Brandovi
Cijena
kn kn
Veličine

Muška odjeća, muške hlače, košulje, tenisice, cipele i muška odjela sada su na jednom mjestu i možete ih usporedno pregledavati sa svih webshopova i kupiti na internetu ili u trgovini.

Timex online kupovina odjeće i obuće za muškarce

 • Katalog
 • Lista
75 proizvoda
 • Timex Ručni sat Timex TW2P91300
  659,00 kn
  Ručni sat Timex, kućište od nehrđajućeg čelika 41 mm, bijeli analogni brojčanik, quartz pokret, remen sivi od kože
 • Timex Ručni sat Timex TWG012800
  829,00 kn
  Ručni sat Timex, kućište od nehrđajućeg čelika 40 mm, srebreni brojčanik, quartz pokret, kronograf, remen od kože i najlona
 • Timex TIMEX EXPEDITION RANGER
  479,20 kn 599,00 kn
  Sportski Timex Expedition ranger koji se lako kombinira uz casual i sportske odjevne kombinacije. Na čelično kućište se nastavlja ugodni kožni remen smeđe boje dok je unutrašnjost kućišta napravljeno u retro kombinaciji.
 • Timex TIMEX Allied
  479,20 kn 599,00 kn
  Jednostavni muški Timex sat maslinasto zelene boje. Na metalnom kućištu je udobni tekstilni remen. Na tamnoj podlozi su istaknuti arapski brojevi u prozor u kojem se prikazuje datum. Pritiskom na krunicu se pali INDIGLO noćno svjetlo.
 • Timex Ručni sat Timex TW2P75300
  1029,00 kn
  Ručni sat Timex, kućište od nehrđajućeg čelika 42 mm, crni brojčanik, quartz pokret, kronograf, smeđi remen od kože
 • Timex TIMEX The Fairfield
  527,20 kn 659,00 kn
  Timex sat koji jednako dobro pristaje ženama i muškarcima. Ispod metalnog kućišta se provlači crni kožni remen. Jednostavna bijela podloga pokazuje analogni mehanizam. Sat posjeduje INDIGLO noćno svjetlo. Savršeno pristaje uz poslovne i casual odjevne kombinacije.
 • Timex TIMEX Waterbury Classic
  607,20 kn 759,00 kn
  Klasični muški Timex sat iz Waterbury kolekcije na kojem je moderna mesh narukvica. Podloga je crne boje, a u uvjetima slabe svjetlosti ju osvjetljava INDIGLO noćno svjetlo. Pristaje na elegantne i poslovne odjevne kombinacije.
 • Timex TIMEX THE WATERBURY
  639,20 kn 799,00 kn
  Jednostavan i klasičan Timex model u retro kombinaciji s ugodnim smeđim kožnim remenom i kućištem od nehrđajućeg čelika. Unutrašnjost kućišta je izrađena u vintage stilu i odlično stoji uz razne casual odjevne stilove.
 • Timex Ručni sat Timex TW2R40000
  499,00 kn
  Ručni sat Timex kućište od nehrđajućeg čelika 38 mm, bijeli brojčanik, quartz pokret, crni kožni remen
 • Timex TIMEX Waterbury Classic
  559,20 kn 699,00 kn
  Klasični muški Timex sat iz Waterbury kolekcije s metalnim kućištem na kojem je crni kožni remen. Bijela pregledna podloga je ukrašena arapskim brojevima. U uvjetima slabe svjetlosti, podlogu osvjetljava INDIGLO noćno svjetlo. Izvrsno pristaje uz poslovne odjevne kombinacije.
 • Timex TIMEX Waterbury Classic
  839,20 kn 1049,00 kn
  Muški Timex sat iz Waterbury kolekcije koji je napravljen od nehrđajućeg čelika. Ukrašava ga crna podloga koja pokazuje kronograf mehanizam. U uvjetima slabe svjetlosti, podlogu osvjetljava INDIGLO noćno svjetlo. Izvrsno pristaje na večernje odjevne kombinacije.
 • Timex TIMEX Weekender Chronograph Gift Set
  615,20 kn 769,00 kn
  Klasični Timex sat koji rado nose muškarci i žene. Dolazi u kompletu s dva remena: kožnim boje konjaka i tekstilnim tamnoplavim. Metalno kućište ukrašava tamnoplava podloga koja pokazuje vrijeme, datum i brojčanike od štoperice te ju osvjetljava INDIGLO noćno svjetlo.
 • Timex TIMEX Expedition Scout Chrono
  735,20 kn 919,00 kn
  Muški Timex sat koji pristaje uz poslovne i casual odjevne kombinacije. Na bež podlozi je prikazano vrijeme, datum i brojčanici od štoperice. Metalno kućište ukrašava kožni remen boje konjaka. U uvjetima slabe svjetlosti, podlogu osvjetljuje INDIGLO noćno svjetlo.
 • Timex TIMEX The Fairfield
  527,20 kn 659,00 kn
  Jednostavni sat koji vole nositi žene i muškarci. Ispod bakrenog kućišta se provlači udobni kožni remen boje konjaka. Analogni mehanizam pokazuje vrijeme. Pritiskom na krunicu sata, podlogu osvjetljava INDIGLO noćno svjetlo.
 • Timex Ručni sat Timex TW2R26300
  639,00 kn
  Ručni sat Timex, kućište od nehrđajućeg čelika 37 mm, bijeli brojčanik, quartz pokret, crni kožni remen
 • Timex TIMEX Allied
  479,20 kn 599,00 kn
  Muški Timex sat s tamnim metalnim kućištem na kojem je tamnoplavi tekstilni remen. Podloga je također tamnoplava, a upotpunjavaju ju pregledni arapski brojevi. Pritiskom na krunicu se pali INDIGLO noćno svjetlo.
 • Timex Ručni sat Timex TW2R25600
  659,00 kn
  Ručni sat Timex, kućište od nehrđajućeg čelika 40 mm, krem analogni brojčanik, quartz pokret, remen smeđi od kože
 • Timex TIMEX Allied Chronograph
  735,20 kn 919,00 kn
  Muški Timex sat tamnoplave boje koji pristaje uz sve odjevne kombinacije. Na tamnosivom metalnom kućištu je udobni silikonski remen tamnoplave boje. Podloga pokazuje mehanizam koji posljeduje štopericu. U uvjetima slabe svjetlosti, podlogu osvjetljava INDIGLO noćno svjetlo. Vodootporan je do 100 m.
 • Timex TIMEX SUB-SECOND
  639,20 kn 799,00 kn
  Otkako je stigao u Watch Centar trgovine, ovo je jedan od najtraženijih modela. Ovo je jedan od jednostavnih Timex modela koji se jako često koriste u poslovnim odjevnim kombinacijama, a često su viđeni i na ženskim zapešćima.
 • Timex TIMEX Easy Reader 40th Anniversary Special Edition
  479,20 kn 599,00 kn
  Muški Timex sat klasičnog izgleda koji je napravljen kao posveta dugogodišnjoj Timex izradi satova. Klasičnog je izgleda s preglednim rimskim brojevima. U uvjetima slabe svjetlosti, podlogu osvjetljava INDIGLO noćno svjetlo.
 • Timex TIMEX Weekender
  439,20 kn 549,00 kn
  Muški Timex sat kojeg zbog jednostavnog dizajna rado nose i žene. Na satu je smeđu kožni remen koji lijepo pristaje uz krem podlogu. Pritiskom na krunicu se pali INDIGLO noćno svjetlo.
 • Timex TIMEX The Fairfield Chronograph
  743,20 kn 929,00 kn
  Muški Timex sat crne boje na kojem se ističu decentne tamnosive oznake na podlozi. Crno metalno kućište ukrašava crni kožni remen ispunjen rupicama. Pristaje na poslovne i casual odjevne kombinacije.
 • Timex TIMEX Expedition® Base Shock
  495,20 kn 619,00 kn
  Sportski digitalni sat crne boje koji se lako kombinira uz sve opuštene odjevne kombinacije. Otporan je na udarce i vodu do 100 m. Zaslon pokazuje vrijeme, štopericu i tajmer.
 • Timex TIMEX THE WATERBURY CHRONOGRAPH
  799,20 kn 999,00 kn
  Svaki muškarac u svojoj kolekciji mora imati jedan klasičan modela sata kao što je ovaj. Timex Waterbury kronograf ima kućište i remen u istoj nijansi dok je unutrašnjost kućišta crna i ističe detalje i funkcije sata.
 • Timex TIMEX Expedition Scout Chrono
  735,20 kn 919,00 kn
  Muški Timex sat koji je primjeren za posao ili vanjske aktivnosti. Na metalnom kućištu tamnosive boje je smeđi kožni remen. Podloga je uočljive plave boje i pokazuje mehanizam sa štopericom. Sat posjeduje INDIGLO noćno svjetlo.
 • Timex TIMEX Marathon® by Timex Digital Full-Size
  239,20 kn 299,00 kn
  Jednostavni digitalni sat s funkcijom štoperice i alarma, vodootporan do 50 m. Na satu je crni gumeni remen što sat čini udobnim i laganim za nošenje. Zaslon osvjetljava INDIGLO noćno svjetlo.
 • Timex TIMEX Expedition® Base Shock
  495,20 kn 619,00 kn
  Digitalni muški sat u trendi maskirnom uzorku koji je otporan na vodu i udarce. Od funkcija posjeduje štopericu, tajmer i alarm. U mračnim uvjetima, INDIGLO noćno svjetlo osvjetljuje cijeli zaslon. Izvrstan dodatak za sve casual i sportske aktivnosti.
 • Timex TIMEX The Waterbury Chronograph
  847,20 kn 1059,00 kn
  Klasični dizajn Timex muškog sata. Na tamno metalno kućište se nadovezuje smeđi kožni remen. Tamnoplava podloga je ukrašena narančastim detaljima. Osim što pokazuje vrijeme i datum, mehanizam posjeduje štopericu. U tamnim uvjetima podlogu osvjetljava INDIGLO noćno svjetlo.
 • Timex TIMEX IRONMAN® Classic 30 Full-Size
  463,20 kn 579,00 kn
  Digitalni muški Timex sat crne boje sa sivim detaljima kućišta. Od funkcija posjeduje štopericu s memorijom do 30 krugova, odbrojavajući tajmer i alarm. Vodootporan je do 100 m te izvrsno pristaje uz sportske odjevne kombinacije.
 • Timex TIMEX SCOUT
  699,00 kn
  Muški Timex sat s manjim promjerom kućišta koji dolazi u kompletu s dva remena: kožnim i tekstilnim. Podloga je krem boje te na satu jednako dobro stoje i smeđi i zeleni remen. U uvjetima slabe rasvjete, podlogu osvjetljava INDIGLO noćno svjetlo.
 • Timex TIMEX The Fairfield
  659,00 kn
  Jednostavni sat koji vole nositi žene i muškarci. Ispod bakrenog kućišta se provlači udobni kožni remen boje konjaka. Analogni mehanizam pokazuje vrijeme. Pritiskom na krunicu sata, podlogu osvjetljava INDIGLO noćno svjetlo.
 • Timex TIMEX Weekender™ Oversized
  579,00 kn
  Muški sat retro dizajna koji vole nositi i žene. Kućište je u boji starog zlata te ispod njega provlači kožni smeđi remen. Podloga je ukrašena zelenim arapskim brojevima te ju osvjetljava INDIGLO noćno svjetlo.
 • Timex TIMEX IRONMAN® Essential 10 Full-Size
  458,00 kn
  Sportski sat s digitalnim zaslonom koji prikazuje vrijeme. Crno kućište je ukrašeno kričavo zelenim detaljima. Od funkcija posjeduje štopericu, tajmer, alarm i INDIGLO noćno svjetlo. Lagan i udoban na ruci, izvrstan dodatak za sve sportske aktivnosti.
 • Timex TIMEX Weekender™ Oversized
  599,00 kn
  Muški Guess sat dizajna inspiriranog zrakoplovstvom odiše jednostavnošću. Na kućištu je klasični kožni remen s krokodilskim uzorkom koji se lako kombinira uz dnevne i poslovne odjevne kombinacije. Kvarcni multifunkcionalni mehanizam pokazuje vrijeme, datum, dane u tjednu i 24 satnu podjelu vremena.
 • Timex TIMEX IRONMAN® Classic 30 Full-Size
  579,00 kn
  Plavi digitalni Timex sat kojeg ukrašavaju narančasti detalji. Osim što pokazuje vrijeme i datum posjeduje funkciju alarma, tajmer, štopericu, INDIGLO noćno svjetlo te je vodootporan do 100 m. Izvrstan je za sve muškarce koji uživaju u sportskim aktivnostima.
 • Timex TIMEX Expedition® Shock XL
  619,00 kn
  Masivni digitalni Timex sat na čije se kućište nadovezuje crni plastični remen. Osim što pokazuje vrijeme, od funkcija posjeduje štopericu, tajmer i vibrirajući alarm. Otporan je na udarce i vodu do 200 m.
 • Timex TIMEX The Fairfield
  659,00 kn
  Timex sat koji jednako dobro pristaje ženama i muškarcima. Ispod metalnog kućišta se provlači crni kožni remen. Jednostavna bijela podloga pokazuje analogni mehanizam. Sat posjeduje INDIGLO noćno svjetlo. Savršeno pristaje uz poslovne i casual odjevne kombinacije.
 • Timex TIMEX Weekender Chronograph Gift Set
  769,00 kn
  Klasični Timex sat koji rado nose muškarci i žene. Dolazi u kompletu s dva remena: kožnim boje konjaka i tekstilnim tamnoplavim. Metalno kućište ukrašava tamnoplava podloga koja pokazuje vrijeme, datum i brojčanike od štoperice te ju osvjetljava INDIGLO noćno svjetlo.
 • Timex TIMEX The Fairfield
  639,00 kn
  Klasični Timex sat s dozom modernog stila koji rado nose žene i muškarci. Metalno kućište je ukrašeno tamnoplavom podlogom koju osvjetljuje INDIGLO noćno svjetlo. Ispod kućišta se podvlači udobni kožni remen boje konjaka.
 • Timex TIMEX The Fairfield
  699,00 kn
  Klasični Timex sat s kućištem moderne bakrene boje. Na satu je kožni remen boje konjaka. Jednostavnu podlogu u uvjetima slabe svjetlosti osvjetljava INDIGLO noćno svjetlo. Uz poslovne kombinacije ga rado nose žene i muškarci.
 • Timex TIMEX Expedition® Scout Chrono
  919,00 kn
  Muški Timex sat koji spaja poslovni i sportski dizajn. Tamno metalno kućište ukrašava tamnozelena podloga i udobni kožni remen boje konjaka. Mehanizam posjeduje štopericu i INDIGLO noćno svjetlo. Sat je vodootporan do 100 m.
 • Timex TIMEX IRONMAN® Essential 10 Full-Size
  458,00 kn
  Digitalni Timex sat koji je izvrstan dodatak za svakog aktivnog muškarca. Posjeduje štopericu s memorijom do 10 krugova, tajmer i alarm. Vodootporan je do 100 m. Podlogu osvjetljava INDIGLO noćno svjetlo.
 • Timex TIMEX Allied
  599,00 kn
  Muški Timex sat s tamnim metalnim kućištem na kojem je tamnoplavi tekstilni remen. Podloga je također tamnoplava, a upotpunjavaju ju pregledni arapski brojevi. Pritiskom na krunicu se pali INDIGLO noćno svjetlo.
 • Timex TIMEX ALLIED™ CHRONOGRAPH
  899,00 kn
  Trendovski Timexov kronograf koji dolazi u kombinaciji maslinasto zelenog krpenog remena i tamnog kućišta. Uz opciju štoperice, sat ima i funkciju prikaza datuma. Ovaj muški model često viđamo i na ženskim zapešćima uz razne casual i sportske odjevne kombinacije.
 • Timex TIMEX Expedition® Vibe Shock
  695,00 kn
  Masivni muški Timex sat s digitalnim zaslonom koji osim što pokazuje vrijeme, posjeduje funkciju štoperice, vibracijski alarm i tajmer. Otporan je na udarce i vodu do 200 m. Za očitavanje vremena u uvjetima slabog osvjetljenja, tu je INDIGLO noćno svjetlo.
 • Timex TIMEX IRONMAN® Classic 30 Full-Size
  579,00 kn
  Digitalni muški Timex sat crne boje sa sivim detaljima kućišta. Od funkcija posjeduje štopericu s memorijom do 30 krugova, odbrojavajući tajmer i alarm. Vodootporan je do 100 m te izvrsno pristaje uz sportske odjevne kombinacije.
 • Timex TIMEX THE WATERBURY CHRONOGRAPH
  899,00 kn
  Sportski klasični Timex koji će se svidjeti onima s okom za detalje. Remen je izrađen u tamno sivoj boji od čvrstog tekstila, dok je močno kućište napravljeno od nehrđajućeg čelika. Sat ima i funkciju štoperice te prikazuje opciju datuma.
 • Timex TIMEX THE WATERBURY CHRONOGRAPH
  999,00 kn
  Svaki muškarac u svojoj kolekciji mora imati jedan klasičan modela sata kao što je ovaj. Timex Waterbury kronograf ima kućište i remen u istoj nijansi dok je unutrašnjost kućišta crna i ističe detalje i funkcije sata.
 • Timex TIMEX Allied
  599,00 kn
  Muški Timex sat tamnoplave boje koji pristaje uz sve odjevne kombinacije. Na tamnosivom metalnom kućištu je udobni silikonski remen tamnoplave boje. Podloga pokazuje arapske brojeve. U uvjetima slabe svjetlosti, podlogu osvjetljava INDIGLO noćno svjetlo. Vodootporan je do 100 m.
 • Timex TIMEX Allied
  599,00 kn
  Muški Timex sat crne boje koji pristaje uz sve odjevne kombinacije. Na tamnosivom metalnom kućištu je udobni silikonski remen crne boje. Podloga pokazuje arapske brojeve. U uvjetima slabe svjetlosti, podlogu osvjetljava INDIGLO noćno svjetlo. Vodootporan je do 100 m.
 • Timex TIMEX Weekender™ Chrono Oversize
  659,00 kn
  Muški Timex sat koji savršeno spaja klasični i sportski stil. Ispod metalnog kućišta se provlači tekstilni remen maslinasto zelene boje koji se lako može zamijeniti za drugi remen. Na krem podlozi su istaknuti arapski brojevi i brojčanici koji pokazuju štopericu. Pristaje uz casual i sportske odjevne kombinacije.
 • Timex TIMEX The Waterbury Chronograph
  1059,00 kn
  Klasični dizajn Timex muškog sata. Na tamno metalno kućište se nadovezuje smeđi kožni remen. Tamnoplava podloga je ukrašena narančastim detaljima. Osim što pokazuje vrijeme i datum, mehanizam posjeduje štopericu. U tamnim uvjetima podlogu osvjetljava INDIGLO noćno svjetlo.
 • Timex TIMEX Expedition® Scout
  549,00 kn
  Muški Timex sat na čije se metalno kućište nadovezuje smeđi kožni remen. Tamnoplava podloga je ukrašena bijelim arapskim brojevima. Analogni mehanizam pokazuje vrijeme i datum. Sat posjeduje INDIGLO noćno svjetlo te je vodootporan do 50 m.
 • Timex TIMEX The Waterbury
  659,00 kn
  Klasični muški Timex sat čiju crnu podlogu ukrašavaju bijeli arapski brojevi. Na čeličnom kućištu je crni kožni remen zbog kojeg sat pristaje na sve odjevne kombinacije. Zbog jednostavnosti ga rado nose i žene.
 • Timex TIMEX The Waterbury
  699,00 kn
  Timex sat koji rado nose žene i muškarci. Na crnom metalnom kućištu je smeđi kožni remen. Podloga je tamnoplave boje, a osvjetljava ju INDIGLO noćno svjetlo u uvjetima slabe svjetlosti. Pristaje na casual i elegantne odjevne kombinacije.
 • Timex TIMEX Expedition Scout Chrono
  919,00 kn
  Muški Timex sat koji pristaje uz poslovne i casual odjevne kombinacije. Na bež podlozi je prikazano vrijeme, datum i brojčanici od štoperice. Metalno kućište ukrašava kožni remen boje konjaka. U uvjetima slabe svjetlosti, podlogu osvjetljuje INDIGLO noćno svjetlo.
 • Timex TIMEX Allied
  599,00 kn
  Jednostavni muški Timex sat maslinasto zelene boje. Na metalnom kućištu je udobni tekstilni remen. Na tamnoj podlozi su istaknuti arapski brojevi u prozor u kojem se prikazuje datum. Pritiskom na krunicu se pali INDIGLO noćno svjetlo.
 • Timex TIMEX THE WATERBURY CHRONOGRAPH
  899,00 kn
  Klasičan Timex kronograf koji se lako kombinira uz sportske i casual odjevne kombinacije. Dolazi s ugodnim smeđim kožnim remenom, a unutrašnjost sata je prljavo bijele boje. Sat je poseban po tome što ima tamno crvene brojeve unutar kućišta.
 • Timex TIMEX EXPEDITION RANGER
  599,00 kn
  Sportski Timex Expedition ranger koji se lako kombinira uz casual i sportske odjevne kombinacije. Na čelično kućište se nastavlja ugodni kožni remen smeđe boje dok je unutrašnjost kućišta napravljeno u retro kombinaciji.
 • Timex TIMEX Marathon® by Timex Digital Full-Size
  293,00 kn
  Digitalni Timex sat crne boje koji osim što pokazuje vrijeme, od funkcija posjeduje 24 satnu štopericu, alarm i INDIGLO noćno svjetlo. Sat je vodootporan do 50 m. Pristaje na sportske i casual odjevne kombinacije.
 • Timex TIMEX Waterbury
  799,00 kn
  Muški Timex sat s manjim promjerom kućišta zbog kojeg sat rado nose i dječaci. Na čeličnom kućištu je udobni tekstilni remen. Analogni mehanizam pokazuje vrijeme i datum, a u uvjetima slabe svjetlosti tu je INDIGLO noćno svjetlo.
 • Timex TIMEX Waterbury
  899,00 kn
  Metalni muški Timex sat klasičnog dizajna s čeličnim kućištem i podesivom čeličnom narukvicom. Tamna podloga pokazuje pregledne rimske brojeve, kao i prozor u kojem se prikazuje datum. U uvjetima slabe svjetlosti pritiskom na krunicu se pali INDIGLO noćno svjetlo.
 • Timex TIMEX Allied Chronograph
  919,00 kn
  Muški Timex sat tamnoplave boje koji pristaje uz sve odjevne kombinacije. Na tamnosivom metalnom kućištu je udobni silikonski remen tamnoplave boje. Podloga pokazuje mehanizam koji posljeduje štopericu. U uvjetima slabe svjetlosti, podlogu osvjetljava INDIGLO noćno svjetlo. Vodootporan je do 100 m.
 • Timex TIMEX Marathon® by Timex Digital Full-Size
  299,00 kn
  Jednostavni digitalni sat s funkcijom štoperice i alarma, vodootporan do 50 m. Na satu je crni gumeni remen što sat čini udobnim i laganim za nošenje. Zaslon osvjetljava INDIGLO noćno svjetlo.
 • Timex TIMEX Waterbury Classic
  1049,00 kn
  Muški Timex sat iz Waterbury kolekcije koji je napravljen od nehrđajućeg čelika. Ukrašava ga crna podloga koja pokazuje kronograf mehanizam. U uvjetima slabe svjetlosti, podlogu osvjetljava INDIGLO noćno svjetlo. Izvrsno pristaje na večernje odjevne kombinacije.
 • Timex TIMEX THE WATERBURY
  799,00 kn
  Jednostavan i klasičan Timex model u retro kombinaciji s ugodnim smeđim kožnim remenom i kućištem od nehrđajućeg čelika. Unutrašnjost kućišta je izrađena u vintage stilu i odlično stoji uz razne casual odjevne stilove.
 • Timex TIMEX Waterbury Classic
  759,00 kn
  Klasični muški Timex sat iz Waterbury kolekcije na kojem je moderna mesh narukvica. Podloga je crne boje, a u uvjetima slabe svjetlosti ju osvjetljava INDIGLO noćno svjetlo. Pristaje na elegantne i poslovne odjevne kombinacije.
 • Timex Ručni sat Timex TW2R40000
  499,00 kn
  Ručni sat Timex kućište od nehrđajućeg čelika 38 mm, bijeli brojčanik, quartz pokret, crni kožni remen
Vrh