Cijena
kn kn

Torbe i novčanici za žene crvene boje

 • Katalog
 • Lista
 • TWIN SET Ž.TORBICA 181OOS8TEBRED -TWS
  Torbica talijanskog branda Twin Set dolazi u dimenzijama 14x12x5 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. S prednje strane kao ukras metalni je naziv i logo branda. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalana visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MENBUR Ž.TORBICA 1820044953RED -MENB
  Torbica španjolskog branda Menbur dolazi u dimenzijama 13x16x9 cm (d/v/š). Izrađena je od umjetnog materijala, dok je podstava tekstilna. Torbica se zatvara na preklop. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 181BJ51901RED -COCC
  Torbica Ambrine talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 20x13x4 cm (d/v/š). Izrađena je od kože, dok je podstava tekstilna. Unutar torbice tri su odjeljka od toga jedan je sa patentnim zatvaračem te šest utora za kreditne kartice. Torbica također ima jedan vanjski pretinac. Ima jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MENBUR Ž.TORBICA 1820044957RED -MENB
  Torbica španjolskog branda Menbur dolazi u dimenzijama 17x13x7 cm (d/v/š). Izrađena je od umjetnog materijala, dok je podstava tekstilna. Unutar torbice dva su odjeljka. Torbica se zatvara na preklop. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • EMILY & NOAH Emily & Noah Sissi novčanik
  Emily & Noah Sissi novčanikIzdržljiva sintetička kožaPraktični unutrašnji pretinacProstrani novčanikGlavni pretinac se zatvara na patentDva glavna pretinca omogućavaju prostranostSastav: plastikaDužina: 2.50 cm;Širina: 15.00 cm;Visina: 10.00 cmŽenski novčanik
 • SARA BURGLAR Ž.TORB. 182NELLYY894RED - BURG
  Torbica talijanskog branda Sara Burglar dolazi u dimenzijama 20x12x7 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava izrađena od tekstila. Unutar torbice jedan je pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča metalnom kopčicom. Ukrašena je prošivima po koži i metalnim zakovicama. Ima kratke ručke (maksimalna visina 18 cm) koje se po potrebi mogu produžiti u dugu za nošenje preko ramena (maksimalna duljina 37 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • TWINSET Ž.TORBICA 1920TA7237RED -TWS
  Torbica Rebel talijanskog branda Twinset dolazi u dimenzijama 20x13x5 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice jedan je pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča metalnom kopčicom. Ima dvije kratke ručke (maksimalna visina 30 cm) koje se po potrebi mogu produžiti u jednu dugu za nošenje preko ramena (maksimalna visina 54 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom vrečicom.
 • FURLA Ž.TORBICA 1910851170RED -FURLA
  Torbica Metropolis talijanskog branda Furla dolazi u dimenzijama 17x12x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutra ima jedan pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča s metalnom kopčicom zlatne boje na kojoj je ispisano ime branda. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MENBUR Ž.TORBICA 1810044781RED -MENB
  Torbica španjolskog branda Menbur dolazi u dimenzijama 17x13x9 cm (d/v/š). Izrađena je od tekstila dok je podstava također tekstilna. Unutra ima jedan pretinac. Gornji rub ukrašen je metalnom pločicom zlatne boje. S prednje strane je logotip na metalnoj pločici. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MENBUR Ž.TORBICA 1820076460RED -MENB
  Torbica španjolskog branda Menbur dolazi u dimenzijama 18x10x5 cm (d/v/š). Izrađena je od umjetnog materijala, dok je podstava tekstilna. Torbica se zatvara na preklop. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Kruna Mode Kaporal Yedul novčanik
  Kaporal Yedul novčanikZatvaranje na preklop sa drukeromMetalni "K" na prednjoj strani i zatvaranje na patentVišestruki odjeljci podjeljeni u 2 dijelaPrvi odjeljak: Pretinac za kovanice sa zatvaranjem na patentUnutrašnjost sačinjena od: 2 odjeljka, 1 pretinac sa zatvaranjem na patent, 6 utra za kartice i 3 odvojena odjeljkaDrugi odjeljak: 1 odjeljak za bilješke, 6 utora za kartice, 1 odjeljak za čekoveDimenzije: Š: 19.5 x : D: 3 x V: 11 cmŽenski novčanik
 • MARC JACOBS Ž.TORB. 201M0015423RED -M.JAC
  Dipped Mini Box torbica branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 20x14x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava izrađena od tekstila. Unutar torbice dva su odjeljka i jedan pretinac s patentnim zatvaračem. S prednje strane kao ukras je naziv branda. Ima kratku ručkicu (maksimalna visina 5 cm) te još jednu dugu i podesivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 50 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • SARA BURGLAR Ž.TOR.CHANEL NELLY894RED -BURG
  Torbica talijanskog branda Burglar dolazi u dimenzijama 20x12x7 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice tri su pretinca od toga jedan pretinac s patentnim zatvaračem i pretinac za mobilni telefon. Torbica je ukrašena prošivima po koži. Zatvara se na preklop i kopča metalnom kopčicom. Ima jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 191DD755B7RED - COCC
  Torbica Arlettis talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 19x15x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože. Unutrašnjost torbice je iz dva dijela. Također unutra ima pretinac koji se zatvara na preklop, a sa zadnje strane ima i vanjski pretinac koji se zatvara patentnim zatvaračem. Torbica se zatvara na preklop. Ima kratku odvojivu ručku (maksimalna visina 10 cm) te dugu odvojivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 50 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MENBUR Ž.TORBICA 1810076448RED -MENB
  Torbica španjolskog branda Menbur dolazi u dimenzijama 16x22x7 cm (d/v/š). Izrađena je od kombcije glatke i velur kože, dok je podstava tekstilna. Unutra ima jedan pretinac koji se zatvara sa patentnim zatvaračem. Na gornjem rubu ima remen koji se zateže. Ima ručku dovoljno dugu za nošenje preko ramena (maksimalna visina 45 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARC JACOBS Ž.TORB. 192M0015300RED -M.JAC
  Torbica Ripstore branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 21x25x5 cm (d/v/š). Izrađena je od umjetnog materijala. Unutar torbice nalazi se jedan pretinac s patentnim zatvaračem. S prednje strane se također nalazi pretinac s patennim zatvaračem. Ima dvije kratke ručkice (maksimalna visina 10 cm), te jednu dugu za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARC JACOBS Ž.TORB. 182M0013620RED -M.JAC
  Torbica branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 18x15x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava izrađena od tekstila. S prednje strane kao ukras je metalni logo branda. Ima dugu podesivu kožnu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 192ER65501RED -COCC
  Torbica Andromeda talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 21x18x9 cm (d/v/š). Izrađena je od velur kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice nalaze se dva odjeljka. Torbica se zatvara na preklop i kopča magnetnom kopčicom. S prednje strane kao ukras metalnim slovima ispisano je ime branda. Ima jednu kratku ručku (maksimalna visina 10 cm) i jednu dugu za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi s platnenom zaštitnom torbicom.
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 192E305501RED -COCC
  Torbica Arlettis talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 17x12,5x2 cm (d/v/š). Izrađena je od kože. Unutar torbice jedan je pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča sa metalnom kopčicom na kojoj je ispisano ime branda. Ima kratku ručku (maksimalna visina 5 cm) te dugu odvojivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 50 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 181BO155C6RED -COCC
  Torbica Carousel talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 21x16x6 cm (d/v/š). Izrađena je od kože, dok je podstava također od kože. Zatvara na preklop i kopča metalnom kopčicom s utisnutim nazivom branda. Ima dvije duge ručke za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Jedna ručka je tekstilna a druga kožna. Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARINO ORLANDI Ž.TORB. 1920004699RED -M.ORLAN
  Torbica talijanskog branda Marino Orlandi dolazi u dimenzijama 19x11x7 cm (d/v/š). Šivana je ručno u Italiji od najfinije talijanske kože, dok je podstava također kožna. Torbica se zatvara na preklop i kopča metalnom kopčicom. Ima metalnu podesivu ručku (maksimalna visina 25 cm), te jednu dugu, odvojivu kožnu ručku (maksimalna visina 55 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • FURLA Ž.TORBICA 1921021379RED -FURLA
  Torbica Viva talijanskog branda Furla dolazi u dimenzijama 18x14x4,5 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava izrađena od tekstila. Unutra ima jedan pretinac. Zatvara se na preklop. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 192ED955B7RED -COCC
  Torbica Arlettis talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 20x15x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutrašnjost torbice je iz dva dijela. Također unutra ima pretinac koji se zatvara na preklop, a sa zadnje strane ima i vanjski pretinac koji se zatvara patentnim zatvaračem. Torbica se zatvara na preklop i kopča sa metalnom kopčicom na kojoj je ispisano ime branda. Ima kratku odvojivu ručku (maksimalna visina 10 cm) te dugu odvojivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 50 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARC JACOBS Ž.TORB. 201M0014591RED -M.JAC
  Torbica Softshot branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 21x13x9 cm (d/v/š). Izrađena je od kože, dok je podstava tekstilna. Torbica ima dva odjeljka s patentnim zatvaračem. Unutar jednog odjeljka ima tri pretinca za kreditne kartice. Na stražnjoj strani je i vanjski mini pretinac. Ima jednu kožnu ručku dovoljno dugu da se torbica može nositi preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Women's wallet DESIGUAL ADA PIA MINI
  Women's wallet with modern patterns with zipper. The small size makes it easy to store and fit everywhere. Material: 100% polyurethane Lining: 100% polyester
 • MARC JACOBS Ž.TORB. 191M0014260RED -M.JAC
  Torbica  branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 18x14x5,5 cm (d/v/š). Izrađena je od kože, dok je podstava izrađena od tekstila. Unutra ima jedan pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča s metalnom kopčicom zlatne boje na kojoj je logo branda. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • FURLA Ž.TORBICA 2011046074RED -FURLA
  Torbica Babylon talijanskog branda Furla dolazi u dimenzijama 16,5x10x5.5 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice se nalaze tri pretinca. Torbica se zatvara patentnim zatvaračem. Ima kratku kožnu ručku (maksimalna visina 5 cm) te dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • SARA BURGLAR Ž.TORB. 182NELLYA894RED - BURG
  Torbica talijanskog branda Sara Burglar dolazi u dimenzijama 20x12x7 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice jedan je pretinac koji se zatvara sa patentnim zatvaračem. Torbica je ukrašena prošivima po koži. Zatvara se na preklop i kopča metalnom kopčicom. Ima jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 191DD555B7RED - COCC
  Torbica Arlettis talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 19x15x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože. Unutrašnjost torbice je iz dva dijela. Također unutra ima pretinac koji se zatvara na preklop, a sa zadnje strane ima i vanjski pretinac koji se zatvara patentnim zatvaračem. Torbica se zatvara na preklop i kopča sa metalnom kopčicom na kojoj je ispisano ime branda. Ima kratku odvojivu ručku (maksimalna visina 10 cm) te dugu odvojivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 50 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARINO ORLANDI Ž.TORB. 171004559CRED-M.ORLAN
  Torbica talijanskog branda Marino Orlandi dolazi u dimenzijama 23x16x6 cm (d/v/š). Šivana je ručno u Italiji od najfinije talijanske lak kože, dok je podstava tekstilna. Unutrašnjost torbice je iz jednog dijela. Ukrašena je imitacijom proštepa po koži i kožnim prišivenim leptirima sa Swarowski kristalićima. Torbica ima kratku ručkicu na patentnom zatvaraču (maksimalna visina 15 cm) te dugu kožnu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Kratka ručkica dodatno je istaknuta kožnim leptirom sa Swarovski kristalom. Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 201FD555B7RED -COCC
  Torbica Arlettis talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 19x15x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože. Unutrašnjost torbice je iz dva dijela, a sa zadnje strane ima i vanjski pretinac koji se zatvara patentnim zatvaračem. Torbica se zatvara na preklop i kopča sa metalnom kopčicom na kojoj je ispisano ime branda. Ima kratku odvojivu ručku (maksimalna visina 10 cm) te dugu odvojivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 50 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Laura Biagiotti LB002-0
  Gender:Woman Type:Cross Material:synthetic material Main closure:zip Strap:adjustable shoulder strap Inside:lined Inside pockets:3 External pockets:1 Width cm:34.5 Height cm:35 Depth cm:15 Details:dustbag includedlogo on sight
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 191D105577RED - COCC
  Torbica talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 21x17x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože. Unutra ima jedan pretinac s patentnim zatvaračem. Torbica se zatvara na preklop i kopča magnetnom kopčicom koja omogućuje jednostavno i lako zatvaranje. S prednje strane kao ukras je metalna pločica. Ima kratku ručku (maksimalna visina 10 cm), te dugu odvojivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARINO ORLANDI Ž.TORB. 1920004811RED -M.ORLAN
  Torbica talijanskog branda Marino Orlandi dolazi u dimenzijama 25x17x13 cm (d/v/š). Šivana je ručno u Italiji od najfinije talijanske kože s "kroko" uzorkom, dok je podstava tekstilna. Unutar torbice nalazi se središnja pregrada s patentnim zatvaračem, te tri patentna pretinca. Torbica se također zatvara patentnim zatvaračem. Dolazi ukrašena metalnim logotipom branda u obliku privjeska. Odostraga se nalazi još jedan patentni pretinac. Torbica ima dvije kratke ručke (maksimlana visina 17 cm), te jednu dugu, odvojivu i podesivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • FURLA Ž.TORBICA 1921031805RED -FURLA
  Torbica Mimi talijanskog branda Furla dolazi u dimenzijama 20x13x7 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava izrađena od tekstila. Unutra ima jedan pretinac s patentnim zatvaračem. Zatvara se na preklop i kopča s metalnom kopčicom zlatne boje s ispisanim nazivom branda. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 192EJA1802RED -COCC
  Torbica Ermitage talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 20x17x13 cm (d/v/š). Izrađena je od kože. Unutar torbice nalazi se jedan pretinac. Ima jednu kratku ručku (maksimalna visina 10 cm), te jednu dugu za nošenje preko ramena (maksimalna visina 40 cm). Dolazi s platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARC JACOBS Ž.TORB. 191M0012007RED -M.JAC
  Torbica Snapshot branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 18x10x6 cm (d/v/š). Izrađena je od saffiano kože koja je iznimno trajna i jednostavna za održavanje, dok je podstava tekstilna. Torbica ima dva odjeljka s patentnim zatvaračem, dok unutar torbice jedan je pretinac koji se zatvara s patentnim zatvaračem. Na stražnjoj strani je i vanjski mini pretinac. Ima jednu, tekstilnu podesivu ručku dovoljno dugu da se torbica može nositi preko ramena (maksimalna visina 65 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 191DV355F9RED - COCC
  Torbica Half talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 19x14x4 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice središnja je pregrada s patentnim zatvaračem te mini pretinci za kreditne kartice. Torbica se zatvara na preklop i kopča metalnom kopčicom s utisnutim imenom branda. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 57 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Kruna Mode Emily & Noah Luca novčanik
  Emily & Noah Luca novčanikGlavni pretinac sa zatvaranjem na druker2 glavna pretincaDžep za kovanice sa zatvaranjem na patent12 utora za karticeSastav: 100% plastikaDužina: 4.00 cm; Širina: 18.00 cm; Visina: 10.00 cmŽenski novčanik
 • Gucci 510304_CA00
  Made in:Italy Gender:Woman Type:Cross Material:skin Main closure:metallic Cross-body:shoulder strap Inside:two compartments Inside pockets:1 Width cm:20 Height cm:16 Depth cm:7 Details:dustbag includedlogo on sight
 • Wallet DESIGUAL MELODY MINI ZIP
  There is a superstition that red attracts money, and that is why they are always one of the coin purses most in demand. Whether it's because you're superstitious or because it's your favourite colour, you'll enjoy a coin purse that can be used so much and that has the capacity to hold everything you need. - Zip fastener - Inner pocket with zipper - Compartments for banknotes and cards - Frontal floral embroidery and back logo - Puller with ribbon to hang from the hand - Measurements: 15 (l.) x 2 (w.) x 9.5 (h.) cm Material: 100% polyurethane
 • Bag ROXY BEAUTIFULLY NEOPRENE
  Designed for adventure, big and small, this neoprene wash bag is the essential sidekick for organising cosmetics on the move. Crafted from recycled polyester and neoprene so you don't forget the ocean, wherever your destination happens to be. - Recycled polyester with printed neoprene fabric - Product appearance may differ slightly depending on print placement - 1 main zip-up compartment - 1 front zip-up pocket - Silicone ROXY patch - Size: 6.2" [h] x 9.3" [w] x 3.5"[d] / 16 [h] x 24 [w] x 9 [d] cm Material: 100% Recycled Polyester
 • TORY BURCH Ž.TORBICA 1910043834RED-T.BURC
  Torbica Fleming branda Tory Burch dolazi u dimenzijama 21x15x6 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutra ima dva pretinca od toga jedan s patentnim zatvaračem. Ukrašena je logotipom branda utisnutim u kožu i resicama u obliku privjeska. Zatvara se na preklop. Torbica otraga ima i vanjski pretinac. Ima kratke ručke (maksimalna visina 18 cm) koje se po potrebi mogu produžiti u dugu za nošenje preko ramena (maksimalna visina 33 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • SARA BURGLAR Ž.TORB. 182HELENL904RED - BURG
  Torbica talijanskog branda Sara Burglar dolazi u dimenzijama 21x13x6 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice jedan je pretinac koji se zatvara sa patentnim zatvaračem. Torbica je ukrašena prošivima po koži. Zatvara se na preklop i kopča metalnom kopčicom. Ima kratke ručke (maksimalna visina 30 cm) koje se po potrebi mogu produžiti u dugu za nošenje preko ramena (maksimalna visina 57 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MENBUR Ž.TORBICA 1920076502RED - MENB
  Torbica Trescore španjolskog branda Menbur dolazi u dimenzijama 17x19x5 cm (d/v/š). Izrađena je od velur kože, dok je podstava tekstilna. Na gornjem rubu ima remen koji se zateže. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Nike Brasilia Small Grip Bag
  Nike Brasilia Small Grip Bag The Nike Brasilia Small Grip Bag is the perfect little gym bag for all your essentials, crafted with a large main compartment with an inner touch and close pocket along with a zipped shoe pocket to the one end so you can keep your important gym items with you. This Nike holdall also benefits from two carry straps with a padded section to the middle along with an adjustable shoulder strap for easy transportation, completed with the iconic Nike swoosh to the sides. > Holdall > Large main compartment > Shoe pocket > Inner touch and close fastening pocket > Two carry handles > Adjustable shoulder strap > Nike branding > H24cm x W48cm x D23cm
 • Love Moschino JC4226PP08K
  Gender:Woman Type:Pochette Material:synthetic skin Main closure:magnetic Strap: Removable shoulder strap Inside:lined Inside pockets:1 Width cm:24 Height cm:14 Depth cm:3.5 Details:dustbag includedlogo on sight
 • Emporio Armani Y3A115_YSE2
  Gender:Woman Type:Hand Material:skin Main closure:zip Handles: Two handles Strap: Removable shoulder strap Inside:linedone compartment Inside pockets:2 Width cm:27.5 Height cm:22 Depth cm:12 Details:dustbag includedlogo on sight
 • Trendyol Red Velvet Women's Shoulder Bag
  Fitilli is velvet; It's unprime; It has an adjustable hanger, 115 cm; The lock must be closed; It should be divided into one section;24*15 cm; Contact with creams, perfumes, alcohol, bleach, etc.; In concept shots, colors may vary due to difference in light, and it is recommended that you base your colours on studio shots
 • Love Moschino JC4105PP1AL
  Collection:Spring/Summer Gender:Woman Type:Zaino Material:synthetic skin Main closing:zip Handles:top handle Inside:lineda compartment Inner pockets:1 Outer pockets:1 Cm width:24 Cm Height:27 Depth cm:11 Details:dustbag included vistasomoved internal removable
 • MARC JACOBS Ž.TORB. 192M0014841RED -M.JAC
  Box torbica branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 23x17x8,5 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava izrađena od tekstila. Unutar torbice dva su odjeljka i jedan pretinac s patentnim zatvaračem. S prednje strane kao ukras je naziv branda. Ima kratku ručkicu (maksimalna visina 5 cm) te dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 50 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • FURLA Ž.TORBICA 2011045372RED -FURLA
  Torbica Mimi talijanskog branda Furla dolazi u dimenzijama 20x13x7 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava izrađena od tekstila. Unutra ima jedan pretinac, dok otraga ima jedan vanjski pretinac. Zatvara se na preklop i kopča s metalnom kopčicom zlatne boje s ispisanim nazivom branda. Ima dvije kratke ručke (maksimalna visina 30 cm) koje se po potrebi mogu produžiti u jednu dugu za nošenje preko ramena (maksimalna visina 55 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • FURLA Ž.TORBICA 2011045687RED -FURLA
  Torbica Mimi talijanskog branda Furla dolazi u dimenzijama 16x11x5 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice se nalaze tri pretinca. Torbica se zatvara patentnim zatvaračem. Sprednje strane kao ukras nalazi se metalni naziv branda. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • KARL LAGERFELD Ž.TORB 2010KW3052RED - K.LAGER
  Torbica branda Karl Lagerfeld dolazi u dimenzijama 21x14x9 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice nalaze se dva odjeljka te jedan pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča magnetnom kopčicom. Sa stražnje strane se nalazi jedan pretinac koji se kopča magnetnom kopčicom. Torbica ima jednu kratku ručku (maksimalna visina 10 cm) te dvije kratke koje se po potrebi mogu produžiti u dugu za nošenje preko ramena (maksimalna visina 55 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Tatonka Onavit 25 Litre Rucksack
  Tatonka Onavit 25 Litre Rucksack The Tatonka Onavit 25 Litre Rucksack is ideal for short hikes and adventures, crafted with a 25 litre capacity to the main compartment along with two open mesh pockets to the sides and a zipped pocket to the hood so you can ensure you have the essentials with you, teamed with a X Vent back system and padded hip fins that help to distribute the load evenly to help keep you comfortable, completed with the Tatonka branding to the front. > Rucksack > 25 litre main capacity > Two open mesh pockets > Zipped pocket to the hood > Compression straps > Tie on points > Padded hip fins > X Vent back system > Padded and adjustable shoulder straps > Tatonka branding > 53 x 21 x 15
 • Valentino NW2B0A54VS
  <p>Valentino NW2B0A54VS<br></p>
 • Love Moschino JC4239PP08K
  Gender:Woman Type:Cross Material:synthetic skin Main closure:magnetic Strap:adjustable shoulder strap Inside:lined Inside pockets:2 Width cm:21 Height cm:18 Depth cm:9 Details:with studs includedlogo on sight
 • Love Moschino JC4238PP08K
  Gender:Woman Type:Hand Material:synthetic skin Main closure:magnetic Handles: Two handles Strap:adjustable removable shoulder strap Inside:two compartments Inside pockets:2 Width cm:32 Height cm:23 Depth cm:10 Details:with studs includedlogo on sight
 • MENBUR Ž.TORBICA 1720076351RED -MENB
  Torbica španjolskog branda Menbur dolazi u dimenzijama 21x17x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kozje kože dok je podstava tekstilna. Unutra ima jedan pretinac s patentnim zatvaračem. S prednje strane je metalni logotip zlatne boje. Ima duge ručke za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Torbica se zatvara patentnim zatvaračem. Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • FURLA Ž.TORBICA 2011049064RED -FURLA
  Torbica Incanto talijanskog branda Furla dolazi u dimenzijama 19x11x4 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava izrađena od tekstila. Unutra ima jedan pretinac te zasebnu kožnu futrolu sa četiri pretinca. Torbica se zatvara na preklop i kopča s magnetnom kopčom. Ima kratku kožnu ručku (maksimalna visina 10 cm) te dugu podesivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • FURLA Ž.TORBICA 2011045008RED -FURLA
  Torbica Sleek talijanskog branda Furla dolazi u dimenzijama 18x15x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože. Unutra ima dva zasebna odjeljka te jedan pretinac dok otraga ima jedan vanjski pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča s magnetnom kopčom. Ima kratku kožnu ručku (maksimalna visina 10 cm) te dugu podesivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARC JACOBS Ž.TORB. 201M0015786RED -M.JAC
  Torbica Trompe L'oeil Snapshot branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 18x11x6 cm (d/v/š). Izrađena je u potpunosti od tekstila. Torbica ima dva odjeljka s patentnim zatvaračem, dok unutar torbice jedan je pretinac koji se zatvara s patentnim zatvaračem. Na stražnjoj strani je i vanjski mini pretinac. Ima jednu, tekstilnu podesivu ručku dovoljno dugu da se torbica može nositi preko ramena (maksimalna visina 65 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARC JACOBS Ž.TORB. 201M0015898RED -M.JAC
  Torbica Sure Shot branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 21x13x7 cm (d/v/š). Izrađena je od saffiano kože koja je iznimno trajna i jednostavna za održavanje, dok je podstava tekstilna. Torbica ima dva odjeljka s patentnim zatvaračem, dok unutar torbice jedan je pretinac koji se zatvara s patentnim zatvaračem. Na stražnjoj strani je i vanjski mini pretinac. Ima kratku ručku (maksimalna visina 4 cm) te dugu odvojivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 68 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Kruna Mode Emily & Noah Luca novčanik
  Emily & Noah Luca novčanikGlavni pretinac sa zatvaranjem na druker2 glavna pretincaDžep za kovanice sa zatvaranjem na patent12 utora za karticeSastav: 100% plastikaDužina: 4.00 cm; Širina: 18.00 cm; Visina: 10.00 cmŽenski novčanik
 • Nike Brasilia Medium Holdall
  Nike Brasilia Medium Holdall This Nike Brasilia Medium Holdall is great for carrying your items to the gym or taking on weekends away, featuring a large zipped compartment with small touch and close fastening pouch for valuables. There are two zip pockets to the sides, one of which is gusseted and ventilated for storing clothes or shoes, plus a removable, adjustable padded shoulder strap, carry handle and smaller handle to the side, giving plenty of transportation options. Nike branding completes the look. > Please note: The style you receive may vary from the image shown > Holdall > Large main zipped compartment > Internal touch and close fastening pouch > 2 zipped side pockets > Adjustable, detachable, padded shoulder strap > Padded carry handles > Side carry handle > Nike branding > W58cm x H26cm x D24cm > Wipe clean with a damp cloth
 • Coach 31636
  <p>Coach 31636<br></p>
 • Under Armour Project 5 Backpack
  Under Armour Project 5 Backpack The Under Armour Project 5 Backpack is perfect for heading down to the gym or everyday use, crafted with a large main compartment along with a spacious zipped pocket to the front, completed with padded and adjustable shoulder straps and the Under Armour branding to the front. > Backpack > Large main compartment > Zipped pocket > Padded and adjustable shoulder straps > Under Armour branding > H44cm x W28cm x D11cm
 • Trussardi 75B0012
  Gender:Woman Type:Hand Material:synthetic skinpaint Main closure:zip Strap:adjustable removable shoulder strap Inside:lined Width cm:29 Height cm:30 Depth cm:14 Details:dustbag includedlogo on sight
 • Vans Got This Mini Ruksak crvena ružičasta
  Materijal: 100% poliester Dimenzije: 25x10x19 cm Dužina traka: max. 80 cm Kopčanje: na zip Boja: crvena
 • SARA BURGLAR Ž.TORB. 182GIOIAN300RED - BURG
  Torbica talijanskog branda Sara Burglar dolazi u dimenzijama 13(18)x19x6 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice jedan je pretinac koji se zatvara sa patentnim zatvaračem. Torbica je ukrašena prošivima po koži te metalnim nazivom branda. Ima jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARC JACOBS Ž.TORB. 201M0015787RED -M.JAC
  Torbica Trompe L'oeil Tag branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 27x29x15 cm (d/v/š). Izrađena je od tekstila. Unutar torbice nalazi se jedan pretinac s patentnim zatvaračem. Ima dvije kratke ručke (maksimalna visina 12 cm), te još dvije dulje ručke za nošenje preko ramena (maksimalna visina 27 cm).
 • PolleoSport UA Roland Medium Duffle Bag, Red
  UA Roland Medium Duffle Bag, Red - UA Storm technology delivers an element-battling, highly water-resistant finish Large front zippered organization pocket Side mesh pocket Handle snaps & adjustable shoulder strap for easy carry Dimensions When Full:
 • Kruna Mode Emily & Noah Linda Big torba
  Emily & Noah Linda Big torbaGlavni pretinac sa zatavranjem na klipsuRučkaGlavni pretinac sa zatvaranjem na petentSastav: 100% sintetička kožaDužina: 14.00 cm; Širina: 32.00 cm; Visina: 28.00 cm; Dužina ručke: 25.00 cmŽenska torba
 • Nike Brasilia XS Grip Bag
  Nike Brasilia XS Grip Bag The Nike Brasilia XS Grip Bag is perfect for holding all your gym gear, designed with a large main compartment with a zip fastening to the top along with a ventilated shoe pocket to one side and a normal zip pocket to the other. This Nike holdall also features a carry handle and an adjustable shoulder strap for comfort, completed with the iconic Nike swoosh to the sides. > Small holdall > Carry handles > Adjustable shoulder strap > Large main compartment > Two large zipped pockets > Ventilation to one end > Inner touch and close pocket > Nike branding > L40.5 x W23 x H25.5cm
 • Puma Deck Backpack
  Puma Deck Backpack The Puma Deck Backpack is perfect for carrying everyday essentials to the gym, office or school. It features a large zip fastening compartment with laptop sleeve inside and a smaller zip pocket to the front for additional storage. The backpack features two ergonomic adjustable shoulder straps and a top carry handle, as well as a reinforced duraBASE bottom for longevity. Puma branding completes the design. > Backpack > Large zip fastening compartment > Internal laptop sleeve > Front zip pocket > Two ergonomic adjustable shoulder straps > Carry handle > Two mesh side pockets > DuraBASE > Skateboard flap > Puma branding > 24L volume > 100% polyester > W38cm x H50cm x D15cm
 • Adidas Performance Logo Gymsack
  adidas Performance Logo Gymsack This adidas Performance Logo Gymsack features two drawcord fasteners that double as shoulder straps for easily carrying many items using a lightweight bag that can fold up when needed. > Gymsack > Twin drawstring fasteners > Grosgrain top carry handle inside > adidas logo branding > Main material and lining: 100% polyester > Dimensions: L: 46 x W: 35cm > Clean with moist cloth only > Maximum carry weight: 2 kg
 • Trussardi 75B0018
  Gender:Woman Type:Cross Material:synthetic skin Main closure:magnetic Strap:adjustable shoulder strap Inside:lined Inside pockets:3 Width cm:26 Height cm:21 Depth cm:9 Details:with studs
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 201FV355I1RED -COCC
  Torbica Tebe talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 19x13x6 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Zatvara se patentnim zatvaračem. S prednje strane kao ukras metalnim slovima ispisano je ime branda. Ima jednu podesivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi s platnenom zaštitnom torbicom.
 • Coach 56819
  <p>Coach 56819<br></p>
 • Love Moschino JC4291PP08K
  Gender:Woman Type:Cross Material:synthetic skin Main closure:zip Strap:adjustable shoulder strap Inside:lined Inside pockets:1 Width cm:23.5 Height cm:19 Depth cm:6 Details:dustbag includedlogo on sight
 • Love Moschino JC4285PP08K
  Gender:Woman Type:Shopping bag Material:synthetic skin Main closure:zip Handles: Two handles Inside:lined Inside pockets:2 Width cm:39 Height cm:28 Depth cm:13 Details:dustbag includedlogo on sight
 • Love Moschino JC4244PP08K
  Gender:Woman Type:Cross Material:synthetic skin Main closure:zip Strap:adjustable removable shoulder strap Inside:lined Inside pockets:1 Width cm:23 Height cm:16 Depth cm:7 Details:with studs includedlogo on sight
 • Love Moschino JC4242PP08K
  Gender:Woman Type:Pochette Material:synthetic skin Main closure:magnetic Handles: One handle Strap: Removable shoulder strap Inside:two compartments Inside pockets:2 Width cm:23.5 Height cm:17.5 Depth cm:3.5 Details:dustbag includedlogo on sight
 • Love Moschino JC4203PP08K
  Gender:Woman Type:A shoulder Material:synthetic skin Main closure:magnetic Handles: Two handles Inside:foderatre compartments Inside pockets:2 Width cm:34 Height cm:24 Depth cm:12 Details:dustbag includedlogo on sight
 • Love Moschino JC4046PP1AL
  Collection:Spring/Summer Gender:Woman Type:Hand Material:synthetic skin Main closure:magnetic Handles: a handle Shoulder:removable shoulder strap Inside:lineda compartment Inner pockets:1 Cm width:20 Cm Height:15 Depth cm:8 Details:dustbag includedss-viewlogo
 • Love Moschino JC4039PP1AL
  Collection:Spring/Summer Gender:Woman Type:Zaino Material:synthetic skin Main closing:zip Handles:top handle Inside:lineda compartment Inner pockets:1 Outer pockets:3 Cm width:29 Cm Height:36 Depth cm:15 Details:dustbag includedss-viewlogo
 • MARC JACOBS Ž.TORB. 192M0014591RED -M.JAC
  Torbica Softshot branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 21x13x9 cm (d/v/š). Izrađena je od kože, dok je podstava tekstilna. Torbica ima dva odjeljka s patentnim zatvaračem. Unutar jednog odjeljka ima tri pretinca za kreditne kartice. Na stražnjoj strani je i vanjski mini pretinac. Ima jednu kožnu ručku dovoljno dugu da se torbica može nositi preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARC JACOBS Ž.TORB. 192M0014877RED -M.JAC
  Box torbica branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 29x24x13 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava izrađena od tekstila. Unutar torbice dva su odjeljka i jedan pretinac s patentnim zatvaračem. S prednje strane kao ukras je naziv branda. Ima kratku ručkicu (maksimalna visina 5 cm) te dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 50 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • TWINSET Ž.TORBICA 1910TO8134RED -TWS
  Torbica talijanskog branda Twin Set dolazi u dimenzijama 22x16x7 cm (d/v/š). Izrađena je od pletenog umjetnog materijala s okomitim prugama. Unutar torbice dva su pretinca od kojih jedan je sa patentnim zatvaračem. Ima jednu dugu tekstilnu ručku za nošenje preko ramena (maksimalana visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • SEE BY CHLOE Ž.TORB 201SS896305RED -CHLOE
  Torbica Hana francuskog branda See by Chloé dolazi u dimenzijama 22x18x7 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava izrađena od 100% pamuka. Unutar torbice su tri zasebna odjeljka i jedan pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča magnetnom kopčom. Ima dugu kožnu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 55 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • TORY BURCH Ž.TORB 2010062091RED -T.BURCH
  Torbica Fleming branda Tory Burch dolazi u dimenzijama 20x15x5,5 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice nalaze se dva pretinca od kojih se jedan zatvara patentnim zatvaračem. Ima jedan pretinac s prednje strane. Ukrašena je proštepima po koži. Zatvara se patentnim zatvaračem. Ima jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 56,5 cm). Dolazi s platnenom zaštitnom torbicom.
 • Kruna Mode Emily & Noah Linda Big torba
  Emily & Noah Linda Big torbaGlavni pretinac sa zatavranjem na klipsuRučkaGlavni pretinac sa zatvaranjem na petentSastav: 100% sintetička kožaDužina: 14.00 cm; Širina: 32.00 cm; Visina: 28.00 cm; Dužina ručke: 25.00 cmŽenska torba

Posljednje pregledano

Torbe i novčanici za žene - Torbe i novčanici moraju biti praktični, dizajnirani tako da u njih mogu stati sve stvari koje su vam potrebne, uz to čvrsti, kvalitetni i dugotrajni, po mogućnosti otporni na razne vremenske prilike, i da ne zaboravimo - lijepi i po vašem stilu. Puno uvjeta za zadovoljiti, ali srećom izbor je velik, tu su aktovke, koferi, ruksaci, male torbice, novčanici, neseseri, putne torbe i razni drugi modeli. Kakvu torbu izabrati? Ako puno hodate i obavljate razne poslove usput, ruke vam moraju biti slobodne, a torba laka za nošenje. Tu preporučujemo takozvane “crossbody” torbe, odnosno torbe preko tijela. Težina torbe bit će lijepo raspoređena pa neće biti neugodnih bolova u ramenu od previše stvari. Također takva vrsta torbi oslobađa ruke pa možete ponijeti i dodatne vrećice ili obavljati sve što trebate. Za putovanja predlažemo da nabavite dobar ruksak. Također će biti lakši za nošenje ako ćete puno hodati, a u njih stane puno stvari. Sada su ruksaci jako trendi pa dolaze u velikom izboru boja i dizajna i mogu se jako lijepo kombinirati s raznim odjevnim stilovima. Za putovanja predlažemo i mali novčanik za kartice. Prije su ih nosili samo muškarci, a danas su vrlo popularni pa ih nose svi i brojni high-end modni brendovi uvrštavaju ih u svoju ponudu. Vrlo su praktični jer stanu u svaku torbu i torbicu. Za večernje izlaske žene će posebnu pažnju posvetiti izboru idealne večernje torbice koja savršeno pristaje uz odabranu modnu kombinaciju. Tu nema pravila niti preporuka, uživajte u biranju i isprobavanju torbica raznih boja, oblika, s lančićima, cirkonima, od kože ili satena, na rame, preko tijela ili za držanje u ruci. Kupnja lijepe torbice uvijek popravi dan! Crvena boja je boja ljubavi, strasti, topline, požude, romantike, hrabrosti, krvi, vatre, akcije i gnjeva, ujedno i jedna od najznačajnijih boja u ljudskoj povijesti. Crvena je jako uočljiva i intenzivna boja puna naboja i emocija koja predstavlja u isto vrijeme i Kupida i vraga. Crvena izaziva i viši krvni tlak, veću spolnu želju, povećava učestalost udisanja, ubrzava metabolizam i povećava razinu samopouzdanja. Crvena odjeća i obuća stoga predstavlja i hrabrost i smjelost. Za žene se preporuča crvena na razgovorima za posao i spojevima te u svim prigodama gdje se žele istaknuti jer muškarci dokazano bolje reagiraju na crvenu boju na ženama i češće biraju žene obučene baš u crveno.
Vrh