Torbe i novčanici za žene ljubičaste boje

 • Katalog
 • Lista
 • SARA BURGLAR Ž.TORB. 182PAMELAI602VI - BURG
  Torbica talijanskog branda Sara Burglar dolazi u dimenzijama 22x16x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava također od kože. Unutar torbice tri su odjeljka i jedan pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča metalnom kopčicom. Ima dugu podesivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 55 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Planet Obuća Modne torbice
  Trendy mini torba s kombiniranom teksturom nudi savršenu mladenačku kombinaciju uz urbani outfit.
 • FURLA Ž.TORBICA 1910921163BRD -FURLA
  Torbica Metropolis talijanskog branda Furla dolazi u dimenzijama 17x12x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutra ima jedan pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča s metalnom kopčicom zlatne boje na kojoj je ispisano ime branda. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • FURLA Ž.TORBICA 1910921163BRD -FURLA
  Torbica Metropolis talijanskog branda Furla dolazi u dimenzijama 17x12x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutra ima jedan pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča s metalnom kopčicom zlatne boje na kojoj je ispisano ime branda. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • SARA BURGLAR Ž.TOR CHANEL NELLY894GBRD -BUR
  Torbica talijanskog branda Burglar dolazi u dimenzijama 20x12x7 cm (d/v/š). Izrađena je od kombinacije kože i tekstila dok je podstava tekstilna. Unutar torbice jedan je pretinac s patentnim zatvaračem. Gornjište je istaknuto prošivima. Zatvara se na preklop i kopča metalnom kopčicom. Ima jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • COCCINELLE Ž.NESESER 182CV025D3VIO -COCC
  Neseser talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 16x9x8 cm (d/v/š). Izrađen je od tekstila, dok je podstava također od tekstila. Zatvara se sa patentnim zatvaračem.
 • FURLA Ž.TORBICA 1910993105BRD -FURLA
  Torbica Cometa talijanskog branda Furla dolazi u dimenzijama 20x14,5x6 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava izrađena od tekstila. Unutar torbice dva su pretinca od kojih jedan je sa patentnim zatvaračem. Dolazi ukrašena proštepom po koži i metalnim nazivom branda. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • FURLA Ž.TORBICA 1910993943BRD -FURLA
  Torbica Metropolis talijanskog branda Furla dolazi u dimenzijama 17x13x7 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutra ima jedan pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča s metalnom kopčicom zlatne boje na kojoj je ispisano ime branda. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • FURLA Ž.TORBICA 1820988326BRD -FURLA
  Torbica Fortuna talijanskog branda Furla dolazi u dimenzijama 23x19x12 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna.  Unutra ima tri pretinaca od kojih jedan je sa patentnim zatvaračem. Torbica se zatvara na preklop i kopča s metalnom kopčicom na kojoj je ispisano ime branda. Ima kratku kožnu ručku (maksimalna visina 10 cm) te dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • FURLA Ž.TORBICA 1921026454BRD -FURLA
  Torbica Corona talijanskog branda Furla dolazi u dimenzijama 24x24x15 cm (d/v/š). Izrađena je od kože. Unutar torbice nalazi se neseser dimenzija  21x12x0,5 cm (d/v/š). Na gornjem rubu ima remen koji se zateže. Ima kratku ručku (maksimalna visina 15 cm) te jednu dugu za nošenje preko ramena (maksimalna visina 55 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • SARA BURGLAR Ž.TORB. 182NELLYA894VIO - BURG
  Torbica talijanskog branda Sara Burglar dolazi u dimenzijama 20x12x7 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice jedan je pretinac koji se zatvara sa patentnim zatvaračem. Torbica je ukrašena prošivima po koži. Zatvara se na preklop i kopča metalnom kopčicom. Ima jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • SEE BY CHLOE Ž.TORB. 192USA06566BRD -CHLOE
  Torbica Tony francuskog branda See by Chloé dolazi u dimenzijama 26x24x10 cm (d/v/š). Izrađena je od velur kože dok je podstava izrađena od 100% pamuka. Unutar torbice se nalazi jedan pretinac. Torbica pri gornjem rubu ima remen koji se zateže. Ima jedan vanjski pretinac koji se zatvara magnetnom kopčicom. S prednje strane kao ukras ima zlatni privjesak s otisnutim nazivom branda. Torbica ima jednu kratku ručku (maksimalna visina 15 cm), te jednu dugu na nošenje preko ramena (maksimalna visina 55cm). Dolazi s platnenom zaštitnom torbicom.
 • BALLIN Ž.TORB. 172B5SB114BRD -BALLIN
  Torbica talijanskog branda Ballin dolazi u dimenzijama 25x15x9 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava od tekstila. Unutra ima jedan pretinac s patentnim zatvaračem. Zatvara se na preklop. Ima kožnu podesivu ručku, dovoljno dugu da se torbica može nositi preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MENBUR Ž.TORBICA 1820044940BRD -MENB
  Torbica španjolskog branda Menbur dolazi u dimenzijama 18x10x8 cm (d/v/š). Izrađena je od umjetnog materijala, dok je podstava tekstilna. Unutra ima jedan pretinac s patentnim zatvaračem. Torbica se zatvara na preklop. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 192EV355I107VIO-COCC
  Torbica Tebe talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 19x13x6 cm (d/v/š). Izrađena je od "kroko" kože dok je podstava tekstilna. Zatvara se patentnim zatvaračem. S prenje strane kao ukras metalnim slovima ispisano je ime branda. Ima jednu podesivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi s platnenom zaštitnom torbicom.
 • SEE BY CHLOE Ž.TORB. 192SS896305BRD -CHLOE
  Torbica Hana francuskog branda See by Chloé dolazi u dimenzijama 22x18x7 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava 100% pamuk. nutar torbice su tri zasebna odjeljka i jedan pretinac Torbica se zatvara na preklop i kopča magnetnom kopčom. Ima dugu kožnu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 50 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • TWINSET Ž.TORBICA 2010TA7111VIO -TWS
  Torbica Rebel talijanskog branda Twinset dolazi u dimenzijama 21x15x4,5 cm (d/v/š). Izrađena je od "kroko" kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice se nalaze dva odjeljka te jedan pretinac . Zatvara se na preklop i kopča magnetnom kopčicom. Ima jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalana visina 54 cm) i jednu kratku ručku (maksimalna visina 14). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MENBUR Ž.TORBICA 1920076505BRD - MENB
  Torbica Vallinfreda španjolskog branda Menbur dolazi u dimenzijama 19x13x5 cm (d/v/š). Izrađena je od velur kože dok je podstava tekstilna. S prednje strane je metalni logotip zlatne boje. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Torbica se zatvara patentnim zatvaračem. Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • FURLA Ž.TORBICA 1921040677BRD -FURLA
  Torbica talijanskog branda Furla dolazi u dimenzijama 19x16x7 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutra ima dva pretinca od kojih se jedan zatvara patentnim zatvaračem. Torbica se zatvara na preklop i kopča magnetnom pločicom. S prednje strane kao ukras ispisano je ime branda. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • PIERO GUIDI Ž.TORBICA 17221738108CBRD- PGH
  Torbica iz linije Magic Circus talijanskog proizvođača Piero Guidi dolazi u dimenzijama 21x14x6 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice jedan je pretinac sa pomičnim neseserom dimenzija 15/12/0,5 cm. Neseser je izrađen od umjetnog materijala sa karakterističnim uzorkom Magic Circus linije inspiriranim Chagallovim slikama. Torbica se zatvara na preklop i kopča metalnom kopčicom u obliku loga branda. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARINO ORLANDI Ž.TORB. 1920004517BBD -M.ORLAN
  Torbica talijanskog branda Marino Orlandi dolazi u dimenzijama 25x17x13 cm (d/v/š). Šivana je ručno u Italiji od najfinije talijanske kože, dok je podstava tekstilna. Torbica se sastoji od tri zasebna odjeljka koja se zatvaraju patentnim zatvaračem. U središnjem odjeljku se nalaze dva patentna pretinca. Ukrašena je metalnim logotipom branda u obliku privjeska, te otisnutim logotipom na koži. Ima dvije kratke ručke (maksimalna visina 17 cm), te jednu dugu, odvojivu i podesivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi s platnenom zaštitnom torbicom.
 • MENBUR Ž.TORBICA 2010076187VIO - MENB
  Torbica Phoenix španjolskog branda Menbur dolazi u dimenzijama 21x12x6 cm (d/v/š). Izrađena je od brušene kože dok je podstava tekstilna. Unutra ima jedan pretinac s patentnim zatvaračem. S prednje strane je metalni logotip zlatne boje. Torbica se zatvara na preklop. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARC JACOBS Ž.TORB 192M0014591BRD -M.JAC
  Torbica Softshot branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 21x13x9 cm (d/v/š). Izrađena je od kože, dok je podstava tekstilna. Torbica ima dva odjeljka s patentnim zatvaračem. Unutar jednog odjeljka ima tri pretinca za kreditne kartice. Na stražnjoj strani je i vanjski mini pretinac. Ima jednu kožnu ručku dovoljno dugu da se torbica može nositi preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • PIERO GUIDI Ž.TORBICA 17221063405CBRD- PGH
  Torbica iz linije Magic Circus talijanskog proizvođača dolazi u dimenzijama 32x26x14 cm (d/v/š). Izrađena je od umjetnog materijala s kožnim detaljima sa karakterističnim uzorkom Magic Circus linije inspiriranim Chagallovim slikama. Torbica s prednje strane kao ukras ima logotip na keramičkoj pločici u obliku privjeska, dok unutra ima jedan pretinac sa patentnim zatvaračem. Ima ručke dovoljno duge za nošenje preko ramena (maksimalna visina 25 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Hot Tuna Galaxy Backpack
  Hot Tuna Galaxy Backpack The Hot Tuna Galaxy Backpack features a zipped fastening to a spacious main compartment, complete with adjustable shoulder straps and an additional front accessory pocket. > Backpack > Zipped main section > Top carry handle > Adjustable shoulder straps > Zipped accessory pocket > Galaxy themed print > H42 x W39 x D12cm
 • SEE BY CHLOE Ž.TORB. 192ASA07614BRD -CHLOE
  Torbica Tony francuskog branda See by Chloé dolazi u dimenzijama 18x13x7 cm (d/v/š). Izrađena je od lak kože s uzorkom štampanog pitona, dok je podstava izrađena od 100% pamuka. Unutar torbice se nalazi jedan pretinac. Torbica se zatvara patentnim zatvaračem. Ima jedan vanjski pretinac koji se zatvara magnetnom kopčicom. S prednje strane kao ukras ima zlatni privjesak s otisnutim nazivom branda. Torbica ima jednu dugu podesivu ručku za nošenje oko struka (maksimalna visina 50 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • FURLA Ž.TORBICA 1920978675BRD -FURLA
  Torbica Metropolis talijanskog branda Furla dolazi u dimenzijama 21x15x9 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutra ima jedan pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča s metalnom kopčicom zlatne boje na kojoj je ispisano ime branda. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • adidas Originals Mini Graphic Ruksak ružičasta ljubičasta
  Materijal: 100% poliester Remen: moguće mijenjati duljinu Kopčanje: na zip Boja: ljubičasta, crna
 • MENBUR Ž.TORBICA 1920076501BRD - MENB
  Torbica Trentola španjolskog branda Menbur dolazi u dimenzijama 19x15x7 cm (d/v/š). Izrađena je od velur kože. S prednje strane je metalni logotip zlatne boje. Ima dugačku ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARC JACOBS Ž.TORB. 192M0012007BRD -M.JAC
  Torbica Snapshot branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 18x10x6 cm (d/v/š). Izrađena je od saffiano kože koja je iznimno trajna i jednostavna za održavanje, dok je podstava tekstilna. Torbica ima dva odjeljka s patentnim zatvaračem, dok unutar torbice jedan je pretinac koji se zatvara s patentnim zatvaračem. Na stražnjoj strani je i vanjski mini pretinac. Ima jednu, tekstilnu podesivu ručku dovoljno dugu da se torbica može nositi preko ramena (maksimalna visina 65 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • FURLA Ž.TORBICA 1810920685BRD -FURLA
  Torbica Club mini talijanskog branda Furla dolazi u dimenzijama 17x15x4 cm (d/v/š). Izrađena je od kože, dok je podstava također kožna. Unutra ima jedan pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča s metalnom kopčicom zlatne boje na kojoj je ispisano ime branda. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 192ED555B7VIO -COCC
  Torbica Arlettis talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 19x15x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože. Unutrašnjost torbice je iz dva dijela. Također unutra ima pretinac koji se zatvara na preklop, a sa zadnje strane ima i vanjski pretinac koji se zatvara patentnim zatvaračem. Torbica se zatvara na preklop i kopča sa metalnom kopčicom na kojoj je ispisano ime branda. Ima kratku odvojivu ručku (maksimalna visina 10 cm) te dugu odvojivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 50 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • FURLA Ž.TORBICA 1910993111BRD -FURLA
  Torbica Cometa talijanskog branda Furla dolazi u dimenzijama 26x18x7 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava izrađena od tekstila. Unutar torbice dva su pretinca od kojih jedan je sa patentnim zatvaračem. Dolazi ukrašena proštepom po koži i metalnim nazivom branda. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • BALLIN Ž.TORB. 172B32B035BRD -BALLIN
  Ovo je predivna Ballinova torbica Amal koju nosi elegantna i profinjena odvjetnica Amal Clooney. Možete je pronaći ekskluzivno u našim prodavaonicama. Torbica talijanskog branda Ballin dolazi u dimenzijama 25x24x17 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava od tekstila. Unutra ima jedan pretinac s patentnim zatvaračem. Uz stražnji rub ima još jedan pretinac koji se zatvara patentnim zatvaračem. Torbica ima i vanjski pretinac na preklop. Ima kratke ručke (maksimalna visina 15 cm), te dugu odvojivu i podesivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 50 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • ADIDAS ORIGINALS Ruksak ljubičasta
  Vrsta zatvaranja: Zatvarač; Uzorak: Jednobojno; Dizajn: Prostrani glavni pretinac, Vanjski zatvarač, Kružni patentni zatvarač; Dodaci: Utisnuta etiketa/marka, Vodo-odbojno; Veličina (volumen): Maleno (< 25 l)
 • MARC JACOBS Ž.TORB. 191M0014105YLW -M.JAC
  Torbica Sport Fanny branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 29x15x6 cm (d/v/š). Izrađena je od poliestera (100%), dok je podstava tekstilna. Torbica ima i jedan vanjski pretinac s patentnim zatvaračem. S prednje strane kao ukras je naziv branda. Ima podesivi remen za nošenje oko pojasa (maksimalna duljina 76 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARINO ORLANDI Ž.TORB. 1920004696BRD -M.ORLAN
  Torbica talijanskog branda Marino Orlandi dolazi u dimenzijama 29x31x16 cm (d/v/š). Šivana je ručno u Italiji od najfinije talijanske kože s "kroko" uzorkom, dok je podstava tekstilna. Unutar torbice nalazi se središnja pregrada s patentnim zatvaračem, te dva patentna pretinca. Torbica se također zatvara patentnim zatvaračem. Dolazi ukrašena metalnim logom branda u obliku privjeska. Odostraga ima još jedan patentni pretinac. Torbica ima dvije kratke ručke (maksimlana visina 20 cm), te jednu dugu, odvojivu i podesivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • SARA BURGLAR Ž.TORB 192NELLYF894BRD - BURG
  Torbica talijanskog branda Burglar dolazi u dimenzijama 20x12x7 cm (d/v/š). Izrađena je od tekstila sa kožnim sa detaljima, dok je podstava tekstilna. Unutar torbice jedan je pretinac s patentnim zatvaračem. Gornjište je istaknuto prošivima. Zatvara se na preklop i kopča metalnom kopčicom. Ima jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 192EC51502VIO -COCC
  Torbica Dion talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 23x17x10 cm (d/v/š). Izrađena je od kože. Unutar torbice se nalazi jedan pretinac s patentnim zatvaračem. Torbica se zatvara na preklop i kopča magnetnom pločicom. S prednje strane kao ukras ispisano je ime branda. Ima jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi s platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARINO ORLANDI Ž.TORB. 1810004626VIO -M.ORLAN
  Torbica talijanskog branda Marino Orlandi dolazi u dimenzijama 33x30x15 cm (d/v/š). Šivana je ručno u Italiji od najfinije talijanske kože dok je podstava tekstilna. Torbica ima tri zasebna, odvojena (patentnim zatvaračem) odjeljka. Također unutar središnjeg odjeljka ima i dva pretinca s patentnim zatvaračem. Ukrašena je logotipom na metalnoj pločici u obliku privjeska. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 30 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARINO ORLANDI Ž.TORB. 1920004811BRD -M.ORLAN
  Torbica talijanskog branda Marino Orlandi dolazi u dimenzijama 25x17x13 cm (d/v/š). Šivana je ručno u Italiji od najfinije talijanske kože s "kroko" uzorkom, dok je podstava tekstilna. Unutar torbice nalazi se središnja pregrada s patentnim zatvaračem, te tri patentna pretinca. Torbica se također zatvara patentnim zatvaračem. Dolazi ukrašena metalnim logotipom branda u obliku privjeska. Odostraga se nalazi još jedan patentni pretinac. Torbica ima dvije kratke ručke (maksimlana visina 17 cm), te jednu dugu, odvojivu i podesivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARC JACOBS Ž.TORB 192M0015476BRD -M.JAC
  Torbica Snapshot branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 18x10x6 cm (d/v/š). Izrađena je od saffiano kože koja je iznimno trajna i jednostavna za održavanje, dok je podstava tekstilna. Torbica ima dva odjeljka s patentnim zatvaračem, dok unutar torbice jedan je pretinac koji se zatvara s patentnim zatvaračem. Na stražnjoj strani je i vanjski mini pretinac. Ima jednu, tekstilnu podesivu ručku dovoljno dugu da se torbica može nositi preko ramena (maksimalna visina 65 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • KARL LAGERFELD Ž.TORB 1920KW3024BRD - K.LAGER
  Torbica branda Karl Lagerfeld dolazi u dimenzijama 28x20x7 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice nalazi se jedan pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča magnetnom kopčicom, te se ispod poklopca nalazi još jedan pretinac. Ukrašena je proštepima po koži, te je s prednje strane metalnim slovima ispisano ime branda. Sa stražnje strane također se nalazi jedan pretinac. Torbica ima jednu kraću ručku (maksimalna visina 10 cm), te jednu dugu, odvojivu i podesivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 70 cm). Dolazi s platnenom zaštitnom torbicom.
 • Adidas Performance Logo Gymsack
  adidas Performance Logo Gymsack The adidas Performance Logo Gymsack features two drawcord fasteners that double as shoulder straps. > Gymsack > Twin drawstring fasteners > Woven top carry handle > adidas logo > 46 x 35cm
 • PIERO GUIDI Ž.TORBICA 17221747108CBRD- PGH
  Torbica iz linije Magic Circus talijanskog proizvođača Piero Guidi dolazi u dimenzijama 22x19x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice jedan je pretinac sa pomičnim neseserom dimenzija 15/12/0,5 cm. Neseser je izrađen od umjetnog materijala sa karakterističnim uzorkom Magic Circus linije inspiriranim Chagallovim slikama. Torbica se zatvara na preklop i kopča metalnom kopčicom u obliku loga branda. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Trendyol Purple sequin detailed transparent evening dress bag
  PVC Laminated Lined Dimensions: Outer transparent: 18x14 cm, inner scaly: 17x12 cm Features clip-on closure One-eyed Hanger length 130 cm Avoid contact with substances such as cream, perfume, alcohol and bleach In concept shooting, colors may vary due to light difference, it is recommended to take the colors in the studio shots
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 191DD61201VIO - COCC
  Torbica Arlettis talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 29x17x9 cm (d/v/š). Izrađena je od velur kože. Unutrašnjost torbice je iz dva dijela. Također unutra ima pretinac koji se zatvara na preklop, a sa zadnje strane ima i vanjski pretinac koji se zatvara patentnim zatvaračem. Torbica se zatvara na preklop i kopča sa metalnom kopčicom na kojoj je ispisano ime branda. Ima kratku odvojivu ručku (maksimalna visina 10 cm) te dugu odvojivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 50 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • TORY BURCH Ž.TORB. 1820043833BRD -T.BURCH
  Torbica Fleming branda Tory Burch dolazi u dimenzijama 27x20x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutra ima tri pretinca od toga jedan s patentnim zatvaračem. Ukrašena je logotipom branda utisnutim u kožu i resicama u obliku privjeska. Zatvara se na preklop. Ima kratke ručke (maksimalna visina 18 cm) koje se po potrebi mogu produžiti u dugu za nošenje preko ramena (maksimalna duljina 33 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • BALLIN Ž.TORB. 172B5WB118BRD -BALLIN
  Ovo je predivna Ballinova torbica Amal koju nosi elegantna i profinjena odvjetnica Amal Clooney. Možete je pronaći ekskluzivno u našim prodavaonicama. Torbica talijanskog branda Ballin dolazi u dimenzijama 30x29x20 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava od također od kože. Unutra ima pretinac s patentnim zatvaračem. Uz stražnji rub ima još jedan pretinac koji se zatvara patentnim zatvaračem. Torbica ima i vanjski pretinac na preklop. Ima kratke ručke (maksimalna visina 15 cm), te dugu odvojivu i podesivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 50 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • PIERO GUIDI Ž.TORBICA 1826176D3088BRD- PGH
  Torbica iz linije Monogramma talijanskog proizvođača Piero Guidi dolazi u dimenzijama 27x20x10 cm (d/v/š). Izrađena je od umjetnog materijala sa kožnim detaljima. Ima dugu tekstilnu i podesivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Torbica se zatvara na preklop. Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Trendyol Purple Simli Women's Evening Dress Bag
  It's metal; Its lining is satin; The chain is suspended, 110 cm; The clip should cover; It has a single compartment; The contact with substances such as cream, perfume, alcohol, bleach should be avoided; In concept shots, colors may vary due to difference in light, it is recommended to base the colors in studio shots; It is produced in Turkey;
 • Vans Ranger Plus Ruksak ljubičasta
  Materijal: gornjište - 100% polijamid podstava - 100% poliester Dimenzije: 29x16,5x47 cm Dužina traka: max. 80 cm Volumen: 22 litara Zatvaranje: nabiranjem, za pritisnuti Boja: ljubičasta
 • Converse Ruksak ružičasta ljubičasta
  Materijal: 100% poliester Dimenzije: 47x20x29 cm Dužina traka: max. 85 cm Kopčanje: na zip Boja: ružičasta, ljubičasta
 • TORY BURCH Ž.TORBICA 1910043833PNK-T.BURC
  Torbica Fleming branda Tory Burch dolazi u dimenzijama 27x20x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutra ima tri pretinca od toga jedan s patentnim zatvaračem. Ukrašena je logotipom branda utisnutim u kožu i resicama u obliku privjeska. Zatvara se na preklop. Ima kratke ručke (maksimalna visina 18 cm) koje se po potrebi mogu produžiti u dugu za nošenje preko ramena (maksimalna visina 33 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • SEE BY CHLOE Ž. TORBICA 182WS93649BRD -CHLOE
  Torbica francuskog branda See by Chloé dolazi u dimenzijama 8x22x8 cm (d/v/š). Izrađen je od kombinacije goveđe kože i janječeg krzna,dok je podstava 100% pamuk. Ima dugu podesivu ručku za nošnje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Lonsdale Pocket Backpack
  Lonsdale Pocket Backpack The Lonsdale Pocket Backpack features a zipped main section with an outer zipped pocket for added storage and signature Lonsdale branding to complete the look. > Backpack > Zipped main section > External zipped pocket > 2 external bottle holders > Top carry loop > Adjustable shoulder straps > Lonsdale branding > H43 x W29 x D14cm
 • Karrimor Urban 30 Rucksack
  Karrimor Urban 30 Rucksack Be ready for your next adventure with the Urban 30 Rucksack from Karrimor. Crafted with a padded back and straps with adjustable buckles, this piece offers a super-comfortable fit. Additionally, it features external pockets for extra storage space, a drawstring fastening, laptop compartment, and water bottle holders on the sides. &gt; Rucksack &gt; 30 litre capacity &gt; Laptop compartment &gt; Organiser pocket &gt; Carry handle &gt; Reflective detail &gt; Bungee cord &gt; KS p600D &gt; Cool mesh &gt; H48cm x W35cm x D13cm &gt; Wipe clean with a damp cloth
 • SARA BURGLAR Ž.TORB 172NELLYX894BLC - BURG
  Torbica talijanskog branda Sara Burglar dolazi u dimenzijama 20x12x7 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice je središnja pregrada i tri pretinca od toga jedan pretinac s patentnim zatvaračem i pretinac za mobilni telefon. Torbica se zatvara na preklop i kopča metalnom kopčicom. Ukrašena je prošivima po koži i kristalima. Ima kratke ručke (maksimalna visina 18 cm) koje se po potrebi mogu produžiti u dugu za nošenje preko ramena (maksimalna duljina 37 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Dakine Split Putna torba plava ljubičasta
  Materijal: 100% poliester Volumen: 110 litara Dimenzije: 33x43x88 cm Kotači: da Kopčanje: na dvostruki zip Boja: tamno plava Detalj: teleskopicka ručka
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 191DH02302VIO - COCC
  Torbica Beta talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 14x21x14 cm (d/v/š). Izrađena je od kože, dok je podstava od tekstila. Unutra ima dva pretinca, od toga jedan je pretinac s patentnim zatvaračem. Na gornjem rubu ima remen koji se zateže. Torbica ima kratku kožnu ručku (maksimalna visina 15 cm), te dugu podesivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 55 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MENBUR Ž.TORBICA 2010076478VIO - MENB
  Torbica Solarolo španjolskog branda Menbur dolazi u dimenzijama 29x17x1 cm (d/v/š). Izrađena je od brušene kože dok je podstava tekstilna. Unutra ima jedan pretinac s patentnim zatvaračem. S prednje strane je metalni logotip zlatne boje. Torbica se zatvara na preklop. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Puma Core Base Torba crna ljubičasta
  Materijal: 100% poliester Dimenzije: 21x31x36 cm Kopčanje: na zip Boja: crna, ljubičasta
 • TWINSET Ž.TORBICA 2010TA7112VIO -TWS
  Torbica Rebel talijanskog branda Twinset dolazi u dimenzijama 27x20x1 cm (d/v/š). Izrađena je od "kroko" kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice se nalazi jedan pretinac. Zatvara se na preklop i kopča magnetnom kopčicom. Ima jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalana visina 54 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Lavand Accessories L58C386P03 Lavand Bag Bordo
  Ženska torba sa pripadajućim dugim remenom u bordo boji sastav: 100% poliuretansko vlakno podstava: 100% poliestersko vlakno način održavanja:&nbsp;
 • Lavand Accessories L58C386P01 Lavand Bag Bordo
  Ženska torba u bordo boji ukrašena nitnama sastav: 100% poliuretansko vlakno podstava: 100% poliestersko vlakno način održavanja:
 • Michael Kors Cary Small Torba crvena ljubičasta
  Materijal: 100% koža Dimenzije: 23x11,5x20 cm Dužina traka: max. 121 cm Kopčanje: stezanjem Boja: bordo Detalj: metalni dodaci zlatne boje, dio pakiranja organizer dimenzija: 13x18,5 cm
 • Reebok Torba ljubičasta
  Materijal: 100% poliester Dimenzije: 51x21,5x36 cm Kopčanje: na zip Boja: boja šljive
 • Herschel Ruksak 'Little America' tamno ljubičasta
  Uzorak: Jednobojno; Dizajn: Podesivi remen, Prostrani glavni pretinac, Unutarnji zatvarač, Podebljane naramenice, Podstavljena leđa; Materijal: Sintetika; Materijal: Sintetika/Guma; Vrsta zatvaranja: Zatvaranje na magnet; Dodaci: Zakrpa marke, Robusna tkanina, Aplikacije, Šavovi u tonu (dye to match); Veličina (volumen): Maleno (< 25 l)
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 192EM01201BRD -COCC
  Torbica Ambrine talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 22x16x12 cm (d/v/š). Izrađena je od kože, dok je podstava tekstilna. Unutar torbice središnja je pregrada i jedan  pretinac. Zatvara se na preklop. Ima kratku kožnu ručku (maksimalna visina 15 cm),te još jednu ručku dovoljno dugu da se torbica može nositi preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • SEE BY CHLOE Ž.TORB 201SSA47696BRD -CHLOE
  Torbica Tilda francuskog branda See by Chloé dolazi u dimenzijama 34x23,5x10,5 cm (d/v/š). Izrađena je od kombinacije velur i "glatke" kože, dok je podstava tekstilna. Unutar torbice jedan je pretinac, dok se s vanjske strane nalazi jedan pretinac sa patentnim zatvaračem. Torbica se zatvara patentnim zatvaračem. Ima dvije kratke ručke, te jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 54cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • TOM TAILOR Torba preko ramena 'Perugia' ljubičasta
  Uzorak: Jednobojno; Dizajn: Unutarnji zatvarač, Podesiva duljina; Materijal: Imitacija kože; Materijal: Imitacija kože; Vrsta zatvaranja: Zatvarač; Dodaci: Zakrpa marke, Šavovi u tonu (dye to match); Dužina remena/ručke: Duža naramenica/ Crossbody
 • mascara Pismo torbica ljubičasta
  Vrsta zatvaranja: Zatvaranje klip kopčom; Uzorak: Jednobojno; Dizajn: Kontrastna podstava, Unutarnji džep; Dodaci: Blještavo, Metalni izgled; Dužina remena/ručke: Duža naramenica/ Crossbody
 • MARC JACOBS Ž.TORB. 202M0012007BRD -M.JAC
  Torbica Snapshot branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 18x10x6 cm (d/v/š). Izrađena je od saffiano kože koja je iznimno trajna i jednostavna za održavanje, dok je podstava tekstilna. Torbica ima dva odjeljka s patentnim zatvaračem, dok unutar torbice jedan je pretinac koji se zatvara s patentnim zatvaračem. Na stražnjoj strani je i vanjski mini pretinac. Ima jednu, tekstilnu podesivu ručku dovoljno dugu da se torbica može nositi preko ramena (maksimalna visina 65 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.

Posljednje pregledano

Torbe i novčanici za žene - Torbe i novčanici moraju biti praktični, dizajnirani tako da u njih mogu stati sve stvari koje su vam potrebne, uz to čvrsti, kvalitetni i dugotrajni, po mogućnosti otporni na razne vremenske prilike, i da ne zaboravimo - lijepi i po vašem stilu. Puno uvjeta za zadovoljiti, ali srećom izbor je velik, tu su aktovke, koferi, ruksaci, male torbice, novčanici, neseseri, putne torbe i razni drugi modeli. Kakvu torbu izabrati? Ako puno hodate i obavljate razne poslove usput, ruke vam moraju biti slobodne, a torba laka za nošenje. Tu preporučujemo takozvane “crossbody” torbe, odnosno torbe preko tijela. Težina torbe bit će lijepo raspoređena pa neće biti neugodnih bolova u ramenu od previše stvari. Također takva vrsta torbi oslobađa ruke pa možete ponijeti i dodatne vrećice ili obavljati sve što trebate. Za putovanja predlažemo da nabavite dobar ruksak. Također će biti lakši za nošenje ako ćete puno hodati, a u njih stane puno stvari. Sada su ruksaci jako trendi pa dolaze u velikom izboru boja i dizajna i mogu se jako lijepo kombinirati s raznim odjevnim stilovima. Za putovanja predlažemo i mali novčanik za kartice. Prije su ih nosili samo muškarci, a danas su vrlo popularni pa ih nose svi i brojni high-end modni brendovi uvrštavaju ih u svoju ponudu. Vrlo su praktični jer stanu u svaku torbu i torbicu. Za večernje izlaske žene će posebnu pažnju posvetiti izboru idealne večernje torbice koja savršeno pristaje uz odabranu modnu kombinaciju. Tu nema pravila niti preporuka, uživajte u biranju i isprobavanju torbica raznih boja, oblika, s lančićima, cirkonima, od kože ili satena, na rame, preko tijela ili za držanje u ruci. Kupnja lijepe torbice uvijek popravi dan! Ljubičasta ili bordo boja u prirodi se pojavljuje vrlo rijetko. Predstavlja moć i otmjenost jer ju je nekad nosilo plemstvo i kraljevske obitelji, u grimiznoj, bordo nijansi. Pri odijevanju ljubičastu je poželjno stoga izbjegavati u slučaju kada na nekog želite ostaviti estetski dojam jednostavne, pristupačne i ležerne osobe. Slično vrijedi i za izlaske i spojeve pri čemu se preporučaju prije svega ljubičasti detalji umjesto potpuno ljubičaste odjevne kombinacije. Ljubičasta u sebi nosti smirenu stabilnost plave i vruću energiju crvene boje. Ljubičasta asocira na mudrost, bogatstvo, ambiciju, magiju, ekstravagantnost, rafiniranost, misterioznost i umijeće posvećivanja te spiritualnosti. Previše ljubičaste može izazvati dojam arogancije i iritiranost. Nalazimo ju i kao grimiznu boju, boju lavande, orhideje i ljubičica.
Vrh