Brandovi
Cijena
kn kn

Torbe i novčanici za žene plave boje

 • Katalog
 • Lista
 • CROMIA Ž.TORB. 1811403654BLU -LAIPE
  Torbica It Flower talijanskog branda Cromia dolazi u dimenzijama 20x17x8,5 cm (d/v/š). Izrađena je od saffiano kože koja je iznimno trajna i jednostavna za održavanje, dok je podstava izrađena od  tekstila. Unutar torbice dva su pretinca od toga jedan se pretinac kopča sa patentnim zatvaračem. Zatvara se na preklop i kopča sa metalnom kopčicom s utisnutim nazivom branda. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Desigual Accessories 72Y9EA0/5001 Desigual Pouch Navy
  Plavo/bijeli neseser na kopčanje sa patentom sastav: 100% poliuretansko vlakno način održavanja:
 • Desigual Accessories 72Y9EA1/5001 Desigual Pouch Navy
  Set nesesera u plavoj, crvenoj i zelenoj boji sa zatvaranjem na patent sastav: 100% poliuretansko vlakno način održavanja:
 • CROMIA Ž.TORB. 1811403639BLU -LAIPE
  Torbica talijanskog branda Cromia dolazi u dimenzijama 17x14x6 cm (d/v/š). Izrađena je od saffiano kože koja je iznimno trajna i jednostavna za održavanje, dok je podstava izrađena od  tekstila. Unutar torbice dva su pretinca od toga jedan se pretinac kopča sa patentnim zatvaračem. Zatvara se na preklop i kopča sa metalnom kopčicom s utisnutim nazivom branda. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Kruna Mode Bench Smartphone novčanik
  Bench Smartphone novčanikSastav: 85% poliuretan, 10% poliester, 5% pamuk, Punjenje: 65% poliester, 35% pamukDimenzije: 15x8x1,5 cmŽenski novčanik
 • Bench Bench Smartphone novčanik
  Bench Smartphone novčanikSastav: 85% poliuretan, 10% poliester, 5% pamuk, Punjenje: 65% poliester, 35% pamuk Dimenzije: 15x8x1,5 cmŽenski novčanik
 • Alpina ART TA5821
  Mala modna torbica s podesivom naramenicom za nošenje preko tijela. Dodatni mali pretinac s unutarnje i vanjske strane. Zatvranje s patentnim zatvaračem.
 • Kruna Mode O'Neill Superstar novčanik
  O'Neill Superstar novčanikLijep izbor boja, s mogućnošću stavljanja čak i mobitela za večernji izlazakDjevojkama ne treba ništa više :)Sastav izvana: 100% pamuk, Sastav-iznutra: 80% poliester, 20% pamukZapremnina: 2,5LDimenzije: 11x20x11cmŽenski novčanik
 • PIERO GUIDI Ž.NESESER 181205L9408CBLU- PGH
  Neseser iz linije Magic Circus talijanskog proizvođača dolazi u dimenzijama 10x7x5 cm       (d/v/š). Izrađen je od umjetnog materijala sa karakterističnim uzorkom Magic Circus linije inspiriranim Chagallovim slikama. Unutrašnjost nesesera je iz jednog dijela, zatvara se patentnim zatvaračem.
 • Kruna Mode O'Neill Superstar novčanik
  O'Neill Superstar novčanikLijep izbor boja, s mogućnošću stavljanja čak i mobitela za večernji izlazakDjevojkama ne treba ništa više :)Sastav izvana: 100% pamuk, Sastav-iznutra: 80% poliester, 20% pamukZapremnina: 2,5LDimenzije: 11x20x11cmŽenski novčanik
 • SARA BURGLAR Ž.TOR CHAN 171NELLY721BLU -BUR
  Torbica talijanskog branda Burglar dolazi u dimenzijama 25x18x6 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice jedan je pretinac s patentnim zatvaračem. Ukrašena je prošivima po koži i kožnim resicama u obliku privjeska. Također torbica otraga ima i vanjski pretinac. Ima duge ručke za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Gucci 510304_CA00
  Made in:Italy Gender:Woman Type:Cross Material:skin Main closure:metallic Cross-body:shoulder strap Inside:two compartments Inside pockets:1 Width cm:20 Height cm:16 Depth cm:7 Details:dustbag includedlogo on sight
 • SARA BURGLAR Ž.TOR CHANEL NELLY894GBLU -BUR
  Torbica talijanskog branda Burglar dolazi u dimenzijama 20x12x7 cm (d/v/š). Izrađena je od kombinacije kože i tekstila dok je podstava tekstilna. Unutar torbice jedan je pretinac s patentnim zatvaračem. Gornjište je istaknuto prošivima. Zatvara se na preklop i kopča metalnom kopčicom. Ima jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • CROMIA Ž.TORB. 1811403652BLU -LAIPE
  Torbica It Flower talijanskog branda Cromia dolazi u dimenzijama 18x17x6 cm (d/v/š). Izrađena je od saffiano kože koja je iznimno trajna i jednostavna za održavanje, dok je podstava izrađena od  tekstila. Unutar torbice jedan je pretinac. Zatvara se patentnim zatvaračem te kopča kožnim remenom na preklop s metalnom kopčicom sa utisnutim nazivom branda. Ima kratku ručku (maksimalna visina 5 cm), te dugu odvojivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Adidas Linear Backpack
  adidas Linear Backpack The adidas Linear Backpack is ideal for your everyday essentials, with handy zip pockets and convenient mesh drinks pockets. Carry with ease thanks to the top carry handle or adjustable shoulder straps. Smarten your style with the large adidas print. > Backpack > Main zip fastening > 2 mesh drinks pockets > Zip front pocket > Top carry handle > Adjustable shoulder straps > adidas graphic print
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 192EJ61501BLU -COCC
  Torbica Ambrine talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 22x16x7 cm (d/v/š). Izrađena je od velur kože. Unutar torbice nalazi se jedan pretinac. Zatvara se na preklop. Ima ručku dovoljno dugu da se torbica može nositi preko ramena (maksimalna visina 60cm ). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 192ED655B7BLU -COCC
  Torbica Arlettis talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 19x15x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože. Unutrašnjost torbice je iz dva dijela. Također unutra ima pretinac koji se zatvara na preklop, a sa zadnje strane ima i vanjski pretinac koji se zatvara patentnim zatvaračem. Torbica se zatvara na preklop i kopča sa metalnom kopčicom na kojoj je ispisano ime branda. Ima kratku odvojivu ručku (maksimalna visina 10 cm) te dugu odvojivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 50 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 192EN81201BLU -COCC
  Torbica Craquante talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 23x18x7 cm (d/v/š). Izrađena je od kože, dok je podstava tekstilna. Unutar torbice se nalazi jedan pretinac s patentnim zatvaračem. Torbica se zatvara na preklop i kopča magnetnom kopčom. Kao ukras s prednje srane nalazi se kožni logotip branda. Ima jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi s platnenom zaštitnom torbicom.
 • SARA BURGLAR Ž.TORB. 182DIVAM542BLU - BURG
  Torbica talijanskog branda Sara Burglar dolazi u dimenzijama 22x14x4 cm (d/v/š). Izrađena je od kože s "kroko" uzorkom, dok je podstava tekstilna. Unutar torbice jedan je pretinac.  Torbica se zatvara na preklop i kopča metalnom kopčicom sutisnutim nazivom branda. Ima dugu podesivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 55 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARC JACOBS Ž.TORB. 201M0014841BLU -M.JAC
  Box torbica branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 23x17x8,5 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava izrađena od tekstila. Unutar torbice dva su odjeljka i jedan pretinac s patentnim zatvaračem. S prednje strane kao ukras je naziv branda. Ima kratku ručkicu (maksimalna visina 5 cm) te dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 50 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 192ED15840BLU -COCC
  Torbica Liya talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 21x15x9 cm (d/v/š). Izrađena je od velur kože, dok je podstava tekstilna. Unutar torbice dva su odjeljka i tri pretinca (jedan je pretinac s patentnim zatvaračem). Torbica se zatvara na preklop i kopča metalnom kopčicom na kojoj je ispisano ime branda. Također otraga ima i jedan vanjski pretinac. Ima kratku ručku (maksimalna visina 10 cm), te dugu odvojivu i podesivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARC JACOBS Ž.TORB. 201M0014146BLU -M.JAC
  Torbica Snapshot branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 18x10x6 cm (d/v/š). Izrađena je od saffiano kože koja je iznimno trajna i jednostavna za održavanje, dok je podstava tekstilna. Torbica ima dva odjeljka s patentnim zatvaračem, dok unutar torbice jedan je pretinac koji se zatvara s patentnim zatvaračem. Na stražnjoj strani je i vanjski mini pretinac. Ima jednu, tekstilnu podesivu ručku dovoljno dugu da se torbica može nositi preko ramena (maksimalna visina 65 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • SARA BURGLAR Ž.TORB. 182NELLYA894BLU - BURG
  Torbica talijanskog branda Sara Burglar dolazi u dimenzijama 20x12x7 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice jedan je pretinac koji se zatvara sa patentnim zatvaračem. Torbica je ukrašena prošivima po koži. Zatvara se na preklop i kopča metalnom kopčicom. Ima jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 192EO72301BLU -COCC
  Torbica Sandy branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 22x26x14 cm (d/v/š). Izrađena je od kombinacije glatke i velur kože. Unutar torbice ima jedan pretinac. Na gornjem rubu ima remen koji se zateže. S prednje strane kao ukras ispisano je ime branda. Ima jednu kratku ručku (maksimalna visina 15 cm) i jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • SARA BURGLAR Ž.TORB 2010FABYU916BLU - BURG
  Torbica talijanskog branda Sara Burglar dolazi u dimenzijama 20x15x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice dva su pretinca od toga jedan je pretinac koji se zatvara sa patentnim zatvaračem. Ima jednu dugu tekstilnu ručku za nošenje torbice preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 192E315501BLU -COCC
  Torbica Arlettis talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 17x12,5x2 cm (d/v/š). Izrađena je od kože. Unutar torbice jedan je pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča sa metalnom kopčicom na kojoj je ispisano ime branda. Ima kratku ručku (maksimalna visina 5 cm) te dugu odvojivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 50 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • PolleoSport Nike Sportswear Heritage Hip Pack, Blue Void/Vast Gray
  Nike Sportswear Heritage Hip Pack, Blue Void/Vast Gray - Nike Heritage torbica oko struka pruža jednostavan pristup Vašoj opremi i njezino nošenje.
 • PIERO GUIDI Ž.TORBICA 1812101D408CBLU- PGH
  Torbica iz linije Magic Circus talijanskog proizvođača dolazi u dimenzijama 14,5x13x6 cm (d/v/š). Izrađena je od umjetnog materijala s kožnim detaljima sa karakterističnim uzorkom Magic Circus linije inspiriranim Chagallovim slikama. Torbica s prednje strane kao ukras ima logotip na metalnoj pločici u obliku privjeska, dok unutra ima jedan pretinac s patentnim zatvaračem. Ima dvije ručke (maksimalna visina 40 cm) koje se po potrebi mogu produžiti u dugu za nošenje preko ramena (maksimalna duljina 80 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARC JACOBS Ž.TORB. 192M0015078BLU -M.JAC
  Torbica Tag Tote branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 21x24x9 cm (d/v/š). Izrađena je od kože. Unutar torbice nalazi se jedan pretinac s patentnim zatvaračem. Ima dvije kratke kožne ručke (maksimalna visina 10 cm), te dulju kožnu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 56 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • TORY BURCH Ž.TORBICA 1810046333BLU -T.BUR
  Torbica branda Tory Burch dolazi u dimenzijama 21,5x16x10 cm (d/v/š). Izrađena je od saffiano kože koja je iznimno trajna i jednostavna za održavanje, dok je podstava tekstilna. Unutar torbice dva su odjeljka i jedan pretinac koji se kopča sa patentnim zatvaračem. Torbica se zatvara na preklop i kopča s magnetnom kopčicom. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna duljina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 192EF52302BLU -COCC
  Torbica Frenchy branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 23x30x12 cm (d/v/š). Izrađena je od kože. Unutra ima jedan pretinac je s patentnim zatvaračem. Torbica se zatvara s magnetnom kopčom. S prednje strane kao ukras ispisano je ime branda. Ima jednu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 30 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Nike Neymar Backpack
  Nike Neymar Backpack The Nike Neymar Backpack is perfect for training days, featuring a large main compartment along with a elasticated sleeve to the back along with a zipped shoe compartment to the bottom. Padded and adjustable shoulder straps along with an abrasion resistant bottom and the Neymar branding to the front. > Backpack > Large main compartment > Elasticated inner sleeve > Zipped pocket > Zipped compartment to the base > Padded and adjustable shoulder straps > Sternum clip > Abrasion resistant base > Neymar branding > Nike branding > H45cm x W27cm x D12.5cm
 • Kruna Mode Kaporal Laman novčanik
  Kaporal Laman novčanikZatvaranje na patentDenim organiser novčanikSastav: 100% pamukŽenski novčanik
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 191DJ51501BLU - COCC
  Torbica Ambrine Cross talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 22x16x7 cm (d/v/š). Izrađena je od kože, dok je podstava izrađena od tekstila. Unutar torbice nalazi se jedan pretinac. Zatvara se na preklop. Ima ručku dovoljno dugu da se torbica može nositi preko ramena (maksimalna visina 60cm ). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARC JACOBS Ž.TORB. 191M0014102BLU -M.JAC
  Torbica branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 18x13x5 cm (d/v/š). Izrađena je od saffiano kože koja je iznimno trajna i jednostavna za održavanje dok je podstava izrađena od kombinacije kože i tekstila. Unutar torbice 3 su mini pretinca (za kartice). Zatvara se na preklop i kopča magnetnom kopčicom. S prednje strane kao ukras ima metalni logo branda. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalana visina 60 cm) i podesivi remen za nošenje oko pojasa (maksimalna duljina 97cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARC JACOBS Ž.TORB. 201M0015423BLU -M.JAC
  Dipped Mini Box torbica branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 20x14x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava izrađena od tekstila. Unutar torbice dva su odjeljka i jedan pretinac s patentnim zatvaračem. S prednje strane kao ukras je naziv branda. Ima kratku ručkicu (maksimalna visina 5 cm) te još jednu dugu i podesivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 50 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARC JACOBS Ž.TORB 182M0014100BLU -M.JAC
  Torbica branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 23x20x10 cm (d/v/š). Izrađena je od janjeće dlake, dok je podstava izrađena od kombinacije kože i tekstila. Unutar torbice nalazi se središnja pregrada s patentnim zatvaračem. Kao ukras ima manji lokot s ključem u obliku privjeska s prednje strane. Ima dvije kratke ručke (maksimalna visina 10 cm), te jednu dugu podesivu kožnu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • SARA BURGLAR Ž.TORB. 181GIOIAN293BLU - BURG
  Torbica talijanskog branda Sara Burglar dolazi u dimenzijama 18x12x5 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice je jedan pretinac s patentnim zatvaračem. Torbica se zatvara na preklop i kopča metalnom kopčicom. Ukrašena je prošivima po koži. Ima ukrasnu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna duljina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Nike Heritage Backpack
  Nike Heritage Backpack The Nike Heritage Backpack features a main large compartment with an internal pocket, and a front pouch for additional storage. The straps are adjustable and padded for comfort. The backpack is complete with the Nike Swoosh. > Backpack > Adjustable padded straps > Padded back > Top carry handle > Zip fastenings > Main compartment > Internal pocket > Front pouch compartment > Nike Swoosh > H42 x W30 x D12
 • Adidas Print Backpack
  adidas Print Backpack Carry your stuff in style with this adidas Print Backpack. It is perfect for everyday use thanks to the padded adjustable straps that ensure a comfortable carry, whilst the 45cm x 28cm x 20cm size ensure they're plenty of room for all your valuables. The look is completed in a printed design with adidas branding. > Backpack > Carry handle > Padded adjustable straps > Laptop divider > Front zip pocket > Small side pocket > Height: 45cm x width: 28cm x depth: 20cm > Printed design > adidas branding
 • Adidas Power IV Medium Adults Backpack
  Adidas Power IV Medium Adults Backpack When you've got a lot to carry, this backpack helps you manage the load. The medium-size stunning backpack has ergonomic shoulder straps made of breathable mesh for comfort. The 3-Stripes down the front make it adidas, and the TPE-coated base is durable and water resistant. > Full Zip main compartment; Front zip pocket > Side mesh slip-in pockets for bottle storage > Top carry handle; Adjustable side compression straps > Adjustable ergonomic air mesh shoulder straps for breathable comfort > TPE-coated base for durability; 3-Stripes down front panel
 • Women's handbag DESIGUAL BANDANA EXPLOSIVE ROT
  Women's handbag with print and zippers suitable for both hand and shoulder. Dimensions: 15.5x30x31 Material: 100% polyurethane Lining: 100% polyester
 • SARA BURGLAR Ž.TORB. 182HELENL904BLU - BURG
  Torbica talijanskog branda Sara Burglar dolazi u dimenzijama 21x13x6 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice jedan je pretinac koji se zatvara sa patentnim zatvaračem. Torbica je ukrašena prošivima po koži. Zatvara se na preklop i kopča metalnom kopčicom. Ima kratke ručke (maksimalna visina 30 cm) koje se po potrebi mogu produžiti u dugu za nošenje preko ramena (maksimalna visina 57 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • SARA BURGLAR Ž.TORB. 181NELLYT894BLU - BURG
  Torbica talijanskog branda Sara Burglar dolazi u dimenzijama 20x12x7 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice jedan je pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča metalnom kopčicom. Ukrašena je prošivima po koži i perlicama. Ima kratke ručke (maksimalna visina 18 cm) koje se po potrebi mogu produžiti u dugu za nošenje preko ramena (maksimalna duljina 37 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • FURLA Ž.TORBICA 1921033981BLU -FURLA
  Torbica Metropolis talijanskog branda Furla dolazi u dimenzijama 21x15x9 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutra ima jedan pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča s metalnom kopčicom zlatne boje na kojoj je ispisano ime branda. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARC JACOBS Ž.TORB. 192M0014146BLU -M.JAC
  Torbica Snapshot branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 18x10x6 cm (d/v/š). Izrađena je od saffiano kože koja je iznimno trajna i jednostavna za održavanje, dok je podstava tekstilna. Torbica ima dva odjeljka s patentnim zatvaračem, dok unutar torbice jedan je pretinac koji se zatvara s patentnim zatvaračem. Na stražnjoj strani je i vanjski mini pretinac. Ima jednu, tekstilnu podesivu ručku dovoljno dugu da se torbica može nositi preko ramena (maksimalna visina 65 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • SARA BURGLAR Ž.TORB. 181NELLYA900BBU - BURG
  Torbica talijanskog branda Sara Burglar dolazi u dimenzijama 29x20x7 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice nalaze se tri pretinca, od toga jedan je pretinac s patentnim zatvaračem i pretinac za mobilni telefon. Torbica se zatvara na preklop i kopča metalnom kopčicom. Ukrašena je prošivima po koži. Ima kratku ručku (maksimalna visina 10 cm) te jednu dugu za nošenje preko ramena (maksimalna duljina 43 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • PIERO GUIDI Ž.TORBICA 171217481CBLU- PGH
  Torbica iz linije Magic Circus talijanskog proizvođača Piero Guidi dolazi u dimenzijama 10x18x5 cm (d/v/š). Izrađena je od kože, dok je podstava također kožna. Zatvara se na preklop i kopča s magnetnom kopčicom. Ima kratku ručkicu (maksimalna visina 5 cm) i dugu ručku za nošenje preko ramena ( maksimalna visina 60 cm).
 • TORY BURCH Ž.TORB 2010060227BLU -T.BURC
  Torbica Kira Chevron branda Tory Burch dolazi u dimenzijama 18x12x6 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice dva su pretinca od toga jedan je s patentnim zatvaračem. Ukrašena je poštepom po koži i s prednje strane metalnim logom branda. Zatvara se patentnim zatvaračem. Ima jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 55 cm). Dolazi sa zaštitnom  platnenom torbicom.
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 201FE51102BLU -COCC
  Torbica Mila talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 31x29x15 cm (d/v/š). Izrađena je od kože. Unutar torbice nalazi se jedan pretinac s patentnim zatvaračem. Torbica se zatvara se magnetnom pločicom. Ima ručku dovoljno dugu da se torbica može nositi na ramenu (maksimalna visina 25 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Adidas Performance Logo Gymsack
  adidas Performance Logo Gymsack The adidas Performance Logo Gymsack features two drawcord fasteners that double as shoulder straps. > Gymsack > Twin drawstring fasteners > Woven top carry handle > adidas logo > 46 x 35cm
 • Adidas Linear Gym Sack
  adidas Linear Gym Sack A classic leisure look, the adidas Linear Gym Sack is designed with a drawstring fastening/straps, offering a spacious solution to storing your workout wear. Featuring a large adidas logo, the lightweight, packable piece is sure to set you up for success. > Gym Bag > Drawstring Fastening/Straps > Top Carry/Hang Handle > Large adidas Logo > H 47 x W 34 cm > 100% Polyester > Do Not Wash > Keep Away From Fire
 • PIERO GUIDI Ž.TORBICA 18121793408CBLU- PGH
  Torbica iz linije Magic Circus talijanskog proizvođača dolazi u dimenzijama 27x17x5 cm (d/v/š). Izrađena je od kože i umjetnog materijala sa karakterističnim uzorkom Magic Circus linije inspiriranim Chagallovim slikama. Unutra ima jedan pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča s metalnom kopčicom s utisnutim logom branda. Ima kratke ručke (maksimalna visina 20 cm) koje se po potrebi mogu produžiti u dugu za nošenje preko ramena (maksimalna visina 50 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • PIERO GUIDI Ž.TORBICA 201L1738407CBLU -PGH
  Torbica iz linije Magic Circus talijanskog proizvođača Piero Guidi dolazi u dimenzijama 20x15x6 cm (d/v/š). Izrađena je od umjetnog materijala sa karakterističnim uzorkom Magic Circus linije inspiriranim Chagallovim slikama, dok je podstava tekstilna. Unutr torbice se nalazi se jedan pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča metalnom kopčicom. Ima jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 55 cm). Dolazi s platnenom zaštitnom torbicom.
 • Kruna Mode Kaporal Lamou torba
  Kaporal Lamou torbaZatvaranje na patentDenim ručna torba sa detaljimaSastav: 100% pamukŽenska torba
 • PIERO GUIDI Ž.TORBICA 201L104T4070BLU -PGH
  Torbica iz linije Magic Circus talijanskog proizvođača Piero Giudi dolazi u dimenzijama 21x15x8 cm (d/v/š). Izrađena je od umjetnog materijala, dok je podstava tekstilna, sa karakterističnim uzorkom Magic Circus linije inspiriranim Chagallovim slikama. Unutra ima jedan pretinac s patentnim zatvaračem. Ima dugu, podesivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi s platnenom zaštitnom torbicom.
 • Karrimor Wash Bag
  Karrimor Wash Bag The Karrimor Wash Bag comes in a compact size that makes it great for storing away when travelling, it features a large main compartment with a small internal mesh pocket with a removable plastic mirror. This wash bag also has two carry handles and a welded seam, finished off with the Karrimor logo printed to the front. > Toiletries bag > D-zip opening > Internal mesh pocket > Plastic mirror inside > Welded seams > Carry handles to each end > Karrimor logo > W25 x H10 x D12cm
 • Michael Kors 32S9GF5C4
  Gender:Woman Type:Cross Material:skin Main closure:zip Handles: One handle Strap:adjustable shoulder strap Inside:foderatre compartments Inside pockets:2 Width cm:25 Height cm:17 Depth cm:2 Details:on-view logo
 • Adidas Originals Nylon W Bp Backpack
  Adidas Originals Nylon W Bp backpack. This nylon backpack has a delicate feminine look. It is decorated with subtle lines, a embossed three-petal logo and a silver zipper handle. Thanks to the inner inline pocket you will have order in your belongings. Specifications: Volume: 14.8 L, 100% nylon, front zipper pocket, inner inline pocket, padded adjustable shoulder straps. Material: 100% Polyester
 • Emporio Armani Y3H121-YH60
  Gender:Woman Type:Cross Material:synthetic skin Main closure:zip Strap:adjustable shoulder strap Inside:lined Inside pockets:1 Width cm:26 Height cm:17 Depth cm:7.5 Details:dustbag includedlogo on sight
 • Carrera Jeans CB2425
  Gender:Man Type:Shoulder Material:synthetic skin Main closure:magnetic Shoulder:adjustable shoulder strap Inside:lineda compartment Inner pockets:1 Outer pockets:1 Cm width:19 Cm Height:22 Depth cm:9 Details:logo on view
 • MARC JACOBS Ž.TORB 182M0013620BLU -M.JAC
  Torbica branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 18x15x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava izrađena od tekstila. S prednje strane kao ukras je metalni logo branda. Ima dugu podesivu kožnu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARINO ORLANDI Ž.TORB. 1810004573BLU -M.ORLAN
  Torbica talijanskog branda Marino Orlandi dolazi u dimenzijama 23x16x6 cm (d/v/š). Šivana je ručno u Italiji od najfinije talijanske kože s kroko uzorkom, dok je podstava tekstilna. Unutrašnjost torbice je iz jednog dijela. Torbica ima kratku ručkicu na patentnom zatvaraču (maksimalna visina 15 cm) te dugu kožnu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Kratka ručkica dodatno je istaknuta kožnim leptirom sa Swarovsk kristalom. Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 192EC51101BLU -COCC
  Torbica Dione talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 31x29x13 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava također kožna. Unutar torbice središnja je pregrada s patentnim zatvaračem. Ima dvije ručke dovoljno duge da se torbica može nositi na ramenu (maksimalna visina 28 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARC JACOBS Ž.TORB. 192M0014840BLU -M.JAC
  Box torbica branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 20x14x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava izrađena od tekstila. Unutar torbice dva su odjeljka i jedan pretinac s patentnim zatvaračem. S prednje strane kao ukras je naziv branda. Ima kratku ručkicu (maksimalna visina 5 cm) te podesivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • PIERO GUIDI Ž.TORBICA 17121399408CBLU- PGH
  Torbica iz linije Magic Circus talijanskog proizvođača dolazi u dimenzijama 30x28x13 cm (d/v/š). Izrađena je od umjetnog materijala s kožnim detaljima sa karakterističnim uzorkom Magic Circus linije inspiriranim Chagallovim slikama. Torbica s prednje strane kao ukras ima logotip na keramičkoj pločici u obliku privjeska, dok unutra ima jedan pretinac sa patentnim zatvaračem i pretinac za mobilni telefon. Ima dvije ručke koje se mogu  podesiti na dvije visine (kraća 20 cm i dulja 25 cm).
 • ONeills Carlow GAA Ladies Holdall
  ONeills Carlow GAA Ladies Holdall The ONeills Carlow GAA Ladies Holdall features three separate compartments all with a zip fastening to ensure your belongings are secure. The bag also features two handles for carrying and then an optional large strap option. There are also plastic attachments located on the bottom of the bag to keep it from getting damaged. The bag is finished with the Carlow GAA crest and the ONeills branding. > Gym bag > Ladies holdall > 2 straps > Carlow crest > Optional additional strap > Secure zip compartments > Three compartments > Oneills Branding > Height 11inchs, width 17inchs, depth 10inchs
 • ONeills Wexford GAA Ladies Holdall
  ONeills Wexford GAA Ladies Holdall The ONeills Wexford GAA Ladies Holdall features a classic design, this includes one main compartment, and then two side pockets all with secure zips. The bag has two handles and then an option to add a larger strap to make carrying easier. The bag is then finished off with ONeills branding and the Wexford GAA crest. > Ladies holdall > Gym bag > Wexford GAA crest > Optional additional strap > Secure zip compartments > Three compartments > Oneills Branding > Height 11inchs, width 17inchs, depth 10inchs
 • Trendyol Powder Troked Metallic Women's Shoulder Bag
  It's artificial skin. In concept shots, colors may vary due to difference in light, it is recommended to base the colors in studio shots produced in Turkey.
 • SARA BURGLAR Ž.TORB. 182NELLYA893BLU - BURG
  Torbica talijanskog branda Sara Burglar dolazi u dimenzijama 28x18x7 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice središnja je pregrada koja se zatvara s patentnim zatvaračem te jedan pretinac također sa patentnim zatvaračem. Torbica se zatvara na preklop i kopča metalnom kopčicom. Ukrašena je prošivima po koži. Ima kratke ručke (maksimalna visina 18 cm) koje se po potrebi mogu produžiti u dugu za nošenje preko ramena (maksimalna duljina 37 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MENBUR Ž.TORBICA 1720076351BLU -MENB
  Torbica španjolskog branda Menbur dolazi u dimenzijama 21x17x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kozje kože dok je podstava tekstilna. Unutra ima jedan pretinac s patentnim zatvaračem. S prednje strane je metalni logotip zlatne boje. Ima duge ručke za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Torbica se zatvara patentnim zatvaračem. Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Nike Element Backpack
  Nike Element Backpack The Nike Element Backpack features fully adjustable, padded shoulder straps and a generously sized main compartment so you can carry all of your essentials with ease. > Backpack > Dual zipped main compartment > Zipped accessory pocket > Mesh back panel > Padded, adjustable shoulder straps > H48.5 x W30.5 x D15cm
 • Love Moschino JC4316PP08K
  Gender:Woman Type:Cross Material:synthetic skin Main closure:magnetic Strap: Removable shoulder strap Inside:lined Inside pockets:1 Width cm:23 Height cm:13 Depth cm:6 Details:dustbag includedlogo on sight
 • Women's wallet DESIGUAL FLOWER SEA ROCIO
  Women's wallet with floral print and zipper on the back. Inside the wallet is a coin compartment, which is also zipped. Material: 100% polyester Lining: 100% polyurethane
 • Women's wallet LOAP WALLETA
  The practical WALLETA sports wallet measures 9.5 x 13.5 centimetres and weighs 40 grams. It’s made from (100%) polyester - a lightweight material that doesn’t absorb water and dries well. In addition, it’s also stain resistant. The wallet is easy to maintain, but take care when washing - the water temperature mustn’t exceed 30 °C. - Weight: 40 g - Dimensions cm (H x W x D): 9.5 x 13.5 Material: 100% Polyester
 • Vans Wm Realm Plus Backpa Gibraltar Sea Backpack
  Vans Wm Realm Plus Backpa Gibraltar Sea backpack. Material: 100% Polyester
 • TORY BURCH Ž.TORBICA 1810046333BLU -T.BUR
  Torbica branda Tory Burch dolazi u dimenzijama 21,5x16x10 cm (d/v/š). Izrađena je od saffiano kože koja je iznimno trajna i jednostavna za održavanje, dok je podstava tekstilna. Unutar torbice dva su odjeljka i jedan pretinac koji se kopča sa patentnim zatvaračem. Torbica se zatvara na preklop i kopča s magnetnom kopčicom. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna duljina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARC JACOBS Ž.TORB. 201M0014591SBU -M.JAC
  Torbica Softshot branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 21x13x9 cm (d/v/š). Izrađena je od kože, dok je podstava tekstilna. Torbica ima dva odjeljka s patentnim zatvaračem. Unutar jednog odjeljka ima tri pretinca za kreditne kartice. Na stražnjoj strani je i vanjski mini pretinac. Ima jednu kožnu ručku dovoljno dugu da se torbica može nositi preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Nike Brasilia XS Grip Bag
  Nike Brasilia XS Grip Bag The Nike Brasilia XS Grip Bag is perfect for holding all your gym gear, designed with a large main compartment with a zip fastening to the top along with a ventilated shoe pocket to one side and a normal zip pocket to the other. This Nike holdall also features a carry handle and an adjustable shoulder strap for comfort, completed with the iconic Nike swoosh to the sides. > Small holdall > Carry handles > Adjustable shoulder strap > Large main compartment > Two large zipped pockets > Ventilation to one end > Inner touch and close pocket > Nike branding > L40.5 x W23 x H25.5cm
 • Nike Brasilia XS Grip Bag
  Nike Brasilia XS Grip Bag The Nike Brasilia XS Grip Bag is perfect for holding all your gym gear, designed with a large main compartment with a zip fastening to the top along with a ventilated shoe pocket to one side and a normal zip pocket to the other. This Nike holdall also features a carry handle and an adjustable shoulder strap for comfort, completed with the iconic Nike swoosh to the sides. > Small holdall > Carry handles > Adjustable shoulder strap > Large main compartment > Two large zipped pockets > Ventilation to one end > Inner touch and close pocket > Nike branding > L40.5 x W23 x H25.5cm
 • ONeills Meath GAA Ladies Holdall
  ONeills Meath GAA Ladies Holdall This ONeills Meath GAA Ladies Holdall is perfect for holding any sports equipment and makes a great accessory. It has a large middle compartment which is secured with a zip, and there are two more zip pockets on the side. The bag also features two handles for carrying and then an optional large strap option. It is then completed with the Meath GAA crest and the ONeills branding. > Ladies holdall > Accessory > Two handles > 3 zip compartments > Secure zip fastenings > Meath GAA crest > ONeills branding > Height 11inchs, width 17inchs, depth 9.5inchs
 • Backpack Osprey Transporter 40 II
  -4 grab handles -Backpack harness carry straps -Backpack harness stows in lid pocket -Conforms to EU maximum Carry-On luggage size -Detachable padded shoulder strap -Durable and highly water resistant fabric -External end pocket -ID Card holder -Internal mesh pockets -Lockable zippers -Sternum strap with emergency whistle
 • Lonsdale Mini Backpack
  Lonsdale Mini Backpack This Lonsdale Mini Backpack is great for carrying your everyday essentials around or for youngsters to use as a school bag. It has a main zipped compartment, front zip pocket plus two open side pockets. There is a padded back panel, two padded adjustable shoulder straps and carry handle and the bag is finished off with a bright contrasting colour design plus Lonsdale branding. > Backpack > Main zip compartment > Front zip pocket > 2 open pockets > Padded back panel > Adjustable, padded shoulder straps > Carry handle > Brightly coloured design > Lonsdale branding > H34cm x W28cm x D8cm > Wipe clean with a damp cloth
 • Love Moschino JC5645PP08K
  Gender:Woman Material:synthetic skin Closing:zip Internal:credit card holder Width cm:19 Height cm:10 Depth cm:2 Original case:yes
 • Trendyol Blue Women's Waist Bag
  It's artificial skin. In concept shots, colors may vary due to difference in light, it is recommended to base the colors in studio shots produced in Turkey.
 • Emporio Armani Y3A115_YSE2
  Gender:Woman Type:Hand Material:skin Main closure:zip Handles: Two handles Strap: Removable shoulder strap Inside:linedone compartment Inside pockets:2 Width cm:27.5 Height cm:22 Depth cm:12 Details:dustbag includedlogo on sight
 • Carrera Jeans CB2423
  Gender:Man Type:Shoulder Material:synthetic skin Main closing:zip Shoulder:adjustable shoulder strap Inside:lineda compartment Inner pockets:2 Outer pockets:1 Cm width:21 Cm Height:27 Cm Depth:5 Details:logo on view
 • Desigual New Colorama Ruksak plava
  Materijal: gornjište - 100% poliuretan podstava - 100% poliester Dimenzije: 35x12x28 cm Visina ručke: 9 cm Dužina traka: max. 80 cm Uzorak: glatki s reljefom Kopčanje: na zip Boja: tamno plava Detalj: u pakiranju privjesak za ključeve
 • SARA BURGLAR Ž.TORB. 181NELLYA894BLU - BURG
  Torbica talijanskog branda Sara Burglar dolazi u dimenzijama 20x12x7 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice jedan je pretinac koji se zatvara sa patentnim zatvaračem . Torbica je ukrašena prošivima po koži. Zatvara se na preklop i kopča metalnom kopčicom. Ima jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • FURLA Ž.TORBICA 2011045005BLU -FURLA
  Torbica Sleek talijanskog branda Furla dolazi u dimenzijama 18x15x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože. Unutra ima dva zasebna odjeljka te jedan pretinac dok otraga ima jedan vanjski pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča s magnetnom kopčom. Ima kratku kožnu ručku (maksimalna visina 10 cm) te dugu podesivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Nike Brasilia Small Grip Bag
  Nike Brasilia Small Grip Bag The Nike Brasilia Small Grip Bag is the perfect little gym bag for all your essentials, crafted with a large main compartment with an inner touch and close pocket along with a zipped shoe pocket to the one end so you can keep your important gym items with you. This Nike holdall also benefits from two carry straps with a padded section to the middle along with an adjustable shoulder strap for easy transportation, completed with the iconic Nike swoosh to the sides. > Holdall > Large main compartment > Shoe pocket > Inner touch and close fastening pocket > Two carry handles > Adjustable shoulder strap > Nike branding > H24cm x W48cm x D23cm
 • ONeills Sligo GAA Ladies Holdall
  ONeills Sligo GAA Ladies Holdall The ONeills Sligo GAA Ladies Holdall is a great bag to express your support but also for carrying round your sports equipment. The bag also features two handles for carrying and then an optional large strap option. It also has three separate compartments all with a zip fastening to ensure your belongings are secure. . It is then completed with the Sligo GAA cress and the ONeills branding. > Ladies holdall > Gym bag > 2 straps > Optional additional strap > Sligo crest > Secure zip compartments > Three compartments > Oneills Branding > Height 11inchs, width 17inchs, depth 10inchs
 • Adidas Linear Team Bag
  adidas Linear Team Bag Ideal for training or everyday use, the adidas Linear Team Bag consists of one large main compartment with smaller pockets on the inside to keep small belongings safe, and an external zipped pocket on the side for easy to reach items. The bag has two carry handles and an adjustable shoulder strap with padding so it can be carried in comfort. adidas branding finishes the design. > Holdall > One main compartment > Zip pocket at side > Carry handles > Adjustable padded shoulder strap > adidas branding > H26 x L45 x W21cm

Posljednje pregledano

Torbe i novčanici za žene - Torbe i novčanici moraju biti praktični, dizajnirani tako da u njih mogu stati sve stvari koje su vam potrebne, uz to čvrsti, kvalitetni i dugotrajni, po mogućnosti otporni na razne vremenske prilike, i da ne zaboravimo - lijepi i po vašem stilu. Puno uvjeta za zadovoljiti, ali srećom izbor je velik, tu su aktovke, koferi, ruksaci, male torbice, novčanici, neseseri, putne torbe i razni drugi modeli. Kakvu torbu izabrati? Ako puno hodate i obavljate razne poslove usput, ruke vam moraju biti slobodne, a torba laka za nošenje. Tu preporučujemo takozvane “crossbody” torbe, odnosno torbe preko tijela. Težina torbe bit će lijepo raspoređena pa neće biti neugodnih bolova u ramenu od previše stvari. Također takva vrsta torbi oslobađa ruke pa možete ponijeti i dodatne vrećice ili obavljati sve što trebate. Za putovanja predlažemo da nabavite dobar ruksak. Također će biti lakši za nošenje ako ćete puno hodati, a u njih stane puno stvari. Sada su ruksaci jako trendi pa dolaze u velikom izboru boja i dizajna i mogu se jako lijepo kombinirati s raznim odjevnim stilovima. Za putovanja predlažemo i mali novčanik za kartice. Prije su ih nosili samo muškarci, a danas su vrlo popularni pa ih nose svi i brojni high-end modni brendovi uvrštavaju ih u svoju ponudu. Vrlo su praktični jer stanu u svaku torbu i torbicu. Za večernje izlaske žene će posebnu pažnju posvetiti izboru idealne večernje torbice koja savršeno pristaje uz odabranu modnu kombinaciju. Tu nema pravila niti preporuka, uživajte u biranju i isprobavanju torbica raznih boja, oblika, s lančićima, cirkonima, od kože ili satena, na rame, preko tijela ili za držanje u ruci. Kupnja lijepe torbice uvijek popravi dan! Plava boja ili modra simbol je odanosti, poštenja, kontrole, slobode, ali i opuštanja. Mornarskoplava boja je najbolja boja kod izbora odjeće za razgovor za posao pokazala su istraživanja. Kraljevsko plava boja odjeće (Royal blue) naglašava snagu, moć, superiornost i formalni karakter. Plava se smatra za vjerojatno najpopularniju korporativnu boju. Različite nijanse plave imaju drugačija značenja. Tirkiznu boju, nebesko plavu i mornarsko plavu povezujemo s ljetnom i morskom odjećom i obućom, nebom, morem i suncem. Previše plave opet može pobuditi osjećaje dosade, melankolije i tuge.
Vrh