Planet Obuća Ženske modne torbice

Ženske modne torbice

141,40 kn 202,00 kn 30% sniženje -30%
Otvori na PlanetObuca-Webshop.com >
Trošak dostave: 30 kn *
Rok dostave: 10 radnih dana
Rok povrata: 14 dana
Zamjena: Besplatno
Webshop: Planet Obuća @
Opcije plaćanja: Visa American Express Diners Mastercard Maestro Pouzećem
* Narudžbe iznad 300 kn na Planet Obuća webshopu imaju BESPLATNU dostavu.
Jednostavna i praktična torbica savršeno će upotpuniti minimalistički dnevni outfit.

Slični proizvodi

 • MARC JACOBS Ž.TORB. 201M0015898BLC -M.JAC
  Torbica Sure Shot branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 21x13x7 cm (d/v/š). Izrađena je od saffiano kože koja je iznimno trajna i jednostavna za održavanje, dok je podstava tekstilna. Torbica ima dva odjeljka s patentnim zatvaračem, dok unutar torbice jedan je pretinac koji se zatvara s patentnim zatvaračem. Na stražnjoj strani je i vanjski mini pretinac. Ima kratku ručku (maksimalna visina 4 cm) te dugu odvojivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 68 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • GUESS Ručna torbica 'BLAKELY' crna
  Uzorak: Jednobojno; Dizajn: Više pretinaca, Prostrani glavni pretinac; Materijal: Imitacija kože; Vrsta zatvaranja: Zatvarač; Dodaci: Teksturirana površina, Ušiveno; Dužina remena/ručke: Kraća naramenica/ručka
 • TOMMY HILFIGER Pismo torbica 'Honey' koraljna
  Uzorak: Jednobojno; Dizajn: Prostrani glavni pretinac, Više pretinaca, Unutarnji zatvarač; Materijal: Imitacija kože; Vrsta zatvaranja: Zatvaranje na magnet; Dodaci: Glatki zahvat, Glatka tkanina, Pločica marke, Šavovi u tonu (dye to match); Dužina remena/ručke: Duža naramenica/ Crossbody
 • MARC JACOBS Ž.TORB. 181M0013620PPNK -M.JAC
  Torbica branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 18x15x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava izrađena od tekstila. S prednje strane kao ukras je metalni logo branda. Ima dugu podesivu kožnu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • SARA BURGLAR Ž.TORB 192NELLYF894BLC - BURG
  Torbica talijanskog branda Burglar dolazi u dimenzijama 20x12x7 cm (d/v/š). Izrađena je od tekstila sa kožnim sa detaljima, dok je podstava tekstilna. Unutar torbice jedan je pretinac s patentnim zatvaračem. Gornjište je istaknuto prošivima. Zatvara se na preklop i kopča metalnom kopčicom. Ima jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • SARA BURGLAR Ž.TORB. 182HELENL904BLC - BURG
  Torbica talijanskog branda Sara Burglar dolazi u dimenzijama 21x13x6 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice jedan je pretinac koji se zatvara sa patentnim zatvaračem. Torbica je ukrašena prošivima po koži. Zatvara se na preklop i kopča metalnom kopčicom. Ima kratke ručke (maksimalna visina 30 cm) koje se po potrebi mogu produžiti u dugu za nošenje preko ramena (maksimalna visina 57 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARC JACOBS Ž.TORB. 201M0016155BGE -M.JAC
  Torbica Kiss Lock branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 33x28x16 cm (d/v/š). Izrađena je od kože. Unutar torbice nalazi se jedan pretinac s patentnim zatvaračem. Ima dvije ručke dovoljno duge da se torbica može nositi preko ramena (maksimalna visina 25 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Steve Madden Bmalaiz Torba crna
  Materijal: gornjište - 100% poliuretan podstava - 100% poliester Dimenzije: 29x18x47 cm Visina ručke: 22 cm Kopčanje: na zip Boja: crna Detalj: metalni dodaci zlatne boje, u pakiranju i druga torba dimenzija: 23x3x35 cm
 • Calvin Klein Soft Line Torba crna
  Materijal: 100 % sintetika Dimenzije: 42x10,5x40 cm Dužina ručke: 28 cm Kopčanje: na zip Boja: crna Detalj: sub-brand Calvin Klein Jeans
 • FURLA Ž.TORBICA 2011049064RED -FURLA
  Torbica Incanto talijanskog branda Furla dolazi u dimenzijama 19x11x4 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava izrađena od tekstila. Unutra ima jedan pretinac te zasebnu kožnu futrolu sa četiri pretinca. Torbica se zatvara na preklop i kopča s magnetnom kopčom. Ima kratku kožnu ručku (maksimalna visina 10 cm) te dugu podesivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • SARA BURGLAR Ž.TORB. 182GIOIAJ300BRW - BURG
  Torbica talijanskog branda Sara Burglar dolazi u dimenzijama 13(18)x19x6 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice jedan je pretinac koji se zatvara sa patentnim zatvaračem. Torbica je ukrašena prošivima po koži te metalnim nazivom branda. Ima jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • COCCINELLE Ž.TORB. 201FD555B701GRE -COCC
  Torbica Arlettis talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 19x15x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože. Unutrašnjost torbice je iz dva dijela. Ima jedan vanjski pretinac koji se zatvara patentnim zatvaračem (otraga). Zatvara na preklop i kopča metalnom kopčicom na kojoj je ispisano ime branda. Ima kratku odvojivu ručku (maksimalna visina 10 cm) te dugu, odvojivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 50 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Love Moschino JC4316PP08K
  Gender:Woman Type:Cross Material:synthetic skin Main closure:magnetic Strap: Removable shoulder strap Inside:lined Inside pockets:1 Width cm:23 Height cm:13 Depth cm:6 Details:dustbag includedlogo on sight
 • Planet Obuća Ženske torbice
  Velika prostrana ženska torba za svaki dan, jednostavnog i lijepog dizajna, odlična dopuna vašeg casual stila, idealna za posao i za grad.
 • NYZE Pojasna torbica 'The Beauty2Go' siva
  Materijal: Imitacija kože; Vrsta zatvaranja: Zatvarač; Dizajn: Vanjski zatvarač; Uzorak: Životinjski uzorak; Dodaci: Podesiva širina, Pločica marke, Izgled zmijske/kroko kože
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 192EC51502BLC -COCC
  Torbica Dion talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 23x17x10 cm (d/v/š). Izrađena je od kože. Unutar torbice se nalazi jedan pretinac s patentnim zatvaračem. Torbica se zatvara na preklop i kopča magnetnom pločicom. S prednje strane kao ukras ispisano je ime branda. Ima jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi s platnenom zaštitnom torbicom.
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 192E055577BLC -COCC
  Torbica B14 talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 20x16x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože. Unutar torbice nalazi se jedan pretinac s patentnim zatvaračem. Torbica se zatvara na preklop i kopča magnetnom kopčicom koja omogućuje jednostavno i lako zatvaranje. S prednje strane kao ukras metalna je pločica. Ima kratku ručku (maksimalna visina 10 cm) te dugu, odvojivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Planet Obuća Ženska torba
  Klasičan oblik moderne torbe, ukrašen ručkom u obliku ringa, čvrste i stabilne strukture, prostrana i praktična, odlična za sva casual modna izdanja outfita.
 • Coach 37296
  <p>Coach 37296<br></p>
 • KARL LAGERFELD Ž.TORB 1920KW3029BLC - K.LAGER
  Torbica branda Karl Lagerfeld dolazi u dimenzijama 19x12x7 cm (d/v/š). Izrađena je od kože, dok je podstava tekstilna. Unutar torbice nalazi se jedan pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča magnetnom kopčicom. S prednje strane kao ukras metalni je logo branda. Otraga se nalazi jedan pretinac koji se kopča magnetnom kopčicom. Ima kratke ručke (maksimalna visina 29 cm) koje se po potrebi mogu produžiti u dugu za nošenje preko ramena (maksimalna visina 55 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Women's wallet DESIGUAL MONE TRIBAL ZIP ARO
  Desigual women's wallet has a rectangular shape and zipper. Inside it is divided into four practical compartments with a small pocket with a zipper. Wallet design decorated with carved mandala pattern. Material: 100% polyurethane
 • Planet Obuća Ženska torba "XTI"
  Mladenačka torba sa remenčićima, prostrana i praktična, odlična za školu, posao, idealno nadopunjava urbani outfit.
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 192EV35706CGN -COCC
  Torbica Danny talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 18x12x6 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Torbica se zatvara na preklop i kopča magnetnom kopčom. S prednje strane kao ukras metalnim slovima ispisano je ime branda. Ručka se može kombinirati za nošenje preko ramena i kao podesivi remen za nošenje oko pojasa (maksimalna duljina 97cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 192EV355I1BLC -COCC
  Torbica Tebe Croco talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 19x13x6 cm (d/v/š). Izrađena je od "kroko" kože dok je podstava tekstilna. Zatvara se patentnim zatvaračem. S prenje strane kao ukras metalnim slovima ispisano je ime branda. Ima jednu podesivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi s platnenom zaštitnom torbicom.
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 201FS51503BLC -COCC
  Torbica Alpha talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 20x16x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože. Unutar torbice se nalazi jedan pretinac s patentnim zatvaračem. Torbica se zatvara na preklop i kopča magnetnom pločicom. S prednje strane kao ukras ispisano je ime branda. Ima jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi s platnenom zaštitnom torbicom.
 • TOMMY HILFIGER Shopper torba limeta zelena
  Materijal: Tekstil; Vrsta zatvaranja: Zatvarač; Uzorak: Jednobojno; Dizajn: Džep za mobitel, Unutarnji zatvarač, Zapečaćeni rubovi, Prostrani glavni pretinac; Dodaci: Robusna tkanina, Pločica marke, Vodo-odbojno, Šavovi u tonu (dye to match); Dužina remena/ručke: Kraća naramenica/ručka
 • Planet Obuća Ženske torbice
  Preslatka torbica-mačka s glitter teksturom savršeno će dopuniti vaš dnevni ili noćni trendy stajling.
Vrh