Nike branding > H9 x L6.5 x W2.5"
 • Handbag ROXY GOOD THINGS J PRHB
  Fabric: Durable printed polyester fabric [600D] Product appearance may change depending on print placement Faux suede trims Compartments/Closure: 1 main zip-up compartment Interior slip pocket Straps/Padding: Webbing handles ROXY cotton patch Size: 11.5" [h] x 12.2" [w] x 8.2" [d] / 29.5 [h] x 31.5 [w] x 21 [d] cm Volume: 19 L Material: 100% Polyester
 • Nike Brasilia All Over Print Backpack
  Nike Brasilia All Over Print Backpack This Nike Brasilia All Over Print Backpack is has 6 compartments including a valuables pocket with a soft brushed lining, whilst there are two large spaces to carry the main bulk of your belongings and this is assisted by the two mesh side pockets and the touch and close slot pocket to the front. The bag has a mesh back and shoulder straps for improved breathability, whilst the all-over print design is assisted by the Nike Swoosh branding to complete the look. > Backpack > 6 Pockets > 2 Zipped main compartments > 1 Zipped valuables pocket > Touch and close slot pocket > 2 Mesh side pockets > Carry handle > Mesh shoulder straps and back > Nike Swoosh branding > H: 47cm, W: 30cm, D: 12cm
 • Love Moschino JC4287PP08K
  Gender:Woman Type:A shoulder Material:synthetic skin Main closure:zip Handles: One handle Strap:adjustable removable shoulder strap Inside:lined Inside pockets:2 Width cm:34 Height cm:30 Depth cm:12 Details:dustbag includedlogo on sight
 • Love Moschino JC4123PP18L
  Gender:Woman Type:Pochette Material:synthetic skin Main closure:magnetic Cross-body:shoulder strap Inside:lined Inside pockets:1 Width cm:28 Height cm:14 Depth cm:2 Details:dustbag includedlogo on sight
 • Backpack Under Armour Hustle 3.0
  Backpack Under Armour Hustle 3.0. Durable backpack made of original material with STORM1 technology to protect your belongings. The bottom is made of an extra durable material. Padded laptop pocket with 15 "size. Adjustable shoulder straps in breathable Heatgear for maximum comfort. Lower entrance to the backpack with a pocket such as shoes. Two side pockets for bottles and other pockets to organize everything necessary. Logo and Banner Under Armour in a contrasting colour. Technology: HeatGear (a unique, highly breathable, sweat-wicking material), UA Storm (DWR surface layer repellents water, but does not reduce breathability). Dimensions: 34.5 x 48 x 23.5 cm (30l). Material: 100% Polyester
 • Puma At Duffle Torba siva
  Materijal: 100% polijamid Volumen: 39 litara Remen: moguće mijenjati duljinu Kopčanje: na zip Boja: siva
 • FURLA Ž.TORBICA 1921033980GRY -FURLA
  Torbica Metropolis talijanskog branda Furla dolazi u dimenzijama 21x15x9 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutra ima jedan pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča s metalnom kopčicom zlatne boje na kojoj je ispisano ime branda. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • SEE BY CHLOE Ž.RUKSAK 192SS84014GRY -CHLOE
  Ruksak Joy Rider francuskog branda See by Chloé dolazi u dimenzijama 30x37x18 cm (d/v/š). Izrađen je od tekstila dok je podstava tekstilna. Unutar ruksaka tri su pretinca od toga jedan pretinac s patentnim zatvaračem i pretinac za mobilni telefon. Ima i dva vanjska pretinca koji se zatvaraju patentnim zatvaračem. Ima kratku ručkicu (maksimalna visina 10 cm) te podesive ručke za nošenje preko ramena (maksimalna duljina 70 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • PIERO GUIDI Ž.RUKSAK 19161563308GRY- PGH
  Ruksak iz linije Monogramma talijanskog proizvođača Piero Guidi dolazi u dimenzijama 25x32x13 cm (d/v/š). Izrađen je od vodonepropusne tkanine dok je podstava izrađena od tekstila. Unutar ruksaka jedan je pretinac sa patentnim zatvaračem i pretinac za mobilni telefon dok iz vana ima još jedan pretinac s patentnim zatvaračem. Ima kratku kožnu ručkicu (maksimalna visina 5 cm) i duge podesive ručke za nošenje preko ramena (maksimalna visina 40 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARINO ORLANDI Ž.TORB. 1910004535GRY -M.ORLAN
  Torbica talijanskog branda Marino Orlandi dolazi u dimenzijama 24x17x9 cm (d/v/š). Šivana je ručno u Italiji od najfinije talijanske kože, dok je podstava tekstilna. Torbica ima tri odjeljka i dva pretinca od kojih se jedan zatvara patentnim zatvaračem. Ukrašena je kožnim resicama u obliku privjeska i proštepom po koži. Zatvara se na preklop i kopča metalnom kopčicom s utisnutim logom branda. Ima jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 50 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • SEE BY CHLOE Ž.TORB. 192WS994646GRY -CHLOE
  Joan Camera torbica francuskog branda See by Chloé dolazi u dimenzijama 14x14x4 cm (d/v/š). Izrađena je od kože, dok je podstava  izrađena od 100% pamuka. Torbica ima jedan vanjski pretinac koji se zatvara na preklop i kopča se sa metalnim obručem. Ima jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 50 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Handbag Osprey Ultralight Stuff Tote
  Ultra light shoulder bag foldable into a small pocket, universal, ideal for traveling. Easily pack it into an integrated velcro pocket. - Volume: 17L - Internal safety pocket - Material: 40D Nylon Ripstop - Dimensions (cm): 33 (l) x 30 (w) x 22 (d)
 • Wallet Osprey QuickLock RFID
  -Hidden currency sleeve -Multiple credit and business card sleeves -QuickLock™ closure system -RFID blocking liner for added security -See through nylon coin pocket Weight: 0.05 kg Maximum Dimensions (cm): 9 (l) x 11.5 (w) x 2 (d)
 • Backpack Osprey Fairview 40
  For where wheels won't go. The Fairview 40 is our lightest travel backpack that conforms to maximum EU carry-on dimensions. Featuring a zip-away spacer mesh ventilated backpanel, the Fairview can be carried like a backpack but packed like a suitcase. Fairview’s backsystem offers an impressive women's specific fit, with an ergonomically shaped hipbelt, harness, yoke and backpanel. The strong and durable backsystem means you can carry your gear comfortably when travelling between hotels, the airport or beyond. Cushioned carry handles on the top and the sides and the removable shoulder strap allows you to easily grab the travel pack off airport baggage carousels and carry quickly with ease. Your gear is readily to hand, with the inclusion of a large zippered opening that allows access to the main compartment, featuring lockable zips for increased security. The inner compression straps allow you to fully maximise the capacity whilst securing your belongings. Look a little closer and you'll also find a top stash pocket for electronics and sunglasses, dual mesh front pockets for water bottles and a padded internal laptop sleeve. All of these features combined make the Fairview 40 the ideal travel companion for your next business meeting or weekend get-away. Available in WS/M Features: - Conforms to EU maximum Carry-On luggage size - Designed for Women - Detachable padded shoulder strap - Die-cut spacer mesh hipbelt and harness - Dual front mesh pockets - Grab handles - ID Card holder - Internal compression strap system - Internal key attachment clip - Light weight peripheral frame - Lockable zippers - Low profile and discreet zippered main pocket - Padded laptop and tablet sleeve - Panel zip access to main compartment with lockable zippers - Sternum strap with emergency whistle - Twin compression webbing straps - Zip-away die-cut spacer mesh hipbelt and harness - Zippered scratch-free sunglasses and electronics pocket Weight: 1.44 kg Maximum Dimensions (cm): 54 (l) x 35 (w) x 23 (d) Main Fabric: 210D Nylon Mini Hex Diamond Ripstop

Posljednje pregledano

Torbe i novčanici za žene - Torbe i novčanici moraju biti praktični, dizajnirani tako da u njih mogu stati sve stvari koje su vam potrebne, uz to čvrsti, kvalitetni i dugotrajni, po mogućnosti otporni na razne vremenske prilike, i da ne zaboravimo - lijepi i po vašem stilu. Puno uvjeta za zadovoljiti, ali srećom izbor je velik, tu su aktovke, koferi, ruksaci, male torbice, novčanici, neseseri, putne torbe i razni drugi modeli. Kakvu torbu izabrati? Ako puno hodate i obavljate razne poslove usput, ruke vam moraju biti slobodne, a torba laka za nošenje. Tu preporučujemo takozvane “crossbody” torbe, odnosno torbe preko tijela. Težina torbe bit će lijepo raspoređena pa neće biti neugodnih bolova u ramenu od previše stvari. Također takva vrsta torbi oslobađa ruke pa možete ponijeti i dodatne vrećice ili obavljati sve što trebate. Za putovanja predlažemo da nabavite dobar ruksak. Također će biti lakši za nošenje ako ćete puno hodati, a u njih stane puno stvari. Sada su ruksaci jako trendi pa dolaze u velikom izboru boja i dizajna i mogu se jako lijepo kombinirati s raznim odjevnim stilovima. Za putovanja predlažemo i mali novčanik za kartice. Prije su ih nosili samo muškarci, a danas su vrlo popularni pa ih nose svi i brojni high-end modni brendovi uvrštavaju ih u svoju ponudu. Vrlo su praktični jer stanu u svaku torbu i torbicu. Za večernje izlaske žene će posebnu pažnju posvetiti izboru idealne večernje torbice koja savršeno pristaje uz odabranu modnu kombinaciju. Tu nema pravila niti preporuka, uživajte u biranju i isprobavanju torbica raznih boja, oblika, s lančićima, cirkonima, od kože ili satena, na rame, preko tijela ili za držanje u ruci. Kupnja lijepe torbice uvijek popravi dan! Siva boja je hladna i neutralna boja. Siva predstavlja boju bez emocija, formalnu, konzervativnu i vrlo sofisticiranu boju. Često se koristi i u kontekstu prljavosti, dosade i depresije. Tamno siva boja komunicira snagu i misterioznost crne. Svijetlo siva boja je po prirodi ženstvena, dok je tamno siva više muževna. Zapravo je riječ o nijansi crne boje. Siva se često naziva i bojom olova, metala, baruta. Nijanse poput sivkaste znaju kod ljudi izazivati nelagodu i to treba imati na umu pri izboru odjeće.
Vrh