TORY BURCH Ž.TORBICA 1910049686RED-T.BURC

Ž.TORBICA 1910049686RED-T.BURC

1990,00 kn 2860,00 kn 30% sniženje -30%
Otvori na Karla.hr >
Dostupne boje: - Crvena
Trošak dostave: 30 kn *
Rok dostave: 8 radnih dana
Cijena povrata: Besplatno
Rok povrata: 14 dana
Zamjena: Besplatno
Brand: TORY BURCH
Webshop: Karla @
Opcije plaćanja: Visa American Express Maestro Mastercard Diners eBanking/uplatnica
* Besplatna dostava s Karla.hr webshopa za SVE narudžbe.
Torbica Robinson branda Tory Burch dolazi u dimenzijama 20x16x9 cm (d/v/š). Izrađena je od saffiano kože koja je iznimno trajna i jednostavna za održavanje, dok je podstava tekstilna. Unutar torbice dva su odjeljka i jedan pretinac koji se kopča sa patentnim zatvaračem. Zatvara se na preklop i kopča s magnetnom kopčicom. Ima jednu kratku ručku (maksimalna visina 10 cm) te dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.

Slični proizvodi

 • TWINSET Ž.TORBICA 182OA8TD2GLD -TWS
  Torbica talijanskog branda Twin Set dolazi u dimenzijama 19x13x6 cm (d/v/š). Izrađena je od kože, dok je postava tekstilna. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • CROMIA Ž.TORB. 1811403639WHT -LAIPE
  Torbica talijanskog branda Cromia dolazi u dimenzijama 17x14x6 cm (d/v/š). Izrađena je od saffiano kože koja je iznimno trajna i jednostavna za održavanje, dok je podstava izrađena od  tekstila. Unutar torbice dva su pretinca od toga jedan se pretinac kopča sa patentnim zatvaračem. Zatvara se na preklop i kopča sa metalnom kopčicom s utisnutim nazivom branda. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • COCCINELLE Ž.TORB. 201FP0550101PNK -COCC
  Torbica Marvin talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 19x17x11 cm (d/v/š). Izrađena je od kože, dok je podstava tekstilna. Unutar torbice nalaze se dva pretinca (jedan se kopča sa patentnim zatvaračem). Zatvara se na preklop i kopča metalnom kopčicom. Ima kratku ručku (maksimalna visina 10 cm) te dugu ručku za nošenje torbice preko ramena (maksimalna visina 60cm ). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Liebeskind Berlin Shopper torba crna
  Uzorak: Logo print; Dizajn: Podesivi remen, Odvojivi remen, Prostrani glavni pretinac, Unutarnji zatvarač; Materijal: Tekstil; Vrsta zatvaranja: Zatvarač; Dodaci: Platno, Dva načina nošenja, Traka za nošenje, Utisnuta etiketa/marka, Šavovi u tonu (dye to match); Dužina remena/ručke: Kraća naramenica/ručka
 • HUGO Pojasna torbica 'Maiden' crna
  Materijal: Glatka koža; Dizajn: Podesivi remen; Vrsta zatvaranja: Zatvarač; Dodaci: Pločica marke, Koža s teksturom
 • BUFFALO Pismo torbica 'KYLIE' narančasta
  Uzorak: Jednobojno; Dizajn: Odvojivi remen; Materijal: Sintetika/Guma; Vrsta zatvaranja: Zatvaranje klip kopčom; Dodaci: Blještavo; Dužina remena/ručke: Duža naramenica/ Crossbody
 • KARL LAGERFELD Ž.TORB 1920KW3019BLC - K.LAGER
  Torbica branda Karl Lagerfeld dolazi u dimenzijama 20x15x6 cm (d/v/š). Izrađena je od kombinacije kože i tekstila, dok je podstava tekstilna. Unutar torbice nalazi se jedan pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča magnetnom kopčicom, te se ispod preklopa nalazi još jedan pretinac. Sa stražnje strane također se nalazi jedan pretinac. Ima jednu ručku dovoljno dugu za nošenje torbice preko ramena (maksimalna visina 65 cm). Dolazi s platnenom zaštitnom torbicom.
 • BeckSöndergaard Ručna torbica 'Besra Tonal Monica' crna
  Materijal: Imitacija kože; Materijal: Imitacija kože; Vrsta zatvaranja: Zatvarač; Uzorak: Logo print; Dizajn: Džep za mobitel; Dodaci: Glatka tkanina, Uzorak preko cijele površine; Dužina remena/ručke: Kraća naramenica/ručka
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 192E315501BLU -COCC
  Torbica Arlettis talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 17x12,5x2 cm (d/v/š). Izrađena je od kože. Unutar torbice jedan je pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča sa metalnom kopčicom na kojoj je ispisano ime branda. Ima kratku ručku (maksimalna visina 5 cm) te dugu odvojivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 50 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Planet Obuća Ženska torba
  Elegantna mala torbica s ukrasnom kopčom i lanac-remenom, idealna za večernji izlazak i elegantan outfit.
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 192EF52301GRE -COCC
  Torbica Frenchy branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 14x24x11 cm (d/v/š). Izrađena je od kože. Unutra ima jedan pretinac je s patentnim zatvaračem. Torbica se zatvara s magnetnom kopčom. S prednje strane kao ukras ispisano je ime branda. Ima jednu kratku ručku (maksimalna visina 15 cm) i jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom
 • ABOUT YOU Vrećasta torba 'Ceylin' crna
  Materijal: Imitacija kože; Dizajn: Zatvaranje na magnet, Na vezanje/čvor; Materijal: Imitacija kože; Uzorak: Jednobojno; Dodaci: Zakovice; Dužina remena/ručke: Duža naramenica/ Crossbody
 • Planet Obuća XTI - Ženska torba
  Prekrasna okrugla torbica, čvrsta i kompaktna s dovoljno unutarnjeg prostora, za svaki trendy stajling.
 • FURLA Ž.TORBICA 2011045003BLC -FURLA
  Torbica Sleek talijanskog branda Furla dolazi u dimenzijama 18x15x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože. Unutra ima dva zasebna odjeljka te jedan pretinac dok otraga ima jedan vanjski pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča s magnetnom kopčom. Ima kratku kožnu ručku (maksimalna visina 10 cm) te dugu podesivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • SARA BURGLAR Ž.TORB. 182PAMELAI602VI - BURG
  Torbica talijanskog branda Sara Burglar dolazi u dimenzijama 22x16x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava također od kože. Unutar torbice tri su odjeljka i jedan pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča metalnom kopčicom. Ima dugu podesivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 55 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARC JACOBS Ž.TORB 192M0015476BRD -M.JAC
  Torbica Snapshot branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 18x10x6 cm (d/v/š). Izrađena je od saffiano kože koja je iznimno trajna i jednostavna za održavanje, dok je podstava tekstilna. Torbica ima dva odjeljka s patentnim zatvaračem, dok unutar torbice jedan je pretinac koji se zatvara s patentnim zatvaračem. Na stražnjoj strani je i vanjski mini pretinac. Ima jednu, tekstilnu podesivu ručku dovoljno dugu da se torbica može nositi preko ramena (maksimalna visina 65 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 192EV119A0RED -COCC
  Torbica New Best talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 19x10x1 (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Zatvara se patentnim zatvaračem. S prednje strane kao ukras zlatnim slovima ispisano je ime branda. Ima jednu odvojivu ručkicu za nošenje (maksimalna visina 10 cm).
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 182CM41901BLC -COCC
  Torbica Ambrine talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 20x13x4 cm (d/v/š). Izrađena je od kože, dok je podstava tekstilna. Unutar torbice tri su odjeljka od toga jedan je sa patentnim zatvaračem te šest utora za kreditne kartice. Torbica također ima jedan vanjski pretinac. Ima jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 192EV355I1BLC -COCC
  Torbica Tebe Croco talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 19x13x6 cm (d/v/š). Izrađena je od "kroko" kože dok je podstava tekstilna. Zatvara se patentnim zatvaračem. S prenje strane kao ukras metalnim slovima ispisano je ime branda. Ima jednu podesivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi s platnenom zaštitnom torbicom.
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 192ES51502BLC -COCC
  Torbica Alpha talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 22x14x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok joj je podstava tekstilna. Torbica se sastoji od dva odjeljka koja se zatvaraju patentnim zatvaračem, a unutar jednog od njih se nalaze dva mala pretinca. Kao ukras s prednje strane zlatnim slovima ispisano je ime branda. Ima jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi s platnenom zaštitnom torbicom.
 • Planet Obuća Ženska torba
  Moderna torbica na preklop preko ramena, čvrsta, ukrašena zakovicama i resicama, spoj praktičnosti, trenda i jednostavnih čistih linija, idealan je izbor za dnevni casual outfit.
 • LeGer by Lena Gercke Pismo torbica 'Elaine' petrol / prozirna
  Materijal: Sintetika/Guma; Dizajn: Unutarnji džep; Materijal: Sintetika; Vrsta zatvaranja: Zatvaranje pritiskom gumba; Uzorak: Jednobojno; Dodaci: prozirna
 • mascara Pismo torbica srebro
  Uzorak: Jednobojno; Dizajn: Odvojivi remen; Vrsta zatvaranja: Zatvaranje klip kopčom; Dodaci: Blještavo; Dužina remena/ručke: Duža naramenica/ Crossbody
 • FURLA Ž.TORBICA 2011064436BLC -FURLA
  Torbica 1927 talijanskog branda Furla dolazi u dimenzijama 20x13x7 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice nalazi se jedan pretinac te otraga ima jedan vanjski pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča s metalnom kopčicom zlatne boje na kojoj je ispisano ime branda. Ima dvije kratke ručke (maksimalna visina 30 cm) koje se po potrebi mogu produžiti u jednu dugu za nošenje preko ramena (maksimalna visina 55 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARC JACOBS Ž.TORB. 192M0015083RED -M.JAC
  Torbica Saddle branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 22x19x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože. Unutar torbice ima jedan pretinac. Zatvara se na preklop i kopča magnetnom kopčicom. S prednje strane kao ukras ima metalni logo branda. Ima jednu kratku kožnu ručku (maksimalna visina 23 cm), te jednu dugu ručku (maksimalna visina 52 cm). S prednje strane kao ukras je metalni logo branda. Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • ABOUT YOU Pismo torbica 'Ariana' srebro
  Dizajn: Odvojivi remen, Zatvaranje na magnet, Unutarnji zatvarač; Uzorak: Jednobojno; Materijal: Imitacija kože; Materijal: Lak; Vrsta zatvaranja: Zatvaranje pritiskom gumba; Dodaci: Sjajno, Metalni izgled; Dužina remena/ručke: Duža naramenica/ Crossbody
 • mascara Pismo torbica ljubičasta
  Vrsta zatvaranja: Zatvaranje klip kopčom; Uzorak: Jednobojno; Dizajn: Kontrastna podstava, Unutarnji džep; Dodaci: Blještavo, Metalni izgled; Dužina remena/ručke: Duža naramenica/ Crossbody
 • KARL LAGERFELD Ž.TORB 1920KW3251BLC - K.LAGER
  Torbica branda Karl Lagerfeld dolazi u dimenzijama 17x11x5 cm (d/v/š). Izrađena je od akrila dok je podstava tekstilna. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
Vrh