Cijena
kn kn

Osnovana 1983. godine, Nautica je postala vodeći svjetski lifestyle brand sa odjećom, obućom i modnim dodacima. Kompanija je u vlasništvu VF korporacije, najveće kompanije odjeće na svijetu. Američki klasik pruža kvalitetu, dizajn i vrijednost zadržavajući suštinu aktivnog, avanturističkog i optimističnog načina života.

Nautica online kupovina odjeće i obuće za muškarce

 • Katalog
 • Lista
69 proizvoda
Osnovana 1983. godine, Nautica je postala vodeći svjetski lifestyle brand sa odjećom, obućom i modnim dodacima. Kompanija je u vlasništvu VF korporacije, najveće kompanije odjeće na svijetu. Američki klasik pruža kvalitetu, dizajn i vrijednost zadržavajući suštinu aktivnog, avanturističkog i optimističnog načina života.
 • Nautica Ručni sat Natica A16665
  1279,00 kn
  Ručni sat Natica kućište od nehrđajućeg čelika 43 mm, plavi brojčanik, quartz pokret, metalni remen
 • Nautica NAUTICA PRH DIVE STYLE
  2699,00 kn
  Muški Nautica sat s masivnim kućištem napravljenim od nehrđajućeg čelika. Sat ima funkciju termometra i dubinomjera koje koriste u profesionalnom ronjenju. Ukrašavaju ga žuti detalji na crnoj podlozi i žuti silikonski remen. Vodootporan je do 200 m.
 • Nautica Ručni sat Nautica NAPEPY001
  1199,00 kn
  Ručni sat Nautica kućište od nehrđajućeg čelika 48 mm, krem brojčanik, quartz pokret, smeđi i crni kožni remen
 • Nautica Ručni sat Nautica NAPFRB002
  899,00 kn
  Ručni sat Nautica kućište od nehrđajućeg čelika 44 mm, plavi brojčanik, quartz pokret, plavi gumeni remen
 • Nautica NAUTICA NST 12 FLAGS
  999,00 kn 1399,00 kn
  <p>Sportski dizajnirani Nautica sat s kućištem od nehrđajućeg čelika i tamnoplavim silikonskim remenom. Tamnoplava podloga je ukrašena motivom hrvatske šahovnice. Mehanizam pokazuje vrijeme i datum te posjeduje i štopericu. Sat je vodootporan do 100 m. Izvrsno pristaje uz casual i sportske odjevne kombinacije. Na poleđini kućišta ugravirana je posveta srebrnima 2018. Sat dolazi u box-setu s dva dodatna remena - crvenim, bijelim i plavim.</p> <p>Ukoliko želite naručiti Nautica sat iz ograničene serije, posvećene senzacionalnom uspjehu hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, možete to učiniti u samo nekoliko klikova!</p> <p>Putem registrirane e-mail adrese obavijestit ćemo Vas kada će sat biti spreman za isporuku.*</p> Sat ćemo poslati na Vašu adresu, a možete ga preuzeti i u bilo kojoj našoj <a href="https://www.satovi.com/poslovnice">poslovnici</a> uz prethodnu napomenu. U svakom trenutku možete odustati od kupnje, pa i do 14 dana nakon isporuke/preuzimanja sata.</p> >p>Prednarudžbu ćete moći izvršiti do 15.12.2018.g. Nakon toga, sat će biti dostupan po cijeni od 1.399,00 kn u našim poslovnicama i na webshopu www.satovi.com.</p> >p>Detaljne uvjete kupnje možete pogledati ovdje: <a href="https://www.satovi.com/web/uvjeti-kupnje-prednarudzbe/1823">LINK</a></p> *Isporuka će biti izvršena od 16.12.2018. do 31.1.2019.
 • Nautica NAUTICA FORBELL
  979,00 kn
  Muški Nautica sat koji izvrsno pristaje na casual i poslovne odjevne kombinacije. Čelično kućište ukrašava krem podloga i smeđi remen od brušene kože. Multifunkcionalni mehanizam pokazuje vrijeme, datum, dane u tjednu i 24 satnu podjelu vremena.
 • Nautica NAUTICA TAYLOR
  1199,00 kn
  Jednostavni muški Nautica sat s čeličnim kućištem na kojem je tamnoplavi kožni remen. Ukrašava ga tamnoplava podloga na kojoj je istaknut kronograf mehanizam. Pristaje uz casual i poslovne odjevne kombinacije.
 • Nautica Ručni sat Nautica NAPP25002
  1059,00 kn
  Ručni sat Nautica kućište od nehrđajućeg čelika 48 mm, plavi brojčanik, quartz pokret, plavi gumeni remen.
 • Nautica NAUTICA KEY BISCAYNE Collection
  1459,00 kn
  Muški sportski Nautica sat iz Key Biscayne kolekcije koja je specifična po masivnom čelinom kućištu. Na satu je podesiva čelična narukvica. Podloga pokazuje multifunkcionalni mehanizam čiji brojčanici pokazuju vrijeme, datum, dane u tjednu i 24 satno vrijeme. Sat je vodootporan do 100 m.
 • Nautica NAUTICA NWP
  1499,00 kn
  Muški Nautica sat napravljen u zanimljivoj kombinaciji tamnoplave i crne boje. Na crnom metalnom kućištu je silikonski remen, a podloga i vanjski prsten sata su tamnoplave boje. Mehanizam pokazuje vrijeme i datum te posjeduje preciznu štopericu. Sat je vodootporan do 100 m.
 • Nautica NAUTICA BATTERY PARK Collection
  1059,00 kn
  Muški Nautica sat iz Battery park kolekcije koji dolazi u kombinaciji s dodatnim remenom i alatom za izmjenu remena. Sat ima čelično kućište na kojem je kožni remen crne boje. Crna podloga je ukrašena uočljivim rimskim brojevima te pokazuje vrijeme i datum. Dodatni kožni remen koji dolazi uz sat je smeđe boje. Sat je vodootporan do 100 m.
 • Nautica Ručni sat Nautica NAPJBC001
  819,00 kn
  Ručni sat Nautica kućište od nehrđajućeg čelika 44 mm, bijeli brojčanik, quartz pokret, bijeli remen od gume
 • Nautica Ručni sat Nautica NAPWSV003
  1199,00 kn
  Ručni sat Nautica, kućište od nehrđajućeg čelika 44 mm, plavi analogni brojčanik, quartz pokret, metalni remen
 • Nautica Ručni sat Nautica NAI16502G
  1209,00 kn
  Ručni sat Nautica kućište od nehrđajućeg čelika 43 mm, plavi brojčanik, quartz pokret, silikon plavi remen
 • Nautica NAUTICA NST 30
  1217,00 kn
  Atraktivni muški sportski Nautica sat s kućištem od nehrđajućeg čelika na koje se nadovezuje bijeli silikonski remen. Tamnoplava podloga je ukrašena bijelim i crvenim detaljima. Osim što pokazuje vrijeme i datum, mehanizam posjeduje i štopericu. Sat je vodootporan do 100 m. Izvrsno pristaje uz casual odjevne kombinacije.
 • Nautica NAUTICA JONES BEACH
  979,00 kn
  Muški Nautica sat kojeg rado nose tinejdžeri. Čelično kućište upotpunjava čelična podesiva narukvica. Vanjski prsten sata i podloga su crne boje, a na podlozi se nalaze višebojne zastavice na mjestima oznaka. Vodootporan je do 100 m.
 • Nautica NAUTICA NEW PORT
  1599,00 kn
  Metalni muški Nautica sat napravljen u kombinaciji bakrene i srebrne boje. Sat ukrašava crna podloga i crni vanjski prsten sata. Mehanizam sata posjeduje štopericu i vodootporan je do 100 m.
 • Nautica NAUTICA PRH DIVE STYLE
  2699,00 kn
  Muški Nautica sat s masivnim kućištem napravljenim od nehrđajućeg čelika. Sat ima funkciju termometra i dubinomjera koje koriste u profesionalnom ronjenju. Ukrašavaju ga narančasti detalji na crnoj podlozi i sivi silikonski remen. Vodootporan je do 200 m.
 • Nautica NAUTICA EDGEWATER
  1139,00 kn
  Jednostavni muški Nautica sat koji izvrsno pristaje na sportske odjevne kombinacije. Sat ukrašava čelično kućište i čelična podesiva narukvica. Jednostavna crna podloga ističe bijele oznake te pokazuje vrijeme i datum.Vodootporan je do 100 m.
 • Nautica NAUTICA STL
  1199,00 kn
  Masivni muški Nautica sat s tamnoplavom podlogom i svjetlosmeđim kožnim remenom. Multifunkcionalni mehanizam pokazuje vrijeme, datum i dane u tjednu. Vodootporan je do 100 m. Pristaje na casual i poslovne odjevne kombinacije.
 • Nautica NAUTICA MIAMI FLAGS
  1199,00 kn
  Sportski Nautica sat crne boje koji pristaje uz sportske odjevne kombinacije. Podloga je ukrašena brojčanicima koji pokazuju vrijeme, datum, dane u tjednu i 24 satnu podjelu vremena. Oznake vremena su prikazane prepoznatljivim Nautica zastavicama. Vodootporan je do 100 m.
 • Nautica NAUTICA NST 101
  1537,00 kn
  Masivni sportski Nautica sat s kućištem od nehrđajućeg čelika na koje se nadovezuje bijeli silikonski remen. Osim što pokazuje vrijeme i datum, mehanizam sata posjeduje i štopericu. Sat ukrašava mineralno staklo plave boje. Sat je vodootporan do 100 m. Savršeno pristaje uz svaki dnevni look.
 • Nautica Ručni sat Nautica NAPFRB013
  1299,00 kn
  Ručni sat Nautica kućište od nehrđajućeg čelika 44 mm, plavi brojčanik, quartz pokret, metalni/kožni remen
 • Nautica Ručni sat Nautica NAI15511G
  1339,00 kn
  Ručni sat Nautica kućište od nehrđajućeg čelika 45 mm, plavi brojčanik, quartz pokret, kronograf, bijeli gumeni remen
 • Nautica Ručni sat Nautica NAPFRM001
  1499,00 kn
  Ručni sat Nautica NAPFRM001, kućište od nehrđajućeg čelika i 45 mm, plavi brojčanik, quartz pokret, silikonski plavi/bijeli remen
 • Nautica Ručni sat Nautica NAPBLI001
  1599,00 kn
  Ručni sat Nautica NAPBLI001, kućište od nehrđajućeg čelika i 49 mm, crni brojčanik, quartz pokret, kronograf, silikonski plavi remen
 • Nautica Ručni sat Nautica NAPCPT002
  1599,00 kn
  Ručni sat Nautica kućište od nehrđajućeg čelika 47 mm, plavi brojčanik, quartz pokret, kronograf, plavi gumeni remen
 • Nautica NAUTICA PIER 25
  1199,00 kn
  Masivni sportski Nautica sat na kojem je udobni silikonski remen crne boje. Crna podloga pokazuje multifunkcionalni mehanizam. Vodootporan je do 100 m te izvrstan dodatak na sve casual odjevne kombinacije.
 • Nautica NAUTICA WESTVIEW Collection
  1139,00 kn
  Muški sportski Nautica sat iz Westview kolekcije s čeličnim kućištem većeg promjera na kojem je udobni silikonski remen narančaste boje. Crna podloga je ukrašena bijelim oznakama, a osim vremena pokazuje i datum. Vodootporan je do 100 m.
 • Nautica NAUTICA NST 07 FLAGS
  888,00 kn
  Muški Nautica sat s manjim promjerom kućišta koji vole nositi tinejdžeri. Na čelično kućište se nadovezuje udobni silikonski remen. Tamnoplava podloga je ukrašena raznobojnim zastavicama. Multifunkcionalni mehanizam pokazuje vrijeme, datum, dane u tjednu i 24 satnu podjelu vremena. Sat je vodootporan do 100 m.
 • Nautica NAUTICA PILOT HOUSE
  1199,00 kn
  Sportski Nautica sat s čeličnim kućištem i čeličnom metalnom narukvicom. Vanjski prsten sata i podloga su tamnoplave boje. Vodootporan je do 100 m.
 • Nautica NAUTICA AUCKLAND
  1199,00 kn
  Masivni muški Nautica sat koji izvrsno pristaje na sportske odjevne kombinacije. Na čeličnom kućištu je udobni silikonski remen hrapave teksture. Posjeduje multifunkcionalni mehanizam te je vodootporan do 100 m.
 • Nautica NAUTICA AVENTURA Collection
  899,00 kn
  Jednostavni muški Nautica sat iz Andover kolekcije. Na čelično kućište se nadovezuje kožni remen tamnoplave boje. Tamnoplava podloga pokazuje analogni mehanizam. Izvrsno pristaje uz casual i poslovne odjevne kombinacije.
 • Nautica NAUTICA PIER 25
  1199,00 kn
  Masivni sportski Nautica sat na kojem je udobni silikonski remen žute boje. Tamnosiva podloga pokazuje multifunkcionalni mehanizam. Vodootporan je do 100 m te izvrstan dodatak na sve casual odjevne kombinacije.
 • Nautica NAUTICA BAYSIDE Collection
  1249,00 kn
  Sportski Nautica sat iz Bayside kolekcije kojem je karakteristika kućište većeg promjera. Na čeličnom kućištu je podesiva čelična narukvica. Multifunkcionalni mehanizam pokazuje vrijeme, datum, dane u tjednu i 24 satnu podjelu vremena. Svijetlu podlogu ukrašavaju višebojne zastavice na mjestima oznaka. Sat je vodootporan do 100 m.
 • Nautica NAUTICA NST 12 FLAGS
  1299,00 kn
  Sportski Nautica sat crne boje. Nudi udobni silikonski remen i čelično kućište. Tamna podloga je ukrašena s višebojnim zastavicama. Osim što pokazuje vrijeme i datum, mehanizam posjeduje i štopericu. Sat je vodootporan do 100 m.
 • Nautica NAUTICA NST 1000 FLAGS
  1499,00 kn
  Masivni muški tamnoplavi Nautica sat kojem je vanjski prsten sata ukrašen s mnoštvom zastavica. Sat je vodootporan do 100 m, a kvarcni mehanizam pokazuje vrijeme i posjeduje štopericu. Kao interesantni detalj, na vanjskom rubu podloge je ispisana abeceda. Sat se lako kombinira uz sve odjevne kombinacije.
 • Nautica NAUTICA EDGEWATER
  979,00 kn
  Jednostavni muški Nautica sat koji izvrsno pristaje na sportske odjevne kombinacije. Sat ukrašava čelično kućište na kojem je udobni silikonski remen crne boje. Crna podloga ističe bijele oznake te pokazuje vrijeme i datum. Vodootporan je do 100 m.
 • Nautica Ručni sat Nautica NAPWSV002
  1139,00 kn
  Ručni sat Nautica kućište od nehrđajućeg čelika 44 mm, crni brojčanik, quartz pokret, narančasti gumeni remen
 • Nautica Ručni sat Nautica NAPAUC001
  1199,00 kn
  Ručni sat Nautica NAPAUC001
 • Nautica Ručni sat Nautica NAPMIA004
  1199,00 kn
  Ručni sat Nautica NAPMIA004, kućište od nehrđajućeg čelika i 44 mm, tamno plavi brojčanik, quartz pokret, multifunkcijski, silikonski tamno plavi remen
 • Nautica Ručni sat Nautica NAPPLH004
  1199,00 kn
  Ručni sat Nautica kućište od nehrđajućeg čelika 45 mm, plavi brojčanik, quartz pokret, metalni remen
 • Nautica Ručni sat Nautica NAPWSV006
  1259,00 kn
  Ručni sat Nautica, kućište od nehrđajućeg čelika 44 mm, plavi analogni brojčanik, quartz pokret, plavi gumeni remen
 • Nautica Ručni sat Nautica 14669
  1279,00 kn
  Ručni sat Nautica 14669, Stainless steel case, Blue dial, Quartz movement, Blue, White leather strap, 44 mm case
 • Nautica Ručni sat Nautica NAPWPC002
  1299,00 kn
  Ručni sat Nautica kućište od nehrđajućeg čelika 44 mm, plavi brojčanik, quartz pokret, kronograf, plavi remen od gume/silikona
 • Nautica Ručni sat Nautica NAPWPC003
  1399,00 kn
  Ručni sat Nautica kućište od nehrđajućeg čelika 44 mm, crni brojčanik, quartz pokret, kronograf, crni gumeni remen
 • Nautica NAUTICA AUCKLAND
  1199,00 kn
  Masivni sportski Nautica sat s uočljivim čeličnim kućištem i šarenim zastavicama na tamnoj podlozi. Na satu je udobni silikonski remen, a podloga pokazuje multifunkcionalni mehanizam. Sat je vodootporan do 100 m.
 • Nautica NAUTICA WESTPORT
  1399,00 kn
  Sportki Nautica sat crne boje s čeličnim kućištem na kojem je udobni silikonski remen. Crna podloga pokazuje vrijeme, datum, 24 satnu podjelu vremena i brojčanike od štopetice. Najbolje pristaje uz sportske odjevne kombinacije.
 • Nautica NAUTICA NEW PORT
  1549,00 kn
  Metalni muški Nautica sat napravljen od nehrđajućeg čelika. Sat ukrašava tamnoplava podloga i tamnoplavi vanjski prsten sata. Mehanizam sata posjeduje štopericu i vodootporan je do 100 m.
 • Nautica NAUTICA NST 07 MULTI
  1098,00 kn
  Sportski muški Nautica sat koji zbog manjeg promjera kućišta vole nositi i mladi. Na čelično kućište se nadovezuje tamnoplavi kožni remen. Osim što pokazuje vrijeme i datum, mehanizam posjeduje štopericu. Sat je vodootporan do 100 m. Uz sat se dobije dodatni remen.
 • Nautica NAUTICA AVENTURA Collection
  1059,00 kn
  Jednostavni muški Nautica sat iz Andover kolekcije. Na čelično kućište se nadovezuje podesiva metalna narukvica. Crna podloga pokazuje analogni mehanizam. Izvrsno pristaje uz casual i poslovne odjevne kombinacije.
 • Nautica Ručni sat Nautica NAPJBC005
  979,00 kn
  Ručni sat Nautica, kućište od nehrđajućeg čelika 44 mm, crni brojčanik, quartz pokret, remen od nehrđajućeg čelika
 • Nautica Ručni sat Nautica NAPPRH016
  999,00 kn
  Ručni sat Nautica okruglo srebreno kućište od nehrđajućeg čelika, 44 mm, srebreni analogni brojčanik, quartz pokret, crni kožni remen
 • Nautica Ručni sat Nautica NAPEGT003
  1099,00 kn
  Ručni sat Nautica kućište od nehrđajućeg čelika 45 mm, plavi analogni brojčanik, quartz pokret, plavi gumeni remen
 • Nautica Ručni sat Nautica NAPWSV004
  1199,00 kn
  Ručni sat Nautica, kućište od nehrđajućeg čelika 44 mm, crni brojčanik, quartz pokret, metalni remen
 • Nautica Ručni sat Nautica NAPMIA001
  1199,00 kn
  Ručni sat Nautica NAPMIA001, kućište od nehrđajućeg čelika i 44 mm, crni brojčanik, quartz pokret, multifunkcijski, silikonski crni remen
 • Nautica Ručni sat Nautica NAPBYS005
  1259,00 kn
  Ručni sat Nautica, kućište od nehrđajućeg čelika 45 mm, plavi-modri brojčanik, quartz pokret, multifunkcijski, metalni remen
 • Nautica Ručni sat Nautica NAPNWP002
  1359,00 kn
  Ručni sat Nautica NAPNWP002, kućište od nehrđajućeg čelika i 47 mm, crni brojčanik, quartz pokret, kronograf, silikonski crni remen
 • Nautica NAUTICA NST 12 FLAGS BOX SET
  1399,00 kn
  Sportski Nautica sat koji dolazi u kompletu s dodatnim silikonskim remenom. Tamnoplava podloga je ukrašena raznobojnim nautičkim zastavicama. Osim što pokazuje vrijeme i datum, mehanizam sata posjeduje i štopericu. Sat je vodootporan do 100 m.
 • Nautica NAUTICA NST 09 BOX SET
  1299,00 kn
  Sportski muški Nautica sat zbog manjeg promjera kućišta vole nositi i tinejdžeri. Ima čelično kućište i tamnoplavi silikonski remen. Mehanizam pokazuje vrijeme i datum, a posjeduje i štopericu. Sat je vodootporan do 100 m. Izvrsno pristaje uz opuštene odjevne kombinacije.
 • Nautica NAUTICA NST 12 FLAGS
  1299,00 kn
  Sportski Nautica sat s čeličnim kućištem i bijelim silikonskim remenom. Podloga je ukrašena raznobojnim zastavicama, a osim što pokazuje vrijeme i datum, mehanizam sata posjeduje i štopericu. Stupanj vodootpornosti je 100 m.
 • Nautica NAUTICA NST 07 MULTI FLAG BOX SET
  1098,00 kn
  Sportski Nautica sat koji dolazi u kompletu s dodatnim silikonskim remenom crvene boje. Zbog manjeg promjera kućišta vole ga nositi i žene. Na čelično kućište se nadovezuje tamnoplavi silikonski remen. Multifunkcionalni mehanizam pokazuje vrijeme, datum, dane u tjednu i 24 satno vrijeme. Sat je vodootporan do 100 kn.
Vrh