Brandovi
Cijena
kn kn
Veličine

Muška odjeća, muške hlače, košulje, tenisice, cipele i muška odjela sada su na jednom mjestu i možete ih usporedno pregledavati sa svih webshopova i kupiti na internetu ili u trgovini.

Online kupovina odjeće i obuće za muškarce veličine 44 MM

 • Katalog
 • Lista
81 proizvoda
 • Guess GUESS ACE
  1949,25 kn 2599,00 kn
  Muški Guess sat iz Connect Fitness kolekcije koja se povezuje s mobilnim uređajima s iOS i Android sustavom. Prati aktivnost tijela i vrijeme spavanja, podržava postavljenje fitness ciljeva kao i postavljanje alarma, a kazaljke sata se podešavaju pomoću mobilnog uređaja. Kućište je napravljeno od nehrđajućeg čelika, a ukrašava ga crni kožni remen. Ovaj trendi sat je namjenjen ljubiteljima mode koje se bave fizičkim aktivnostima. Detaljna uputstva za korištenje Guess Smartwatch satova pogledajte na ovom <a href="https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1C_TZsSjSG14POyll9MzmbNluMGbx3fdT">linku</a>.
 • Guess GUESS CAMBRIDGE
  895,20 kn 1119,00 kn
  Klasični muški Guess sat čije su kućište i narukvica napravljeni od nehrđajućeg čelika. Svijetla podloga je ukrašena preglednim rimskim brojevima. Sat izvrsno pristaje na poslovne odjevne kombinacije.
 • Guess GUESS FLEET
  959,20 kn 1199,00 kn
  Sportski muški Guess sat plave boje s kućištem od nehrđajućeg čelika na kojem je plavi silikonski remen. Sat je vodootporan do 100 m, a osim što pokazuje vrijeme i datum, mehanizam posjeduje štopericu. Izvrsno pristaje uz opuštene odjevne kombinacije.
 • Guess GUESS ACE
  1949,25 kn 2599,00 kn
  Muški Guess sat iz Connect Fitness kolekcije koja se povezuje s mobilnim uređajima s iOS i Android sustavom. Prati aktivnost tijela i vrijeme spavanja, podržava postavljenje fitness ciljeva kao i postavljanje alarma, a kazaljke sata se podešavaju pomoću mobilnog uređaja. Kućište je napravljeno od nehrđajućeg čelika, a ukrašava ga crni kožni remen. Ovaj trendi sat je namjenjen ljubiteljima mode koje se bave fizičkim aktivnostima. Detaljna uputstva za korištenje Guess Smartwatch satova pogledajte na ovom <a href="https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1C_TZsSjSG14POyll9MzmbNluMGbx3fdT">linku</a>.
 • Guess GUESS ESCROW
  895,20 kn 1119,00 kn
  Muški Guess sat klasičnog dizajna koji izvrsno pristaje uz formalne odjevne kombinacije. Kućište i narukvica su napravljeni od nehrđajućeg čelika. Sat ukrašava crna jednostavna podloga.
 • Guess GUESS FLEET
  1119,20 kn 1399,00 kn
  Moderni muški Guess sat u kombinaciji tamnoplave i bakrene boje. Sportskog dizajna, ali zbog bakrene boje pristaje i na elegantne odjevne kombinacije. Mehanizam sata posjeduje štopericu i sat je vodootporan do 100 m.
 • Guess GUESS OPTIC
  1359,20 kn 1699,00 kn
  Masivni muški Guess sat s kućištem i narukvicom od nehrđajućeg čelika. Sat ukrašava crna podloga koja pokazuje kronograf mehanizam. Sat pristaje na sportske i elegantne odjevne kombinacije.
 • Guess GUESS SUMMIT
  1199,20 kn 1499,00 kn
  Muški Guess sat kojem su kućište i narukvica napravljeni od nehrđajućeg čelika. Narukvica je u trendi mesh stilu te najbolje pristaje uz poslovne i večernje odjevne kombinacije. Podloga je ukrašena rimskim brojevima i brojčanicima od multifunkcionalnog mehanizma.
 • Guess GUESS SUMMIT
  1119,20 kn 1399,00 kn
  Klasični muški Guess sat s metalnim kućištem i smeđim kožnim remenom. Na svijetloj podlozi su decentni bakreni rimski brojevi, a mehanizam sata posjeduje i štopericu. Izvrstan dodatak za poslovne odjevne kombinacije.
 • Guess GUESS ESCROW
  710,40 kn 888,00 kn
  Klasični Guess muški sat koji vole nositi i žene. Kućište je od nehrđajućeg čelika koje se izvrsno slaže s crnom pologom i crnim kožnim remenom. Mehanizam sata pokazuje samo vrijeme te čini očitavanje vremena preglednim. Izvrsno pristaje uz svaku odjevnu kombinaciju.
 • Fossil FOSSIL Sport 54
  1195,00 kn
  Srebrno-plavi Fossil Sport 54 sat čija je podloga bijele boje dolazi u kombinaciji sa smeđim kožnim remenom. Spoj sportskog i modernog dizajna idealno pristaje uz različite stilove i prilike.
 • Guess GUESS HUDSON
  895,20 kn 1119,00 kn
  Muški Guess sat koji dizajnom spaja sportsku eleganciju. Na čeličnom kućištu je kožni crni remen s korkodilskim uzorkom. Svijetla podloga pokazuje kronograf mehanizam. Najbolje pristaje uz poslovne odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH DIE BLAUE
  631,00 kn
  Sportski muški Swatch sat jednostavnog dizajna. Na kućište se nadovezuje tamnoplavi silikonski remen. Vanjski prsten sata je ukrašen velikim brojevima. Izvrsno pristaje na opuštene, sportske odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH VOILE BLANCHE
  631,00 kn
  Sportski muški Swatch sat koji jednako vole nositi dječaci. Na plastično kućište se nadovezuje udobni silikonski remen. Analogni mehanizam na tamnoplavoj podlozi pokazuje vrijeme. Izvrsno pristaje uz casual, dnevne odjevne kombinacije.
 • Guess GUESS FLEET
  1119,20 kn 1399,00 kn
  Sportski muški Guess sat crne boje sa čeličnim kućištem na koje se nadovezuje silikonski remen. Analogni mehanizam posjeduje kronograf, prikazuje vrijeme i 24 satnu podjelu vremena. Stupanj vodootpornosti je 100 m.
 • Nautica NAUTICA WESTVIEW Collection
  1139,00 kn
  Muški sportski Nautica sat iz Westview kolekcije s čeličnim kućištem većeg promjera na kojem je udobni silikonski remen narančaste boje. Crna podloga je ukrašena bijelim oznakama, a osim vremena pokazuje i datum. Vodootporan je do 100 m.
 • Nautica NAUTICA FORBELL
  979,00 kn
  Muški Nautica sat koji izvrsno pristaje na casual i poslovne odjevne kombinacije. Čelično kućište ukrašava krem podloga i smeđi remen od brušene kože. Multifunkcionalni mehanizam pokazuje vrijeme, datum, dane u tjednu i 24 satnu podjelu vremena.
 • Gc GC Insider
  2337,30 kn 3339,00 kn
 • Guess GUESS METROPOLITAN
  1119,20 kn 1399,00 kn
  Klasični muški Guess sat koji je ukrašen modernom mesh narukvicom. Jednostavno kućište ukrašavaju rimski brojevi bakrene boje i prozorčići koji pokazuju datum i dane u tjednu. Izvrsno pristaje uz formalne odjevne kombinacije.
 • Fossil FOSSIL Grant
  969,00 kn
  Srebrni Fossil Grant sat čija je pozadina ispunjena plavom bojom s bijelim detaljima. U kombinaciji sa smeđim kožnim remenom čini idealan sklad i spoj sportskog i modernog, te će samim time postati neizostavan modni detalj uz svaku odjevnu kombinaciju.
 • Nautica NAUTICA WESTPORT
  1399,00 kn
  Sportki Nautica sat crne boje s čeličnim kućištem na kojem je udobni silikonski remen. Crna podloga pokazuje vrijeme, datum, 24 satnu podjelu vremena i brojčanike od štopetice. Najbolje pristaje uz sportske odjevne kombinacije.
 • Nautica NAUTICA BATTERY PARK Collection
  1059,00 kn
  Muški Nautica sat iz Battery park kolekcije koji dolazi u kombinaciji s dodatnim remenom i alatom za izmjenu remena. Sat ima čelično kućište na kojem je kožni remen crne boje. Crna podloga je ukrašena uočljivim rimskim brojevima te pokazuje vrijeme i datum. Dodatni kožni remen koji dolazi uz sat je smeđe boje. Sat je vodootporan do 100 m.
 • Nautica NAUTICA AVENTURA Collection
  1059,00 kn
  Jednostavni muški Nautica sat iz Andover kolekcije. Na čelično kućište se nadovezuje podesiva metalna narukvica. Crna podloga pokazuje analogni mehanizam. Izvrsno pristaje uz casual i poslovne odjevne kombinacije.
 • Nautica NAUTICA TAYLOR
  1199,00 kn
  Jednostavni muški Nautica sat s čeličnim kućištem na kojem je tamnoplavi kožni remen. Ukrašava ga tamnoplava podloga na kojoj je istaknut kronograf mehanizam. Pristaje uz casual i poslovne odjevne kombinacije.
 • Fossil FOSSIL Grant
  1195,00 kn
  Bakreni Fossil Grant sat klasičnog dizajna ispunjen plavom podlogom i bakrenim detaljima. U kombinaciji sa smeđim kožnim remenom čini idealan detalj uz poslovne odjevne kombinacije.
 • Jacques Lemans JACQUES LEMANS LONDON
  1349,00 kn
  Sportsko elegantni muški Jacques Lemans sat s bakrenim kućištem na kojem je smeđi kožni remen. Bijela podloga je ukrašena bakrenim detaljima i pokazuje kronograf mehanizam. Izvrsno pristaje uz poslovne odjevne kombinacije.
 • Jacques Lemans JACQUES LEMANS LIVERPOOL
  1899,00 kn
  Masivni muški Jacques Lemans sat s čeličnim kućištem na kojem je metalna narukvica od nehrđajućeg čelika. Crna podloga pokazuje kronograf mehanizam te je ukrašena žutim detaljima. Sat je vodootporan do 100 m.
 • Fossil FOSSIL TOWNSMAN
  1345,00 kn
  Muški Fossil Townsman sat odiše posebnim ali klasičnim stilom. Ako želite modni dodatak koji ćete moći kombinirati uz razne prilike upravo ste naišli na sat koji unosi dašak elegancije, jednostavnosti i profinjenosti te upotpunjuje Vaš stil.
 • Nautica NAUTICA JONES BEACH
  979,00 kn
  Muški Nautica sat kojeg rado nose tinejdžeri. Čelično kućište upotpunjava čelična podesiva narukvica. Vanjski prsten sata i podloga su crne boje, a na podlozi se nalaze višebojne zastavice na mjestima oznaka. Vodootporan je do 100 m.
 • Nautica NAUTICA NST 07 MULTI FLAG BOX SET
  1098,00 kn
  Sportski Nautica sat koji dolazi u kompletu s dodatnim silikonskim remenom crvene boje. Zbog manjeg promjera kućišta vole ga nositi i žene. Na čelično kućište se nadovezuje tamnoplavi silikonski remen. Multifunkcionalni mehanizam pokazuje vrijeme, datum, dane u tjednu i 24 satno vrijeme. Sat je vodootporan do 100 kn.
 • Michael Kors MICHAEL KORS LEXINGTON
  2245,00 kn
  Vrlo efektan muški sat izrađen od nehrđajućeg čelika zbog svoje specifične plave boje odlično pristaje uz svaku odjevnu kombinaciju.
 • Fossil FOSSIL COACHMAN
  1119,00 kn
  Fossil Coachman sat idealn je spoj retro stila i klasičnog, modernog oblika kućišta. Smeđi kožni remen dodatno je naglašen zbog svog dizajna. Upotpunite i naglasite svoje odjevne kombinacije i unesite dašak prošlosti u svoj stil.
 • Fossil FOSSIL MINIMALIST
  969,00 kn
  Fossil Minimalist muški sat klasičnog i minimalističkog dizajna uklapa se uz sve odjevne kombinacije. Ukoliko želite nešto što ćete godinama nositi ovaj sat je idealan dodatak za Vas.
 • Fossil FOSSIL TOWNSMAN
  1119,00 kn
  Klasičan Fossil Townsman sat s podlogom bež boje koji dolazi u kombinaciji sa smeđim kožnim remenom. Idealno će se stopiti uz poslovne i elegantne odjevne kombinacije.
 • Fossil FOSSIL GRANT SPORT
  1345,00 kn
  Plavi Fossil Grant Sport sat modernog dizajna i crne pozadine idealno će upotpuniti stil svakog muškarca sa sportskim duhom. Crni kožni remen idealno se uklapa s podlogom sata te samim time čini jedan lijepi sporti detalj kojemu nećete moći odoljeti.
 • Fossil FOSSIL MINIMALIST
  895,00 kn
  Bakreni Fossil Minimalist sat u kombinaciji s crnim kožnim remenom i crnom podlogom. Jednostavna i upečatljiva kombinacija s dozom klasičnosti idealno će se uklopiti u Vaš stil.
 • Jacques Lemans JACQUES LEMANS LIVERPOOL
  1899,00 kn
  Muški Jacques Lemans sat iz proslavljene Liverpool kolekcije. Masivno čelično kućište ukrašava srebrna podloga i čelična narukvica. Kvarcni mehanizam sata posjeduje preciznu štopericu te je vodootporan do 100 m. S dozom klasičnog dizajna, lako se kombinira i uz poslovne odjevne kombinacije.
 • Fossil FOSSIL Grant
  1195,00 kn
  Plavi Fossil Grant sat u zanimljivoj kombinaciji s plavom podlogom i smeđim kožnim remenom. Klasičan dizajn sata ostavlja mjesta za razne varijante koje možete iskombinirati s drugim narukvicama.
 • Jacques Lemans JACQUES LEMANS Liverpool
  1549,00 kn
  Sportski Jacques Lemans sat s klasičnim kućištem na kojem je udobni silikonski remen crne boje. Crna podloga pokazuje krnonograf mehanizam, a detalji su istaknuti žutom bojom. Vodootporan je do 100 m. Pristaje uz dnevne i opuštene odjevne kombinacije.
 • Jacques Lemans JACQUES LEMANS LIVERPOOL
  1899,00 kn
  Masivni muški Jacques Lemans sat s crnim čeličnim kućištem na kojem je silikonski remen crne boje. Crna podloga pokazuje kronograf mehanizam te je ukrašena žutim detaljima. Sat je vodootporan do 100 m.
 • Fossil FOSSIL TOWNSMAN
  1345,00 kn
  Ukoliko želite klasičan model sata s modernim i uočljivim kućištem onda će se Fossil Townsman sat idealano uklopiti i stopiti s Vašom rukom. Naglasite svoju posebnu i drugačiju stranu uz ovaj modni dodatak.
 • Fossil FOSSIL Decker
  1195,00 kn
  Srebrni Fossil Decker sat čija je podloga crne boje dolazi u kombinaciji sa sivim metalnim remenom od nehrđajućeg čelika. Spoj sportskog i modernog dizajna idealno pristaje uz različite stilove i prilike.
 • Fossil FOSSIL MINIMALIST
  969,00 kn
  Fossil Minimalist sat čija se crna boja stapa s kućištem, remenom i podlogom. Zbog tamnije podloge ostavlja efektan dojam na ruci te samim time podiže svaku odjevnu kombinaciju.
 • Fossil FOSSIL TOWNSMAN
  1269,00 kn
  Bakreno-plava kombinacija postala je pravi hit u posljednje vrijeme. Spojite svoj sportski i avanturistički duh s elegancijom i uklopite ovaj Fossil Townsman sat u svoje svakodnevne odjevne kombinacije.
 • Fossil FOSSIL TOWNSMAN
  1119,00 kn
  Srebrni Fossil Townsman sat u crnoj varijanti podloge i smeđeg kožnog remena čini idealan spoj i poželjan modni dodatak na svakoj ruci. Upotpunite svoj svakodnevni look ovim klasičnim, a opet uočljivim modnim detaljem.
 • Nautica NAUTICA AVENTURA Collection
  899,00 kn
  Jednostavni muški Nautica sat iz Andover kolekcije. Na čelično kućište se nadovezuje kožni remen tamnoplave boje. Tamnoplava podloga pokazuje analogni mehanizam. Izvrsno pristaje uz casual i poslovne odjevne kombinacije.
 • Jacques Lemans JACQUES LEMANS LONDON
  1169,00 kn
  Muški Jacques Lemans sat tamnoplave boje koji s čeličnim kućištem i kožnim remenom. Podloga je ukrašena bijelim detaljima te pokazuje kronograf mehanizam. Pristaje uz elegantne i poslovne odjevne kombinacije.
 • Jacques Lemans JACQUES LEMANS LONDON
  1549,00 kn
  Muški Jacques Lemans sat crne s čeličnim kućištem i čeličnom metalnom narukvicom. Tamnoplava podloga je ukrašena svijetlim oznakama te pokazuje kronograf mehanizam. Pristaje uz elegantne i poslovne odjevne kombinacije.
 • Jacques Lemans JACQUES LEMANS LIVERPOOL
  1899,00 kn
  Muški Jacques Lemans sat iz proslavljene Liverpool kolekcije. Masivno čelično kućište ukrašava crna podloga i čelična narukvica. Kvarcni mehanizam sata posjeduje preciznu štopericu te je vodootporan do 100 m. S dozom klasičnog dizajna, lako se kombinira i uz poslovne odjevne kombinacije.
 • Fossil FOSSIL MINIMALIST
  969,00 kn
  Fossil Minimalist muški sat klasičnog i minimalističkog dizajna s podlogom plave boje, uklapa se uz sve odjevne kombinacije. Ukoliko želite nešto što ćete godinama nositi ovaj sat je idealan dodatak za Vas.
 • Fossil FOSSIL TOWNSMAN
  1119,00 kn
  Klasičan Fossil Townsman sat s podlogom plave boje na kojoj se nalaze zlatni detalji, koji dolazi u kombinaciji sa smeđim kožnim remenom. Idealno će se stopiti uz poslovne i elegantne odjevne kombinacije.
 • Fossil FOSSIL Grant
  1195,00 kn
  Zlatni Fossil Grant sat s crnom pozadinom i zlatnim detaljima dizajniran je u kombinaciji sa smeđim kožnim remenom. Specifičan i moderan sat ističe se na ruci i podiže svaku odjevnu varijantu.
 • Fossil FOSSIL Decker
  970,00 kn
  Srebrni Fossil Decker sat čija je podloga crne boje dolazi u kombinaciji s crnim kožnim remenom. Spoj sportskog i modernog dizajna idealno pristaje uz različite stilove i prilike.
 • Jacques Lemans JACQUES LEMANS Liverpool
  1549,00 kn
  Muški Jacques Lemans sat iz proslavljene Liverpool kolekcije. Masivno čelično kućište ukrašava tamnoplava podloga i tamnoplavi kožni remen. Kvarcni mehanizam sata posjeduje preciznu štopericu te je vodootporan do 100 m. S dozom klasičnog dizajna, lako se kombinira i uz poslovne odjevne kombinacije.
 • Jacques Lemans JACQUES LEMANS LIVERPOOL
  1549,00 kn
  Masivni muški Jacques Lemans sat s čeličnim kućištem na kojem je silikonski remen tamnoplave boje. Plava podloga pokazuje kronograf mehanizam te je ukrašena narančastim detaljima. Sat je vodootporan do 100 m.
 • Jacques Lemans JACQUES LEMANS LIVERPOOL
  1549,00 kn
  Muški Jacques Lemans sat iz proslavljene Liverpool kolekcije. Masivno čelično kućište ukrašava crna podloga i crni kožni remen. Kvarcni mehanizam sata posjeduje preciznu štopericu te je vodootporan do 100 m. S dozom klasičnog dizajna, lako se kombinira i uz poslovne odjevne kombinacije.
 • Fossil FOSSIL Grant
  1195,00 kn
  Crni Fossil Grant sat čiju podlogu krase bakreni i plavi detalji koji se uklapaju uz plavi kožni remen. Spoj sportskog i moderog dizajna uklopiti će se uz Vaš svakodnevni stil i razne prigode u kojima ćete se naći.
 • Fossil FOSSIL MINIMALIST
  895,00 kn
  Fossil Minimalist muški sat klasičnog i minimalističkog dizajna uklapa se uz sve odjevne kombinacije. Ukoliko želite nešto što ćete godinama nositi ovaj sat je idealan dodatak za Vas.
 • Fossil FOSSIL NEUTRA
  1195,00 kn
  Srebrni Fossil Goodwin sat s podlogom bijele boje i sivim detaljima. Klasičan i suvremeni sat nosiv u svim prilikama postati će neizostavan modni dodatak na Vašoj ruci.
 • Fossil FOSSIL GRANT CHRONOGRAPH
  1195,00 kn
  Tražite sportski sat s dozom suvremenog i klasičnog stil. Fossil Grant Chronograph sat pristaje uz sve ljubitelje jednostavnog i elegantnog stila. Upotpunite svoju kombinaciju jednim ovakvim ljepotanom.
 • Nautica NAUTICA NST 07 FLAGS
  888,00 kn
  Muški Nautica sat s manjim promjerom kućišta koji vole nositi tinejdžeri. Na čelično kućište se nadovezuje udobni silikonski remen. Tamnoplava podloga je ukrašena raznobojnim zastavicama. Multifunkcionalni mehanizam pokazuje vrijeme, datum, dane u tjednu i 24 satnu podjelu vremena. Sat je vodootporan do 100 m.
 • Nautica NAUTICA MIAMI FLAGS
  1199,00 kn
  Sportski Nautica sat crne boje koji pristaje uz sportske odjevne kombinacije. Podloga je ukrašena brojčanicima koji pokazuju vrijeme, datum, dane u tjednu i 24 satnu podjelu vremena. Oznake vremena su prikazane prepoznatljivim Nautica zastavicama. Vodootporan je do 100 m.
 • Jacques Lemans JACQUES LEMANS LIVERPOOL
  1549,00 kn
  Muški Jacques Lemans sat iz proslavljene Liverpool kolekcije. Masivno čelično kućište ukrašava srebrna podloga i smeđi kožni remen. Kvarcni mehanizam sata posjeduje preciznu štopericu te je vodootporan do 100 m. S dozom klasičnog dizajna, lako se kombinira i uz poslovne odjevne kombinacije.
 • Fossil FOSSIL NEUTRA
  969,00 kn
  Klasičan Fossil Neutra sat s podlogom bež boje koji dolazi u kombinaciji sa smeđim kožnim remenom. Idealno će se stopiti uz poslovne i elegantne odjevne kombinacije.
 • Fossil FOSSIL MINIMALIST
  1195,00 kn
  Srebrni Fossil Minimalist sat sa zanimljivom podlogom koja se nijansira od plave do crne boje. Kombinacija modernog, klasičnog i neuobičajenog pristajati će uz mnoge odjevne kombinacije te samim time naglasiti Vaše oko za detalje.
 • Jacques Lemans JACQUES LEMANS LONDON
  1169,00 kn
  Muški Jacques Lemans sat crne boje koji s čeličnim kućištem i kožnim remenom. Podloga je ukrašena tamnim oznakama te pokazuje kronograf mehanizam. Pristaje uz elegantne i poslovne odjevne kombinacije.
 • Jacques Lemans JACQUES LEMANS LIVERPOOL
  1549,00 kn
  Muški Jacques Lemans sat iz proslavljene Liverpool kolekcije. Masivno čelično kućište ukrašava srebrna podloga i smeđi kožni remen. Kvarcni mehanizam sata posjeduje preciznu štopericu te je vodootporan do 100 m. S dozom klasičnog dizajna, lako se kombinira i uz poslovne odjevne kombinacije.
 • Fossil FOSSIL Minimalist
  895,00 kn
  Ako tražite spoj sportskog i klasičnog sata upravo ste naišli na ono što tražite. Crni Fossil Minimalist sat s crnom pozadinom u kombinaciji sa smeđim kožnim remenom upravo spaja dva navedena stila i upotpunjuje Vaš stil.
 • Fossil FOSSIL NEUTRA
  1195,00 kn
  Bakreni Fossil Neutra sat s crnim kožnim remenom i crnom podlogom. Upečatljiva podloga ističe se na ruci i samim time naglašava Vaš jedinstveni stil i podiže odjevne kombinacije.
 • Fossil FOSSIL MINIMALIST
  969,00 kn
  Fossil Minimalist sat čija se plava boja stapa s kućištem, remenom i podlogom. Zbog tamnije podloge ostavlja efektan dojam na ruci te samim time podiže svaku odjevnu kombinaciju.
Vrh