PIERO GUIDI Ž.RUKSAK 19221505408CBRW- PGH

Ž.RUKSAK 19221505408CBRW- PGH

2490,00 kn
Otvori na Karla.hr >
Dostupne boje: - Smeđa
Trošak dostave: 30 kn *
Rok dostave: 8 radnih dana
Cijena povrata: Besplatno
Rok povrata: 14 dana
Zamjena: Besplatno
Webshop: Karla @
Opcije plaćanja: Visa American Express Maestro Mastercard Diners eBanking/uplatnica
* Besplatna dostava s Karla.hr webshopa za SVE narudžbe.
Ruksak iz linije Magic Circus talijanskog proizvođača dolazi u dimenzijama 27x31x14 cm (d/v/š). Izrađen je od umjetnog materijala sa karakterističnim uzorkom Magic Circus linije inspiriranim Chagallovim slikama dok je podstava tekstilna. Sa strane ima logotip na metalnoj pločici, dok unutra ima jedan pretinac sa patentnim zatvaračem i pretinac za mobilni telefon. Ruksak ima i vanjski pretinac koji se zatvara patentnim zatvaračem. Ima kratku ručku (maksimalna visina 6 cm) i ručke za nošenje preko ramena (maksimalna visina 70 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.

Slični proizvodi

 • COCCINELLE Ž.TORBICA 192EKD1803BGE -COCC
  Torbica Madelaine talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 20x32x19 cm (d/v/š). Izrađena je od kombinacije velur i glatke kože. Unutar torbice nalazi se jedan pretinac s patentnim zatvaračem. Torbica se zatvara s magnetnom kopčicom. S prednje strane kao ukras metalnim slovima ispisano je ime branda, te ima privjesak s logotipom branda. Ima dvije kratke ručke (maksimalna visina 15 cm) i jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • TWINSET Ž.TORBICA 2010TO823XBLC - TWS
  Torbica Rebel talijanskog branda Twinset dolazi u dimenzijama 28x19x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice jedan je pretinac. Zatvara se na preklop i kopča metalnom kopčicom. Ima dugu, tekstilnu, podesivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 54 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom vrečicom.
 • SARA BURGLAR Ž.TORB 1720MILAL894GRY - BURG
  Torbica talijanskog branda Sara Burglar dolazi u dimenzijama 20x14x6 cm (d/v/š). Izrađena je od tekstila dok je podstava takeđer tekstilna. Unutar torbice jedan je pretinac. Zatvara se na preklop i kopča metalnom kopčicom. Ima jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARINO ORLANDI Ž.TORB. 1820004536BLU -M.ORLAN
  Torbica talijanskog branda Marino Orlandi dolazi u dimenzijama 29x17x8 cm (d/v/š). Šivana je ručno u Italiji od najfinije talijanske lak kože s "kroko" uzorkom dok je podstava izrađena od tekstila. Torbica ima tri odjeljka te dva unutarnja pretinca s patentnim zatvaračem. Zatvara se na preklop i kopča metalnom kopčicom. Ima jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Modatak TORBA HANNA
  Divna torba dolazi u 2 boje! :) Materijal : mješavina poliestera i ostalih materijala Dimenzije : 13*16*21 cm
 • MARINO ORLANDI Ž.TORB. 1820003392RED -M.ORLAN
  Torbica talijanskog branda Marino Orlandi dolazi u dimenzijama 27x21x10 cm (d/v/š). Šivana je ručno u Italiji od najfinije talijanske kože, dok je podstava tekstilna. Unutra ima jedan pretinac sa patentnim zatvaračem i pretinac za mobilni telefon. Torbica se zatvara na preklop, a ispod preklopa ima još jedan pretinac s patentnim zatvaračem. Ukrašena je utisnutim logotipom po koži, a sa strane resicama u obliku privjeska. Ima dugu podesivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 55 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Modatak RUKSAK DORA
  Divan ruksak dolazi u čak 4 boje! :) Materijal : mješavina poliestera i ostalih materijala Dimenzije : 24x27x14 cm
 • TWINSET Ž.RUKSAK 1910TO8010BLC -TWS
  Ruksak talijanskog branda Twin Set dolazi u dimenzijama 25x33x14 cm (d/v/š). Izrađen je od pletenog umjetnog materijala, dok je podstava tekstilna. Unutar ruksaka jedan je pretinac koji se zatvara s patentnim zatvaračem. Također ima i vanjski pretinac koji se zatvara patentnim zatvaračem. Ima kratku ručku (maksimalna visina 7 cm) te duge ručke za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom vrečicom.
 • FURLA Ž.TORBICA 1920986515BRD -FURLA
  Torbica Metropolis talijanskog branda Furla dolazi u dimenzijama 25x16x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutra ima jedan pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča s metalnom kopčicom zlatne boje na kojoj je ispisano ime branda. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • FURLA Ž.TORBICA 2011065256BLC -FURLA
  Torbica 1927 talijanskog branda Furla dolazi u dimenzijama 17x12x7cm (d/v/š).Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna.Unutar torbice nalazi se jedan pretinac.Torbica se zatvara na preklop sa magnetnim zatvaračem koji je ukrašen privjeskom.Ima dugi,podesivi remen(maksimalna visina 60cm).Dolazi sa zaštitnom platnenom torbicom.
 • Modatak TORBA PORTIA
  Divna torbica dolazi u 4 prekrasne boje ! Materijal : umjetna koža. Dimenzije : 33cm * 13cm * 23cm
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 192ED61206BRW -COCC
  Torbica Arlettis talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 29x21x10 cm (d/v/š). Izrađena je od kože. Unutrašnjost torbice je iz dva dijela. Također unutra ima pretinac koji se zatvara na preklop, a sa zadnje strane ima i vanjski pretinac koji se zatvara patentnim zatvaračem. Torbica se zatvara na preklop i kopča sa metalnom kopčicom na kojoj je ispisano ime branda. Ima kratku odvojivu ručku (maksimalna visina 10 cm) te dugu odvojivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 50 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • PIERO GUIDI Ž.TORBICA 201L108H4070BLU -PGH
  Torbica iz linije Magic Circus talijanskog proizvođača Piero Guidi dolazi u dimenzijama 36x30x15 cm (d/v/š). Izrađena je umjetnog materijala sa karakterističnim uzorkom Magic Circus linije inspiriranim Chagallovim slikama. Unutar torbice se nalaze tri pretinca, od čega je jedan sa patentnim zatvaračem. Uz torbicu dolazi i odvojivi neseser dimenzija 32x20x12 cm (d/v/š). Torbica se zatvara metalnom kopčicom. Sa strane kao ukras ima logotip na metalnoj pločici. Ima jednu kratku i jednu dugu ručku za nošenje preko ramena. Dolazi s platnenom zaštitnom torbicom.
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 192EB01201CGN -COCC
  Torbica Puff talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 35x25x11 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice nalazi se središnja pregrada i jedan pretinac s patentnim zatvaračem. Torbica se zatvara metalnim kopčama na pritisak. S prednje strane kao ukras ispisano je ime branda. Ima jednu kratku ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 20 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 191DK71701BLC - COCC
  Torbica Persefone talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 33x17x10 cm (d/v/š). Izrađena je od kombinacije tekstila i kože, dok je podstava tekstilna. Unutar torbice jedan je pretinac sa patentnim zatvaračem. S prednje strane kao ukras utisnut je naziv branda. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena i oko pojasa  (maksimalana duljina 95 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 192EKD1803BLU -COCC
  Torbica Madelaine talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 20x32x19 cm (d/v/š). Izrađena je od kombinacije velur i glatke kože. Unutar torbice nalazi se jedan pretinac s patentnim zatvaračem. Torbica se zatvara s magnetnom kopčicom. S prednje strane kao ukras metalnim slovima ispisano je ime branda, te ima privjesak s logotipom branda. Ima dvije kratke ručke (maksimalna visina 15 cm) i jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Deuter ZIP WALLET, novčanik, plava
  Deuter Zip Wallet je sportski, praktičan i kompaktan novčanik malog kapaciteta koji svejedno organizirano pohranjuje i štiti Vaše novčanice, kovanice i kartice. U potpunosti ga okružuje patentni zatvarač. Odličan je za putovanja, sportske aktivnosti i šetnje kad sa sobom trebamo samo ono najnužnije.
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 201FF31502BLC -COCC
  Torbica Beat talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 21x15x7 cm (d/v/š). Izrađena je od "kroko" kože, dok je unutrašnjost tekstilna. Unutar torbice se nalazi jedan pretinac sa patentnim zatvaračem. Torbica ima jedan vanjski pretinac koji se zatvara na preklop i kopča metalnom kopčicom. Zatvara se patentnim zatvaračem. Ima dugu odvojivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 100 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARC JACOBS Ž.RUKSAK 192M0014988RED -M.JAC
  Ruksak Pack Shot branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 22x25x9 cm (d/v/š). Izrađen je od saffiano kože koja je iznimno trajna i jednostavna za održavanje, dok je podstava izrađena od tekstila. Ruksak ima dva zasebna odjeljka koji se zatvaraju patentnim zatvaračem. Ima jednu kratku tekstilnu ručkicu (maksimalna visina 5 cm) te dvije podesive ručke za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Wheel Bee WAIST BAG, torbica za trčanje, crna
  Wheel Bee Waist Bag je priručna torbica koja se nosi oko struka. U njen džep se mogu pohraniti sitnice koje su vam potrebne prilikom trčanja. Posebna rasvjeta LED osigurava veću sigurnost pri trčanju u mraku i u slabijim uvjetima.
 • KARL LAGERFELD Ž.TORB 1920KW3017BLC - K.LAGER
  Torbica branda Karl Lagerfeld dolazi u dimenzijama 27x20x7 cm (d/v/š). Izrađena je od kombinacije kože i tekstila, dok je podstava tekstilna. Unutar torbice nalazi se jedan pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča magnetnom kopčicom, te se ispod preklopa nalazi još jedan pretinac. Sa stražnje strane također se nalazi jedan pretinac. Ima jednu ručku dovoljno dugu za nošenje torbice preko ramena (maksimalna visina 65 cm). Dolazi s platnenom zaštitnom torbicom.
 • TWINSET Ž.TORBICA 1920TO8091CGN -TWS
  Torbica talijanskog branda Twinset dolazi u dimenzijama 33x25x12 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice tri su odjeljka. Ima dvije kratke kožne ručke (maksimalana visina 10 cm) te jednu dugu ručku (maksimalana visina 60 cm) za nošenje preko ramena. Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • FURLA Ž.TORBICA 1910993111BRD -FURLA
  Torbica Cometa talijanskog branda Furla dolazi u dimenzijama 26x18x7 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava izrađena od tekstila. Unutar torbice dva su pretinca od kojih jedan je sa patentnim zatvaračem. Dolazi ukrašena proštepom po koži i metalnim nazivom branda. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 201FF31501BGE -COCC
  Torbica Beat talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 24x21x6 cm (d/v/š). Izrađena je od "kroko" kože, dok je unutrašnjost tekstilna. Unutar torbice su dva pretinca od toga jedan sa patentnim zatvaračem također odostraga se nalazi jedan patentni pretinac. Torbica se zatvara zatvaračem na preklop koji se kopča sa metalnom kopčicom na kojoj je ispisano ime branda. Ima dugu odvojivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 50 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MENBUR Ž.TORBICA 2010076563YLW - MENB
  Torbica Calcinelli španjolskog branda Menbur dolazi u dimenzijama 29x18x1 cm (d/v/š). Izrađena je od brušene kože dok je podstava tekstilna. Unutra ima jedan pretinac s patentnim zatvaračem. S prednje strane je metalni logotip zlatne boje. Torbica se zatvara na preklop. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • SARA BURGLAR Ž.TORB. 182NELLYJ895SLV - BURG
  Torbica talijanskog branda Sara Burglar dolazi u dimenzijama 27x17x3 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice nalaze se dva pretinca od toga jedan s patentnim zatvaračem. Torbica je ukrašena prošivima po koži.  Ima kratku metalnu ručku (maksimalna visina 15 cm), te dugu odvojivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 192ED555B7VIO -COCC
  Torbica Arlettis talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 19x15x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože. Unutrašnjost torbice je iz dva dijela. Također unutra ima pretinac koji se zatvara na preklop, a sa zadnje strane ima i vanjski pretinac koji se zatvara patentnim zatvaračem. Torbica se zatvara na preklop i kopča sa metalnom kopčicom na kojoj je ispisano ime branda. Ima kratku odvojivu ručku (maksimalna visina 10 cm) te dugu odvojivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 50 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • PIERO GUIDI Ž.TORBICA 171217481CYLW- PGH
  Torbica iz linije Magic Circus talijanskog proizvođača Piero Guidi dolazi u dimenzijama 10x18x5 cm (d/v/š). Izrađena je od kože, dok je podstava također kožna. Zatvara se na preklop i kopča s magnetnom kopčicom. Ima kratku ručkicu (maksimalna visina 5 cm) i dugu ručku za nošenje preko ramena ( maksimalna visina 60 cm).
Vrh