Cijena
kn kn
Veličine

Muška odjeća, muške hlače, košulje, tenisice, cipele i muška odjela sada su na jednom mjestu i možete ih usporedno pregledavati sa svih webshopova i kupiti na internetu ili u trgovini.

Online kupovina odjeće i obuće za muškarce veličine 47 MM

 • Katalog
 • Lista
17 proizvoda
 • Swatch SWATCH MINIMALIS-TIC
  1499,00 kn
  Masivni muški Swatch sat čije su kućište i narukvica napravljeni od nehrđajućeg čelika. Mehanizam osim što pokazuje vrijeme i datum posjeduje i štopericu. Izvrsno pristaje na sportske i poslovne odjevne kombinacije.
 • Guess GUESS SURGE
  1199,20 kn 1499,00 kn
  Sportski muški Guess sat s većim promjerom kućišta na kojem je udobni silikonski remen crne boje. Crno čelično kućište ukrašava podloga koja pokazuje kronograf mehanizam. Vodootporan je do 100 m.
 • Swatch SWATCH THENERO
  1589,00 kn
  Swatch Thenero novi je kronograf iz kolekcije Jesen/Zima. Tamna podloga pokazuje kronograf mehanizam, a detalji su istaknuti žutom bojom. Idealan je izbor za sve dnevne i opuštene odjevne kombinacije.
 • Nautica NAUTICA NWP
  1499,00 kn
  Muški Nautica sat napravljen u zanimljivoj kombinaciji tamnoplave i crne boje. Na crnom metalnom kućištu je silikonski remen, a podloga i vanjski prsten sata su tamnoplave boje. Mehanizam pokazuje vrijeme i datum te posjeduje preciznu štopericu. Sat je vodootporan do 100 m.
 • Guess GUESS SURGE
  1119,20 kn 1399,00 kn
  Sportski muški Guess sat s većim promjerom kućišta na kojem je udobni silikonski remen tamnoplave boje. Masivno kućište ukrašava podloga koja pokazuje kronograf mehanizam. Vodootporan je do 100 m.
 • Galileo GALILEO BOX
  879,20 kn 1099,00 kn
  Masivni muški Galileo sat na kojem se ističe plava podloga. Uz sat dolazi dodatni kožni remen tamnoplave boje i alat za izmjenu remena. Mehanizam sata posjeduje štopericu. Pristaje na casual i elegantne odjevne kombinacije.
 • Nautica NAUTICA NST 1000 FLAGS
  1499,00 kn
  Masivni muški tamnoplavi Nautica sat kojem je vanjski prsten sata ukrašen s mnoštvom zastavica. Sat je vodootporan do 100 m, a kvarcni mehanizam pokazuje vrijeme i posjeduje štopericu. Kao interesantni detalj, na vanjskom rubu podloge je ispisana abeceda. Sat se lako kombinira uz sve odjevne kombinacije.
 • Nautica NAUTICA NEW PORT
  1549,00 kn
  Metalni muški Nautica sat napravljen od nehrđajućeg čelika. Sat ukrašava tamnoplava podloga i tamnoplavi vanjski prsten sata. Mehanizam sata posjeduje štopericu i vodootporan je do 100 m.
 • Garmin GARMIN Fenix 5
  4390,00 kn
  GPS OUTDOOR SAT
 • Garmin GARMIN fenix® 5 Sapphire
  6790,00 kn
  Veličine 47 mm s Elevate™ tehnologijom mjerenja pulsa na zapešću Steel Grip dizajn - okvir od nehrđajućeg čelika s antenom i čelična pozadina Učitani profili za sportske aktivnosti, widget koji pokazuje učinke i napredak vježbi Povezane funkcije: pametne obavijesti, automatski prijenos na Garmin Connect™ Personalizacija: besplatni izgledi sata i aplikacije iz Connect IQ™ trgovine Barometarski visinomjer i kompas s 3 osi sa žiroskopom GPS i GLONASS satelitsko određivanje položaja
 • Nautica NAUTICA NEW PORT
  1599,00 kn
  Metalni muški Nautica sat napravljen u kombinaciji bakrene i srebrne boje. Sat ukrašava crna podloga i crni vanjski prsten sata. Mehanizam sata posjeduje štopericu i vodootporan je do 100 m.
Vrh