SARA BURGLAR Ž.TORB. 19100MIAQ652WHT - BURG

Ž.TORB. 19100MIAQ652WHT - BURG

690,00 kn 990,00 kn 30% sniženje -30%
Otvori na Karla.hr >
Dostupne boje: - Bijela
Trošak dostave: 30 kn *
Rok dostave: 8 radnih dana
Cijena povrata: Besplatno
Rok povrata: 14 dana
Zamjena: Besplatno
Webshop: Karla @
Opcije plaćanja: Visa American Express Maestro Mastercard Diners eBanking/uplatnica
* Besplatna dostava s Karla.hr webshopa za SVE narudžbe.
Torbica talijanskog branda Sara Burglar dolazi u dimenzijama 20x15x6 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava izrađena od tekstila. Unutrašnjost torbice je iz jednog dijela. Torbica ima jedan vanjski pretinac s prednje strane koji se zatvara sa patentnim zatvaračem. Ima jedan dugi remen za nošenje preko ramena ili oko pojasa (maksimalna duljina 115 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.

Slični proizvodi

 • JOOP! Shopper torba tamo siva
  Uzorak: Logo print; Dizajn: Prostrani glavni pretinac, Zatvaranje na magnet, Zapečaćeni rubovi; Materijal: Sintetika, Pamuk; Materijal: Imitacija kože; Vrsta zatvaranja: Zatvarač; Dodaci: Šavovi u tonu (dye to match), Pločica marke; Dužina remena/ručke: Kraća naramenica/ručka
 • OBJECT Torba za na rame 'JOSE PU BAG 107' crna
  Materijal: Imitacija kože; Materijal: Imitacija kože; Vrsta zatvaranja: Otvoreno; Uzorak: Životinjski uzorak; Dizajn: Podesivi remen, Prostrani glavni pretinac, Unutarnji džep; Dodaci: Izgled zmijske/kroko kože, Šavovi u tonu (dye to match); Dužina remena/ručke: Duža naramenica/ Crossbody
 • PIERO GUIDI Ž.TORBICA 201217474088BRW -PGH
  Torbica iz linije Magic Circus talijanskog proizvođača Piero Guidi dolazi u dimenzijama 23x18x9 cm (d/v/š). Izrađena je od kože i umjetnog materijala sa karakterističnim uzorkom Magic Circus linije inspiriranim Chagallovim slikama. Unutr torbice se nalazi se jedan pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča magnetnom kopčicom u obliku loga branda. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 55 cm). Dolazi s platnenom zaštitnom torbicom.
 • Planet Obuća Ženske torbice
  Velika prostrana ženska torba za svaki dan, jednostavnog i lijepog dizajna, odlična dopuna vašeg casual stila, idealna za posao i za grad.
 • SEE BY CHLOE Ž.TORB. 192SS896305BLC -CHLOE
  Torbica Hana francuskog branda See by Chloé dolazi u dimenzijama 22x18x7 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava 100% pamuk. nutar torbice su tri zasebna odjeljka i jedan pretinac Torbica se zatvara na preklop i kopča magnetnom kopčom. Ima dugu kožnu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 50 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Lauren Ralph Lauren Shopper torba 'RVRSBLE' crna
  Materijal: Imitacija kože; Dizajn: Prostrani glavni pretinac, Kontrastna podstava, Unutarnji džep s vezicom; Materijal: Imitacija kože; Vrsta zatvaranja: Kopča; Uzorak: Jednobojno; Dodaci: Uključuje privjesak, Utisnuta etiketa/marka; Dužina remena/ručke: Kraća naramenica/ručka
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 201FS51503CGN -COCC
  Torbica Alpha talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 20x16x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože. Unutar torbice se nalazi jedan pretinac s patentnim zatvaračem. Torbica se zatvara na preklop i kopča magnetnom pločicom. S prednje strane kao ukras ispisano je ime branda. Ima jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi s platnenom zaštitnom torbicom.
 • SARA BURGLAR Ž.TORB. 182NELLYA894BLU - BURG
  Torbica talijanskog branda Sara Burglar dolazi u dimenzijama 20x12x7 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice jedan je pretinac koji se zatvara sa patentnim zatvaračem. Torbica je ukrašena prošivima po koži. Zatvara se na preklop i kopča metalnom kopčicom. Ima jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Herschel Torba za na rame 'Heritage' crna
  Uzorak: Jednobojno; Dizajn: Prostrani glavni pretinac, Vanjski zatvarač; Materijal: Antilop; Vrsta zatvaranja: Zatvarač; Dužina remena/ručke: Kraća naramenica/ručka
 • MARC JACOBS Ž.TORB. 201M0015423BLU -M.JAC
  Dipped Mini Box torbica branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 20x14x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava izrađena od tekstila. Unutar torbice dva su odjeljka i jedan pretinac s patentnim zatvaračem. S prednje strane kao ukras je naziv branda. Ima kratku ručkicu (maksimalna visina 5 cm) te još jednu dugu i podesivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 50 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Planet Obuća Ženska torba
  Praktična svakodnevna torbica s remenom, rastezljiva, s dovoljno prostora za sve naše dnevne potrepštine, odlična za posao, shopping i slobodno vrijeme.
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 191DA15501BGE - COCC
  Torbica Espiegle talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 19x15x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože, dok je podstava tekstilna. S vanjske strane ima jedan pretinac koji se zatvara na preklop. Torbica se zatvara na preklop. Ima jednu dugu podesivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • EDITED Shopper torba 'Yva' žuta / zelena
  Materijal: Sintetika; Materijal: Sintetika/Guma; Vrsta zatvaranja: Otvoreno; Uzorak: Two Tone; Dodaci: Pletena struktura; Dužina remena/ručke: Kraća naramenica/ručka
 • FURLA Ž.TORBICA 1921021923PNK -FURLA
  Torbica Mimi talijanskog branda Furla dolazi u dimenzijama 20x13x7 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava izrađena od tekstila. Unutra ima jedan pretinac s patentnim zatvaračem. Zatvara se na preklop i kopča s metalnom kopčicom zlatne boje s ispisanim nazivom branda. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • CROMIA Ž.TORB. 1811403656PNK -LAIPE
  Torbica talijanskog branda Cromia dolazi u dimenzijama 18x17x6 cm (d/v/š). Izrađena je od kombinacije glatke i saffiano kože koja je iznimno trajna i jednostavna za održavanje, dok je podstava izrađena od  tekstila. Unutar torbice jedan je pretinac. Zatvara se patentnim zatvaračem te kopča kožnim remenom na preklop s metalnom kopčicom sa utisnutim nazivom branda. Ima kratku ručku (maksimalna visina 5 cm), te dugu odvojivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • FURLA Ž.TORBICA 2011045003BLC -FURLA
  Torbica Sleek talijanskog branda Furla dolazi u dimenzijama 18x15x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože. Unutra ima dva zasebna odjeljka te jedan pretinac dok otraga ima jedan vanjski pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča s magnetnom kopčom. Ima kratku kožnu ručku (maksimalna visina 10 cm) te dugu podesivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • SARA BURGLAR Ž.TORB. 182GIOIAN300RED - BURG
  Torbica talijanskog branda Sara Burglar dolazi u dimenzijama 13(18)x19x6 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice jedan je pretinac koji se zatvara sa patentnim zatvaračem. Torbica je ukrašena prošivima po koži te metalnim nazivom branda. Ima jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Planet Obuća XTI - Ženska torba
  Vrlo praktična i lijepa casual torba s korisnim prednjim džepićima, te dovoljno unutrašnjeg prostora za različite stvari, od fascikla i knjiga do elektronike i beauty torbice. Za aktivne žene i djevojke kojima treba izdržljiva torba dobrog dizajna.
 • Planet Obuća XTI - Ženska torba
  Lijepa ovalna torbica preko ramena s preklopom i kopčom, te širokim trendy remenom, za svaki dan, sa dovoljno unutarnjeg prostora, odlična za faks, posao i za grad.
 • FURLA Ž.TORBICA 2011056936PNK -FURLA
  Torbica 1927 talijanskog branda Furla dolazi u dimenzijama 20x13x7 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice nalazi se jedan pretinac te otraga ima jedan vanjski pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča s metalnom kopčicom zlatne boje na kojoj je ispisano ime branda. Ima dvije kratke ručke (maksimalna visina 30 cm) koje se po potrebi mogu produžiti u jednu dugu za nošenje preko ramena (maksimalna visina 55 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Planet Obuća Ženske torbice
  Praktična lijepa torbica preko ramena s preklopom i kopčom, za svaki dan, prostrana, odlična za faks, posao i za grad.
 • COCCINELLE Ž.TORB. 201FP0550101BLC -COCC
  Torbica Marvin talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 19x17x11 cm (d/v/š). Izrađena je od kože, dok je podstava tekstilna. Unutar torbice nalaze se dva pretinca (jedan se kopča sa patentnim zatvaračem). Zatvara se na preklop i kopča metalnom kopčicom. Ima kratku ručku (maksimalna visina 10 cm) te dugu ručku za nošenje torbice preko ramena (maksimalna visina 60cm ). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Liebeskind Berlin Shopper torba crna
  Materijal: Koža; Materijal: Glatka koža; Vrsta zatvaranja: Zatvaranje na magnet; Uzorak: Logo print; Dizajn: Prostrani glavni pretinac; Dodaci: Hrapava tkanina; Dužina remena/ručke: Kraća naramenica/ručka
 • MARC JACOBS Ž.TORB. 201M0015815PNK -M.JAC
  Torbica Status Round branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 19x18x7 cm (d/v/š). Izrađena je od kože, dok je podstava tekstilna. Unutar torbice dva su pretinca za kreditne kartice. Na stražnjoj strani je i vanjski mini pretinac. Ima jednu metalnu ručku, dovoljno dugu da se torbica može nositi preko ramena (maksimalna visina 53 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • KARL LAGERFELD Ž.TORB 2020KW3103MLT - K.LAGER
  Torbica branda Karl Lagerfeld dolazi u dimenzijama 19x12x7 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice nalazi se jedan pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča magnetnom kopčicom. S prednje strane kao ukras metalni je logo branda. Sa stražnje strane također se nalazi jedan pretinac. Ima kratke ručke (maksimalna visina 29 cm) koje se po potrebi mogu produžiti u dugu za nošenje preko ramena (maksimalna visina 55 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Planet Obuća XTI - Ženska torba
  Vrlo fancy i vrlo praktična mala torbica nema samo svoju korisnu vrijednost, već nosi i modni akcent svojim dizajnom koji će se idealno uklopiti u vaš trendy stajling.
 • Forever New Pismo torbica 'STELLA JEWELLED' crna / zlatna
  Uzorak: Jednobojno; Dizajn: Prostrani glavni pretinac, Miks materijala, Odvojivi remen; Dodaci: Dva načina nošenja; Dužina remena/ručke: Duža naramenica/ Crossbody
 • SEE BY CHLOE Ž.TORB 201US994388BGE -CHLOE
  Joan Camera torbica francuskog branda See by Chloé dolazi u dimenzijama 15x14x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože, dok je podstava  izrađena od 100% pamuka. Torbica ima jedan vanjski pretinac koji se zatvara na preklop i kopča se sa metalnim obručem. Ima jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 50 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
Vrh