Brandovi
Cijena
kn kn
Veličine

Muška odjeća, muške hlače, košulje, tenisice, cipele i muška odjela sada su na jednom mjestu i možete ih usporedno pregledavati sa svih webshopova i kupiti na internetu ili u trgovini.

Online kupovina odjeće i obuće za muškarce veličine 46 MM

 • Katalog
 • Lista
18 proizvoda
 • Guess GUESS ORBIT
  1039,20 kn 1299,00 kn
  Muški Guess sat s kućištem i narukvicom napravljenim od nehrđajućeg čelika. Kućište je klasičnog dizajna s crnom podlogom koju ukrašavaju rimski brojevi i multifunkcionalni mehanizam. Izvrsno pristaje uz poslovne odjevne kombinacije.
 • Guess GUESS APOLLO
  1239,20 kn 1549,00 kn
  Sportsko elegantni muški Guess sat napravljen u kombinaciji crne i zlatne boje. Na metalnom kućištu je udobni silikonski remen koji daje satu sportski izgled. Na crnoj podlozi su istaknuti zlatni detalji i brojčanici od štoperice. Pristaje na večernje i casual odjevne kombinacije.
 • Guess GUESS BOULDER
  879,20 kn 1099,00 kn
  Muški Guess sat retro dizajna, čije je kućište boje starog zlata. Na satu je udobni kožni remen tamnoplave boje. Krem podlogu ukrašavaju crni arapski brojevi i brojčanici koji pokazuju datum, dane u tjednu i 24 satnu podjelu vremena. Pristaje uz poslovne i casual odjevne kombinacije.
 • Guess GUESS APOLLO
  1439,20 kn 1799,00 kn
  Metalni muški Guess sat koji je u potpunosti crne boje. Na podlozi su istaknute bijele brojke, oznake, kazaljke i brojčanici koji pokazuju kronograf mehanizam. Ovaj sat je lako kombinirati uz sve odjevne kombinacije.
 • Nautica NAUTICA KEY BISCAYNE Collection
  1459,00 kn
  Muški sportski Nautica sat iz Key Biscayne kolekcije koja je specifična po masivnom čelinom kućištu. Na satu je podesiva čelična narukvica. Podloga pokazuje multifunkcionalni mehanizam čiji brojčanici pokazuju vrijeme, datum, dane u tjednu i 24 satno vrijeme. Sat je vodootporan do 100 m.
 • Diesel DIESEL ROLLCAGE EXPOSED
  1345,00 kn
  Diesel sat koji se može nositi uz casual, poslovne i večernje odjevne kombinacije. Na čeličnom kućištu je smeđi kožni remen. Crna podloga pokazuje analogni mehanizam.
 • Jacques Lemans JACQUES LEMANS LIVERPOOL PROFESSIONAL
  2999,00 kn
  Sportski Jacques Lemans sat crne boje kojem su kućište i narukvica napravljeni od nehrđajućeg čelika. Na crnoj podlozi su diskretni bijeli detalji koji pokazuju kronograf mehanizam.
 • Guess GUESS JET
  1199,20 kn 1499,00 kn
  Sportski muški Guess sat sa kućištem i narukvicom od nehrđajućeg čelika. Na crnoj podlozi je multifunkcionalni mehanizam koji pokazuje vrijeme, datum, dane u tjednu i 24 satnu podjelu vremena. Vodootporan je do 100 m.
 • Jacques Lemans JACQUES LEMANS LUGANO
  1169,00 kn
  Muški Jacques Lemans sat iz Lugano kolekcije s većim promjerom kućišta koje je napravljeno od nehrđajućeg čelika. Na satu je kožni remen smeđe boje koji pristaje uz poslovne i casual odjevne kombinacije. Cijelu priču podižu bakrene oznake i kazaljke na podlozi.
 • Diesel DIESEL ADVANCED
  1795,00 kn
  Muški metalni Diesel sat napravljen od nehrđajućeg čelika. Mehanizam sata posjeduje preciznu štopericu. Vodootporan je do 100 m. Pristaje na sportske i elegantne odjevne kombinacije.
 • Nautica NAUTICA NST 12 FLAGS
  1299,00 kn
  Sportski Nautica sat s čeličnim kućištem i bijelim silikonskim remenom. Podloga je ukrašena raznobojnim zastavicama, a osim što pokazuje vrijeme i datum, mehanizam sata posjeduje i štopericu. Stupanj vodootpornosti je 100 m.
 • Guess GUESS BOULDER
  895,20 kn 1119,00 kn
  Muški Guess sat koji pristaje uz poslovne i večernje odjevne kombinacije. Kućište ja bakreno smeđe boje, a na njega se nadovezuje kožni remen slične smeđe nijanse. Na podlozi su istaknuti arapski brojevi i brojčanici koji pokazuju multifunkcionalni mehanizam.
 • Jacques Lemans JACQUES LEMANS LUGANO
  1549,00 kn
  Muški Jacques Lemans sat iz Lugano kolekcije s većim promjerom kućišta koje je napravljeno od nehrđajućeg čelika. Na satu je kožni remen crne boje koji pristaje uz crnu podlogu. Na satu je specifičko staklo koje odražava plavu svjetlost, ovisno o kutu gledanja.
Vrh