Brandovi 1
Cijena
kn kn

Popusti i sniženja na: SEE BY CHLOE torbe i novčanici

 • Katalog
 • Lista
 • SEE BY CHLOE Ž.TORBICA 181US90141BGE -CHLOE
  Torbica francuskog branda See by Chloé dolazi u dimenzijama 17x13x5 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava 100% pamuk. Unutar torbice jedan je pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča metalnom kopčicom. Ima dugu kožnu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 50 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • SEE BY CHLOE Ž.TORB. 192WS981657BLC -CHLOE
  Torbica francuskog branda See by Chloé dolazi u dimenzijama 38x41x10 cm (d/v/š). Izrađena je od tekstila dok je podstava također tekstilna. Ima ručke dovoljno duge da se torbica može nositi na ramenu (maksimalna visina 27 cm).
 • SEE BY CHLOE Ž.TORB 201USA05565BGE -CHLOE
  Torbica Tony francuskog branda See by Chloé dolazi u dimenzijama 19x18,5x7 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava izrađena od tekstila. Unutar torbice se nalazi jedan pretinac. Torbica pri gornjem rubu ima remen koji se zateže. Ima jedan vanjski pretinac koji se zatvara magnetnom kopčicom. S prednje strane kao ukras ima zlatni privjesak s otisnutim nazivom branda. Torbica ima jednu kratku ručku (maksimalna visina 15 cm), te jednu dugu na nošenje preko ramena (maksimalna visina 50cm). Dolazi s platnenom zaštitnom torbicom.
 • SEE BY CHLOE Ž.TORB. 192ASA07614BRD -CHLOE
  Torbica Tony francuskog branda See by Chloé dolazi u dimenzijama 18x13x7 cm (d/v/š). Izrađena je od lak kože s uzorkom štampanog pitona, dok je podstava izrađena od 100% pamuka. Unutar torbice se nalazi jedan pretinac. Torbica se zatvara patentnim zatvaračem. Ima jedan vanjski pretinac koji se zatvara magnetnom kopčicom. S prednje strane kao ukras ima zlatni privjesak s otisnutim nazivom branda. Torbica ima jednu dugu podesivu ručku za nošenje oko struka (maksimalna visina 50 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • SEE BY CHLOE Ž.TORB 201AS964390BLU -CHLOE
  Torbica Flo francuskog branda See by Chloé dolazi u dimenzijama 28x24x6 cm (d/v/š). Izrađena je od tekstila dok je podstava također tekstilna. Uz torbicu dolazi i neseser dimenzija 9x6x2 cm koji je odvojiv.  Neseser je izrađen je od kože sa uzorkom štampanog pitona. Unutar torbice jedan je pretinac s patentnim zatvaračem. Ima i dva bočna vanjska pretinca također s patentnim zatvaračem. Ima kratke ručke (maksimalna visina 25 cm).
 • SEE BY CHLOE Ž.TORB. 192WSA32665BLC -CHLOE
  Torbica Gaia francuskog branda See by Chloé dolazi u dimenzijama 25x28x19 cm (d/v/š). Izrađena je od kože, dok je podstava izrađena od 100% pamuka. Unutar torbice jedan je pretinac. Ima jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina40 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • SEE BY CHLOE Ž.TORB. 192ASA19388BLC -CHLOE
  Torbica Hopper francuskog branda See by Chloé dolazi u dimenzijama 16x12x4 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava izrađena od 100% pamuka. Unutar torbice nalazi se jedan pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča magnetnom kopčicom. S prednje strane kao ukras ima zlatnu kopču na kojoj je utisnut naziv branda. Ima jednu dugu odvojivu ručku za nošenje preko ramena i oko pojasa (maksimalna visina 72 cm). Dolazi s platnenom zaštitnom torbicom.
 • SEE BY CHLOE Ž. TORBICA 182WS93649BGE -CHLOE
  Torbica francuskog branda See by Chloé dolazi u dimenzijama 8x22x8 cm (d/v/š). Izrađen je od kombinacije goveđe kože i janječeg krzna,dok je podstava 100% pamuk. Ima dugu podesivu ručku za nošnje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • SEE BY CHLOE Ž.TORB. 192WS994646GRY -CHLOE
  Joan Camera torbica francuskog branda See by Chloé dolazi u dimenzijama 14x14x4 cm (d/v/š). Izrađena je od kože, dok je podstava  izrađena od 100% pamuka. Torbica ima jedan vanjski pretinac koji se zatvara na preklop i kopča se sa metalnim obručem. Ima jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 50 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • SEE BY CHLOE Ž.TORB. 192ASA07565BLC -CHLOE
  Torbica Tony francuskog branda See by Chloé dolazi u dimenzijama 18x13x7 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava izrađena od 100% pamuka. Unutar torbice se nalazi jedan pretinac. Torbica se zatvara patentnim zatvaračem. Ima jedan vanjski pretinac koji se zatvara magnetnom kopčicom. S prednje strane kao ukras ima zlatni privjesak s otisnutim nazivom branda. Torbica ima jednu dugu podesivu ručku za nošenje oko struka (maksimalna visina 50 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • SEE BY CHLOE Ž.TORB 201SSA54670BLC -CHLOE
  Torbica Zelie francuskog branda See by Chloé dolazi u dimenzijama 14x20x14 cm (d/v/š). Izrađena je od kože, dok je podstava izrađena od 100% pamuka. Unutar torbice jedan je pretinac. Ima jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 55 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • SEE BY CHLOE Ž. TORBICA 182WS93649BRD -CHLOE
  Torbica francuskog branda See by Chloé dolazi u dimenzijama 8x22x8 cm (d/v/š). Izrađen je od kombinacije goveđe kože i janječeg krzna,dok je podstava 100% pamuk. Ima dugu podesivu ručku za nošnje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • SEE BY CHLOE Ž.TORB 201USA06566CGN -CHLOE
  Torbica Tony francuskog branda See by Chloé dolazi u dimenzijama 26x24x10 cm (d/v/š). Izrađena je od velur kože dok je podstava izrađena od 100% pamuka. Unutar torbice se nalazi jedan pretinac. Torbica pri gornjem rubu ima remen koji se zateže. Ima jedan vanjski pretinac koji se zatvara magnetnom kopčicom. S prednje strane kao ukras ima zlatni privjesak s otisnutim nazivom branda. Torbica ima jednu kratku ručku (maksimalna visina 15 cm), te jednu dugu na nošenje preko ramena (maksimalna visina 55cm). Dolazi s platnenom zaštitnom torbicom.

Posljednje pregledano

Popusti, Akcije, Rasprodaje: Torbe i novčanici moraju biti praktični, dizajnirani tako da u njih mogu stati sve stvari koje su vam potrebne, uz to čvrsti, kvalitetni i dugotrajni, po mogućnosti otporni na razne vremenske prilike, i da ne zaboravimo - lijepi i po vašem stilu. Puno uvjeta za zadovoljiti, ali srećom izbor je velik, tu su aktovke, koferi, ruksaci, male torbice, novčanici, neseseri, putne torbe i razni drugi modeli. Kakvu torbu izabrati? Ako puno hodate i obavljate razne poslove usput, ruke vam moraju biti slobodne, a torba laka za nošenje. Tu preporučujemo takozvane “crossbody” torbe, odnosno torbe preko tijela. Težina torbe bit će lijepo raspoređena pa neće biti neugodnih bolova u ramenu od previše stvari. Također takva vrsta torbi oslobađa ruke pa možete ponijeti i dodatne vrećice ili obavljati sve što trebate. Za putovanja predlažemo da nabavite dobar ruksak. Također će biti lakši za nošenje ako ćete puno hodati, a u njih stane puno stvari. Sada su ruksaci jako trendi pa dolaze u velikom izboru boja i dizajna i mogu se jako lijepo kombinirati s raznim odjevnim stilovima. Za putovanja predlažemo i mali novčanik za kartice. Prije su ih nosili samo muškarci, a danas su vrlo popularni pa ih nose svi i brojni high-end modni brendovi uvrštavaju ih u svoju ponudu. Vrlo su praktični jer stanu u svaku torbu i torbicu. Za večernje izlaske žene će posebnu pažnju posvetiti izboru idealne večernje torbice koja savršeno pristaje uz odabranu modnu kombinaciju. Tu nema pravila niti preporuka, uživajte u biranju i isprobavanju torbica raznih boja, oblika, s lančićima, cirkonima, od kože ili satena, na rame, preko tijela ili za držanje u ruci. Kupnja lijepe torbice uvijek popravi dan!
Vrh