Odjeća zelene boje

  • Katalog
  • Lista
Odjeća Zelena 2 proizvoda
  • Children's ski pants HANNAH KAROK JR
    Girls and boys ski pants Karok Jr guarantee a relaxing all-day skiing for your kids. Features: waterproof Equipment: - adjustable elastic waistline with velcro bands - raised crotch - detachable braces - anatomically shaped knees - main zipper pocket - internal leg gaiter - zipper slit in bottom part of trouser leg - sealed seams - partially insulated back part - reflective elements Padding: Duratherm Pre Inner material: 100% polyamide / 90% polyester + 10% elastane
  • Dorota Ogrtač za dječake Stevie
    Dječji topli ogrtač s kapuljačom u zeleno-plavoj kombinaciji. S veselim vezom! Ogrtač je proizveden od udobnog materijala plišanog izgleda - idealan za hladnije vrijeme Ima kapuljaču, na bojovima praktične džepove i u struku vezanje Na prsima je našiven smajlić Duljina ispod koljena (ovisno o visini djeteta)

Posljednje pregledano

Sva odjeća i odjevni predmeti sa svih web shopova i online trgovina sada je na jednom mjestu. Pratiti popuste na robu i krpice sa svih internetskih trgovina, pronaći baš ono što vam treba za odjenuti za neku prigodu, obući se kvalitetno, a jeftino, nikad nije bilo lakše. Zelena je boja prirode, energije, rasta, razvoja i života. Zelena predstavlja i harmoniju, sklad i drži se za najumirujuću boju za ljudsko oko. Zelena je boja koju ljudi podsvjesno vole dugo gledati te na koju su naviknuti i kada je riječ o odjeći, obući i nakitu. Prikladno je obući se u zelene modne kombinacije i kada se želi naglasiti sigurnost, suživot s prirodom i ekologijom, zdravlje, avanturu i nadu. U različitim kulturama ima drugo značenje npr. u Irskoj predstavlja sreću. Previše zelene boje s druge strane može uzrokovati letargiju, lijenost i depresiju. Zeleni dragulji i smaragdi neki su od najskupljih poznatih primjeraka dragog kamenja. Nijanse zelene su boja trave, mahovine, smaragda, maslinasto zelena, žuto-zelena, boja borovine, mente.
Vrh