Cijena
kn kn
Veličine

Muška odjeća, muške hlače, košulje, tenisice, cipele i muška odjela sada su na jednom mjestu i možete ih usporedno pregledavati sa svih webshopova i kupiti na internetu ili u trgovini.

Tissot online kupovina odjeće i obuće za muškarce

 • Katalog
 • Lista
40 proizvoda
 • Tissot TISSOT CHRONO XL
  2800,00 kn
  Sivi, muški Tissot sat iz kolekcije Chrono XL čija je podloga ispunjena tamnozelenom bojom, dolazi u kombinaciji sa smeđim kožnim remenom. Savršen sat za one koje traže sportski sat s elegantim detaljima koji pristaje uz razne odjevne kombinacije.
 • Tissot TISSOT CHRONO XL CLASSIC
  2540,00 kn
  Muški, srebrni Tissot sat iz kolekcije Chrono XL Classic čija je podloga ispunjena plavom bojom, dolazi u kombinaciji sa smeđim kožnim remenom. Savršen sat za one koje traže sportski sat s elegantim detaljima koji pristaje uz razne odjevne kombinacije.
 • Tissot TISSOT EVERYTIME LARGE
  2020,00 kn
  Bakreni Tissot sat iz kolekcije T-Classic s podlogom ispunjenom srebrnom bojom koju krase arapske brojke. Dolazi u kombinaciji sa smeđim kožnim remenom. Klasičan i bezvremenski dizajn ostavlja mjesta za igru i kombiniranje s raznoraznim remenima koji će promijeniti kompletan izgled sata.
 • Tissot TISSOT BALLADE POWERMATIC 80 COSC
  7620,00 kn
  Klasičan Tissot sat iz kolekcije T-Classic sa srebrnim kućištem dolazi u kombinaciji sa smeđim kožnim remenom. Savršen je dodatak uz poslovne odjevne kombinacije.
 • Tissot TISSOT BALLADE POWERMATIC 80 COSC
  8050,00 kn
  Muški Tissot sat iz kolekcije T-Classic čija je podloga ispunjena crnom bojom. Zbog jednostavnih i modernih detalja ovaj sat postati će neizostavan dodatak uz svakodnevne odjevne kombinacije.
 • Tissot TISSOT V8 SWISSMATIC
  3330,00 kn
  Srebrni Tissot sat s kućištem od nehrđajućeg čelika u kombinaciji s crnim kožnim remenom. Zbog spoja modernog i sportskog dizajna moći ćete ga kombinirati uz mnoge odjevne kombinacije.
 • Tissot TISSOT QUICKSTER CHRONOGRAPH
  3500,00 kn
  Sportski dizajn Tissot Quickster Chronograph sata pristajati će mnogim ljubiteljima sportskog i jednostavnog stila. Zbog crnog kućišta i remena moći ćete ga kombinirati u raznim prilikama.
 • Tissot TISSOT TRADITION PERPETUAL CALENDAR
  3330,00 kn
  Srebrni Tissot sat iz kolekcije T-Classic dolazi u kombinaciji sa smeđim kožnim remenom. Moderno kućište u kombinaciji s klasičnim i vintage detaljima zbog kojeg će ovo postati svakodnevni dodatak uz Vaše odjevne kombinacije.
 • Tissot TISSOT TRADITION 5.5
  3070,00 kn
  Srebrni Tissot sat iz kolekcije T-Classic s remenom od nehrđajućeg čelika. Savršeno izbalansiran klasičan i moderan dizajn sata s vintage detaljima koji ćete moći kombinirati u raznim prilikama. Zbog suvremenog dizajna postati će Vaš neizostavan detalj uz svakodnevne kombinacije.
 • Tissot TISSOT PRC 100
  1970,00 kn
  Srebrni Tissot sat iz kolekcije T-Classic jednostavnog dizajna, dolazi sa srebrnim remenom od nehrđajućeg čelika. Ovaj bezvremenski sat može se kombinirati u svakoj prilici te će naglasiti Vašu jednostavnost i perfekcionizam.
 • Tissot TISSOT EVERYTIME LARGE
  2720,00 kn
  Bakreni Tissot sat iz kolekcije T-Classic s podlogom ispunjenom srebrnom bojom koju krase arapske brojke. Dolazi u kombinaciji s bakrenim, metalnim remenom od nehrđajućeg čelika. Klasičan i bezvremenski dizajn ostavlja mjesta za igru i kombiniranje s raznoraznim remenima koji će promijeniti kompletan izgled sata.
 • Tissot TISSOT EVERYTIME LARGE
  1930,00 kn
  Srebrni, muški Tissot sat iz kolekcije T-Classic s podlogom ispunjenom srebrnom bojom koju krase arapske brojke. Dolazi u kombinaciji s crnim kožnim remenom. Klasičan i bezvremenski dizajn ostavlja mjesta za igru i kombiniranje s raznoraznim remenima koji će promijeniti kompletan izgled sata.
 • Tissot TISSOT EVERYTIME LARGE
  2280,00 kn
  Srebrni, muški Tissot sat iz kolekcije T-Classic s podlogom ispunjenom srebrnom bojom koju krase rimske brojke. Dolazi u kombinaciji sa srebrnim, metalnim remenom od nehrđajućeg čelika. Klasičan i bezvremenski dizajn ostavlja mjesta za igru i kombiniranje s raznoraznim remenima koji će promijeniti kompletan izgled sata.
 • Tissot TISSOT EVERYTIME MEDIUM
  1660,00 kn
  Srebrni, muški Tissot sat iz kolekcije T-Classic s podlogom ispunjenom srebrnom bojom koju krase rimske brojke. Dolazi u kombinaciji sa smeđim kožnim remenom. Klasičan i bezvremenski dizajn ostavlja mjesta za igru i kombiniranje s raznoraznim remenima koji će promijeniti kompletan izgled sata.
 • Tissot TISSOT EVERYTIME LARGE
  2280,00 kn
  Jednostavan Tissot Everytime Large sat jednostavnog dizajna kućišta i bijele podloge dolazi u kombinaciji sa smeđim kožnim remenom. Uklapa se uz sve odjevne kombinacije i pristaje uz razne stilove.
 • Tissot TISSOT EVERYTIME LARGE NATO
  1670,00 kn
  Jednostavan Tissot Everytime Large Nato sat jednostavnog dizajna kućišta i bijele podloge dolazi u kombinaciji sa plavim remenom. Uklapa se uz sve odjevne kombinacije i pristaje uz razne stilove.
 • Tissot TISSOT EVERYTIME LARGE
  1930,00 kn
  Jednostavan Tissot Everytime Large sat jednostavnog dizajna kućišta i bijele podloge dolazi u kombinaciji sa smeđim kožnim remenom. Uklapa se uz sve odjevne kombinacije i pristaje uz razne stilove.
 • Tissot TISSOT EVERYTIME LARGE
  1740,00 kn
  Jednostavan Tissot Everytime Large sat jednostavnog dizajna kućišta i bijele podloge dolazi u kombinaciji s crnim kožnim remenom. Uklapa se uz sve odjevne kombinacije i pristaje uz razne stilove.
 • Tissot TISSOT EVERYTIME LARGE
  2020,00 kn
  Moderan i jednostavan Tissot sat iz kolekcije T-Classic čije je kućište ispunjeno crnom bojom. Dolazi u kombinaciji s metalnim remenom od nehrđajućeg čelika. Idealno se uklapa uz poslovne i svakodnevne odjevne kombinacije.
 • Tissot TISSOT PR 100 CHRONOGRAPH
  3070,00 kn
  Muški Tissot PR 100 Chronograph sat jednostavnog dizajna kućišta dolazi u kombinaciji sa srebrnim, metalnim remenom od nehrđajućeg čelika. Uklopite ga uz sve odjevne kombinacije i prigode.
 • Tissot TISSOT PR 100
  2020,00 kn
  Tissot PR 100 je klasičan sat srebrne boje čiji klasičan dizajn omogućuje kombiniranje uz razne odjevne varijante i prilike. Jednostavno i elegantno kućište je karakteristično za PR 100 kolekciju te estetski donosi dašak luksuza kvalitete i klasike.
 • Tissot TISSOT QUICKSTER CHRONOGRAPH
  3240,00 kn
  Sivi Tissot Quickster Chronograph sat je moderan sportski sat za mlade i dinamične osobe koji žele unijeti dašak stila i elegancije u svoje kombinacije. Uklopite ovaj modni detalj u svoju svakodnevnicu i upotpunite svoj stil.
 • Tissot TISSOT T-TOUCH EXPERT SOLAR BLUE DIAL
  8930,00 kn
  Tissot T-Touch Expert Solar Blue Dial donosi dašak modernog i sportskog. U kombinaciji s crnim kožnim remenom uklapa se uz sve jednostavne i svakodnevne odjevne kombinacije.
 • Tissot TISSOT PRS 200
  4030,00 kn
  Tissot sat PRS 200 dolazi u kombinaciji sa srebrnom podlogom i metalnim remenom. Ovaj model sata poznat je već 20 godina u Tissot kolekciji i još uvijek je jedan od najpoželjnijih modela. Tipičan dizajn sata čiju podlogu krasi kronograf savršeno će se uklopiti uz sve odjevne kombinacije.
 • Tissot TISSOT AUTOMATICS III
  4030,00 kn
  Crni Tissot Automatics III sat sa srebrnim kućištem i crnom podlogom koju krase bijeli detalji. Ukomponirajte ga uz svoje poslovne i svakodnevne odjevne kombinacije i samim time naglasite svoj stil.
 • Tissot TISSOT TRADITION GMT
  4200,00 kn
  Srebrno-zlatna kombinacija poželjan je modni dodatak koji pristaje uz razne odjevne kombinacije. Upravo zbog toga ovaj Tissot Tradition sat moći ćete uklopiti uz razne prigode u kojima ćete se naći.
 • Tissot TISSOT TRADITION PERPETUAL CALENDAR
  3680,00 kn
  Bakreni Tissot Tradition Perpetual sat dolazi u kombinaciji sa smeđim kožnim remenom i bijelom podlogom koju krasi multifunkcijski mehanizam. Idealno se uklapa uz sve jednostavne, elegantne i poslovne odjevne kombinacije.
 • Tissot TISSOT TRADITION PERPETUAL CALENDAR
  4200,00 kn
  Srebrno-zlatna kombinacija poželjan je modni dodatak koji pristaje uz razne odjevne kombinacije. Upravo zbog toga ovaj Tissot Tradition Perpetual Calendar sat moći ćete uklopiti uz razne prigode u kojima ćete se naći.
 • Tissot TISSOT TRADITION PERPETUAL CALENDAR
  3000,00 kn
  Srebrni Tissot Tradition Perpetual Calentar sat zanimljivog dizajna kućišta na kojemu se nalazi multifunkcijski mehanizam. Uklopite ga uz svoje klasične odjevne kombinacije i naglasite svoj jednostavan i moderan stil.
 • Tissot TISSOT PRC 200 CHRONOGRAPH
  4030,00 kn
  Muški Tissot PR 200 Chronograph sat jednostavnog dizajna kućišta dolazi u kombinaciji sa srebrnim, metalnim remenom od nehrđajućeg čelika. Uklopite ga uz sve odjevne kombinacije i prigode.
 • Tissot TISSOT LE LOCLE
  11550,00 kn
  Spoj klasičnog, elegantnog, suvremenog i modernog stila stopilo se u Tissot Le Locle sat sa srebrnim remenom od nehrđajućeg čelika. Uklopite ga uz apsolutno sve odjevne kombinacije i upotpunite svoj look.
 • Tissot TISSOT LE LOCLE
  11550,00 kn
  Tissot satovi su usko vezani uz klasičan, jednostavan i moderan stil. Upravo je ovaj Tissot Le Locle sat pravi primjer navedenih pridjeva. Dolazi u kombinaciji s crnom podlogom i srebrnim, metalnim remenom od nehrđajućeg čelika. Ukoliko želite sat koji ćete moći kombinirati uz sve prigode upravo ste pronašli model za sebe.
Vrh