Cijena
kn kn
Veličine

Muška odjeća, muške hlače, košulje, tenisice, cipele i muška odjela sada su na jednom mjestu i možete ih usporedno pregledavati sa svih webshopova i kupiti na internetu ili u trgovini.

Online kupovina odjeće i obuće za muškarce veličine 42 MM

 • Katalog
 • Lista
48 proizvoda
 • Guess GUESS RECRUIT
  895,20 kn 1119,00 kn
  Muški Guess sat koji je u potpunosti napravljen od nehrđajućeg čelika. Podloga i vanjski prsten sata su plave i zelene boje. Sat je vodootporan do 100 m.
 • Swatch SWATCH SISTEM DARK
  1799,00 kn
  Muški Swatch sat iz Sistem 51 kolekcije u kojoj svi satovi imaju automatik mehanizam. Mehanizam sata je napravljen iz 51 dijela koje spaja jedna osovina. Ovaj muški čelični model je napravljen u crnoj boji. Podloga je ukrašena arapskim brojevima i prozorom u kojem se prikazuje datum. Idealan je dodatak za casual i poslovne odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH YEL-LOL
  825,00 kn
  Muški Swatch sat s uočljivim žutim kućištemna kojem je sivi silikonski remen hrapave teksture. Tamna podloga pokazuje kronograf mehanizam. Idealan je dodatak na sve casual i sportske odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH SISTEM TANGERINE
  1089,00 kn
  Swatch muški sat iz Sistem 51 kolekcije. Na kućište sata se nadovezuje narančasti silikonski remen. Automatski mehanizam pokazuje vrijeme i datum. Izvrsno pristaje uz casual i sportske odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH SISTEM SOUL
  1389,00 kn
  Swatch muški sat iz Sistem 51 kolekcije. Na čelično kućište se nadovezuje crni kožni remen. Automatski mehanizam pokazuje vrijeme i datum. Izvrsno pristaje uz casual i poslovne odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH PNEUMATIC
  825,00 kn
  Muški Swatch sat crne boje s udobnim silikonskim remenom. Tamna podloga pokazuje kronograf mehanizam, a detalji su obojani žutom i bijelom bojom. Pristaje na sportke odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH SISTEM GRID
  1089,00 kn
  Swatch muški sat iz Sistem 51 kolekcije. Na plastično kućište se nadovezuje tamnoplavi silikonski remen. Automatski mehanizam pokazuje vrijeme i datum. Izvrsno pristaje uz sportske odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH SISTEM AQUA
  1089,00 kn
  Muški sat iz Sistem 51 kolekcije automatik Swatch satova. Kućište i silikonski remen su plave boje, a crna podloga je ukrašena zanimljivim dizajnom i diskretnim oznakama za očitavanje vremena. Pristaje na sportske i casual odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH SISTEM CHIC
  1089,00 kn
  Swatch muški sat iz Sistem 51 kolekcije. Na plastično kućište se nadovezuje crni silikonski remen. Automatski mehanizam pokazuje vrijeme i datum. Pristaje uz casual i sportske odjevne kombinacije.
 • Timex TIMEX Expedition Scout Chrono
  735,20 kn 919,00 kn
  Muški Timex sat koji pristaje uz poslovne i casual odjevne kombinacije. Na bež podlozi je prikazano vrijeme, datum i brojčanici od štoperice. Metalno kućište ukrašava kožni remen boje konjaka. U uvjetima slabe svjetlosti, podlogu osvjetljuje INDIGLO noćno svjetlo.
 • Timex TIMEX Allied Chronograph
  735,20 kn 919,00 kn
  Muški Timex sat tamnoplave boje koji pristaje uz sve odjevne kombinacije. Na tamnosivom metalnom kućištu je udobni silikonski remen tamnoplave boje. Podloga pokazuje mehanizam koji posljeduje štopericu. U uvjetima slabe svjetlosti, podlogu osvjetljava INDIGLO noćno svjetlo. Vodootporan je do 100 m.
 • Michael Kors MICHAEL KORS Slim Runway
  1495,00 kn
  Michael Kors Slim Runway Unisex crni sat odlično se uklapa uz sve sportske ali i elegantne kombinacije te je dodatno ukrašen zlatnim oznakama unutar kućišta.
 • Fossil FOSSIL THE COMMUTER
  769,00 kn
  Fossil je odavno poznat po spoju retro i modernog dizajna te je Fossil The Commuter sat idealan primjer za to. Unesite dašak starinskog i modernog u svoje odjevne kombinacije i naglasite svoju posebnost ovim uočljivim modnim dodatkom.
 • Tissot TISSOT EVERYTIME LARGE
  2280,00 kn
  Srebrni, muški Tissot sat iz kolekcije T-Classic s podlogom ispunjenom srebrnom bojom koju krase rimske brojke. Dolazi u kombinaciji sa srebrnim, metalnim remenom od nehrđajućeg čelika. Klasičan i bezvremenski dizajn ostavlja mjesta za igru i kombiniranje s raznoraznim remenima koji će promijeniti kompletan izgled sata.
 • Timex TIMEX THE WATERBURY CHRONOGRAPH
  799,20 kn 999,00 kn
  Svaki muškarac u svojoj kolekciji mora imati jedan klasičan modela sata kao što je ovaj. Timex Waterbury kronograf ima kućište i remen u istoj nijansi dok je unutrašnjost kućišta crna i ističe detalje i funkcije sata.
 • Timex TIMEX Expedition Scout Chrono
  735,20 kn 919,00 kn
  Muški Timex sat koji je primjeren za posao ili vanjske aktivnosti. Na metalnom kućištu tamnosive boje je smeđi kožni remen. Podloga je uočljive plave boje i pokazuje mehanizam sa štopericom. Sat posjeduje INDIGLO noćno svjetlo.
 • Tissot TISSOT QUICKSTER CHRONOGRAPH
  3500,00 kn
  Sportski dizajn Tissot Quickster Chronograph sata pristajati će mnogim ljubiteljima sportskog i jednostavnog stila. Zbog crnog kućišta i remena moći ćete ga kombinirati u raznim prilikama.
 • Jacques Lemans JACQUES LEMANS SYDNEY
  749,00 kn
  Jednostavni muški Jacques Lemans sat klasičnog dizajna koji najljepše pristaje kada se nosi uz poslovne odjevne kombinacije. Čelično kućište ukrašava bijela podloga i crni kožni remen. Vodootporan je do 100 m.
 • Jacques Lemans JACQUES LEMANS RETRO CLASSIC
  1169,00 kn
  Jednostavni muški Jacques Lemans sat smeđe boje sa bijelom podlogom koji pristaje na poslovne i casual odjevne kombinacije. Podloga je ukrašena bakrenim oznakama i prozorčićem u kojem se prikazuje datum.
 • Jacques Lemans JACQUES LEMANS RETRO CLASSIC
  1549,00 kn
  Jednostavni muški Jacques Lemans sat crne boje s bijelom podlogom koji pristaje na poslovne i casual odjevne kombinacije. Podloga je ukrašena zlatnim oznakama i prozorčićem u kojem se prikazuje datum.
 • Jacques Lemans JACQUES LEMANS RETRO CLASSIC
  1169,00 kn
  Jednostavni muški Jacques Lemans sat crne boje s bijelom podlogom koji pristaje na poslovne i casual odjevne kombinacije. Podloga je ukrašena srebrnim oznakama i prozorčićem u kojem se prikazuje datum.
 • Timex TIMEX The Waterbury Chronograph
  847,20 kn 1059,00 kn
  Klasični dizajn Timex muškog sata. Na tamno metalno kućište se nadovezuje smeđi kožni remen. Tamnoplava podloga je ukrašena narančastim detaljima. Osim što pokazuje vrijeme i datum, mehanizam posjeduje štopericu. U tamnim uvjetima podlogu osvjetljava INDIGLO noćno svjetlo.
 • Fossil FOSSIL Machine
  1269,00 kn
  Crni, muški Fossil Machine sat sa smeđim kožnim remenom. Podloga sata ispunjena je crnom bojom s bakrenim detaljima. Spoj elegantnog i sportskog dizajna pristaje uz sve poslovne i sportske odjevne kombinacije.
 • Fossil FOSSIL MACHINE
  1419,00 kn
  Crni, muški Fossil Machine sat s crnom mat narukvicom od nehrđajućeg čelika. Podloga sata ispunjena je crnom bojom s bakrenim detaljima. Spoj elegantnog i sportskog dizajna pristaje uz sve poslovne i sportske odjevne kombinacije.
 • Fossil FOSSIL MACHINE
  969,00 kn
  Sivi Fossil Machine sat s tamnom podlogom i sivim remenom od nehrđajućeg čelika. Ovaj spoj suvremenog i modernog dizajna uklopiti će se uz sve Vaše odjevne kombinacije i podignuti cjelokupni dojam.
 • Tissot TISSOT TRADITION
  2630,00 kn
  Muški Tissot sat iz kolekcije T-Classic s bakrenim kućištem čija je podloga ispunjena srebrnom bojom. Dolazi u kombinaciji sa smeđim remenom. Zbog jednostavnog dizajna može se kombinirati u raznim prigodama.
 • Tissot TISSOT EVERYTIME LARGE
  1930,00 kn
  Srebrni, muški Tissot sat iz kolekcije T-Classic s podlogom ispunjenom srebrnom bojom koju krase arapske brojke. Dolazi u kombinaciji s crnim kožnim remenom. Klasičan i bezvremenski dizajn ostavlja mjesta za igru i kombiniranje s raznoraznim remenima koji će promijeniti kompletan izgled sata.
 • Tissot TISSOT EVERYTIME LARGE
  2720,00 kn
  Bakreni Tissot sat iz kolekcije T-Classic s podlogom ispunjenom srebrnom bojom koju krase arapske brojke. Dolazi u kombinaciji s bakrenim, metalnim remenom od nehrđajućeg čelika. Klasičan i bezvremenski dizajn ostavlja mjesta za igru i kombiniranje s raznoraznim remenima koji će promijeniti kompletan izgled sata.
 • Jacques Lemans JACQUES LEMANS DERBY
  1899,00 kn
  Sportski muški Jacques Lemans sat s čeličnim kućištem i čeličnom narukvicom. Tamna podloga pokazuje kronograf mehanizam. Vodootporan je do 100 m. Pristaje na poslovne i casual odjevne kombinacije.
 • Jacques Lemans JACQUES LEMANS DERBY
  1549,00 kn
  Sportski muški Jacques Lemans sat s čeličnim kućištem i udobnim kožnim remenom tamnosive boje. Tamna podloga pokazuje kronograf mehanizam. Vodootporan je do 100 m. Pristaje na poslovne i casual odjevne kombinacije.
 • Tissot TISSOT EVERYTIME LARGE
  2020,00 kn
  Bakreni Tissot sat iz kolekcije T-Classic s podlogom ispunjenom srebrnom bojom koju krase arapske brojke. Dolazi u kombinaciji sa smeđim kožnim remenom. Klasičan i bezvremenski dizajn ostavlja mjesta za igru i kombiniranje s raznoraznim remenima koji će promijeniti kompletan izgled sata.
 • Jacques Lemans JACQUES LEMANS RETRO CLASSIC
  1169,00 kn
  Jednostavni muški Jacques Lemans sat od nehrđajućeg čelika s popularnom mesh narukvicom. Pristaje na poslovne i casual odjevne kombinacije. Crna podloga je ukrašena srebrnim oznakama i prozorčićem u kojem se prikazuje datum.
 • Timex TIMEX IRONMAN® Classic 30 Full-Size
  463,20 kn 579,00 kn
  Digitalni muški Timex sat crne boje sa sivim detaljima kućišta. Od funkcija posjeduje štopericu s memorijom do 30 krugova, odbrojavajući tajmer i alarm. Vodootporan je do 100 m te izvrsno pristaje uz sportske odjevne kombinacije.
Vrh