Cijena
kn kn
Veličine

Muška odjeća, muške hlače, košulje, tenisice, cipele i muška odjela sada su na jednom mjestu i možete ih usporedno pregledavati sa svih webshopova i kupiti na internetu ili u trgovini.

Online kupovina odjeće i obuće za muškarce veličine 40 MM

 • Katalog
 • Lista
35 proizvoda
 • Guess GUESS WATSON
  719,20 kn 899,00 kn
  Klasični muški Guess sat koji izvrsno pristaje uz elegantne i poslovne odjevne kombinacije. Na čeličnom kućištu je smeđi kožni remen s krokodilskim uzorkom. Krem podlogu ukrašavaju rimski brojevi i brojčanici koji pokazuju multifunkcionalni mehanizam sata.
 • Guess GUESS WATSON
  719,20 kn 899,00 kn
  Klasični muški Guess sat koji izvrsno pristaje uz elegantne i poslovne odjevne kombinacije. Na čeličnom kućištu je crni kožni remen s krokodilskim uzorkom. Podlogu ukrašavaju rimski brojevi i brojčanici koji pokazuju multifunkcionalni mehanizam sata.
 • Guess GUESS CAMBRIDGE
  799,20 kn 999,00 kn
  Klasični muški Guess sat koji izvrsno pristaje na poslovne odjevne kombinacije. Na satu je kožni remen smeđe boje s krokodilskim uzorkom. Na svijetloj podlozi su uočljivi rimski brojevi i kazaljke plave boje.
 • Guess GUESS WATSON
  1015,20 kn 1269,00 kn
  Elegantni muški Guess sat napravljen od nehrđajućeg čelika kojeg ukrašava popularna mesh narukvica. Podloga je crne boje, a na njoj su rimski brojevi i brojčanici koji pokazuju multifunkcionalni mehanizam sata. Izvrsno pristaje na poslovne i večernje odjevne kombinacije.
 • Timex TIMEX THE WATERBURY
  639,20 kn 799,00 kn
  Jednostavan i klasičan Timex model u retro kombinaciji s ugodnim smeđim kožnim remenom i kućištem od nehrđajućeg čelika. Unutrašnjost kućišta je izrađena u vintage stilu i odlično stoji uz razne casual odjevne stilove.
 • Timex TIMEX Allied
  479,20 kn 599,00 kn
  Jednostavni muški Timex sat maslinasto zelene boje. Na metalnom kućištu je udobni tekstilni remen. Na tamnoj podlozi su istaknuti arapski brojevi u prozor u kojem se prikazuje datum. Pritiskom na krunicu se pali INDIGLO noćno svjetlo.
 • Timex TIMEX Waterbury Classic
  559,20 kn 699,00 kn
  Klasični muški Timex sat iz Waterbury kolekcije s metalnim kućištem na kojem je crni kožni remen. Bijela pregledna podloga je ukrašena arapskim brojevima. U uvjetima slabe svjetlosti, podlogu osvjetljava INDIGLO noćno svjetlo. Izvrsno pristaje uz poslovne odjevne kombinacije.
 • Timex TIMEX Waterbury Classic
  607,20 kn 759,00 kn
  Klasični muški Timex sat iz Waterbury kolekcije na kojem je moderna mesh narukvica. Podloga je crne boje, a u uvjetima slabe svjetlosti ju osvjetljava INDIGLO noćno svjetlo. Pristaje na elegantne i poslovne odjevne kombinacije.
 • Jacques Lemans JACQUES LEMANS LONDON
  1169,00 kn
  Klasični muški Jacques Lemans sat s kućištem od nehrđajućeg čelika na kojem je smeđi kožni remen. Na tamnosivoj podlozi se ističu bakrene rimske brojke. Ostavlja dojam elegantnog modnog dodatka.
 • Timex TIMEX Waterbury Classic
  839,20 kn 1049,00 kn
  Muški Timex sat iz Waterbury kolekcije koji je napravljen od nehrđajućeg čelika. Ukrašava ga crna podloga koja pokazuje kronograf mehanizam. U uvjetima slabe svjetlosti, podlogu osvjetljava INDIGLO noćno svjetlo. Izvrsno pristaje na večernje odjevne kombinacije.
 • Tissot TISSOT EVERYTIME SWISSMATIC
  3330,00 kn
  Srebrni, muški Tissot sat iz kolekcije T-Classic s podlogom ispunjenom srebrnom bojom. Dolazi u kombinaciji s crnim kožnim remenom. Klasičan i bezvremenski dizajn ostavlja mjesta za igru i kombiniranje s raznoraznim remenima koji će promijeniti kompletan izgled sata.
 • Michael Kors MICHAEL KORS Bradshaw
  2095,00 kn
  Zlatni Michael Kors Bradshaw sat s remenom od nehrđajućeg čelika ukrašen je zlatnom podlogom, štopericom, 24-satnim vremenom i rimskim brojevima.
 • Timex TIMEX Allied
  479,20 kn 599,00 kn
  Muški Timex sat s tamnim metalnim kućištem na kojem je tamnoplavi tekstilni remen. Podloga je također tamnoplava, a upotpunjavaju ju pregledni arapski brojevi. Pritiskom na krunicu se pali INDIGLO noćno svjetlo.
 • Timex TIMEX Weekender Chronograph Gift Set
  615,20 kn 769,00 kn
  Klasični Timex sat koji rado nose muškarci i žene. Dolazi u kompletu s dva remena: kožnim boje konjaka i tekstilnim tamnoplavim. Metalno kućište ukrašava tamnoplava podloga koja pokazuje vrijeme, datum i brojčanike od štoperice te ju osvjetljava INDIGLO noćno svjetlo.
 • Timex TIMEX SUB-SECOND
  639,20 kn 799,00 kn
  Otkako je stigao u Watch Centar trgovine, ovo je jedan od najtraženijih modela. Ovo je jedan od jednostavnih Timex modela koji se jako često koriste u poslovnim odjevnim kombinacijama, a često su viđeni i na ženskim zapešćima.
 • Jacques Lemans JACQUES LEMANS LONDON
  1169,00 kn
  Jednostavni muški Jacques Lemans sat smeđe boje sa sivom podlogom koji pristaje na poslovne i casual odjevne kombinacije. Podloga je ukrašena srebrnim oznakama i prozorčićem u kojem se prikazuje datum.
 • Tissot TISSOT EVERYTIME SWISSMATIC
  3330,00 kn
  Srebrni, muški Tissot sat iz kolekcije T-Classic s podlogom ispunjenom srebrnom bojom. Dolazi u kombinaciji sa smeđim kožnim remenom. Klasičan i bezvremenski dizajn ostavlja mjesta za igru i kombiniranje s raznoraznim remenima koji će promijeniti kompletan izgled sata.
 • Jacques Lemans JACQUES LEMANS London
  1169,00 kn
  Muški Jacques Lemans sat iz London kolekcije s okruglim kućištem na kojem je crni kožni remen. Svijetla podlodloga pokazuje kronograf mehanizam. Zbog jednostavnog i klasičnog dizajna izvrsno pristaje uz poslovne odjevne kombinacije.
 • Jacques Lemans JACQUES LEMANS LONDON
  1169,00 kn
  Jednostavni muški Jacques Lemans sat smeđe boje sa plavom podlogom koji pristaje na poslovne i casual odjevne kombinacije. Podloga je ukrašena bakrenim oznakama i prozorčićem u kojem se prikazuje datum.
 • Jacques Lemans JACQUES LEMANS LONDON
  1169,00 kn
  Sportski Jacques Lemans sat s klasičnim kućištem na kojem je kožni remen crne boje. Crna podloga pokazuje krnonograf mehanizam. Vodootporan je do 100 m. Pristaje uz dnevne i opuštene odjevne kombinacije.
 • Jacques Lemans JACQUES LEMANS LONDON
  999,00 kn
  Jednostavni muški Jacques Lemans sat tamnoplave boje s plavom podlogom koji pristaje na poslovne i casual odjevne kombinacije. Podloga je ukrašena srebrnim oznakama i prozorčićem u kojem se prikazuje datum.
 • Jacques Lemans JACQUES LEMANS LONDON
  1169,00 kn
  Sportski Jacques Lemans sat s klasičnim kućištem na kojem je kožni remen smeđe boje. Smeđa podloga pokazuje krnonograf mehanizam. Vodootporan je do 100 m. Pristaje uz dnevne i opuštene odjevne kombinacije.
 • Timex TIMEX Weekender
  439,20 kn 549,00 kn
  Muški Timex sat kojeg zbog jednostavnog dizajna rado nose i žene. Na satu je smeđu kožni remen koji lijepo pristaje uz krem podlogu. Pritiskom na krunicu se pali INDIGLO noćno svjetlo.
 • Tissot TISSOT HERITAGE VISODATE AUTOMATIC
  5250,00 kn
  Muški Tissot sat iz kolekcije Heritage dolazi u kombinaciji sa srebrnim remenom od nehrđajućeg čelika. Kolekcija Tissot satova posvećena je suvremenim i bezvremenskim detaljima zbog kojih ćete moći nositi ovaj sat dugi niz godina.
 • Tissot TISSOT CHEMIN DES TOURELLES POWERMATIC 80
  5870,00 kn
  Moderan i jednostavan Tissot sat iz kolekcije T-Classic čije je kućište ispunjeno plavom bojom. Dolazi u kombinaciji s plavim kožnim remenom. Idealno se uklapa uz poslovne i svakodnevne odjevne kombinacije.
 • Jacques Lemans JACQUES LEMANS LONDON
  1169,00 kn
  Muški Jacques Lemans sat s čeličnim kućištem i crnim kožnim remenom. Bijela podloga je ukrašena tamnim detaljima te pokazuje kronograf mehanizam. Pristaje uz elegantne i poslovne odjevne kombinacije.
 • Jacques Lemans JACQUES LEMANS London
  1169,00 kn
  Muški Jacques Lemans sat iz London kolekcije s okruglim kućištem na kojem je crni kožni remen. Crna podlodloga pokazuje kronograf mehanizam. Zbog jednostavnog i klasičnog dizajna izvrsno pristaje uz poslovne odjevne kombinacije.
Vrh