PIERO GUIDI Ž.TORBICA 19121738408CBRW- PGH

Ž.TORBICA 19121738408CBRW- PGH

1650,00 kn
Otvori na Karla.hr >
Dostupne boje: - Smeđa
Trošak dostave: 30 kn *
Rok dostave: 8 radnih dana
Cijena povrata: Besplatno
Rok povrata: 14 dana
Zamjena: Besplatno
Webshop: Karla @
Opcije plaćanja: Visa American Express Maestro Mastercard Diners eBanking/uplatnica
* Besplatna dostava s Karla.hr webshopa za SVE narudžbe.
Torbica iz linije Magic Circus talijanskog proizvođača Piero Guidi dolazi u dimenzijama 20x15x7 cm (d/v/š). Izrađena je od umjetnog materijala sa karakterističnim uzorkom Magic Circus linije inspiriranim Chagallovim slikama. Unutra ima jedan pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča s metalnom kopčicom u obliku loga branda. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 55 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.

Slični proizvodi

 • FURLA Ž.TORBICA 2011044982BLU -FURLA
  Torbica Sleek talijanskog branda Furla dolazi u dimenzijama 23,5x16x19 cm (d/v/š). Izrađena je od kože, dok je podstava izrađena od mikrofibre. Torbica unutra ima dva zasebna odjeljka i jedan pretinac, dok otraga ima još jedan vanjski pretinac. Zatvara na preklop i kopča s metalnom kopčicom. Ima kratku kožnu ručku (maksimalna visina 10 cm) te dugu, kožnu podesivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • TWINSET Ž.TORBICA 2010TA7181BLC -TWS
  Torbica talijanskog branda Twinset dolazi u dimenzijama 34x25x10 cm (d/v/š). Izrađena je od umjetnih materijala. Torbica se sastoji iz dva dijela, unutrašnji dio se zatvara patentnim zatvaračem dok se vanjski zatvara na preklop i kopča metalnom kopčicom. Ima kratke ručke (maksimalna visina 31 cm) koje se po potrebi mogu produžiti u dugu za nošenje preko ramena (maksimalna visina 54 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • TWINSET Ž.TORBICA 2010TA7090SLV -TWS
  Torbica Shopper talijanskog branda Twinset dolazi u dimenzijama 37x32x13 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice je jedan pretinac s patentnim zatvaračem. Torbica se zatvara sa patentnim zatvaračem i sa magnetnom kopčicom. Ima dvije kratke kožne ručke (maksimalana visina 12 cm) te jednu dugu ručku (maksimalana visina 52 cm) za nošenje preko ramena. Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • PIERO GUIDI Ž.RUKSAK 18221572308CSLV- PGH
  Ruksak iz linije Magic Circus talijanskog proizvođača dolazi u dimenzijama 32x37x14 cm (d/v/š). Izrađen je od od kože (izvana) dok je unutrašnjost izrađena od umjetnog materijala sa karakterističnim uzorkom Magic Circus linije inspiriranim Chagallovim slikama. Kao ukras sa strane ima logotip na metalnoj pločici. Također uz ruksak dolazi i mini torbica (neseser) u dimenzijama 24x18x4 cm (d/v/š). Ima kratku ručku (maksimalna visina 10 cm) i duge podesive ručke za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • SEE BY CHLOE Ž.TORB 201SS842140BLU -CHLOE
  Torbica francuskog branda See by Chloé dolazi u dimenzijama 30x24x13 cm (d/v/š). Izrađena je od tekstila dok je podstava također izrađena od tekstila. Unutar torbice dva su pretinca od kojih jedan je s patentnim zatvaračem. Ima dvije kratke ručkice (maksimalna visina 10 cm) te jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm).
 • MARINO ORLANDI Ž.TORB. 1910004756MLT -M.ORLAN
  Torbica talijanskog branda Marino Orlandi dolazi u dimenzijama 41x32x16 cm (d/v/š). Šivana je ručno u Italiji od najfinije talijanske kože, dok je podstava tekstilna. Unutar torbice središnja je pregrada s patentnim zatvaračem te dva pretinca također sa patentnim zatvaračem. Ukrašena je metalnim logom branda u obliku privjeska. Torbica otraga ima i vanjski pretinac koji se zatvara patentnim zatvaračem. Ima ručke dovoljno duge za nošenje torbice preko ramena (maksimalna visina 27 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • SEE BY CHLOE Ž.TORB. 192WS910646GRY -CHLOE
  Torbica Joan francuskog branda See by Chloé dolazi u dimenzijama 28x19x13 cm (d/v/š). Izrađena je od kombinacije glatke i velur kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice nalaze se dva pretinca od kojih se jedan zatvara patentnim zatvaračem. Torbica se također zatvara patentnim zatvaračem. Kao ukras s prednje strane nalazi se metalni prsten s privjeskom na kojem je utisnut naziv branda, te mini ključić. Ima jednu odvojivu kratku ručku (maksimalna visina 20 cm), te jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 55 cm). Dolazi s platnenom zaštitnom torbicom.
 • McKinley CRXSS BLT 1, torbica
  McKinley Crxss Belt 1 je priručna torbica koja je namijenjena prije svega za planinske izlete i nordijsko hodanje. Omogućava da pri raznim aktivnostima imate pri sebi najnužnije predmete. Izrađena je od izdržljivog umjetnog materijala. Ima džepove s patentnim zatvaračem i podesivim pojasom. Reflektivni detalji skrbe za bolju vidljivost u mraku.
 • MARC JACOBS Ž.TORB. 201M0016204BLC -M.JAC
  Torbica Colorblocked Status Flap branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 21x14x9 cm (d/v/š). Izrađena je od kože, dok je podstava tekstilna. Unutar torbice tri su pretinca, od kojih jedan je sa patentnim zatvaračem. Na stražnjoj strani je i vanjski mini pretinac. Zatvara se na preklop, te kopča sa magnetnom kopčicom. Ima jednu metalnu ručku, dovoljno dugu da se torbica može nositi preko ramena (maksimalna visina 55 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARINO ORLANDI Ž.TORB. 1820004536BLU -M.ORLAN
  Torbica talijanskog branda Marino Orlandi dolazi u dimenzijama 29x17x8 cm (d/v/š). Šivana je ručno u Italiji od najfinije talijanske lak kože s "kroko" uzorkom dok je podstava izrađena od tekstila. Torbica ima tri odjeljka te dva unutarnja pretinca s patentnim zatvaračem. Zatvara se na preklop i kopča metalnom kopčicom. Ima jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Modatak TORBICA ALESANDRA
  Torbicu možete imati u čak 4 različite boje, provjerite ostale slike ! Materijal : mješavina umjetne kože i poliestera
 • TORY BURCH Ž.TORBICA 1720043088BGE-T.BURC
  Torbica branda Tory Burch dolazi u dimenzijama 17x19x7 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice jedan je pretinac s patentnim zatvaračem. Ukrašena je utisnutim logotipom u kožu s prednje strane. Zatvara se na preklop. Ima kratke ručke (maksimalna visina 30 cm) koje se po potrebi mogu produžiti u dugu za nošenje preko ramena (maksimalna duljina 53 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Modatak RUKSAK DORA
  Divan ruksak dolazi u čak 4 boje! :) Materijal : mješavina poliestera i ostalih materijala Dimenzije : 24x27x14 cm
 • TWINSET Ž.TORBICA 2010TO823UBLC - TWS
  Torbica Rebel talijanskog branda Twinset dolazi u dimenzijama 22x14x5cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice jedan je pretinac. Zatvara se na preklop i kopča metalnom kopčicom. Ima dvije kratke ručke (maksimalna visina 30 cm) koje se po potrebi mogu produžiti u jednu dugu za nošenje preko ramena (maksimalna visina 54 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom vrečicom.
 • Modatak TORBA GATIER
  Prekrasna torba nam ne silazi s ruke ! Provjerite sve boje u našoj bogatoj galeriji ! Materijal : umjetna koža.
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 192ED61206BRW -COCC
  Torbica Arlettis talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 29x21x10 cm (d/v/š). Izrađena je od kože. Unutrašnjost torbice je iz dva dijela. Također unutra ima pretinac koji se zatvara na preklop, a sa zadnje strane ima i vanjski pretinac koji se zatvara patentnim zatvaračem. Torbica se zatvara na preklop i kopča sa metalnom kopčicom na kojoj je ispisano ime branda. Ima kratku odvojivu ručku (maksimalna visina 10 cm) te dugu odvojivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 50 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 192EM51201CGN -COCC
  Torbica Ambrine talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 22x18x13 cm (d/v/š). Izrađena je od kože, dok je podstava tekstilna. Unutar torbice središnja je pregrada i jedan  pretinac. Zatvara se na preklop. Ima kratku kožnu ručku (maksimalna visina 15 cm),te još jednu ručku dovoljno dugu da se torbica može nositi preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 191DO51501SLV - COCC
  Torbica Leila talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 22x21x9 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice dva su pretinca (jedan je sa patentnim zatvaračem). Torbica se zatvara na preklop i kopča metalnom kopčicom sa utisnutim nazivom branda. Ima kratku kožnu ručku (maksimalna visina 15 cm), te dugu odvojivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • FURLA Ž.TORBICA 2011057101BGE -FURLA
  Torbica 1927 talijanskog branda Furla dolazi u dimenzijama 24x16x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava izrađena od tekstila. Unutra ima jedan pretinac sa patentnim zatvaračem, dok otraga ima jedan vanjski pretinac. Zatvara se na preklop i kopča s metalnom kopčicom zlatne boje. Ima dvije kratke ručke (maksimalna visina 30 cm) koje se po potrebi mogu produžiti u jednu dugu za nošenje preko ramena (maksimalna visina 55 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARINO ORLANDI Ž.TORB. 1720004509GLD-M.ORLAN
  Torbica talijanskog branda Marino Orlandi dolazi u dimenzijama 30x27x15 cm (d/v/š). Šivana je ručno u Italiji od najfinije talijanske kože s krokodilskim uzorkom, dok je podstava tekstilna. Unutrašnjost torbice je iz dva dijela. Također unutra ima dva pretinca s patentnim zatvaračem. Torbica otraga ima i vanjski pretinac koji se zatvara patentnim zatvaračem. Donji uglovi torbice napravljeni su od kontrastne kože. Ima kratke ručke (maksimalna visina 25 cm), te dugu odvojivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • SARA BURGLAR Ž.TOR CHANEL NELLY894GBLC -BUR
  Torbica talijanskog branda Burglar dolazi u dimenzijama 20x12x7 cm (d/v/š). Izrađena je od kombinacije kože i tekstila dok je podstava tekstilna. Unutar torbice jedan je pretinac s patentnim zatvaračem. Gornjište je istaknuto prošivima. Zatvara se na preklop i kopča metalnom kopčicom. Ima jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARC JACOBS Ž.TORB. 192M0015373PNK -M.JAC
  Torbica Snapshot branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 18x10x6 cm (d/v/š). Izrađena je od saffiano kože koja je iznimno trajna i jednostavna za održavanje, dok je podstava tekstilna. Torbica ima dva odjeljka s patentnim zatvaračem, dok unutar torbice jedan je pretinac koji se zatvara s patentnim zatvaračem. Na stražnjoj strani je i vanjski mini pretinac. Ima jednu, tekstilnu podesivu ručku dovoljno dugu da se torbica može nositi preko ramena (maksimalna visina 65 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Modatak RUKSAK SUZIE
  Divna torba dolazi u tri boje! :) Materijal : mješavina poliestera i ostalih materijala Dimenzije : 21*29*9 cm
 • MARC JACOBS Ž.TORB. 191M0014591WHT -M.JAC
  Torbica Softshot branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 21x13x9 cm (d/v/š). Izrađena je od kože, dok je podstava tekstilna. Torbica ima dva odjeljka s patentnim zatvaračem. Unutar jednog odjeljka ima tri pretinca za kreditne kartice. Na stražnjoj strani je i vanjski mini pretinac. Ima jednu kožnu ručku dovoljno dugu da se torbica može nositi preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • SEE BY CHLOE Ž.TORB. 192WSA29388BGE -CHLOE
  Torbica Mara francuskog branda See by Chloé dolazi u dimenzijama 21x18x9 cm (d/v/š). Izrađena je od goveđe kože dok je podstava 100% pamuk. Unutar torbice jedan je pretinac. Torbica se zatvara na preklop. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • FURLA Ž.TORBICA 1921021869PNK -FURLA
  Torbica Mughetto talijanskog branda Furla dolazi u dimenzijama 24x16x7 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Torbica ima dva zasebna odjeljka i jedan pretinac s patentnim zatvaračem dok otraga ima još jedan vanjski pretinac. Torbica se zatvara na preklop. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Modatak TORBA DENISE
  Donosimo Vam casual torbicu za svaki dan! :) Materijal : mješavina umjetne kože i akrila
 • Modatak TORBA DESPOINA
  Divna chic torbica dolazi u nekoliko boja! :) Materijal : mješavina poliestera i ostalih materijala Dimenzije : 22*7*8 cm
Vrh