SARA BURGLAR Ž.TORB. 182PAMELAI602VI - BURG

Ž.TORB. 182PAMELAI602VI - BURG

630,00 kn 990,00 kn 36% sniženje -36%
Otvori na Karla.hr >
Dostupne boje: - Ljubičasta
Trošak dostave: 30 kn *
Rok dostave: 8 radnih dana
Cijena povrata: Besplatno
Rok povrata: 14 dana
Zamjena: Besplatno
Webshop: Karla @
Opcije plaćanja: Visa American Express Maestro Mastercard Diners eBanking/uplatnica
* Besplatna dostava s Karla.hr webshopa za SVE narudžbe.
Torbica talijanskog branda Sara Burglar dolazi u dimenzijama 22x16x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava također od kože. Unutar torbice tri su odjeljka i jedan pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča metalnom kopčicom. Ima dugu podesivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 55 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.

Slični proizvodi

 • TOMMY HILFIGER Ručna torbica 'Poppy' tamno plava / crvena / bijela
  Materijal: Imitacija kože; Vrsta zatvaranja: Zatvarač; Uzorak: Jednobojno; Dizajn: Prostrani glavni pretinac, Odvojivi remen, Unutarnji zatvarač; Dodaci: Pločica marke, Šavovi u tonu (dye to match); Dužina remena/ručke: Kraća naramenica/ručka, Duža naramenica/ Crossbody
 • ESPRIT Pojasna torbica 'Denver' bijela
  Uzorak: Jednobojno; Vrsta zatvaranja: Zatvarač; Dizajn: Zatvarač; Dodaci: Zakrpa marke
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 192EG45501BRW -COCC
  Torbica Zaniah talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 19x18x4 cm (d/v/š). Izrađena je od kože s "kroko" uzorkom, dok je podstava tekstilna. Unutar torbice tri su odjeljka i jedan pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča metalnom kopčicom. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 57 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 192EV119A0CGN -COCC
  Torbica New Best talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 19x10x1 (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Zatvara se patentnim zatvaračem. S prednje strane kao ukras zlatnim slovima ispisano je ime branda. Ima jednu odvojivu ručkicu za nošenje (maksimalna visina 10 cm).
 • Planet Obuća Ženska torba
  Moderna torbica na preklop preko ramena, čvrsta, jednostavnih čistih linija, ukrašena remenčićima i zakovicama, spoj praktičnosti i trenda, idealan je izbor za dnevni casual outfit.
 • TORY BURCH Ž.TORBICA 1720040106BLU-T.BURC
  Torbica branda Tory Burch dolazi u dimenzijama 16x10x6 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutra ima dva pretinca od toga jedan s patentnim zatvaračem. Zatvara se na preklop. Ima kratke ručke (maksimalna visina 18 cm) koje se po potrebi mogu produžiti u dugu za nošenje preko ramena (maksimalna duljina 40 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • mascara Torba za na rame crvena
  Dizajn: Više pretinaca; Uzorak: Jednobojno; Vrsta zatvaranja: Hermetički zatvarač; Dodaci: Blještavo, Šavovi u tonu (dye to match)
 • MARINO ORLANDI Ž.TORB. 1920001957BRW -M.ORLAN
  Torbica talijanskog branda Marino Orlandi dolazi u dimenzijama 21x18x15 cm (d/v/š). Šivana je ručno u Italiji od najfinije talijanske kože s "kroko" uzorkom, dok je podstava tekstilna. Unutar torbice nalazi se središnja pregrada s patentnim zatvaračem, te jedan patentni pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča metalnom kopčicom. Ukrašena je kožnim resicama u obliku privjeska, te utisnutim logotipom branda s prednje strane. Ima kratku metalnu ručkicu (maksimalna visina 5 cm), te jednu dugu, podesivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • SARA BURGLAR Ž.TORB. 182GIOIAJ300GRY - BURG
  Torbica talijanskog branda Sara Burglar dolazi u dimenzijama 13(18)x19x6 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice jedan je pretinac koji se zatvara sa patentnim zatvaračem. Torbica je ukrašena prošivima po koži te metalnim nazivom branda. Ima jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • EDITED Kozmetička torbica 'Zoie Big' zelena / crna
  Materijal: Tekstil; Vrsta zatvaranja: Zatvarač; Dizajn: Zatvarač; Uzorak: Jednobojno
 • MENBUR Ž.TORBICA 2010076346BLC - MENB
  Torbica Tenna španjolskog branda Menbur dolazi u dimenzijama 20x14x6 cm (d/v/š). Izrađena je od velur kože dok je podstava tekstilna. S prednje strane je metalni logotip zlatne boje. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Torbica se zatvara patentnim zatvaračem. Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • TORY BURCH Ž.TORBICA 1810046333BLU -T.BUR
  Torbica branda Tory Burch dolazi u dimenzijama 21,5x16x10 cm (d/v/š). Izrađena je od saffiano kože koja je iznimno trajna i jednostavna za održavanje, dok je podstava tekstilna. Unutar torbice dva su odjeljka i jedan pretinac koji se kopča sa patentnim zatvaračem. Torbica se zatvara na preklop i kopča s magnetnom kopčicom. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna duljina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • SARA BURGLAR Ž.TORB 192OLGAB070BLC - BURG
  Torbica talijanskog branda Sara Burglar dolazi u dimenzijama 20x21x13 cm (d/v/š). Izrađena je od kože, dok je podstava tekstilna. Unutar torbice nalaze se dva pretinca, od kojih se jedan zatvara patentnim zatvaračem. Torbica se također zatvara patentnim zatvaračem, te pri gornjem rubu ima remen koji se zateže. Dolazi ukrašena mini nitnama. Ima jednu kratku ručku (maksimalna visina 14 cm), te jednu dugu, odvojivu i podesivu ručku za nošenje (maksimalna visina 60 cm). Dolazi s platnenom zaštitnom torbicom.
 • FURLA Ž.TORBICA 2011065194PNK -FURLA
  Torbica 1927 talijanskog branda Furla dolazi u dimenzijama 17x12x7cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice nalazi se jedan pretinac. Torbica se zatvara na preklop sa magnetnim zatvaračem koji je ukrašen kožnim privjeskom. Ima dugi, podesivi remen (maksimalna visina 60cm). Dolazi sa zaštitnom platnenom torbicom.
 • Planet Obuća Ženska torba
  Prekrasna okrugla torbica, čvrsta i kompaktna s dovoljno unutarnjeg prostora, za svaki trendy stajling.
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 192EF62301MLT -COCC
  Torbica Frenchy branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 14x24x11 cm (d/v/š). Izrađena je od kože. Unutra ima jedan pretinac je s patentnim zatvaračem. Torbica se zatvara s magnetnom kopčom. S prednje strane kao ukras ispisano je ime branda. Ima jednu kratku ručku (maksimalna visina 15 cm) i jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARINO ORLANDI Ž.TORB. 1920004520BLC -M.ORLAN
  Torbica talijanskog branda Marino Orlandi dolazi u dimenzijama 25x17x13 cm (d/v/š). Šivana je ručno u Italiji od najfinije talijanske kože s "kroko" uzorkom, dok je podstava tekstilna. Torbica se sastoji od tri zasebna odjeljka koja se zatvaraju patentnim zatvaračem. U središnjem odjeljku se nalaze dva patentna pretinca. Ukrašena je metalnim logotipom branda u obliku privjeska. Ima dvije kratke ručke (maksimalna visina 17 cm), te jednu dugu, odvojivu i podesivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi s platnenom zaštitnom torbicom.
 • Calvin Klein Ručna torbica 'DRESSED BUSINESS' crna
  Materijal: Imitacija kože; Materijal: Imitacija kože; Vrsta zatvaranja: Zatvarač; Uzorak: Jednobojno; Dizajn: Prostrani glavni pretinac; Dodaci: Dva načina nošenja; Dužina remena/ručke: Duža naramenica/ Crossbody, Kraća naramenica/ručka
 • Harbour 2nd Pojasna torbica 'Huckleberry' konjak
  Dizajn: Zatvarač, Unutarnji džep; Materijal: Glatka koža; Vrsta zatvaranja: Zatvarač; Dodaci: Pločica marke, Šavovi u tonu (dye to match), Podesiva širina
 • Planet Obuća Ženska torba
  Moderna torbica preko ramena, čvrsta, jednostavnih linija, ukrašena sitnim zakovicama, spoj praktičnosti i trenda, idealan je izbor za dnevni casual outfit.
 • FURLA Ž.TORBICA 2011046073PNK -FURLA
  Torbica Babylon talijanskog branda Furla dolazi u dimenzijama 16,5x10x5.5 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice se nalaze tri pretinca. Torbica se zatvara patentnim zatvaračem. Ima kratku kožnu ručku (maksimalna visina 5 cm) te dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • SARA BURGLAR Ž.TORB 201AMIRAH908PNK - BURG
  Torbica talijanskog branda Sara Burglar dolazi u dimenzijama 18,5x19,5x7,5 cm (d/v/š). Izrađena je od kože s "kroko" uzorkom dok je podstava  izrađena od tekstila. Zatvara se na preklop i kopča metalnom kopčicom. Ima jednu kratku ručku (maksimalna visina 5 cm) te još jednu dugu ručku za nošenje torbice preko ramena (maksimalna visina 55 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Coccinelle Torba za na rame 'MADELAINE' smeđa
  Materijal: Koža; Materijal: Glatka koža; Vrsta zatvaranja: Zatvaranje pritiskom gumba; Uzorak: Jednobojno; Dizajn: Prostrani glavni pretinac, Kontrastna podstava, Unutarnji džep; Dodaci: Utisnuta etiketa/marka, Glatka tkanina; Dužina remena/ručke: Kraća naramenica/ručka
 • KARL LAGERFELD Ž.TORB 2010KW3087BLC - K.LAGER
  Torbica branda Karl Lagerfeld dolazi u dimenzijama 10x16x10 cm (d/v/š). Izrađena je od saffiano kože koja je iznimno trajna i jednostavna za održavanje, dok je podstava tekstilna. Torbica se zatvara patentnim zatvaračem. Ima jednu dugu, podesivu i odvojivu ručku za nošenje torbice preko ramena. Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARINO ORLANDI Ž.TORB. 1920004811RED -M.ORLAN
  Torbica talijanskog branda Marino Orlandi dolazi u dimenzijama 25x17x13 cm (d/v/š). Šivana je ručno u Italiji od najfinije talijanske kože s "kroko" uzorkom, dok je podstava tekstilna. Unutar torbice nalazi se središnja pregrada s patentnim zatvaračem, te tri patentna pretinca. Torbica se također zatvara patentnim zatvaračem. Dolazi ukrašena metalnim logotipom branda u obliku privjeska. Odostraga se nalazi još jedan patentni pretinac. Torbica ima dvije kratke ručke (maksimlana visina 17 cm), te jednu dugu, odvojivu i podesivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARINO ORLANDI Ž.TORB. 1920004420BLC -M.ORLAN
  Torbica talijanskog branda Marino Orlandi dolazi u dimenzijama 25x18x12 cm (d/v/š). Šivana je ručno u Italiji od najfinije talijanske kože, dok je podstava tekstilna. Torbica se sastoji od tri zasebna odjeljka koja se zatvaraju patentnim zatvaračem. U središnjem odjeljku se nalaze dva patentna pretinca. Ukrašena je metalnim logotipom branda u obliku privjeska, te otisnutim logotipom na koži. S prednje strane ima još jedan patentni pretinac. Ima dvije kratke ručke (maksimalna visina 15 cm), te jednu dugu, odvojivu i podesivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi s platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARC JACOBS Ž.TORB. 201M0015419BLC -M.JAC
  Torbica Softshot branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 21x13x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok joj je podstava tekstilna. Unutar torbice se nalaze dva odjeljka, te jedan pretinac za kartice. Sa stražnje strane se nalazi još jedan pretinac. Torbica se zatvara patentnim zatvaračem. Ukrašena je proštepima, te metalnim logom branda. Ima jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Planet Obuća Ženska torba
  Moderna torbica preko ramena, čvrsta, jednostavnih linija, ukrašena sitnim zakovicama, spoj praktičnosti i trenda, idealan je izbor za dnevni casual outfit.
Vrh